BLAST Premier fogadás 2023

Ebben a BLAST Premier fogadási útmutatóban megtudhat mindent, amit az eSports fogadásban részt vevőknek tudniuk kell a BLAST Premier versenyeken történő fogadásról, az esemény hátterétől a rendelkezésre álló fogadási piacokig, a versenyre való fogadás helyéig, a fogadási piacokig és a szorzókig, a BLAST Premier fogadási tippekig és egyebekig. .

A BLAST Premier a Valve kasszasikerének, a Counter-Strike: Global Offensive-nek (CS: GO) az egyik legrangosabb e-sport bajnokság. A 2020-ban indult BLAST Premier Európában és Észak-Amerikában működik, és két szezonra oszlik; Tavasz és ősz. A BLAST Premier szezon körülbelül négy hónapig tart. 12 csapat megy egymással szemben a csoportkörben, mielőtt a csata bejutna a szezon döntőjébe, ahol a csoportkörben lévő csapatok mindenre – a BLAST Premier Championshipre – mennek.

Flag

No matches found, please try:

hu Country FlagCheckmark

22BET

hu Country FlagCheckmark
Bonus600 dollárig

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Show less...Mutasson többet
Szerezze meg bónuszát!
 • Nagy játék kiválasztása
Show less...
Mutasson többet
 • Nagy játék kiválasztása

A 22Bet 2017 óta működik. Tulajdonosa a TECHSOLUTIONS NV, egy curacaói székhelyű szervezet. A curacaói szerencsejáték-engedélynek köszönhetően, amely 2023. november 23-ig érvényes, a legtöbb online fogadó biztonságosnak találja, mert a curacaói kormány nagy tekintélynek örvend az online szerencsejáték-környezetben.

Show less...Mutasson többet
 • 96% + kifizetés a legnépszerűbb sportokból
 • Gyors ügyfélszolgálat
 • Sportfogadás kaszinó
Show less...
Mutasson többet
 • 96% + kifizetés a legnépszerűbb sportokból
 • Gyors ügyfélszolgálat
 • Sportfogadás kaszinó

Nem minden nap találkozik egy olyan sportfogadóval, amelyet kifejezetten a sport szerelmeseinek készítettek, és az "X-Faktor" vonásait is érinti, ami a legtöbb fogadóirodában hiányzik. A 20bet-et a TechSolutions Group NV hozta létre 2020-ban a sportfogadók egyablakos ügyintézőjeként. A webhely egyedülálló futurisztikus élményt kínál, minden esemény azonnal megjeleníthető, és az élő esélyek percről percre változnak.

BonusAkár 1500 € + 150 ingyenes pörgetés

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Show less...Mutasson többet
 • Epic Sportbook
 • Élő chat 24/7
Show less...
Mutasson többet
 • Epic Sportbook
 • Élő chat 24/7

Az e-sport világa nagyon zavaró lehet azok számára, akik nem szoktak hozzá. Azt azonban senki sem tagadhatja, hogy nagyon izgalmas és érdekes is. Ugyanez mondható el az online kaszinókról is.

Minden, amit a BLAST Premierről tudni kell

Minden, amit a BLAST Premierről tudni kell

A BLAST Premier szervezője a BLAST ApS, a dán eSports média produkciós cég, és különböző városokban tartják. Egy állandó dolog az a tény, hogy van egy élő közönség nagy képernyőkkel, amely ugyanúgy magával ragadja a rajongókat, mint a CS: GO profi játékosok. A BLAST Premier események hatalmas nyereményalapokat vonzanak, a Global Final 2020 és a World Final 2021 nyereményalap pedig hatalmas, 1 millió dollár.

A Counter-Strike: Global Offensive-ról

Ahogy korábban említettük, a BLAST Premier egy CS: GO verseny. Counter-Strike: Global OffensiveA CS: GO néven népszerűsített első személyű lövöldözős videojáték, amelyet a Valve fejlesztett ki a Hidden Path Entertainmenttel együtt. A Counter-Strike sorozatnak ez a negyedik része Windows, macOS, PS3, Xbox 360 és Linux rendszeren érhető el.

CS: A GO, csakúgy, mint elődei, két fél szembeszáll egy objektív alapú csatában. A csapatok különböző játékmódokban versenyeznek, amelyek magukban foglalják a bombák elültetését és hatástalanítását. Az egyik fél terroristaként játszik, míg a másik fél a jófiúkat, akik bombákat hatástalanítanak és túszokat mentenek ki.

A Counter Strike Global Offensive az egyik legnépszerűbb e-sport az eGaming fogadás világában. Az eSport szcéna számos BLAST Premier tornával büszkélkedhet, beleértve a tavaszi és őszi csoportokat, a leszámolásokat és a döntőket. A BLAST Premier League élvezi a médiavisszhangot, TV-partnerei pedig a Twitch és a YouTube.

A BLAST Premier egy rangos verseny, amely olyan vezető márkákkal működik együtt, mint a Betway, a Coinbase és a MAERSK szállítmányozási konszern. Az egyik dolog, ami miatt ez az első személyű lövöldözős játék sikeres, az a tény, hogy mostantól teljesen ingyenesen játszható. Kilenc játékmód létezik, köztük a nemrég kiadott, Danger Zone névre keresztelt battle-royale mód.

Minden, amit a BLAST Premierről tudni kell
BLAST Premier Esports fogadási esélyek

BLAST Premier Esports fogadási esélyek

Mielőtt belevágna az akcióba, feltétlenül ismerje meg a különböző BLAST Premier fogadási piacokat és a CS:go fogadási szorzók. A fogadási lehetőségeknek is nevezett piacok a különböző elérhető kimenetek, míg az oddsok a fogadás valószínűségét jelentik.

BLAST Premier fogadási piacok

A BLAST Premier bajnokságok egyik fő fogadási piaca a verseny győztese. Itt a játékosok arra a csapatra tesznek fogadást, amelyről azt hiszik, hogy megnyeri a tornát. A többi fogadási piac a standard CS: GO fogadási piac.

Az első piac a matchwinner, és itt a fogadók a meccs kimenetelére tesznek fogadást. Egy másik kapcsolódó fogadás a térkép nyertese, ahol a játékosok arra a csapatra fogadnak, amelyik megnyer egy adott térképet. Más népszerű BLAST Premier fogadási piacok közé tartoznak a felett/alatt fordulók, a felett/alul szerzett ütések, a helyes pontszám, a hendikepek stb.

BLAST Premier fogadási szorzók

A hagyományos sportfogadásokhoz hasonlóan a CS: GO fogadási oldalak három szorzóformátumot támogatnak. Némelyikük rendelkezik ezen formátumok egyikével, míg mások mindegyikével. Az három esélyes formátum tizedes (európai) odds, tört (brit) odds és Moneyline (amerikai) odds. Az oddsformátumon kívül a játékosoknak meg kell találniuk a legmagasabb oddsú online eGaming fogadási oldalakat, mivel a magas szorzók magasabb nyereséget jelentenek.

BLAST Premier Esports fogadási esélyek
Miért népszerű a BLAST Premier?

Miért népszerű a BLAST Premier?

A BLAST Premier a legnépszerűbb CS: GO eSport versenyek közé tartozik. Az is rajta van esport versenyek listája amelyek hatalmas követőket vonzanak a többjátékos első személyű lövöldözős játék rajongói és fogadói közül. Tehát mitől népszerű a BLAST Premier?

Az első az a tény, hogy rengeteg BLAST Premier verseny van egész évben. Két évszak van, mindegyik négy hónapig tart. Ez azt jelenti, hogy a rajongók az év jobb részében részesülnek az adrenalinnal teli akcióban. A verseny évente hét versenyt vonz.

A második az a tény, hogy a BLAST Premier sorozat vonzza a legjobb CS: GO-kat csapatok Európában és Észak-Amerikában köztük a Natus Vincere, a Vitality, a Gambit Esports és a Cloud9. Ezek a ruhák a dicsőségért, a pénzdíjakért és a kérkedésért küzdenek.

A harmadik a médiavisszhang. A BLAST Premier online versenyek a legjobban kitüntetett CS: GO versenyek közé tartoznak. Szilárd közösségi médiával büszkélkedhet több mint 400 000 követővel, a YouTube és Twitch platformok mellett 347 000, illetve 1,3 millió feliratkozóval.

A verseny népszerűségének másik oka a jövedelmező díjak. A legnagyobb színpadon, a döntőn 1 000 000 dollárt osztanak szét a legjobb csapatok között, a győztes pedig 500 000 dollárt vihet haza. Vannak olyan versenyek is, amelyek több mint 400 000 dollárt vonzanak.

Miért népszerű a BLAST Premier?
BLAST Premier győztes csapatok és a legnagyobb pillanatok

BLAST Premier győztes csapatok és a legnagyobb pillanatok

Mivel az egyik legjobb CS: GO verseny, a BLAST Premier sorozat az eSport legnagyobb csapatait vonzza. A BLAST Premier League-nek otthont adó, magával ragadó mozikban is csillogó akciókkal kedveskedtek a rajongóknak.

Ebben a szegmensben nézze meg a legsikeresebb csapatokat, a legjobb csapatokat, amelyekre jelenleg lehet fogadni, és nézze meg a legjobb BLAST Premier versenyek legemlékezetesebb pillanatait.

A legsikeresebb csapatok

Az ukrán Natus Vincere vitathatatlanul a legjobb csapat a BLAST Premier sorozat történetében. Nincs más csapatnak olyan magas bajnoki címe, mint Natus Vincere. A nagyobb BLAST Premier versenyeken további érdemes csapatok közé tartozik a FaZe Clan, a Team Vitality, a Team Liquid, a Complexity Gaming, az OG és a G2.

A legjobb csapatok, amelyekre fogadhatnak

A fentiek a BLAST Premier legsikeresebb csapatai, de nem feltétlenül ők a legjobb fogadások. Az eSport szervezetek más csapatokat támadnak meg, hogy szilárd névsort építsenek fel, ezért kulcsfontosságú, hogy kiderítsék, kik a legjobb játékosok, és hol keresik jelenleg a szakmájukat.

2022-ben Natus Vincere a legígéretesebb CS: GO csapat a legjobb tehetségek jóvoltából, köztük olyan nehézsúlyúak, mint Oleksandr "S1mple" Kostyliev. Egy másik legjobb csapat, amelyre fogadni lehet, a FaZe Clan, amely ma a legjobb CS: GO játékosokkal rendelkezik. A további CS: GO csapatok közé tartozik az ENCE, a Cloud9, a FURIA és a Vitality.

BLAST Premier győztes csapatok és a legnagyobb pillanatok
Emlékezetes pillanatok

Emlékezetes pillanatok

A BLAST Premier League történetének egyik legemlékezetesebb eseménye a 2020 tavaszi: alapszakasz nyitó esemény, amelynek a londoni 3 Mills Studio ad otthont. A szurkolók lélegzetelállító akcióban részesültek, és hátborzongató csaták után a FaZe Clan, a Natus Vincere és a Team Liquid lett a bajnok.

Egy másik kiemelt esemény, amelyet érdemes megjegyezni, a 2022-es tavaszi döntő. Natus Vincere ismét bebizonyította a világnak, hogy a 200 000 dolláros nyeremény megszerzése egy félelmetes oldal a FaZe Clan, a Team Vitality, a G2 Esports és az OG ellen.

Emlékezetes a 2021-es világdöntő, az egyik legnagyobb koppenhágai BLAST Premier verseny is. Minden csapat abban a reményben érkezett, hogy elsétálhat a fődíjjal, de Natus Vincere Oleksandr "s1mple" Kostylievnek más tervei voltak. A CS: GO maestro nagy szerepe volt abban, hogy Natus Vincere elbocsátotta a Gambit Esportst a kiélezett döntőben.

Emlékezetes pillanatok
Hol és hogyan lehet fogadni a BLAST Premierre?

Hol és hogyan lehet fogadni a BLAST Premierre?

A BLAST Premier a CS: GO liga egyik legjobb funkciója a fogadási színtéren. Az a tény, hogy szinte egész évben vannak versenyek, az egyik legjobb CS: GO verseny, amelyre fogadni lehet. Két fő aggodalomra ad okot azonban a BLAST Premieren való fogadást illetően; a legjobb BLAST Premier fogadóiroda megtalálása és a megfelelő fogadás megtétele.

Hogyan találjuk meg a legjobb fogadási oldalt

Számos online eSport fogadási oldal található a CS: GO fogadási piacokkal. Néhányat valódi üzemeltetők üzemeltetnek, míg mások nem érik meg a fáradságot. A legjobb CS: GO videojáték-fogadási webhelynek rendelkeznie kell egy neves szerencsejáték-szabályozó hatóság engedélyével. Hatalmas CS: GO piacokkal és magas esélyekkel kell rendelkeznie.

Esport bónuszok és promóciók szintén méltó extrák. Az egyéb szolgáltatások, amelyekre figyelni kell, többek között a mobil kompatibilitás, a felhasználói élmény, az ügyfélszolgálat és a biztonság.

Fogadási tippek

A megfelelő fogadások megtételéhez fontos megérteni a CS: GO játékát és a célokat. Ezenkívül tanulmányozza a különböző csapatokat, korábbi teljesítményeiket és jelenlegi névsoraikat, hogy megtudja, melyik csapat a kedvenc, és melyik nem. Fontos, hogy bízzon az esélyekben. Ne feledje, a magas esélyek jól fizetnek, de kockázatosak, és fordítva.

Ennyi, emberek, a tökéletes BLAST Premier sorozat fogadási útmutatója. A 2022-es menetrend már elkészült, így a játékosok fogadhatnak kedvenc csapataikra.

Hol és hogyan lehet fogadni a BLAST Premierre?

Ne hagyja ki ezeket a bónuszajánlatokat!

22BET
22BET
Befizetési módszerek
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Szerezze meg bónuszát!22BET értékelés

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

1xBet
1xBet
Befizetési módszerek
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Szerezze meg bónuszát!1xBet értékelés

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Close