Élő Esport fogadási útmutató

A Covid kitörése és a hagyományos sportesemények bezárása óta a fogadók az élő esport fogadásokra tértek át, mivel csak az esport eseményekre kerülhetett sor online. Az élő esport fogadás népszerűségének másik oka, hogy rendkívül izgalmas fogadásokat kötni egy élő esport meccsre, ahol a helyzetek másodperceken belül megváltoznak.

Ha szeretnél részt venni az élő esport fogadásban, és többet megtudni róla, akkor jó helyen jársz. Íme a mi változatunk az élő esport fogadásról szóló kiterjedt útmutatóból, ahol áttekintünk mindent, amit tudnia kell róla.

Élő Esport fogadási útmutató
Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Miért más az élő Esport fogadás?

Játszani egy esport játék az egy dolog. Az élő esport-meccsre fogadás, miközben az zajlik, egészen más. Amikor a pénzed a pályán van, pontosan tudnod kell, mit csinálsz, kivéve, ha esetleg gyakrabban veszítesz, mint kellene.

Még ha hagyományos sportágakra is fogadott élőben, akkor is érdemes élőben néznie esport fogadási útmutató mert az esport játékok sokkal pörgősebbek, mint a hagyományos sportok. A helyzetek másodperceken belül megváltozhatnak egy esport meccsen. Nem olyan ritka, hogy egy esport meccsen szinte lehetetlen dolgok történnek.

Mi az élő Esport fogadás?

Tegyük fel, hogy holnap esport eseményre kerül sor, és biztos vagy benne, hogy kedvenc csapatod nyer. Tegyük fel, hogy fogadást akart kötni a kedvenc csapatára. A hagyományos esport fogadásokkal ezt már a mérkőzés kezdete előtt is megteheti.

Van azonban egy probléma a hagyományos esport fogadással. Esport fogadási szorzók általában a meccs helyzetének megfelelően változnak. Ha fogadásokat tesz még azelőtt, hogy egy esemény még elkezdődött volna, nem fog tudni alkalmazkodni a változó szorzókhoz.

Ez az oka annak, hogy a legtöbb fogadó az élő esport fogadást részesíti előnyben. Az élő esport fogadások során fogadásokat is köthet egy esport eseményre, miközben az éppen zajlik. A változó szorzóknak megfelelően módosíthatja fogadási stratégiáját. Sokkal izgalmasabb fogadásokat kötni egy meccsre, ahogy élőben nézi.

Az élő esport fogadás másik előnye, hogy több fogadási piac, más szóval olyan események előtt nyitotta meg a kaput, amelyekre az emberek fogadhatnak. Például az emberek fogadhatnak a félidei eredményre, vagy arra, hogy melyik csapat nyer bizonyos számú kört előbb.

Hogyan fogadjunk élő esportra?

Az élő esportra történő fogadás ugyanaz, mint bármely más fogadás. Kiválaszt egy fogadási piacot, amelyre élőben szeretne fogadni az esportokra, például a meccs győztesére, megnézi az esélyeket, hogy megtudja, tetszik-e, majd fogadást tesz arra, amelyik eredményt valószínűnek tartja.

A fogadásokhoz sportfogadóra lesz szüksége. Vannak fizikai sportfogadók, ahol fogadásokat köthet. Vagy használhat online sportfogadásokat, amelyek lehetővé teszik, hogy fogadásokat tegyen számítógépén vagy mobiltelefonján.

A legtöbb esport fogadó inkább az online sportfogadásokat használja. Ennek egyik oka az, hogy kényelmes. A kanapén ülve fogadásokat köthet. A második ok az, hogy az esport rajongók megszokták Esport események online nézése nem pedig személyesen részt venni az eseményen.

Online e-sportfogadás kiválasztása

Nagyon fontos a megfelelő sportfogadás kiválasztása az élő esport fogadáshoz. Először is, ha a megfelelő sportfogadót választja, akkor elkerülheti, hogy átverjék, vagy információi kiszivárogjanak.

Az online sportfogadó segítségével történő fogadáshoz be kell fizetnie néhány befizetést, és meg kell adnia néhány legérzékenyebb adatait, például a hitelkártya adatait. Számos platform létezik, amely ellophatja a betéteit, vagy kiszivárogtathatja adatait.

Emiatt az első dolog, amit érdemes ellenőrizni egy online sportfogadónál, hogy legitim platform-e, és biztonságos-e a használata. Nézze meg az online sportfogadási értékeléseket, hogy jobb ötletet kapjon.

A következő dolog, amit meg kell néznie, amikor dönt egy online esport bukméker az, hogy tájékozódjon minden funkciójáról, és ellenőrizze, hogy rendelkezik-e a keresettekkel. Például ellenőrizheti, hogy a sportfogadó rendelkezik-e az Ön által preferált fizetési móddal, vagy lefedi-e azt a versenyt, amelyre fogadni szeretne.

A legjobb élő Esport fogadási tippek

Íme néhány egyszerű tipp, amelyet most azonnal alkalmazhat, hogy segítse az élő esport fogadás felé vezető utat.

Kutasson néhányat az esport csapatokról és játékosokról

Mielőtt élő fogadásokat köt egy esport mérkőzésre, meg kell keresnie azokat a játékosokat, akik versenyezni készülnek az eseményen. Tudnia kell olyan dolgokat, mint például, hogy mely csapatok tagja volt, mielőtt csatlakozott ehhez a csapathoz, és milyen volt a teljesítményük a legutóbbi meccseken.

Tegyük fel például, hogy megtudta, hogy egy játékos korábban egy népszerűtlen csapatban szerepelt, de mégis több győzelmet aratott a csapata számára. Néhány lenyűgöző képesség bemutatása után a játékos egy jobb csapatba került. Ebből arra lehet következtetni, hogy a közelgő eseményen is jól szerepelhetnek.

Meg kell vizsgálnia más tényezőket is, például, hogy egy játékos milyen kapcsolatban áll a csapatával, vannak-e kommunikációs problémái, vagy hiányzik-e a megfelelő vezetés. Annak ellenére, hogy magasan képzett, ha egy játékosnak nincs jó kapcsolata a csapatával, előfordulhat, hogy nem tudja megnyerni a mérkőzést.

Óvatosan nézze meg a mérkőzést

Lehet, hogy ez a pont egy kicsit nyilvánvaló számodra, de meglepődnél, ha látnád, hogy hány kezdő figyelmen kívül hagyja ezt. Néhány kezdő elköveti azt a hibát, hogy nem nézi élőben a meccset, mielőtt fogadást köt.

Az esport meccsek nagyon kiszámíthatatlanok, és a dolgok másodperceken belül megváltozhatnak. Az e-sportban többször előfordult már, hogy a játékosoknak sikerült őrült és szinte lehetetlen kuplungokat elővenniük.

Tehát, ha úgy gondolja, hogy egy adott csapat fog nyerni, mert látta, hogyan teljesít, nem rossz ötlet kivárni, és közelről nézni a mérkőzést. Soha nem tudhatod, hogy az esélytelenebb mikor kezdi vissza a vezetést és megnyeri a meccset.

Koncentráljon azokra a játékokra, amelyekről a legtöbbet ismeri

Csábító lehet, hogy különböző esport címekre fogadjon, amelyekről nem sokat tud. Az összes különböző lehetőség biztosan vonzó. A legjobb azonban ragaszkodni azokhoz a játékokhoz, amelyekről a legtöbbet ismeri, különösen, ha kezdő vagy.

Ha többet tud a CSGO-ról, és régóta követi az esport színterét, akkor jobban jár, ha jóslatokat tesz a CSGO esport eseményeivel kapcsolatban. Másrészt, ha nem játszottál olyan gyakran a Dota 2-vel, és az "első pusztító torony" fogadásra teszel fogadást, nagyobb valószínűséggel tévedsz. Kezdőként nem szeretne olyan helyen fogadni, ahol az esély nem az Ön javára.

Kezdje a mérkőzés-győztes fogadási piaccal

Sok online fogadóirodának rengeteg választási lehetősége van az esport fogadási piacok terén. Kiválaszthatja az első vér fogadást, az első, aki elpusztítja a towers fogadást, vagy akár az első, aki eléri a 10 kill fogadást. Ezek azonban sokkal kiszámíthatatlanabbak, mert rengeteg változó van ebben.

Ha Ön kezdő, ragaszkodjon a mérkőzés-győztes fogadási piachoz. Ne vegye fontolóra más fogadási piacokat, hacsak nem kezdett el helyesen megtenni a legtöbb meccs-győztes fogadást. A mérkőzés győztesére való fogadás sokkal egyszerűbb és könnyebben megjósolható. Tehát ha ezeket az idő nagy részében meg tudja tenni, csak akkor érdemes más fogadási piacokra költöznie.

GYIK

Biztonságos az élő fogadás az esportban?

Mindaddig, amíg Ön jó hírű és legitim online esport fogadóiroda, teljes biztonságban lesz. Sokan sok pénzüket elveszítették, és információik olyan online platformokon szivárogtak ki, amelyek nem legitimek. Ha nem tartózkodik egyik ilyen webhelyen sem, akkor nincs miért aggódnia.

Legális az élő esport fogadás?

A kérdésre adott válasz attól függ, hogy a világ melyik részén élsz. Ha olyan országokban élsz, ahol a szerencsejáték általában legális, akkor semmiféle bajba nem kerülsz, ha élő e-sport szerencsejátékon veszel részt. . Egyes országok azonban nem engedélyezik a szerencsejátékokat. Ha ezen országok bármelyikében él, az élő fogadás nem legális az Ön számára.

Melyik a legjobb online bukméker élő esport fogadáshoz?

Ez szubjektív kérdés. Míg a legjobb online fogadóirodák mindig teljesen legitimek és elsőrangú biztonsággal rendelkeznek, a legjobb kiválasztása személyes preferenciákon múlik.

Milyen esport játékokra tegyek élő fogadást?

Rengeteg esport játék létezik, amelyekre élő fogadásokat köthet, mint például a CS: GO, Dota 2, League of Legends, Rainbow Six Siege, Call of Duty, Rocket League és Overwatch. Azonban csak arra a játékra tegyen fogadást, amelyről a legtöbbet ismeri.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács