Tudj meg többet: Valorant Betting Odds 2024

A Valorant a valaha látott egyik legjobb marketingstratégiával indult. Annyira sikeres volt, hogy játékosok milliói kezdtek játszani a játékkal, még azelőtt, hogy kijött volna a béta fázisból. A mai napra előretekintve a Valorant játékosbázisa továbbra is erős. A játéknak hatalmas esport-élete is van, minden évben hatalmas eseményekkel.

A népszerűség növekedéséből ítélve csak úgy tűnik, hogy az esport fogadók a Valorant fogadások felé kezdenének elmozdulni. Ha Ön Valorant-rajongó, aki szereti a fogadás izgalmát, akkor valószínűleg szeretne a Valorant fogadásban is részt venni. Mielőtt belépne a Valorant fogadás világába, meg kell tanulnia egy kicsit annak működéséről. Ezenkívül meg kell tanulnia és meg kell értenie néhány alapvető fogadási feltételt.

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Minden, amit a Valorant fogadási esélyekről tudni kell

A Valorant fogadások egyik legalapvetőbb fogadási feltételei a Valorant fogadási szorzók. Szerencsére itt található a részletes áttekintésünk mindenről, amit a Valorant oddsokról tudnia kell.

A Valorant fogadás lényegében nem olyan nehéz megérteni. A-val kezdődik Bátor sportesemény. Tegyük fel, hogy a Valorant két legjobb csapata között esport mérkőzés zajlik. Úgy gondolja, hogy egy adott csapat a legnagyobb valószínűséggel nyer. Vagy úgy gondolja, hogy a legvalószínűbb, hogy valamilyen más eredmény fog bekövetkezni. Tehát tétet köt erre az eredményre.

Ez azonban csak túlságosan leegyszerűsített magyarázat. A probléma akkor merül fel, amikor megnyit egy online fogadóirodát, és elkezd fogadni. Könnyen kimerülhet, ha kezdő vagy a Valorant fogadásban.

Meglepődhet, ha azt hallja, hogy nem ugyanazt a hozamot kapja, ha különböző kimenetekre fogad. A Valorant oddsok pontosan ezt segítik kitalálni. Ennek a videojátéknak a fogadási szorzói is segítenek kitalálni, hogy mekkora valószínűséggel nyeri meg a fogadást.

Valorant Esport fogadási esélyek magyarázata

Ahogy már említettük, a Valorant szorzók két dolgot árulnak el a fogadásról. Először is, a Valorant fogadási szorzók megmondják, hogy pontosan mekkora hozamot kapsz a megtett összegért. Például, ha 200 dollár értékű fogadást tesz, pontosan tudni fogja, hogy 400 dollárt, 500 dollárt vagy 300 dollárt kap-e cserébe.

A következő dolog, amit a Valorant esports fogadási szorzók elolvasása után megtudhat, az a fogadás megnyerésének valószínűsége. Tegyük fel például, hogy fogadást tesz az A-csapat Valorant meccsének megnyerésére. Ha a szorzók azt sugallják, hogy több mint kétszeresét kapja vissza a tét összege, akkor nem valószínű, hogy az A-csapat nyer.

Ha azonban az esélyek azt sugallják, hogy a tét összegének kétszeresénél alacsonyabb hozamot kap, az A-csapat nyerési esélye sokkal nagyobb. Röviden: minél alacsonyabb a megtérülés, annál nagyobb az esély az esemény bekövetkezésére.

Ahhoz, hogy ezeket az információkat kivonhassa a Valorant fogadási szorzókból, tudnia kell, hogyan kell azokat elolvasni. A fogadási szorzók leolvasásának különböző módjai vannak a használt formátumtól függően, amelyet a következő részben részletesen ismertetünk.

A bátor fogadási esélyek típusai

Meg kell tanulnod olvasni a hármat a fogadási szorzók leggyakoribb típusai vagy páratlan formátumok Valorant fogadáshoz. Ezek a formátumok közé tartozik a decimális formátum, a tört formátum és az amerikai formátum. Míg az első kettő gyakoribb, előfordulhat, hogy olyan platformokkal is találkozhat, amelyeknek lehetőségük van az esélyek amerikai formátumban való megjelenítésére.

Tizedes szorzók

A tizedes szorzók messze a legegyszerűbben érthetők. A decimális esélyek tizedesjegyű számot használnak, például 5,5 vagy 3,2. A cserébe kapott összeg meghatározásához szorozza meg a tizedes szorzót a tétével. Például, ha 100 dollárt fogad 3,2-es szorzóval, és nyer, akkor 3,2-szer 100-at kap, ami 320 dollár.

Tört esélyek

A tört páratlan formátum nagyon népszerű. Törteket használunk az esélyek tört formátumban való megjelenítésére, például 4/1 vagy 3/2. Ennél a formátumtípusnál a második szám az Ön fogadási összegét, az első szám pedig az ebből kapott hozamot jelöli. Tehát, ha 100 dollárt fogad egy 4/1-es oddsra, akkor 400 dollárt kap cserébe.

American Odds

Végül megvan az amerikai páratlan formátum. Az amerikai formátum nem olyan népszerű, ha Valorant fogadásról van szó. Kicsit bonyolult megérteni is. Az amerikai formátumban az esélyeket egy pozitív vagy negatív előjellel jelölt számmal ábrázolják.

