Ninjas in Pyjamas online esport fogadás 2024

A csapatnak szervezési problémái voltak a következő években. A leggyakoribbak a szponzori problémák, a gyakori névváltoztatás és a játékosok összetétele voltak. Később, 2005 elején úgy döntöttek, hogy felmondják az SK Gaminggel kötött szerződésüket. A csapat néhány játékosa később visszatér, a csapat többi tagjának nagy meglepetésére, mivel korábban megszegték a szerződésüket. De a helyzet tovább romlott, és a csapat néhány évre elhalványult a játékok rivaldafényétől, majd 2007-ben feloszlott. A változás után 2007-ben feloszlatták a csapatot, és csatlakoztak a jól ismert SK Gaming szervezethez.

A pizsamás nindzsák 2012-ben megerősítették, hogy hosszú kihagyás után visszatérnek a CS: GO-hoz. A szervezet kiterjedt reformokon ment keresztül, amíg a helyszínről távol voltak, és új tulajdonba került. Abban az évben az összes LAN-versenyt megnyerték, egy kivételével, amelyen nem indulhattak. Ezután a 2012-es év legjobb csapatának választották a világon.

Ninjas in Pyjamas online esport fogadás 2024
Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Jelenlegi állás

Mindig is az volt a céljuk, hogy a legerősebbek legyenek minden olyan játékban, amelyben részt vesznek. Így a csapat újra aláírta a Threat vezetőedzőjének, hogy elérje célját. Irányítása alatt a szervezet erőforrásait olyan elterjedt fiatal tehetségek megszerzésére irányították át, mint Nawwk és a játékon belüli vezető Hampus. Az egyik nagyon fontos lépés az volt, hogy a Dev1ce 2021 áprilisában megvásárolta az Astralistól a távozó játékosok pótlására.

A NIP továbbra is azon az úton halad, hogy az északi eSport erőművé váljon. Céljuk, hogy tovább szilárdítsák a skandináv játékot, amely gyakran sikeres és a technológia élvonalába tartozik a játékvilágban. Kezdetben a csapat játékosai bámulatra méltóan teljesítettek különféle versenyeken, csekély vagy semmilyen anyagi fedezettel.

De most minden megváltozott. A csapat mindent megtesz annak érdekében, hogy a NiP tagjai a legjobb lehetőségeket és forrásokat biztosítsák a növekedéshez. A Counter-Strike mellett a szervezet a Valorant, a Rainbow Six Siege, a FIFA és a League of Legends csapatait is fejlesztette.

Pizsamában játszó nindzsák

A CS: GO öttagú csapatát három svéd játékos alkotja: REZ (Sterner Fredrik), Plopski (Gonzalez Zamorra Nicolas) és Hampus (Poser, Hampus). Dev1ce (Reedtz Nicolai) és Es3tag (Hansen Patrick), mindketten dánok, teszik teljessé ennek a neves csapatnak a névsorát.

A Rainbow Six Siege szintén ötfős csapat. Kamikaze (Gomes Joo), Julio (Giacomelli, Julio) és Psycho (Rigal Gustavo) a világ legjobb játékosai közé tartoznak. Muzi (Moscatelli Murilo) és Pino (Fernandes Gabriel) is a brazilok között van a csapatban.

Hasonlóképpen, a Valorant játékosai szintén a dél-amerikai országból származnak. Xand (Zizi Alexander) és Bnj (Rabinovich Benjamin) nagyon tapasztalt csapattagok. A többiek, bezn1 (da Costa Gabriel), Cauanzin (Pereira Cauan) és Jonn (Reis Walney) szintén több trófeát szereztek maguk között. Ez a három érdekes kilátás a jövőbeli versenyekre.
Csak egy játékos, Ollelito (Arbin Olle, Svédország) képviseli a NiP-t a FIFA-ban.

Miért népszerűek a pizsamás nindzsák?

A pizsamás nindzsák több mint két évtizede a játékközösség részét képezik. A World Esports Association alapító tagjai közé tartoztak. A közösség csodálta a csapatot szerénységéért és megfontoltságáért az évek során. A NiP számos kezdeményezésen keresztül részt vesz az esport iparág oktatási területén is. Ezek egy része együttműködésben történt a svéd kormány.

A NiP nemcsak az egyik legnépszerűbb esport csapat, hanem kereskedelmi vállalkozás is. Ez egy hasonló modellstratégia, amelyet az összes vezető esport vállalat alkalmaz. A csapat eredeti árucikkeket árul, amelyeket elsöprően fogadtak rajongóik. Ezen túlmenően a versenyeken elért jelenlegi sikereik és a vállalati piacon elért sikerek együttesen egy jól ismert online jelenlétet hoztak létre.

A csapat partnersége a legjobb esport fogadási oldalak mint a Betway kulcsfontosságú tényező volt a népszerűsítésében. A Betway volt az első fogadócég, amely komolyan vette a videojátékokat. Azóta az Esports ökoszisztéma oszlopává nőtte ki magát. A 2017-ben kezdődött partnerségüknek köszönhetően rengeteg nagyszerű tartalom ért a közösséghez.

Mindezek a tényezők jelentősen hozzájárultak növekvő népszerűségéhez.

Pizsamában nindzsák a legerősebb játékok

A Counter-Strike kétségtelenül a NiP legerősebb játéka. Az elmúlt négy évben négy DreamHack-versenyt nyertek, és egyszer a második helyen végeztek. Sikerült megnyerniük az ESL One Cologne 2014 tornát és számos más nagy tornát is.

Xandban és Bnj-ben jelenleg két tapasztalt játékosa van a csapatnak. Mielőtt csatlakozott volna a csapathoz, Xand hírnevet szerzett magának a FURIA Esports tagjaként. Megnyerte a VCT: South America Last Chance selejtezőjét a brazil szervezettel, és kvalifikálta magát a Bajnokok közé, ahol a csoportkörben végzett. A Ninjas in Pijamas kontrasztrájk felállása a többi fiatal és ígéretes csapattársa segítségével egyre erősebbé vált. Már a világ legjobb e-sport csapatai közé sorolta magát.

Egy másik a legjobb csapatok a csoportban a Rainbow Six Siege. A PSYCHO egy játékon belüli vezető, aki a csapat agyaként és hangjaként szolgál. Gustavót az egyik legképzettebb játékosnak tartják az esport-iparban. Az eszét, valamint a gyors reflexeit használja, hogy túljárjon ellenfelei eszén. Ezek az elkötelezett játékosok, akik minden szinten kiválóak voltak, együtt segítették a csapatot trófeák elnyerésében. Ez nem minden. A csapat többi tagja hosszú múltra tekint vissza, többek között számos nemzetközi versenyen aratott győzelmeket.

Nyertes csapatok és főbb pillanatok a pizsamában viselő nindzsáknak

A pizsamás nindzsáknak hosszú és jeles története van. Valójában ez a klub már nagyon korán elkezdte ízlelgetni a nagy versenygyőzelmeket. Az impozáns önéletrajz elsősorban a LAN-versenyen keresztül épült fel, melyben több hónapon át veretlenséggel beárnyékolták a szakmai rendezvényt. Ráadásul 2012-ben minden nemzetközi LAN versenyt sikerült megnyerniük.

Hírnevet szereztek azzal, hogy közel egy tucat különböző játékcímben versenyeztek a legjobbakkal. Feloszlásukig a csapat a Counter-Strike-ban küzdött. Indulásuk előtt megnyerték a CPL Winter 2001 és az NGL-One I. szezon döntőjét is. Azóta visszatértek egy jól ismert csapathoz.

A NiP nem sokkal visszatérésük után megnyerte a DreamHack Winter 2013 versenyt a VeryGaming ellen, négy hónappal később pedig az ESL One: Cologne tornát a Fnatic ellen. Ők is nyernének DreamHack 2014. tél, a DreamHack Masters Malmö és a StarLadder i-League StarSeries 2. évada a StarLadder i-League-ban. Az utóbbi kettő 2016-ban volt.

Nagyon sikeres 2021

A legjobb esport csapat megnyerte a 2021-es kiadást is Hat meghívásos, egy éves szakmai Rainbow Six Siege bajnokság, amelyet a Ubisoft, a játék fejlesztője és kiadója rendez. A versenyen, amelyre Montrealban, a játékon dolgozó Ubisoft stúdió központjában kerül sor, a világ legjobb csapatai gyűlnek össze. Az esemény egyfajta informális világbajnokságként szolgál, amely az előző év végét jelzi. A csapat a második helyen végzett a 2020-as kiírásban.

Első helyezést ért el a Copa Elite Six-Season 2021: Stage 2 és a Six August 2020 Major-Brazil versenyen is. További figyelemre méltó teljesítmények közé tartozik a Brasileirao 2021 döntője és a Six Sweden Major 2021, ahol a csapat második lett.

A névsor két változása után a szervezet úgy döntött, hogy 2020-ban felhagy a Dota 2 csapatával, hogy jobban összpontosítson a többi esport csapatra. A Dota 2 gyenge teljesítménye arra késztette a csapatot, hogy erőforrásokat áldozzon a CS: GO legénységének visszaszerzésére.

Megújították a League of Legends részlegeit is, hogy visszaállítsák hosszú távú jelenlétüket a színtéren, és stabilabb környezetet biztosítsanak. Szervezeti szempontból a csapat úgy véli, hogy ez az optimalizálás elengedhetetlen ahhoz, hogy teljes mértékben azokra az eredményekre összpontosíthassunk, amelyeket a rajongók és partnerek világszerte elvárnak.

Hol és hogyan fogadjunk pizsamás nindzsákra

A Ninjas in Pijamas csapat magasra repül a CS: GO-ban. A Rainbow 6, a VALORANT és a FIFA csapata is dicséretes eredményeket ért el. Így a rájuk való fogadás nagyszerű lehetőség lehet. Esport fogadási oldalak 1xBetA Betway, a ComeOn fogadás, az ivip9 a legjobb helyek az ilyen csapatok piacát keresni. Ezek a legjobbak, mert nagyszerű esélyeket és széles körű piaci lehetőségeket kínálnak.

A Ninjas in Pijamas fogadási statisztikái a CS: GO-ban azt mutatják, hogy erős csapatuk volt az elmúlt években. A felhasználók arra is fogadhatnak, hogy a csapat teljesen megnyer egy adott sorozatot. E szerencsejáték-oldalak többsége lehetővé teszi, hogy ezt jóval előre megtegye. A szerencsejátékosok speciális fogadásokat tehetnek ennél a csapatnál, mint például a hendikepek, a lejátszott körök feletti/alacsonyabb piacok, valamint a helyes pontszámok fogadása. Ezért ez a csapat kiváló választás a fogadók számára.

A csapat részvételével zajló események vagy videók megtekintése játékosként segít többet megtudni azokról a területekről, ahol ezek a csapatok erősek. Ezen kívül a NiP Valorant, League of Legends és FIFA csapataiban is van potenciál, így a fogadóknak meg kell fontolniuk, hogy fogadjanak rájuk a közelgő versenyeiken. Mivel ezeknek a csapatoknak még nem kell nagy hírnevet szerezniük, ajánlatos kis összegekkel fogadni, és a mérkőzés győztesének kiválasztani.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács

Legújabb hírek

A pizsamás nindzsák továbbra is dominálnak az eSportban
2022-07-21

A pizsamás nindzsák továbbra is dominálnak az eSportban

A ZETA Division bejutott a döntőbe Valorant Champions Tour A Masters Reykjavik rájátszásbeli nyerőgép döntő 2-1-es győzelemmel a pizsamában lévő nindzsák ellen. Mindkét csapat a csoportkörben egy-egy mérleggel lépett be a kieséses meccsre, nyert a Fnatic ellen és vereséget szenvedett a DRX-től.