Tudj meg többet: R6 Betting Odds 2024

A Rainbos Six Siege elindítása enyhén szólva sem volt olyan nagyszerű. A játék azonban sokat változott a megjelenése óta. Sikerült több tonna tapadást szereznie. Mostanra odáig jutottunk, hogy van egy hatalmas esport szcéna az R6-nak.

Az R6 esport népszerűségének növekedésével sokan elkezdtek foglalkozni az R6 fogadással. Ha érdeklődik az R6 fogadás iránt, először meg kell tanulnia néhány fogadási kifejezést. E feltételek közül a leglényegesebb az R6 fogadási szorzó, amelyet itt részletesen megvizsgálunk.

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Minden, amit az R6 fogadási esélyekről tudnia kell

Rengeteg ember vesz részt az R6-fogadásban vagy általában az esport-fogadásban anélkül, hogy ismerné a fogadási szorzókat. Ha így tesz, legtöbbször nem lesz sikeres. Még ha nyer is egy fogadást, nem lesz elégedett a nyereményével.

A fogadás meglehetősen egyszerű folyamat. Tegyük fel, hogy a döntő a ESL Pro League most kezdődött a DarkZero Esports és a FaZe klán. Már több éve követed a bajnokság bajnokságát, és mindkét csapatot követed. Minden tudásod segítségével megjósolhatod, hogy a FaZe Clan nyeri a meccset, ezért 100 dolláros fogadást teszel rá.

Megnyered a fogadást. Viszont cserébe csak 20 dollárt kapsz. Miért történt ez? A helyzet az, hogy ez csak egy alapvető magyarázat volt a fogadásról. Nem fogsz tudni lényeges információkat a fogadásodról, hacsak nem tudod, hogyan kell leolvasni az esélyeket.

Az R6 szorzók magyarázzák meg, hogy miért csak 20 dollárt kapott, annak ellenére, hogy 100 dollárt fogadott. Az esélyek abban is segítenek eldönteni, hogy melyik fogadás a kockázatosabb. Mindkettő az elsődleges ok, amiért érdemes megismerned az R6 esélyeit.

Rainbow Six Siege fogadási esélyek magyarázata

Az R6 fogadási szorzók segítségével két kulcsfontosságú információt tud meg a megtenni készülő fogadásról.

Először is megmondja, hogy mennyi hozamot kap egy bizonyos összeg fogadásával. Tehát ha 100 dollár fogadáson gondolkodik egy eredményre, az R6 odds megmutatja a pontos összeget, amelyet egy adott kimenetelre tett fogadásért kap cserébe.

A második dolog, amit a szorzók árulnak el, az a valószínűsége, hogy valóban megnyeri a fogadást. A hozamok megtekintésével ellenőrizheti, hogy mekkora valószínűséggel nyeri meg a fogadást.

Ha magas hozamot kap, jóval több mint a tétösszeg kétszerese, akkor valószínű, hogy nem fog bekövetkezni az az eredmény, amelyre fogadott. Ha két alkalom alatti alacsony hozamot kap, nagy az esélye annak, hogy ez bekövetkezik.

Az R6 fogadási szorzókkal kapott információk sokat segítenek annak eldöntésében, hogy megéri-e az adott kimenetelre való fogadás kockázata. Azonban tanulnia kell hogyan kell olvasni a különböző páratlan formátumokat, amelyet a következő részben ismertetünk.

A Rainbow Six Siege fogadási esélyek típusai

Az R6 szorzók leolvasásának különböző módjai vannak, ami a megjelenítésükhöz használt formátum típusától függ. A páratlan formátumoknak három fő típusa létezik R6 fogadás. Ezeket a formátumokat az alábbiakban részletesen ismertetjük.

Tizedes szorzók

Először is tizedes szorzóink vannak. Ez a páratlan formátum leggyakoribb típusa. Ezt a formátumot a legtöbb online fogadóirodánál láthatja.

A decimális páratlan formátum az R6 fogadási szorzót jelenti számmal és tizedesjegyekkel, például 1,6 vagy 2,5. Ez a szám annak a tétösszegnek a pontos többszörösét jelenti, amelyet a fogadás megnyeréséért cserébe kap.

Ha 200 dollárt fogad, és 1,6-os szorzóval nyer, 320 dollárt (200 x 1,6) kap cserébe. Azt is elmondhatja, hogy az 1,6 nagyobb valószínűséget jelent annak, hogy az esemény ténylegesen megtörténik, mivel a megtérülés alacsonyabb, mint a fogadási összeg duplája.

Tört esélyek

Az R6 fogadások másik népszerű páratlan formátuma a tört formátum. Olyan törtet használ, mint az 5/2 vagy a 3/2. Az 5/2-t öttől kettőig, a 3/2-t pedig háromtól kettőig ejtik. Ebben a formátumban a második szám az Ön fogadási összegét, az első szám pedig azt a hozamot jelöli, amelyet az adott fogadási összeg után kap.

Ha nyer egy fogadást 5/2-es szorzóval, akkor 5 dollárt kap 2 dollár fogadásért és 100 dollárt 40 dollár fogadásért. Ebben az esetben több mint kétszeres hozamot kap. Ily módon az 5/2-es szorzó arra utal, hogy nagyon kicsi annak a valószínűsége, hogy megnyeri a fogadást.