Az eredmény, amely valószínűleg megtörténik, ellentétes a negatív előjellel. Másrészt a legkevésbé valószínű eredmény pozitív előjelű. Tegyük fel például, hogy egy csapat uralta a verseny összes mérkőzését. Az esélye annak, hogy a csapat nyerjen egy másik meccs negatív előjelű lesz, például -150.

Ez a szám azt jelzi, hogy 150 dollárt kell fogadnia, hogy 100 dollárt nyerjen. Másrészt a +150 azt jelenti, hogy 100 dollár fogadásért 150 dollárt nyer.

Hol találhatók a legjobb bátor esélyek

Az internet segítségével egyszerűen, egyetlen egérkattintással válthatunk egyik platformról a másikra. Emiatt nem kell megelégednie olyan platformokkal, amelyek nem adnak megfelelő hozamot. Valójában mindig olyan platformokat kell keresnie, amelyek a legjobb megtérülést biztosítják. Ez a Valorant fogadási szorzókra is igaz.

Mivel minden platformon eltérő fogadási szorzók lesznek ugyanarra az eredményre egy Valorant esport eseményre, nincs értelme ragaszkodni ahhoz a platformhoz, amelynek szorzói nem adják meg a legmagasabb hozamot. Ehelyett olyan platformokat kell keresnie, amelyek a legjobb Valorant esélyekkel rendelkeznek.

Ahhoz, hogy megtalálja a legjobb Valorant oddsokat, előfordulhat, hogy meg kell néznie néhány platformot, mielőtt rátalálna arra, amelyik valóban a legjobb Valorant oddsokkal rendelkezik. Ez azonban nehéz és időigényes feladatnak tűnhet. Szerencsére egyszerűen ki tudja nézni esportranker.com, amely az online fogadási oldalakat áttekintő platform.

Az esportranker.com oldalon találhat fogadási oldalakat a legjobb Valorant fogadási szorzókhoz.

A legjobb élő bátor fogadási szorzók

Tudtad, hogy ténylegesen fogadhatsz élő Valorant esports meccsekre, mivel azok valós időben játszódnak le? Más szóval, élőben nézheti a Valorant esports meccset, miközben az zajlik, és ezzel egyidejűleg fogadásokat is köthet arra a meccsre.

Mivel azonban egy-egy meccs helyzete szinte percenként változik, az esélyek is folyamatosan változnak, frissülnek. Ezek a változó esélyek élő fogadás élő fogadási szorzóknak nevezzük, amelyek ebben az esetben élő Valorant fogadási szorzók.

Ha Ön tapasztalt fogadó, vagy sokat tud a Valorant esport meccseinek alakulásáról, akkor mindig figyelnie kell a Valorant élő fogadási szorzóit. Soha nem tudhatod, mikor találsz olyan esélyeket, amelyek őrült megtérülést okoznak. Ha szorosan figyelemmel kíséri az élő esélyeket, akkor képes lesz megragadni azokat a lehetőségeket, amelyek alacsony kockázat mellett tisztességes megtérülést eredményeznek.

Fogadjon Valorant valódi pénzzel

Emberek, akik szeretik Bátor esport és a valódi készpénzzel való fogadás megkönnyebbülne, ha megtudná, hogy lehetőségük van valódi pénzzel fogadni a Valorant-ra.

A helyzet az, hogy a Valorant esports növekvő népszerűségével rengeteg online fogadóirodák kezdtek el fogadási piacokat kínálni a Valorant esports számára. Rengeteg lehetőség közül választhat. Nem csak ez, hanem a Valorant fogadás folyamata is nagyon egyszerű.

Azonban hogyan döntheti el, hogy jó ötlet-e a Valorant valódi készpénzzel való fogadása? Ez is valójában nagyon egyszerű. Tegyél fel magadnak néhány egyszerű kérdést. Egy ideje követed a Valorant esportot? Jó Valorant játékos vagy? Jól tudod megjósolni a Valorant esport események kimenetelét?

Ha ezekre a kérdésekre igen a válasz, mindenképpen próbáljon meg valódi készpénzzel fogadni a Valorant-ra.

GYIK

Mik a Valorant fogadási szorzók?

A bátor fogadási szorzók segítenek a fogadóknak kitalálni, mekkora hozamot kapnak egy bizonyos összeg fogadása, majd a fogadás megnyerése után. A nyerési esélyek elemzésében az esélyek is segítenek nekik. Mindkét dolog segíthet a fogadóknak eldönteni, hogy megéri-e kockáztatni egy bizonyos eredményre való fogadást.

Melyek a legjobb Valorant fogadási szorzók?

Egyszerűen fogalmazva, a legjobb Valorant fogadási szorzók azok, amelyek a legtöbb megtérülést biztosítják a fogadási összegért. Például a 3,3-as szorzó jobb, mint a 3,2-es, ha az eredmény ugyanaz.

Tudsz valódi pénzzel fogadni a Valorant-ra?

Igen, valódi pénzzel fogadhat a Valorant-ra. Valójában emberek ezrei teszik ezt rendszeresen, és rengeteg online fogadóirodák kínálnak fogadási piacokat a Valorant számára.

Legális a Valorant fogadás?

Mindaddig, amíg Ön a szerencsejátékra vonatkozó törvényes korhatáron belül van, és olyan országban tartózkodik, ahol engedélyezett a szerencsejáték, a Valorant-on való fogadás teljesen legális az Ön számára. Mindazonáltal még mindig érdemes tájékozódni országa törvényeiről, mielőtt bármilyen fogadásban részt venne.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács