Fnatic online esport fogadás 2024

A Team Fnatic, más néven FNC, egy professzionális esport felszerelés. Az elektronikus sportfogadás történetének egyik legjobb esport csapataként tartják számon. A szervezet exponenciálisan növekedett az elmúlt néhány évben, és helyet szerzett a legnépszerűbb esport csapatok listáján. A rendezvényeken való népszerűsége mellett a Fnatic az esportfogadások kedvelőinek kedvence. A márka professzionális játékfelszerelésekkel is büszkélkedhet, beleértve a billentyűzeteket, egereket, fejhallgatókat, padokat és még sok mást.

A Team Fnaticot még 2004-ben alapította egy ausztrál sportvállalkozó, Sam Mathews édesanyja, Ann Mathews támogatásával. A londoni központú csapatnak Berlinben, Tajvanon, Kuala Lumpurban, Belgrádban és Tokióban is van bázisa.

Fnatic online esport fogadás 2024
Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserÁdám KovácsLocaliser
A Fnatic Esportsról

A Fnatic Esportsról

A cég élén Sam Mathews az igazgatótanács elnöke, míg Wouter Sleijffers a vezérigazgató. Másrészt a Fnatic CS: GO korábbi sztárja, Patrik "cArn" Sättermon 2012-ben lett a játékvezető.

Az évek során a Team Fnatic stratégiai partnerségeit kihasználva erősítette márkáját az eSport legendák, eSports profi felszerelések létrehozásával és az eSport kultúra globális megerősítésével. A cég más vezető márkákkal is együttműködik, mint például az AMD, a Hisense, a OnePlus, a Twitch, a BMW, a LeTou, a PCSpecialist, a Monster Energy és a Jack Link's. Korábban az FNC-t a SteelSeries és még az MSI is szponzorálta.

Míg több mint két évtizeddel ezelőtt apró márkaként indult, a Team Fnatic az egyik legértékesebb esport csapat. A Forbes 2020-as jelentése 120 millió dollár körüli értékre becsülte az értéket, ami körülbelül 16 millió dollárt termel évente.

Fnatic eSports

Ma a Team Fnatic egy több divízióból álló eSport csapat, amely több mint hét divízióban vesz részt. A szervezet eddig több mint 17 millió dollárt keresett, és 2020-ban tartja a 3. legnézettebb nyugati esport csapat rekordját. Több mint 33 millió követővel a közösségi médiában, a Team Fnatic egy híres esport csapat, és mindenképpen számítani kell rá.

Az FNC 2006-ban kezdett bele az aktív e-sportba, miután megszerezte a World of Warcraft (WoW) csapatát. A névsorban Vo0, TooGood és Ztrider, az akkori három legjobb játékos szerepelt. A trió az összes élvonalbeli versenyen remekelt, és három címet szerzett. A következő évben a Fnatic összeállított egy DotA csapatot, és gyorsan az egyik leggyorsabban növekvő eSport márkává nőtte ki magát, számos további, legjobban értékelt esport részleggel.

A Fnatic Esportsról
A Team Fnatic legjobb esport osztályai

A Team Fnatic legjobb esport osztályai

Ahogy fentebb említettük, a Team Fnatic számos eSport részlegben vesz részt, amelyek több műfajt is átívelnek, mint például a többjátékos online harci aréna (MOBA), a stratégiai játékok és a lövöldözős játékok. Az alábbiakban felsoroljuk azokat a szakosztályokat, amelyekben a csapat részt vesz, és az aktuális névsorokat.

  • legendák Ligája - Martin "Wunder" Nordahl Hansen, Iván "Razork" Martín Díaz, Marek "Humanoid" Brázda, Elias "Upset" Lipp, Zdravets "Hylissang" Iliev Galabov és Yasin "Nisqy" Dinçer.
  • CS: GO - Freddy "KRIMZ" Johansson, Ludvig "Brollan" Brolin, Owen "Smooya" Butterfield, Alexander "ALEX" McMeekin és William "Mezii" Merriman.
  • Bátor - James "Mistic" Orfila, Jake "Boaster" Howlett, Nikita "Derke" Sirmitev, Martin "Magnum" Peňkov és Andrew "BraveAF" Gorchakov.
  • DOTA 2 - Ng "ChYuan" Kee Chyuan, Marc Polo Luis "Raven" Fausto, Djardel Jicko B. "DJ" Mampusti, Anucha "Jabz" Jirawong és Kam "Moon" Boon Seng.
  • Rainbow Six: Siege - Etienne "Mag" Rousseau, Jason "Lusty" Chen és Patrick "MentalistC" Fan.
  • Halo - Torez "Envore" Broyles, Juliano "Sceptify" Sadiku, Chase "SuperCC" Cavuto és Joey "Juziro" Bartholomay.
  • FIFA - Diogo "Diogo" Mendes és Donovan "Tekkz" Hunt.

Fent vannak az aktuálisan aktív névsorok. A múltban az esport szervezetnek volt névsora a Clash Royale, a Smite, a ShootMania Storm, a PUBG és a Heroes of the Storm számára.

A Team Fnatic legjobb esport osztályai
Miért népszerű a Team Fnatic az esport fogadásban?

Miért népszerű a Team Fnatic az esport fogadásban?

Az esport fogadás az egyik leggyorsabban növekvő piac az online szerencsejátékok világában. Ugyanúgy, ahogy a legjobban jegyzett futballcsapatok, mint például a Bayern München és a Manchester City a focifogadások kedvencei, ugyanúgy népszerű a Teal Fnatic az esportfogadási birodalmakban.

Dominancia az esportban

A fő ok, amiért a legtöbb fogadó szeret a Team Fnatic-ra fogadni, az az, hogy aligha okoz csalódást. Ez a történelem egyik legsikeresebb esport szervezete. Érdekes módon a Fat Company 2021 leginnovatívabb szerencsejáték-vállalata címet kapta. A fogadók a legjobb csapatokat keresik, akik profitot tudnak szerezni; A Team Fnatic egy ilyen cég.

Több osztályú esport csapat

A Team Fnatic egy több részleggel rendelkező eSport csapat, így minden esport-fogadásrajongót kiszolgál, legyen szó stratégiai játékokról, lövöldözős játékokról vagy sportszimulációról. A csapat is részt vesz az összes versenyképes versenyek, beleértve a felső szintű eseményeket is, így a játékosoknak rengeteg fogadási piacuk van.

Dafabet partnerség

A Team Fnatic népszerűségének exponenciális növekedésében az eSport dominanciája és az a tény mellett, hogy több divíziós csapatról van szó, a hatalmas szponzori támogatások is szerepet játszottak a legjobb esport fogadási oldalak. 2015-ben a Team FNC több évre szóló szerződést kötött a neves bukmékerrel, a Dafabet-tel. Ez a partnerség a Fnaticot a hatalmas Dafabet játékosbázishoz juttatta.

A Fnatic emellett rengeteg adattal rendelkezik, amelyek segítségével a játékosok felmérhetik a csapat erejét. A legutóbbi versenyek összes eredménye megtalálható a csapat hivatalos honlapján.

Miért népszerű a Team Fnatic az esport fogadásban?
A legjobb Fnatic játékosok

A legjobb Fnatic játékosok

Mint az egyik legjobb esport csapat, A Team Fnatic csak a legjobb játékosokat vonzza. A csapat folyamatosan az átigazolásokkal van elfoglalva, más csapatokat támadva, hogy új tehetségeket szerezzenek. Ma a Team Fnatic több olyan játékossal rendelkezik, akik nyomot hagytak az esport iparágban.

Az alábbiakban bemutatjuk a legjobb Fnatic-játékosokat.

  • A 20 éves Donovan "Tekkz" Hunt kétségtelenül a Team Fnatic egyik legjobb játékosa. A FIFA profi játékosa a játék legjobbja, és hároméves pályafutása során már 11 címmel büszkélkedhet. A legjobban áhított címek között van 4 bajnokság, köztük az e-Bajnokok Ligája.
  • A Fnatic másik neves játékosa Krimz, egy svéd profi atléta, aki a Team Fnatic CS: GO csapatában játszik puskásként. Az egyik legkövetkezetesebb játékosnak tartják, amióta Olof "olofmeister" Kajbjer Gustafssonrral (jelenleg a FaZe Clannél) 2014 és 2016 között uralni kezdte a színteret. Ma is kulcsszerepet játszik az FNC-ben.
  • További méltó említések: Jason "Lusty" Chen (Rainbow Six Siege), James "Mistic" Orfila (Valorant), Torez "Envore" Broyles (Halo), Marc Polo Luis "Raven" Fausto (Dota 2), Martin "Wunder" Nordahl Hansen (League of Legends).
A legjobb Fnatic játékosok
Team Fnatic eredményei és kitüntetései

Team Fnatic eredményei és kitüntetései

A 2004-ben alapított FNC a legrégebbi eSport csapatok közé tartozik. Több mint 990 versenyen vett részt, és több mint 17 millió dollárt keresett 2022 februárjában. A Team Fnatic útja során a csapat számos csúcscímet szerzett és új rekordokat döntött.

7☓ LEC címek

Az FNC egyik legnagyobb eredménye a legendák Ligája csapat, amely 7 LEC címmel büszkélkedhet a trófeaszekrényben. A csapat megnyerte az 1. évad bajnokságát, legyőzve olyan csapatokat, mint az Against All Authority, a Team SoloMid és az Epik Gamer, és megúszta az 50 000 dolláros pénzdíjat.

A Fnatic további címei közé tartozik: EU LCS Summer 2018, EU LCS Spring 2018, EU LCS Summer 2015, EU LCS Spring 2015, EU LCS Spring 2014, EU LCS Summer 2013 and EU LCS Spring 2013 Spring

3☓ Global Offensive Majors

A Fnatic is meghatározó volt ebben CS: GO, zsákolás 3 Global Offensive Majors. Az első a Dreamhack Winter 2013 során jött be. Az FNC a pizsamás nindzsákat győzte le, és a döntőben a 100 000 dolláros pénzdíjjal térhetett haza. A második főverseny az ESL One Katowice 2015 során érkezett, az ötödik főverseny pedig a lengyelországi Katowicében került megrendezésre. A Fnatic ismét kirúgta a pizsamás nindzsákat a döntőben, hogy hazavigye a 100 000 dolláros cicát ezen a versenyen. A Team Fnatic a Team EnVyUs legyőzésével nyerte meg a 2015-ös ESL One Cologne bajnokságot Kölnben, Németországban.

A Fnatic számos más címet is nyert, köztük a DreamHack Masters Malmö 2019-et, a World Electronic Sports Games 2017-et, az Intel Extreme Masters XII - World Championshipet és az Intel Extreme Masters X - World Championshipet, hogy néhányat említsünk.

2☓ Hat mesteri cím

A Fnatic is egy háztartásbeli név Tom Clancy Rainbow Six Siege-je két rangos címmel. Az első a Six Masters 2018, amelyet Ausztráliában rendeznek. A Team Fnatic 2-1-re verte a NORA-Rengót a három térképen, így 10 636,34 dollárt nyert, míg a második helyezett 4 254,56 dollárral ment haza. Egy másik figyelemre méltó győzelem a 2019-es Six Masters során született, amikor a csapat 0RGL3SS-t dobott a 13 473,39 dolláros pénzdíjért.

A két Masters címen kívül a Team Fnatic számos más Rainbow Six Siege címmel is rendelkezik, köztük a Pro League 10. szezonban – Asia Pacific: Ausztrália és Új-Zéland, a Six Invitational 2020 – Asia Pacific: Ausztrália és Új-Zéland, valamint a Pro League 11. szezonban – Ausztrália és Új Zéland.

1☓ eBajnokok Ligája

A Team Fnatic is nagy ívű FIFA. A csapat lövésze, "Tekkz" megnyerte az eChampions League 2020 Invitational versenyt. Számos más cím birtokosa, köztük a FIFA Global Series Rankings 2020 – Xbox One és a FUT 20 Champions Cup Stage I – döntője.

Team Fnatic eredményei és kitüntetései
Hogyan fogadjunk a Fnatic-ra?

Hogyan fogadjunk a Fnatic-ra?

Valójában a Fnatic az egyik legsikeresebb eSport csapat, és a legjobb fogadás. De van néhány dolog, amit tudnia kell, mielőtt elkezdi.

Elkezdeni

Az első dolog, hogy keressen egy fogadási oldalt az esport fogadási piacokkal a Team Fnatic összes részlegén. Amint a játékosok találnak egy eSport fogadási oldalt, a következő lépés annak ellenőrzése, hogy van-e érvényes licence. A legtöbb fogadóiroda a webhely vagy az alkalmazás láblécében jeleníti meg licencinformációit. Egy másik szempont a fogadási piacok és az esélyek. A fogadóknak meg kell győződniük arról, hogy az adott eSport, amelyre fogadni szeretnének, elérhető legyen a fogadóirodák játékkínálatában. Az odds-összehasonlítókon is kedvezőnek kell lennie. Végül értékelje a rendelkezésre álló befizetési és kifizetési módokat.

Az utolsó profi tipp, hogy gondosan kövesse a Team Fnaticot, hogy megtudja, melyik csapatban a legjobb az adott pillanatban. A tippelők jobb helyzetben lehetnek ahhoz, hogy megalapozott fogadási döntéseket hozzanak ezen ismeretek birtokában. A Fnatic webhelye nagyszerű forrás a Team Fnatic legfrissebb eredményeinek megismeréséhez az egyes részlegekben.

Hogyan fogadjunk a Fnatic-ra?

Legújabb hírek

A pizsamás nindzsák továbbra is dominálnak az eSportban
2022-07-21

A pizsamás nindzsák továbbra is dominálnak az eSportban

A ZETA Division bejutott a döntőbe Valorant Champions Tour A Masters Reykjavik rájátszásbeli nyerőgép döntő 2-1-es győzelemmel a pizsamában lévő nindzsák ellen. Mindkét csapat a csoportkörben egy-egy mérleggel lépett be a kieséses meccsre, nyert a Fnatic ellen és vereséget szenvedett a DRX-től.