Ninjas in Pyjamas online esport fogadás 2023

A csapatnak szervezési problémái voltak a következő években. A leggyakoribbak a szponzori problémák, a gyakori névváltoztatás és a játékosok összetétele voltak. Később, 2005 elején úgy döntöttek, hogy felmondják az SK Gaminggel kötött szerződésüket. A csapat néhány játékosa később visszatér, a csapat többi tagjának nagy meglepetésére, mivel korábban megszegték a szerződésüket. De a helyzet tovább romlott, és a csapat néhány évre elhalványult a játékok rivaldafényétől, majd 2007-ben feloszlott. A változás után 2007-ben feloszlatták a csapatot, és csatlakoztak a jól ismert SK Gaming szervezethez.

A pizsamás nindzsák 2012-ben megerősítették, hogy hosszú kihagyás után visszatérnek a CS: GO-hoz. A szervezet kiterjedt reformokon ment keresztül, amíg a helyszínről távol voltak, és új tulajdonba került. Abban az évben az összes LAN-versenyt megnyerték, egy kivételével, amelyen nem indulhattak. Ezután a 2012-es év legjobb csapatának választották a világon.

Ninjas in Pyjamas online esport fogadás 2023
Flag

No matches found, please try:

hu Country FlagCheckmark

22BET

hu Country FlagCheckmark
Bonus600 dollárig

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Show less...Mutasson többet
Szerezze meg bónuszát!
 • Nagy játék kiválasztása
Show less...
Mutasson többet
 • Nagy játék kiválasztása

A 22Bet 2017 óta működik. Tulajdonosa a TECHSOLUTIONS NV, egy curacaói székhelyű szervezet. A curacaói szerencsejáték-engedélynek köszönhetően, amely 2023. november 23-ig érvényes, a legtöbb online fogadó biztonságosnak találja, mert a curacaói kormány nagy tekintélynek örvend az online szerencsejáték-környezetben.

Show less...Mutasson többet
 • 96% + kifizetés a legnépszerűbb sportokból
 • Gyors ügyfélszolgálat
 • Sportfogadás kaszinó
Show less...
Mutasson többet
 • 96% + kifizetés a legnépszerűbb sportokból
 • Gyors ügyfélszolgálat
 • Sportfogadás kaszinó

Nem minden nap találkozik egy olyan sportfogadóval, amelyet kifejezetten a sport szerelmeseinek készítettek, és az "X-Faktor" vonásait is érinti, ami a legtöbb fogadóirodában hiányzik. A 20bet-et a TechSolutions Group NV hozta létre 2020-ban a sportfogadók egyablakos ügyintézőjeként. A webhely egyedülálló futurisztikus élményt kínál, minden esemény azonnal megjeleníthető, és az élő esélyek percről percre változnak.

BonusAkár 1500 € + 150 ingyenes pörgetés

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Show less...Mutasson többet
 • Epic Sportbook
 • Élő chat 24/7
Show less...
Mutasson többet
 • Epic Sportbook
 • Élő chat 24/7

Az e-sport világa nagyon zavaró lehet azok számára, akik nem szoktak hozzá. Azt azonban senki sem tagadhatja, hogy nagyon izgalmas és érdekes is. Ugyanez mondható el az online kaszinókról is.

Jelenlegi állás

Jelenlegi állás

Mindig is az volt a céljuk, hogy a legerősebbek legyenek minden olyan játékban, amelyben részt vesznek. Így a csapat újra aláírta a Threat vezetőedzőjének, hogy elérje célját. Irányítása alatt a szervezet erőforrásait olyan elterjedt fiatal tehetségek megszerzésére irányították át, mint Nawwk és a játékon belüli vezető Hampus. Az egyik nagyon fontos lépés az volt, hogy a Dev1ce 2021 áprilisában megvásárolta az Astralistól a távozó játékosok pótlására.

A NIP továbbra is azon az úton halad, hogy az északi eSport erőművé váljon. Céljuk, hogy tovább szilárdítsák a skandináv játékot, amely gyakran sikeres és a technológia élvonalába tartozik a játékvilágban. Kezdetben a csapat játékosai bámulatra méltóan teljesítettek különféle versenyeken, csekély vagy semmilyen anyagi fedezettel.

De most minden megváltozott. A csapat mindent megtesz annak érdekében, hogy a NiP tagjai a legjobb lehetőségeket és forrásokat biztosítsák a növekedéshez. A Counter-Strike mellett a szervezet a Valorant, a Rainbow Six Siege, a FIFA és a League of Legends csapatait is fejlesztette.

Jelenlegi állás
Pizsamában játszó nindzsák

Pizsamában játszó nindzsák

A CS: GO öttagú csapatát három svéd játékos alkotja: REZ (Sterner Fredrik), Plopski (Gonzalez Zamorra Nicolas) és Hampus (Poser, Hampus). Dev1ce (Reedtz Nicolai) és Es3tag (Hansen Patrick), mindketten dánok, teszik teljessé ennek a neves csapatnak a névsorát.

A Rainbow Six Siege szintén ötfős csapat. Kamikaze (Gomes Joo), Julio (Giacomelli, Julio) és Psycho (Rigal Gustavo) a világ legjobb játékosai közé tartoznak. Muzi (Moscatelli Murilo) és Pino (Fernandes Gabriel) is a brazilok között van a csapatban.

Hasonlóképpen, a Valorant játékosai szintén a dél-amerikai országból származnak. Xand (Zizi Alexander) és Bnj (Rabinovich Benjamin) nagyon tapasztalt csapattagok. A többiek, bezn1 (da Costa Gabriel), Cauanzin (Pereira Cauan) és Jonn (Reis Walney) szintén több trófeát szereztek maguk között. Ez a három érdekes kilátás a jövőbeli versenyekre.
Csak egy játékos, Ollelito (Arbin Olle, Svédország) képviseli a NiP-t a FIFA-ban.

Pizsamában játszó nindzsák
Miért népszerűek a pizsamás nindzsák?

Miért népszerűek a pizsamás nindzsák?

A pizsamás nindzsák több mint két évtizede a játékközösség részét képezik. A World Esports Association alapító tagjai közé tartoztak. A közösség csodálta a csapatot szerénységéért és megfontoltságáért az évek során. A NiP számos kezdeményezésen keresztül részt vesz az esport iparág oktatási területén is. Ezek egy része együttműködésben történt a svéd kormány.

A NiP nemcsak az egyik legnépszerűbb esport csapat, hanem kereskedelmi vállalkozás is. Ez egy hasonló modellstratégia, amelyet az összes vezető esport vállalat alkalmaz. A csapat eredeti árucikkeket árul, amelyeket elsöprően fogadtak rajongóik. Ezen túlmenően a versenyeken elért jelenlegi sikereik és a vállalati piacon elért sikerek együttesen egy jól ismert online jelenlétet hoztak létre.

A csapat partnersége a legjobb esport fogadási oldalak mint a Betway kulcsfontosságú tényező volt a népszerűsítésében. A Betway volt az első fogadócég, amely komolyan vette a videojátékokat. Azóta az Esports ökoszisztéma oszlopává nőtte ki magát. A 2017-ben kezdődött partnerségüknek köszönhetően rengeteg nagyszerű tartalom ért a közösséghez.

Mindezek a tényezők jelentősen hozzájárultak növekvő népszerűségéhez.

Miért népszerűek a pizsamás nindzsák?
Pizsamában nindzsák a legerősebb játékok

Pizsamában nindzsák a legerősebb játékok

A Counter-Strike kétségtelenül a NiP legerősebb játéka. Az elmúlt négy évben négy DreamHack-versenyt nyertek, és egyszer a második helyen végeztek. Sikerült megnyerniük az ESL One Cologne 2014 tornát és számos más nagy tornát is.

Xandban és Bnj-ben jelenleg két tapasztalt játékosa van a csapatnak. Mielőtt csatlakozott volna a csapathoz, Xand hírnevet szerzett magának a FURIA Esports tagjaként. Megnyerte a VCT: South America Last Chance selejtezőjét a brazil szervezettel, és kvalifikálta magát a Bajnokok közé, ahol a csoportkörben végzett. A Ninjas in Pijamas kontrasztrájk felállása a többi fiatal és ígéretes csapattársa segítségével egyre erősebbé vált. Már a világ legjobb e-sport csapatai közé sorolta magát.

Egy másik a legjobb csapatok a csoportban a Rainbow Six Siege. A PSYCHO egy játékon belüli vezető, aki a csapat agyaként és hangjaként szolgál. Gustavót az egyik legképzettebb játékosnak tartják az esport-iparban. Az eszét, valamint a gyors reflexeit használja, hogy túljárjon ellenfelei eszén. Ezek az elkötelezett játékosok, akik minden szinten kiválóak voltak, együtt segítették a csapatot trófeák elnyerésében. Ez nem minden. A csapat többi tagja hosszú múltra tekint vissza, többek között számos nemzetközi versenyen aratott győzelmeket.

Pizsamában nindzsák a legerősebb játékok
Nyertes csapatok és főbb pillanatok a pizsamában viselő nindzsáknak

Nyertes csapatok és főbb pillanatok a pizsamában viselő nindzsáknak

A pizsamás nindzsáknak hosszú és jeles története van. Valójában ez a klub már nagyon korán elkezdte ízlelgetni a nagy versenygyőzelmeket. Az impozáns önéletrajz elsősorban a LAN-versenyen keresztül épült fel, melyben több hónapon át veretlenséggel beárnyékolták a szakmai rendezvényt. Ráadásul 2012-ben minden nemzetközi LAN versenyt sikerült megnyerniük.

Hírnevet szereztek azzal, hogy közel egy tucat különböző játékcímben versenyeztek a legjobbakkal. Feloszlásukig a csapat a Counter-Strike-ban küzdött. Indulásuk előtt megnyerték a CPL Winter 2001 és az NGL-One I. szezon döntőjét is. Azóta visszatértek egy jól ismert csapathoz.

A NiP nem sokkal visszatérésük után megnyerte a DreamHack Winter 2013 versenyt a VeryGaming ellen, négy hónappal később pedig az ESL One: Cologne tornát a Fnatic ellen. Ők is nyernének DreamHack 2014. tél, a DreamHack Masters Malmö és a StarLadder i-League StarSeries 2. évada a StarLadder i-League-ban. Az utóbbi kettő 2016-ban volt.

Nagyon sikeres 2021

A legjobb esport csapat megnyerte a 2021-es kiadást is Hat meghívásos, egy éves szakmai Rainbow Six Siege bajnokság, amelyet a Ubisoft, a játék fejlesztője és kiadója rendez. A versenyen, amelyre Montrealban, a játékon dolgozó Ubisoft stúdió központjában kerül sor, a világ legjobb csapatai gyűlnek össze. Az esemény egyfajta informális világbajnokságként szolgál, amely az előző év végét jelzi. A csapat a második helyen végzett a 2020-as kiírásban.

Első helyezést ért el a Copa Elite Six-Season 2021: Stage 2 és a Six August 2020 Major-Brazil versenyen is. További figyelemre méltó teljesítmények közé tartozik a Brasileirao 2021 döntője és a Six Sweden Major 2021, ahol a csapat második lett.

A névsor két változása után a szervezet úgy döntött, hogy 2020-ban felhagy a Dota 2 csapatával, hogy jobban összpontosítson a többi esport csapatra. A Dota 2 gyenge teljesítménye arra késztette a csapatot, hogy erőforrásokat áldozzon a CS: GO legénységének visszaszerzésére.

Megújították a League of Legends részlegeit is, hogy visszaállítsák hosszú távú jelenlétüket a színtéren, és stabilabb környezetet biztosítsanak. Szervezeti szempontból a csapat úgy véli, hogy ez az optimalizálás elengedhetetlen ahhoz, hogy teljes mértékben azokra az eredményekre összpontosíthassunk, amelyeket a rajongók és partnerek világszerte elvárnak.

Nyertes csapatok és főbb pillanatok a pizsamában viselő nindzsáknak
Hol és hogyan fogadjunk pizsamás nindzsákra

Hol és hogyan fogadjunk pizsamás nindzsákra

A Ninjas in Pijamas csapat magasra repül a CS: GO-ban. A Rainbow 6, a VALORANT és a FIFA csapata is dicséretes eredményeket ért el. Így a rájuk való fogadás nagyszerű lehetőség lehet. Esport fogadási oldalak 1xBetA Betway, a ComeOn fogadás, az ivip9 a legjobb helyek az ilyen csapatok piacát keresni. Ezek a legjobbak, mert nagyszerű esélyeket és széles körű piaci lehetőségeket kínálnak.

A Ninjas in Pijamas fogadási statisztikái a CS: GO-ban azt mutatják, hogy erős csapatuk volt az elmúlt években. A felhasználók arra is fogadhatnak, hogy a csapat teljesen megnyer egy adott sorozatot. E szerencsejáték-oldalak többsége lehetővé teszi, hogy ezt jóval előre megtegye. A szerencsejátékosok speciális fogadásokat tehetnek ennél a csapatnál, mint például a hendikepek, a lejátszott körök feletti/alacsonyabb piacok, valamint a helyes pontszámok fogadása. Ezért ez a csapat kiváló választás a fogadók számára.

A csapat részvételével zajló események vagy videók megtekintése játékosként segít többet megtudni azokról a területekről, ahol ezek a csapatok erősek. Ezen kívül a NiP Valorant, League of Legends és FIFA csapataiban is van potenciál, így a fogadóknak meg kell fontolniuk, hogy fogadjanak rájuk a közelgő versenyeiken. Mivel ezeknek a csapatoknak még nem kell nagy hírnevet szerezniük, ajánlatos kis összegekkel fogadni, és a mérkőzés győztesének kiválasztani.

Hol és hogyan fogadjunk pizsamás nindzsákra

Legújabb hírek

A pizsamás nindzsák továbbra is dominálnak az eSportban
2022-07-21

A pizsamás nindzsák továbbra is dominálnak az eSportban

A ZETA Division bejutott a döntőbe Valorant Champions Tour A Masters Reykjavik rájátszásbeli nyerőgép döntő 2-1-es győzelemmel a pizsamában lévő nindzsák ellen. Mindkét csapat a csoportkörben egy-egy mérleggel lépett be a kieséses meccsre, nyert a Fnatic ellen és vereséget szenvedett a DRX-től.

Ne hagyja ki ezeket a bónuszajánlatokat!

22BET
22BET
Befizetési módszerek
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Szerezze meg bónuszát!22BET értékelés

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

1xBet
1xBet
Befizetési módszerek
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Szerezze meg bónuszát!1xBet értékelés

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Close