BLAST Premier fogadás 2024

Ebben a BLAST Premier fogadási útmutatóban megtudhat mindent, amit az eSports fogadásban részt vevőknek tudniuk kell a BLAST Premier versenyeken történő fogadásról, az esemény hátterétől a rendelkezésre álló fogadási piacokig, a versenyre való fogadás helyéig, a fogadási piacokig és a szorzókig, a BLAST Premier fogadási tippekig és egyebekig. .

A BLAST Premier a Valve kasszasikerének, a Counter-Strike: Global Offensive-nek (CS: GO) az egyik legrangosabb e-sport bajnokság. A 2020-ban indult BLAST Premier Európában és Észak-Amerikában működik, és két szezonra oszlik; Tavasz és ősz. A BLAST Premier szezon körülbelül négy hónapig tart. 12 csapat megy egymással szemben a csoportkörben, mielőtt a csata bejutna a szezon döntőjébe, ahol a csoportkörben lévő csapatok mindenre – a BLAST Premier Championshipre – mennek.

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Minden, amit a BLAST Premierről tudni kell

A BLAST Premier szervezője a BLAST ApS, a dán eSports média produkciós cég, és különböző városokban tartják. Egy állandó dolog az a tény, hogy van egy élő közönség nagy képernyőkkel, amely ugyanúgy magával ragadja a rajongókat, mint a CS: GO profi játékosok. A BLAST Premier események hatalmas nyereményalapokat vonzanak, a Global Final 2020 és a World Final 2021 nyereményalap pedig hatalmas, 1 millió dollár.

A Counter-Strike: Global Offensive-ról

Ahogy korábban említettük, a BLAST Premier egy CS: GO verseny. Counter-Strike: Global OffensiveA CS: GO néven népszerűsített első személyű lövöldözős videojáték, amelyet a Valve fejlesztett ki a Hidden Path Entertainmenttel együtt. A Counter-Strike sorozatnak ez a negyedik része Windows, macOS, PS3, Xbox 360 és Linux rendszeren érhető el.

CS: A GO, csakúgy, mint elődei, két fél szembeszáll egy objektív alapú csatában. A csapatok különböző játékmódokban versenyeznek, amelyek magukban foglalják a bombák elültetését és hatástalanítását. Az egyik fél terroristaként játszik, míg a másik fél a jófiúkat, akik bombákat hatástalanítanak és túszokat mentenek ki.

A Counter Strike Global Offensive az egyik legnépszerűbb e-sport az eGaming fogadás világában. Az eSport szcéna számos BLAST Premier tornával büszkélkedhet, beleértve a tavaszi és őszi csoportokat, a leszámolásokat és a döntőket. A BLAST Premier League élvezi a médiavisszhangot, TV-partnerei pedig a Twitch és a YouTube.

A BLAST Premier egy rangos verseny, amely olyan vezető márkákkal működik együtt, mint a Betway, a Coinbase és a MAERSK szállítmányozási konszern. Az egyik dolog, ami miatt ez az első személyű lövöldözős játék sikeres, az a tény, hogy mostantól teljesen ingyenesen játszható. Kilenc játékmód létezik, köztük a nemrég kiadott, Danger Zone névre keresztelt battle-royale mód.

BLAST Premier Esports fogadási esélyek

Mielőtt belevágna az akcióba, feltétlenül ismerje meg a különböző BLAST Premier fogadási piacokat és a CS:go fogadási szorzók. A fogadási lehetőségeknek is nevezett piacok a különböző elérhető kimenetek, míg az oddsok a fogadás valószínűségét jelentik.

BLAST Premier fogadási piacok

A BLAST Premier bajnokságok egyik fő fogadási piaca a verseny győztese. Itt a játékosok arra a csapatra tesznek fogadást, amelyről azt hiszik, hogy megnyeri a tornát. A többi fogadási piac a standard CS: GO fogadási piac.

Az első piac a matchwinner, és itt a fogadók a meccs kimenetelére tesznek fogadást. Egy másik kapcsolódó fogadás a térkép nyertese, ahol a játékosok arra a csapatra fogadnak, amelyik megnyer egy adott térképet. Más népszerű BLAST Premier fogadási piacok közé tartoznak a felett/alatt fordulók, a felett/alul szerzett ütések, a helyes pontszám, a hendikepek stb.

BLAST Premier fogadási szorzók

A hagyományos sportfogadásokhoz hasonlóan a CS: GO fogadási oldalak három szorzóformátumot támogatnak. Némelyikük rendelkezik ezen formátumok egyikével, míg mások mindegyikével. Az három esélyes formátum tizedes (európai) odds, tört (brit) odds és Moneyline (amerikai) odds. Az oddsformátumon kívül a játékosoknak meg kell találniuk a legmagasabb oddsú online eGaming fogadási oldalakat, mivel a magas szorzók magasabb nyereséget jelentenek.

Miért népszerű a BLAST Premier?

A BLAST Premier a legnépszerűbb CS: GO eSport versenyek közé tartozik. Az is rajta van esport versenyek listája amelyek hatalmas követőket vonzanak a többjátékos első személyű lövöldözős játék rajongói és fogadói közül. Tehát mitől népszerű a BLAST Premier?

Az első az a tény, hogy rengeteg BLAST Premier verseny van egész évben. Két évszak van, mindegyik négy hónapig tart. Ez azt jelenti, hogy a rajongók az év jobb részében részesülnek az adrenalinnal teli akcióban. A verseny évente hét versenyt vonz.

A második az a tény, hogy a BLAST Premier sorozat vonzza a legjobb CS: GO-kat csapatok Európában és Észak-Amerikában köztük a Natus Vincere, a Vitality, a Gambit Esports és a Cloud9. Ezek a ruhák a dicsőségért, a pénzdíjakért és a kérkedésért küzdenek.

A harmadik a médiavisszhang. A BLAST Premier online versenyek a legjobban kitüntetett CS: GO versenyek közé tartoznak. Szilárd közösségi médiával büszkélkedhet több mint 400 000 követővel, a YouTube és Twitch platformok mellett 347 000, illetve 1,3 millió feliratkozóval.

A verseny népszerűségének másik oka a jövedelmező díjak. A legnagyobb színpadon, a döntőn 1 000 000 dollárt osztanak szét a legjobb csapatok között, a győztes pedig 500 000 dollárt vihet haza. Vannak olyan versenyek is, amelyek több mint 400 000 dollárt vonzanak.

BLAST Premier győztes csapatok és a legnagyobb pillanatok

Mivel az egyik legjobb CS: GO verseny, a BLAST Premier sorozat az eSport legnagyobb csapatait vonzza. A BLAST Premier League-nek otthont adó, magával ragadó mozikban is csillogó akciókkal kedveskedtek a rajongóknak.

Ebben a szegmensben nézze meg a legsikeresebb csapatokat, a legjobb csapatokat, amelyekre jelenleg lehet fogadni, és nézze meg a legjobb BLAST Premier versenyek legemlékezetesebb pillanatait.

A legsikeresebb csapatok

Az ukrán Natus Vincere vitathatatlanul a legjobb csapat a BLAST Premier sorozat történetében. Nincs más csapatnak olyan magas bajnoki címe, mint Natus Vincere. A nagyobb BLAST Premier versenyeken további érdemes csapatok közé tartozik a FaZe Clan, a Team Vitality, a Team Liquid, a Complexity Gaming, az OG és a G2.

A legjobb csapatok, amelyekre fogadhatnak

A fentiek a BLAST Premier legsikeresebb csapatai, de nem feltétlenül ők a legjobb fogadások. Az eSport szervezetek más csapatokat támadnak meg, hogy szilárd névsort építsenek fel, ezért kulcsfontosságú, hogy kiderítsék, kik a legjobb játékosok, és hol keresik jelenleg a szakmájukat.

2022-ben Natus Vincere a legígéretesebb CS: GO csapat a legjobb tehetségek jóvoltából, köztük olyan nehézsúlyúak, mint Oleksandr "S1mple" Kostyliev. Egy másik legjobb csapat, amelyre fogadni lehet, a FaZe Clan, amely ma a legjobb CS: GO játékosokkal rendelkezik. A további CS: GO csapatok közé tartozik az ENCE, a Cloud9, a FURIA és a Vitality.

Emlékezetes pillanatok

A BLAST Premier League történetének egyik legemlékezetesebb eseménye a 2020 tavaszi: alapszakasz nyitó esemény, amelynek a londoni 3 Mills Studio ad otthont. A szurkolók lélegzetelállító akcióban részesültek, és hátborzongató csaták után a FaZe Clan, a Natus Vincere és a Team Liquid lett a bajnok.

Egy másik kiemelt esemény, amelyet érdemes megjegyezni, a 2022-es tavaszi döntő. Natus Vincere ismét bebizonyította a világnak, hogy a 200 000 dolláros nyeremény megszerzése egy félelmetes oldal a FaZe Clan, a Team Vitality, a G2 Esports és az OG ellen.

Emlékezetes a 2021-es világdöntő, az egyik legnagyobb koppenhágai BLAST Premier verseny is. Minden csapat abban a reményben érkezett, hogy elsétálhat a fődíjjal, de Natus Vincere Oleksandr "s1mple" Kostylievnek más tervei voltak. A CS: GO maestro nagy szerepe volt abban, hogy Natus Vincere elbocsátotta a Gambit Esportst a kiélezett döntőben.

Hol és hogyan lehet fogadni a BLAST Premierre?

A BLAST Premier a CS: GO liga egyik legjobb funkciója a fogadási színtéren. Az a tény, hogy szinte egész évben vannak versenyek, az egyik legjobb CS: GO verseny, amelyre fogadni lehet. Két fő aggodalomra ad okot azonban a BLAST Premieren való fogadást illetően; a legjobb BLAST Premier fogadóiroda megtalálása és a megfelelő fogadás megtétele.

Hogyan találjuk meg a legjobb fogadási oldalt

Számos online eSport fogadási oldal található a CS: GO fogadási piacokkal. Néhányat valódi üzemeltetők üzemeltetnek, míg mások nem érik meg a fáradságot. A legjobb CS: GO videojáték-fogadási webhelynek rendelkeznie kell egy neves szerencsejáték-szabályozó hatóság engedélyével. Hatalmas CS: GO piacokkal és magas esélyekkel kell rendelkeznie.

Esport bónuszok és promóciók szintén méltó extrák. Az egyéb szolgáltatások, amelyekre figyelni kell, többek között a mobil kompatibilitás, a felhasználói élmény, az ügyfélszolgálat és a biztonság.

Fogadási tippek

A megfelelő fogadások megtételéhez fontos megérteni a CS: GO játékát és a célokat. Ezenkívül tanulmányozza a különböző csapatokat, korábbi teljesítményeiket és jelenlegi névsoraikat, hogy megtudja, melyik csapat a kedvenc, és melyik nem. Fontos, hogy bízzon az esélyekben. Ne feledje, a magas esélyek jól fizetnek, de kockázatosak, és fordítva.

Ennyi, emberek, a tökéletes BLAST Premier sorozat fogadási útmutatója. A 2022-es menetrend már elkészült, így a játékosok fogadhatnak kedvenc csapataikra.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács