Tudj meg többet: CS:GO Betting Odds 2024

A CSGO fogadás nagyon népszerű manapság. Az egyik fő oka annak, hogy a csgo fogadás olyan népszerű, hogy maga a játék nagyon népszerű. A CSGO-nak hatalmas esport szcénája is van, őrült hype-kal, és a nyereményalap rendszeresen meghaladja a félmillió dollárt. CS: A GO versenyek a legizgalmasabb sportesemények közé tartoznak, és az emberek szeretnek rájuk fogadni.

Ha még nem ismeri a fogadást, az egyik legfontosabb dolog, amelyről többet megtudhat, a CS: GO fogadási szorzók. Hogy segítsen ebben, itt van minden, amit a csgo fogadási szorzókkal kapcsolatban tudnia kell.

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter

Minden, amit a CS:GO fogadási szorzóiról tudni kell

Maga a fogadás meglehetősen egyszerű. Tegyük fel, hogy most kezdődött egy esport meccs a CS: GO számára Team Liquid és Fnatic. Úgy gondolja, hogy egy adott csapatnak nagyobb esélye van megnyerni ezt a meccset. Ha fogadni szeretne rá, tétet kell tennie az adott eredményre. Ha megnyeri a fogadást, némi pénzt kap cserébe. Ha azonban elveszíti, nem kap semmit.

Ez csak egy egyszerű magyarázat a csgo fogadás működésére. Hogy mekkora összeget kap cserébe, ha megnyeri a fogadást, és mennyi az esélye annak, hogy egy csapat meccset nyer, vagy bármilyen más eredmény bekövetkezik, nem egyszerű kérdések. Mindkettő az oddsnak nevezett fogadási feltételtől függ, ami jelen esetben a CSGO odds.

Miközben sokkal több van esport fogadási feltételek amit meg kell értened a bet csgo-val, mielőtt belevágnál, valószínűleg a fogadási szorzók a legfontosabbak. Ha szilárdan tartja a CS: GO fogadási szorzóit, nyugodtan elkezdhet fogadni a CSGO eseményekre viszonylag magasabb sikeraránnyal.

A CS:GO fogadási esélyek magyarázata

Amint azt már sejtette, a CS: GO fogadási szorzók két fő dolgot írnak le a pro-CSGO kimeneteléről esport esemény. Tartalmazza az eredmény bekövetkezésének esélyeit és a fogadás megnyerése esetén kapott hozam összegét.

Tegyük fel, hogy egy CSGO esport meccs zajlik között Faze klán és a Cloud9. Az egyik lehetséges eredmény az, hogy a Faze klán nyer. Egy másik lehetséges eredmény az Felhő9 megkapja az első gyilkosságot. Mindkét eredmény esélye megmutatja annak esélyét, hogy valóban bekövetkeznek.

Nagyon fontos, hogy tudd, hogyan kell olvasni az oddsokat, mert a cs go oddsok sokat elárulnak a fogadás kiválasztásában. Ha tudja, hogy mely eredmények valószínűbbek, mint mások, könnyen eldöntheti, melyik a legbiztonságosabb az Ön számára.

A következő dolog, amit a szorzók árulnak el, az a pénzösszeg, amelyet cserébe kapsz, ha megnyered a fogadást, ami fordított összefüggésben van az esemény bekövetkezésének valószínűségével. Minél nagyobb az esély az eredményre, annál kisebb a megtérülése.

Másrészt, ha olyan eredményre fogad, amely valószínűleg nem következik be, akkor nagyobb hozamot kap, mert nagyobb kockázatot vállal.

A CS:GO fogadási esélyek típusai

Három típusa van fogadási szorzók csgo számára. Tartalmazza a tizedes szorzót, a tört esélyt és az amerikai oddsokat. A különbség csak a formátumban van. Ez azt jelenti, hogy a három páratlan formátum bármelyike használható egyetlen eredmény esélyének megjelenítésére.

A tört oddsok olyan törtszámot használnak, mint a 3/2, a 3/2-es odds pedig három-kettő. A 3/2 tört szorzó azt jelenti, hogy 3 dollárt kap 2 dollár fogadásért cserébe, ahol 1 dollár a nyerő összeg. Mivel ez kevesebb, mint kétszeres hozam, a 3/2-es oddsú kimenetel valószínűsége nagyon magas.

A tizedes oddsokat úgy is gondolhatja, hogy azokat tört oddsokból alakítják át, pontosan hogyan alakulnak át a törtek tizedesjegyekké. Így a 3/2-ből 1,5, a 2/1-ből pedig 2 lesz. A tizedes szorzók a nyerési pontos többszörösét jelentik. Az 1,5-ös szorzó 1,5-szeres megtérülését eredményezi a tét összegére.

Az amerikai esélyek nem olyan gyakoriak CS: GO fogadás. A -150-es amerikai odds azt az összeget jelenti, amelyet meg kell tennie, hogy 100 dollárt nyerjen, a +120-as amerikai odds pedig azt a hozamot jelenti, amelyet 100 dollár fogadás esetén kap. Ennek a formátumnak azonban nem kell elmélyülnie, mert a csgo fogadásoknál ezt nem nagyon fogod látni.

Hol található a legjobb CS: GO Odds

Online esport bukmékerek általában egyetértenek abban, hogy melyik eredmény valószínűbb. Azonban minden fogadóiroda némileg eltérő szorzóval rendelkezik. Például látni fogja, hogy a G2 megnyeri a meccset egyes fogadóirodáknál 2,5-ös, másoknál 2,55-ös szorzóval.

Ha ezeket a bukmékereket használja arra, hogy nehezen megkeresett pénzéből fogadjon, akkor a legtöbbet szeretné kihozni belőlük. Például, ha kockázatos kimenetelre tesz tétet, akkor jelentős hozamot szeretne elérni, ha ez az eredmény bekövetkezik.

Továbbá, ha egy valószínű kimenetelre fogad, nem éri meg, ha csak 1 dollárt kap 100 dollár fogadásért. Emiatt mindig a legjobb CSGO esélyeket kell keresnie.

A legjobb szorzókkal rendelkező online fogadóirodát találni időigényes folyamat. Össze kell hasonlítania az oddsokat több platformon, és meg kell néznie, melyik platform kínálja a legmagasabb hozamú szorzót. Ennek azonban van egy egyszerűbb módja is.

Egyszerűen ki tudja nézni EsportRanker, amely egy nagyszerű oldal, amely számos szabvány alapján áttekinti a legnépszerűbb CSGO fogadási oldalakat. Ezek a szabványok a fogadási szorzókat is tartalmazzák.

A legjobb élő CS: GO fogadási esélyek

A CSGO-mérkőzések pillanatok alatt változhatnak, amikor az egyik csapat megnyeri a meccset, és a másik csapat nyeri meg a meccset. Ez teszi a cs go fogadást is rendkívül izgalmassá. Ez azonban azt jelenti, hogy bizonyos kimenetelek esélyei is változnak a mérkőzés előrehaladtával. Ezeket a változó szorzókat élő fogadási szorzóknak nevezzük.

Ahogy azt már sejtette, az élő fogadás szorzóit használják az élő fogadáshoz. Élő fogadás egyszerűen fogadást tesz egy CS: GO meccsre vagy bármely más esport mérkőzésére, ahogy az éppen zajlik, míg a hagyományos fogadások magukban foglalják azokat a fogadásokat, amelyeket jóval a meccs kezdete előtt tesznek.

Az élő fogadási szorzóknak rengeteg előnye van, amelyeket a fogadók kihasználhatnak. Először is, mivel az élő fogadás lehetővé teszi, hogy a fogadók és a fogadóirodák is elemzik a mérkőzést, amint az zajlik, az élő CSGO fogadási szorzók sokkal pontosabbak, ami azt jelenti, hogy jobban megjósolják a kimenetel valószínűségét.

Például, ha azt látja, hogy egy csapat verést kap, valószínűnek tűnik, hogy a másik csapat nyer.

Az élő fogadási szorzók második előnye, hogy néha őrült hozamú fogadási szorzókat kaphat. Ezeket a fogadási lehetőségeket csak élő fogadással tudod kihasználni.

Fogadj a CS:GO-ra valódi pénzzel

A CSGO fogadás egyik nagyszerű tulajdonsága, hogy valódi pénzzel is megteheti. A csgo eseményekre való fogadás megkezdéséhez először válasszon egy online fogadóirodát, amely cs: go fogadási piacokat kínál.

Ezt követően néhány készpénzes befizetést kell végrehajtania a platformon elérhető befizetési lehetőségek használatával, majd ezekkel a befizetésekkel fogadásokat kell tennie az Ön által kedvelt CSGO események kimenetelére. Például fogadhat a döntőkre ESL Pro League vagy más versenysorozat első mérkőzése.

Annak eldöntése, hogy a cs: go fogadás megfelelő-e az Ön számára, több tényezőtől függ. A fő tényező az, hogy sokat tudsz-e a játékról és annak esport színteréről. Ha jó CSGO-játékos vagy, és régóta követed a csgo esport szcénáját, valószínűleg jó az eredmények előrejelzésében. Ha ez a helyzet, akkor feltétlenül fontolja meg a CS: GO fogadást.

Másrészt, ha hétköznapi játékosként játszik CSGO-val, és még soha nem nézett egyetlen csgo-eseményt sem, akkor lehet, hogy a CSGO-fogadás nem éri meg az Ön számára. Ez azonban nem jelenti azt, hogy kipróbálhatja, és onnantól jobbá válhat.

GYIK

Mekkora az esélye a CSGO fogadási formátumoknak?

A CSGO fogadási szorzós formátumok segítségével megjelenítheti a CSGO fogadási szorzóit. A legelterjedtebb fogadási odds-formátumok közé tartoznak a tizedes szorzók, a tört esélyek és az amerikai szorzók, amelyek mindegyike kissé eltérő módon olvassa be őket.

Mit mondanak a CS: GO esélyek?

A CSGO fogadási szorzók két fontos dolgot árulnak el a CSGO esport mérkőzések kimeneteléről. Mindenekelőtt megmondják, hogy milyen valószínűséggel fordul elő eredmény. A másik dolog, amiről a CSGO fogadási szorzók árulkodnak, az a hozam, amelyet akkor kap, ha egy bizonyos összeget fogad.

Melyek a legjobb csgo fogadási szorzók?

A legjobb CSGO fogadási szorzók biztosítják a legtöbb hozamot. Mivel azonban szinte minden fogadási oldal némileg eltérő oddsokkal rendelkezik, több oldal oddsát kell összehasonlítania, hogy kitalálja, melyik oldal kínálja a legjobb fogadási szorzót.

Jobbak az élő CS:GO fogadási esélyek?

Röviden: igen, az élő CSGO fogadási szorzóknak rengeteg előnye van. Az élő fogadási szorzók a mérkőzés előrehaladtával változnak, így viszonylag pontosabbak, ami nagyobb eséllyel nyeri meg a fogadást.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
Ról ről

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács