Esport fogadási útmutató 2024

Ebben az eSport fogadási útmutatóban mindent megtudhat az elektronikus sportfogadásokról. Maradjon velünk, hogy megtudja, melyek a legjobb videojáték-műfajok és videojáték-címek, amelyekre fogadni lehet, valamint az eSport fogadási tippeket. Kétségtelen, hogy az eSport iparág exponenciális növekedésnek lehet tanúja. A járvány közeledtével az eSport fogadás virágzott, és ma ez a leggyorsabban növekvő fogadási forma.

A Las Vegas-i székhelyű szerencsejáték-ipari vállalkozó, Chris Grove 2019-es jelentése szerint az eSports összes jelentősebb e-sport címei körül megtett pénze 2020-ra körülbelül 12,9 milliárd dollár volt világszerte, miközben az eSport fogadók száma világszerte körülbelül 6,5 millió volt. A járvány közeledte, és ennek következtében az élő meccsek leállítása biztosan robbantotta a számokat.

Esport fogadási útmutató 2024
Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter

Esport fogadási útmutató

Mielőtt megosztaná a legjobbak listáját eSport videojáték műfajok fogadni, itt van egy útmutató kezdőknek az eSport fogadáshoz. Ismerje meg az eSport fogadás alapjait, a legjobb fogadási oldal megtalálásától a fogadási szorzókig, piacokig, stratégiákig és egyebekig.

Hogyan működik az esport fogadás

Az esportfogadás egyszerűen versenyszinten játszott elektronikus sportokra fogad. Noha meglehetősen hasonlítanak a virtuális és szimulált játékokhoz, az eSportnak olyan emberi érintése van, mint a hagyományos sportfogadásoknak, ahol profi sportolók küzdenek meg egymással, nem mesterséges intelligencia és számítógépes szimulátorok. A profi csapatok már most is vonzzák a világ legjobb tehetségeit, így az eSport ugyanolyan versenyképes, mint bármely más sport.

Hogyan fogadjunk esportra

Az eSportra való fogadás meglehetősen egyszerű. Van azonban néhány dolog, amit a fogadóknak tudniuk kell.

Először a játékosoknak el kell dönteniük, hogy melyik játékra szeretnének fogadni. Ez a cikk megosztja a legjobb műfajokat és az eSport szcéna legnépszerűbb játékait minden műfajból.

Hogyan találjuk meg a legjobb esport fogadási oldalakat

Amint egy szerencsejátékos rátelepszik egy adott játékra, olyan bukmékereket kell találnia, amelyek piacokat kínálnak a játékban. Emlékeztetni kell arra, hogy nem minden fogadóirodában van eSport fogadás.

Egy másik lényeges tényező, amelyet figyelembe kell venni a bukméker kiválasztásakor, az engedélyezés és a szabályozás. Csak regisztrált és elismert eSport fogadási oldalakon játssz.

Ezután olvassa el a fogadóirodák véleményét, és végezzen kutatásokat, hogy megtalálja a gyors és biztonságos banki ügyintézést kínáló fogadóirodákat, és ami még fontosabb, a befizetési és kifizetési lehetőségek átfogó listáját. A játékosok minden bizonnyal gyorsan szeretnének valódi pénzes fogadásba kezdeni. Vegye figyelembe a tranzakciós díjakat, az átfutási időt és – ami még fontosabb – az elfogadott pénznemeket.

A harmadik szempont, amelyre összpontosítani kell, az e-sport fogadási piacok és az esélyek. Egyes fogadóirodák hatalmas fogadási piacokkal rendelkeznek, míg mások csak az alapvető lehetőségeket kínálják. Az előbbire kell figyelniük az eSport fogadás szerelmeseinek. Ha az esélyekről van szó, két dolog van. Először is csatlakozzon a legmagasabb szorzóval rendelkező fogadási oldalakhoz. Másodszor, a játékosoknak meg kell győződniük arról, hogy az általuk ismert szorzóformátum támogatott.

Fontos figyelembe venni az akciókat is. A legjobb eSport bukmékerek befizetés nélküli bónuszt és befizetési bónuszt kínálnak, többek között egyéb finomságokat is. A fogadási bónuszok keresése közben ne felejtse el ellenőrizni a fogadási követelményeket. Minél alacsonyabb a szorzó, annál nagyobb az esély arra, hogy a legtöbbet hozza ki egy fogadási bónuszból.

További fontos szempontok közé tartozik az ügyfélszolgálat, a nyelvek, az élő közvetítés, a webhely navigációja és a mobil fogadás.

Esport fogadási stratégiák

A hagyományos sportfogadásokhoz hasonlóan az eSport fogadási stratégiák is léteznek, amelyek a játék műfajától függően változnak. Az arbitrázsfogadás a legnépszerűbb stratégia. Az általános nevén „arb” fogadási stratégia magában foglalja az egyes eSports mérkőzések összes lehetséges kimenetelére történő fogadást.

MOBA fogadási útmutató

A Multiplayer Online Battle Arena, közismertebb nevén MOBA, az egyik legjobb videojáték-műfaj, amelyre fogadni lehet. Ez a stratégiai videojáték két csapatot tartalmaz, amelyek egy előre meghatározott, térképként ismert csatatéren küzdenek meg egymással.

A MOBA-játékok a legjobb értékelésűek, különösen Ázsiában. A népszerűség annak tudható be, hogy most már társaságkedvelőek, amikor a játékosoknak össze kell fogniuk a barátokkal a győzelem érdekében. Néhány a legjobb MOBA-játékok közül, amelyekre fogadni lehet League of Legends, DOTA 2 (Defense of the Ancients 2), Mobile Legends: Bang Bang és Smite.

Hogyan fogadjunk MOBA játékokra

A MOBA fogadás egyre népszerűbbé válik most, hogy vannak olyan rangos MOBA versenyek és versenyek, mint a The International és a LoL World Championship. Mi több? Szinte egész évben lehet fogadni MOBA-játékokat. Érdekes módon a MOBA játékok vonzzák a legjobb csapatokat és a tehetségeket, versenyképességet kölcsönözve a stratégiai játéknak.

A MOBA játékokra való fogadás gerince a különböző fogadási piacok megértése. A fogadók egyedi MOBA-mérkőzések piacaira, MOBA versenyek/versenyek/ligagyőztes piacokra vagy térképpiacokra fogadhatnak. A legjobb fogadások közé tartozik a mérkőzés győztese, a térkép győztese, a térkép összesítése, az első ütés, a körök száma, az összes ölés/szorzó, vagy akár a hendikep stb. Mindezen események valószínűsége szorzókban van megadva.

Ha MOBA játékokra szeretne fogadni, először keressen egy fogadási oldalt a MOBA eSports piacokkal, és kövessen lépést a közelgő MOBA versenyekkel. A fogadóknak tisztában kell lenniük a MOBA játékversenyeken használt különböző formátumokkal is.

Végül a játékosoknak némi kutatást kell végezniük, hogy megtudják, melyik a legjobb MOBA eSport csapatok. Jelenleg a megszokott nevek többek között Team Spirit, PSG.LGD, Invictus Gaming és Team Secret. Bölcs dolog lesz ellenőrizni a csapat jelenlegi formáját is, amelyre a fogadók fektetik a pénzüket.

Battle Royale fogadási útmutató

A Battle royale játékok fantasztikus online többszereplős játékok, amelyek az utolsó embert megillető játékmenetet, valamint a túlélést, a felfedezést és a kavarás taktikát tartalmazzák. Több tucat-száz játékos vesz részt benne, akik a dicsőségért küzdenek az egyre szűkülő térképen. A formátumtól függően a játékosok egyedül vagy csapatban lehetnek.

Ma a battle royale játékok uralják az eSport színterét. A legnagyobb battle royale játékok közé tartozik Fortnite, Call of Duty: Warzone, Apex Legends, PUBG: Battlegrounds, és a Fall Guys Ultimate Knockout, hogy csak néhányat említsünk.

Hogyan lehet fogadni a Battle Royale játékokra

A battle royale játékokra való fogadás az egyik legnépszerűbb e-sport fogadási forma. Ezeknek a játékoknak a népszerűsége annak tudható be, hogy a battle royale játékok több száz legmagasabb szintű versenyt vonzanak, és jelentős pénzdíjakat vonzanak. A két legjelentősebb battle royale verseny az Apex Legends Global Series (Apex Legends) és a The Fortnite World Cup (Fortnite). Érdekes módon a 2019-es Fortnite Világkupa 30 millió dolláros nyereményalapot vonzott.

A battle royale játékokon a fogadás meglehetősen egyszerű, amíg a fogadók megtalálják a legjobb battle royale eSports fogadási oldalakat, és megértik a játékmenetet, a piacokat és az esélyek működését. A fogadási oldaltól és természetesen az adott battle royale játéktól függően különböző piacokon lehet fogadni.

Néhány közös piac, amelyet a játékosoknak ismerniük kell, közé tartoznak a közvetlen meccsgyőztesek, a versenygyőztesek, a speciális fogadások, az összesített fogadások, az összesített fogadások, a térképnyertesek, a térképpontszámok és még a játék közbeni fogadások, más néven élő fogadások.

A fogadási piacokon és az esélyeken kívül a játékosoknak ismerniük kell a battle royale játék e-sport színterét, amelyre fogadni szeretnének. Ismerje meg a legjobb csapatokat a Fortnite-ban, a legjobb csapatokat az Apex Legends-ben stb. Vessen egy pillantást a legutóbbi formájukra is, hogy meghozza a legjobb fogadási döntést.

FPS fogadási útmutató

Kétségtelen, hogy az FPS (First-Person Shooter) egy népszerű videojáték-műfaj. Fegyvereken és más fegyver alapú harcokon alapul, első személy szemszögéből. A játékosok egy 3D-s térben irányítják a főszereplőt. Az FPS játékok azért népszerűek, mert a magával ragadó grafikának és hangzásnak köszönhetően valódi harctéri légkört teremtenek. Elősegítik a csapatmunkát és a szolidaritást is.

Az FPS játékok világszerte népszerűek. A Battlefield V és a Counter-Strike: Global Offensive napjaink két legnagyobb FPS-játéka. További népszerű FPS-címek az eSportban: a Call of Duty, Tom Clancy Rainbow Six Siege-je (R6), Valorant és Overwatch.

Hogyan fogadjunk FPS játékokra

Az FPS játékok nem csak a halmozott nyereményalapok nagyok; ők uralják az eSport fogadási listáit is. A legfrissebb statisztikák szerint a CS: GO vezet most a fogadások mennyiségét tekintve rengeteg verseny egész évben. Az FPS játékokra is könnyű fogadni, és a fogadási lehetőségek széles skálája áll rendelkezésre.

Csakúgy, mint minden más videojáték-műfaj esetében, az FPS-játékokra fogadó játékosoknak ismerniük kell az alapvető játékmenetet és a szabályokat, hogy megalapozott fogadási döntéseket hozzanak. Az is elengedhetetlen, hogy megértsük az FPS eSport szcéna jelenlegi állapotát. Szánjon időt arra, hogy megvizsgálja, melyek a legjobb FPS-csapatok. Jelenleg a legjobb FPS csapatok az Astralis, a SEN Sentinels és a San Francisco Shock. Az is létfontosságú, hogy áttekintse az összes közelgő versenyt és versenyt.

Egy másik kritikus dolog, amellyel a fogadóknak tisztában kell lenniük, az elérhető fogadási piacok. Az FPS játékok eltérő játékmenettel és célokkal rendelkezhetnek, de a legtöbb fogadási lehetőség hasonló ahhoz, amit a játékosok a MOBA és a Battle Royale eSports fogadásban találhatnak. A legjobb fogadási piacok közé tartozik a versenygyőztes, a meccsgyőztes, a térképgyőztes, az elsõ vér és az élõ fogadás.

Sportszimulációs fogadási útmutató

A hagyományos sportfogadás szerelmesei számára a sportszimulációs eSports játékok tökéletes élményt nyújtanak, mivel követik a hagyományos sportfogadást. Ahogy a neve is sugallja, a sportszimulációs játékok valódi sportjátékokon alapulnak, mint például a foci, jégkorong, motorsport, kosárlabda és amerikai futball. A sportszimulációs játékokat nem szabad összetéveszteni a virtuális sportokkal, mivel valódi emberek játszanak velük.

A sportszimulációs játékok világszerte népszerűek. A jelenet elit profi csapatokkal büszkélkedhet, amelyek közül néhányat profi klubok szponzorálnak. A főbb ligákat és versenyeket ábrázolják, és a legmodernebb játékmotorokat használnak, hogy valósághű játékmenetet és lélegzetelállító grafikát kínáljanak. A legjobb sportszimulációs játékok közé tartozik, amelyekre fogadni lehet FIFA, NBA2K, PES, Madden stb.

Hogyan fogadjunk sportszimulációs játékokra

A sportszimulációs játékok sok fogadót vonzanak, főleg a hagyományos sportfogadások rajongóit. Ennek az az oka, hogy a fogadási mechanizmusokat tekintve hasonlóak a hagyományos sportfogadásokhoz. Eddig minden jó, a FIFA 21 fogadás vezet a sportszimulációs műfajban a fogadások mennyiségét tekintve. Tehát most mit kell tudniuk a játékosoknak a sportszimulációs videojátékokra való fogadásról?

Az első dolog a megbízható fogadási oldalak megtalálása a FIFA, PES és NBA2K piacokon. Ne feledje, nem minden fogadási oldal rendelkezik ilyen piacokkal. Ha a fogadási szorzókról és piacokról van szó, az esélyek a három fogadási formátum egyikében, vagy az összes formátumban jelennek meg, míg a piacok ugyanazok, mint a hagyományos sportfogadásoknál.

A különbség azonban azokban a csapatokban van, amelyekre fogadni kell. A hagyományos sportfogadásban az utóbbi idők legsikeresebb csapatai a legjobbak. Az eSport fogadásban azonban a játékosoknak nem szabad a való életben a legkiemelkedőbb csapatokat nézniük. Ehelyett meg kell nézniük az eSports profi játékos rekordját. Például egy profi játékos egy olyan szupercsapattal, mint a PSG, és minden sztárral veszíthet egy jobb profi játékossal szemben, aki egy átlagos csapattal játszik az alacsonyabb francia ligákból.

RTS fogadási útmutató

Az RTS, más néven valós idejű stratégiai játék, egy másik népszerű videojáték-műfaj, amelyre fogadni lehet. Az egyik szempont, ami ezeket a játékokat népszerűvé teszi, az általában gyorsabb tempó. Az RTS-játékok és a körökre osztott stratégiai (TBS) játékok között az a különbség, hogy az RTS-játékokban a játékosok egyidejűleg is akcióba léphetnek.

Számos RTS-játék létezik, de csak egy maroknyi funkció a versenytárs e-sport világában. A valós idejű stratégiai játékok közé tartozik a StarCraft II, a WarCraft és az Age of Empires sorozat.

Hogyan fogadjunk RTS játékokra

Míg az RTS videojátékok műfajának népszerűsége lassul, a játékok továbbra is aktívak az eSport színterén. Tehát mit kell tudniuk a játékosoknak az RTS játékokra való fogadásról?

Az első dolog az RTS játékok fogadási piacaival rendelkező fogadási oldalak megtalálása, mint pl StarCraft II és többek között a WarCraft piacokon. Ezután iratkozzon fel fogadóirodákra, amelyek rengeteg eseményt és a legmagasabb szorzót kínálnak. A játékosoknak arra is törekedniük kell, hogy lépést tartsanak az RTS-játékok világának minden fejleményével. Először is ismerje meg az RTS játékok játékmenetét és az alapvető szabályokat. Fontos, hogy ismerje meg a különböző versenyformátumokat.

Végül nézze meg az állást, hogy megtudja, mely csapatok és játékosok a legjobbak, akikre pénzt tehetnek. A rekord kedvéért a csapatok folyamatosan változtatják a névsort, ezért mindenképp ellenőrizze a csapat legutóbbi formáját a helyes fogadási döntés meghozatalához.

Összegzés

Ez az; útmutató az eSportra való fogadáshoz. Ne feledje, vannak eSport fogadási tippek és stratégiák, amelyek növelik a nyerési esélyeket. Ezenkívül a fogadás megtétele előtt ellenőrizze, hogy a szakértők mit mondanak az előrejelzéseikben!

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
Ról ről

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács

Legújabb hírek

Tudnivalók az esport fogadásról az online kaszinókban
2023-02-09

Tudnivalók az esport fogadásról az online kaszinókban

Nem sok olyan dolgot tehet, amely hasonló szintű izgalmat és izgalmat biztosít, mint az esport fogadás. Az esport fogadás még izgalmasabb, mint a szokásos sporteseményekre való sportfogadás, mivel az esport sokkal kiszámíthatatlanabb, mint a hagyományos sport. Nem olyan ritka, hogy egy esélytelenebb csapat nyer az esport egyik legjobb csapata ellen.

Az e-sport feltételei és a nyelv, amit tudnia kell
2023-01-19

Az e-sport feltételei és a nyelv, amit tudnia kell

Sett félelmetes a késői játékban. Ez a tankolási potenciál ilyen magas DPS-teljesítménnyel párosulva pusztító lehet azon csapatok számára, akiknek nincs AoE tömegkontrollja. Hordozási potenciálja hógolyózni fog, ha ismét el tudja lopni a Red Buffot.

Hogyan fogadjunk az Apex Legendsre 2022-ben
2022-03-31

Hogyan fogadjunk az Apex Legendsre 2022-ben

Az Apex Legends fogadása lassan egyre nagyobb teret hódít, ahogy a battle royale hero lövöldözős játék egyre több rajongója fogad a több száz versenyen és versenyen világszerte. Ha a fogadás ötletnek tűnik, akkor itt a helye. Tudjon meg mindent az Apex Legends 2022-es fogadásáról az alapoktól kezdve Apex Legends online fogadás a legnagyobb versenyekre és csapatokra.