American Odds

Az amerikai oddsok a legkevésbé népszerűek az R6 fogadásnál. Ezek az esélyek pozitív vagy negatív előjelű számot használnak, például -150 vagy +150. A -150-es szorzó azt mutatja, hogy 100 dollár nyeréséhez 150 dollárt kell fogadnia. Másrészt a +150 szorzó azt jelzi, hogy 100 dollár fogadásért 150 dollárt kap.

Hol találhatók a legjobb Rainbow Six Esports esélyek

Most már tudja, hogy az R6 fogadási szorzók segítenek meghatározni azt a pontos összeget, amelyet egy adott összeg fogadásáért kap cserébe. Előfordulhat azonban, hogy nem tudja, hogy minden fogadási oldalon valójában különböző fogadási szorzók vannak ugyanarra az eredményre.

Például egy webhelyen 50 dollár hozamot kaphat 100 dollár fogadásért. Egy másik oldalon 60 dollár visszatérítést kaphat, ha ugyanennyit fogad.

Elgondolkodhat azon, hogy ez miért fontos. Nos, mivel van mód arra, hogy bizonyos platformokon jobb megtérülést érjen el, mindig keresse a legjobb R6 fogadási szorzókkal rendelkező oldalakat. Csak igazságos, hogy a legtöbb hozamot választja.

Ha nem ismeri a legjobb R6 oddsokat kínáló oldalakat, nézze meg esportranker.com, ahol megtalálhatja a legjobb fogadási oldalakat.

A legjobb élő R6 fogadási szorzók

Az egyik legjobb dolog az R6 fogadásban, hogy fogadásokat köthet az R6 esport események kimenetelére, mivel azok valós időben zajlanak. Más szavakkal, fogadásokat köthet egy R6 esemény kimenetelére élőben nézni. Ezt hívják élő R6 fogadásnak.

Élő R6 fogadással a mérkőzés helyzetei folyamatosan változnak. Az első órában az A-csapat nyerhet, de a következő órában a B-csapat megszerezheti a vezetést. Emiatt az oddsok is folyamatosan frissülnek, amelyeket élő R6 fogadási szorzóknak neveznek.

Az élő R6 fogadási szorzók nagyszerűsége az, hogy néha őrült lehetőségekre is lelhetsz. Olyan esélyeket találhat, amelyek őrült hozamot hoznak, például a tét 4-szeresét vagy akár ötszörösét. Emiatt jó ötlet az élő R6 fogadási szorzókra figyelni, mivel azok folyamatosan változnak.

Fogadjon az R6-ra valódi pénzzel

A fogadás igazán szórakoztató. Azonban még izgalmasabb, ha valódi pénzzel fogadhatunk. Ha Ön az R6 esport rajongója, és szeret valódi pénzzel fogadni, akkor szerencséje van, mert valódi pénzzel fogadhat az R6 esport eseményeken.

Ahogy az R6 esport népszerűsége növekedni kezdett, egyre több online bukméker kínált fogadási piacokat az R6 esport eseményekre. Most rengeteg online platformot találhat, ahol valódi pénzzel fogadhat R6-ra.

Az R6-ra valós pénzzel való fogadás folyamata nagyon egyszerű. Egyszerűen be kell fizetnie olyan fizetési módokkal, mint például a Visa vagy a MasterCard olyan online fogadóirodáknál, amelyek R6 fogadási piacokat kínálnak, majd ezeket a befizetéseket egy R6 esport esemény kimenetelére való fogadáshoz kell felhasználnia. Csak ügyeljen arra, hogy alaposan nézze meg az R6 fogadási esélyeket.

Ha nem tudod, hogy jó ötlet-e a valódi pénzzel való fogadás, kérdezd meg magadtól, jól tudod-e megjósolni az R6 esport események kimenetelét, tapasztaltál-e a játékban, és magad is magasabb szinten játszol. Ha a válasz igen, akkor az R6-ra valós pénzzel való fogadás nagy hasznára válhat.

GYIK

Mik az R6 fogadási szorzók?

Az R6 fogadási szorzók meghatározzák azt a pontos hozamot, amelyet a fogadók egy bizonyos összeg fogadásáért és nyeréséért várhatnak. Az R6 fogadási szorzók abban is segítenek meghatározni, hogy a fogadó megnyeri-e a fogadást.

Melyek a legjobb R6 fogadási szorzók?

A legjobb R6 fogadási szorzók azok, amelyek a legtöbb hozamot hozzák. A legjobb R6 fogadási szorzók megtalálásához több fogadási oldalt is meg kell néznie, és meg kell néznie, melyik kínálja a legtöbb hozamot.

Jobbak az élő R6 fogadási esélyek?

Attól függ, mennyire vagy tapasztalt. Az élő R6 fogadási szorzókkal olyan szorzókat találhat, amelyek hatalmas megtérülést eredményezhetnek, de tapasztalt fogadónak kell lennie ahhoz, hogy megtalálja ezeket a lehetőségeket.

Tudsz valódi pénzzel fogadni az R6-ra?

Igen, valódi pénzzel fogadhat R6-ra. Olyan online fogadóirodákat kell találnia, amelyek R6 fogadási piacokat kínálnak, amelyekből rengeteg van az interneten.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács