Fnatic online esport fogadás 2024

A Team Fnatic, más néven FNC, egy professzionális esport felszerelés. Az elektronikus sportfogadás történetének egyik legjobb esport csapataként tartják számon. A szervezet exponenciálisan növekedett az elmúlt néhány évben, és helyet szerzett a legnépszerűbb esport csapatok listáján. A rendezvényeken való népszerűsége mellett a Fnatic az esportfogadások kedvelőinek kedvence. A márka professzionális játékfelszerelésekkel is büszkélkedhet, beleértve a billentyűzeteket, egereket, fejhallgatókat, padokat és még sok mást.

A Team Fnaticot még 2004-ben alapította egy ausztrál sportvállalkozó, Sam Mathews édesanyja, Ann Mathews támogatásával. A londoni központú csapatnak Berlinben, Tajvanon, Kuala Lumpurban, Belgrádban és Tokióban is van bázisa.

Fnatic online esport fogadás 2024
Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

A Fnatic Esportsról

A cég élén Sam Mathews az igazgatótanács elnöke, míg Wouter Sleijffers a vezérigazgató. Másrészt a Fnatic CS: GO korábbi sztárja, Patrik "cArn" Sättermon 2012-ben lett a játékvezető.

Az évek során a Team Fnatic stratégiai partnerségeit kihasználva erősítette márkáját az eSport legendák, eSports profi felszerelések létrehozásával és az eSport kultúra globális megerősítésével. A cég más vezető márkákkal is együttműködik, mint például az AMD, a Hisense, a OnePlus, a Twitch, a BMW, a LeTou, a PCSpecialist, a Monster Energy és a Jack Link's. Korábban az FNC-t a SteelSeries és még az MSI is szponzorálta.

Míg több mint két évtizeddel ezelőtt apró márkaként indult, a Team Fnatic az egyik legértékesebb esport csapat. A Forbes 2020-as jelentése 120 millió dollár körüli értékre becsülte az értéket, ami körülbelül 16 millió dollárt termel évente.

Fnatic eSports

Ma a Team Fnatic egy több divízióból álló eSport csapat, amely több mint hét divízióban vesz részt. A szervezet eddig több mint 17 millió dollárt keresett, és 2020-ban tartja a 3. legnézettebb nyugati esport csapat rekordját. Több mint 33 millió követővel a közösségi médiában, a Team Fnatic egy híres esport csapat, és mindenképpen számítani kell rá.

Az FNC 2006-ban kezdett bele az aktív e-sportba, miután megszerezte a World of Warcraft (WoW) csapatát. A névsorban Vo0, TooGood és Ztrider, az akkori három legjobb játékos szerepelt. A trió az összes élvonalbeli versenyen remekelt, és három címet szerzett. A következő évben a Fnatic összeállított egy DotA csapatot, és gyorsan az egyik leggyorsabban növekvő eSport márkává nőtte ki magát, számos további, legjobban értékelt esport részleggel.

A Team Fnatic legjobb esport osztályai

Ahogy fentebb említettük, a Team Fnatic számos eSport részlegben vesz részt, amelyek több műfajt is átívelnek, mint például a többjátékos online harci aréna (MOBA), a stratégiai játékok és a lövöldözős játékok. Az alábbiakban felsoroljuk azokat a szakosztályokat, amelyekben a csapat részt vesz, és az aktuális névsorokat.

  • legendák Ligája - Martin "Wunder" Nordahl Hansen, Iván "Razork" Martín Díaz, Marek "Humanoid" Brázda, Elias "Upset" Lipp, Zdravets "Hylissang" Iliev Galabov és Yasin "Nisqy" Dinçer.
  • CS: GO - Freddy "KRIMZ" Johansson, Ludvig "Brollan" Brolin, Owen "Smooya" Butterfield, Alexander "ALEX" McMeekin és William "Mezii" Merriman.
  • Bátor - James "Mistic" Orfila, Jake "Boaster" Howlett, Nikita "Derke" Sirmitev, Martin "Magnum" Peňkov és Andrew "BraveAF" Gorchakov.
  • DOTA 2 - Ng "ChYuan" Kee Chyuan, Marc Polo Luis "Raven" Fausto, Djardel Jicko B. "DJ" Mampusti, Anucha "Jabz" Jirawong és Kam "Moon" Boon Seng.
  • Rainbow Six: Siege - Etienne "Mag" Rousseau, Jason "Lusty" Chen és Patrick "MentalistC" Fan.
  • Halo - Torez "Envore" Broyles, Juliano "Sceptify" Sadiku, Chase "SuperCC" Cavuto és Joey "Juziro" Bartholomay.
  • FIFA - Diogo "Diogo" Mendes és Donovan "Tekkz" Hunt.

Fent vannak az aktuálisan aktív névsorok. A múltban az esport szervezetnek volt névsora a Clash Royale, a Smite, a ShootMania Storm, a PUBG és a Heroes of the Storm számára.

Miért népszerű a Team Fnatic az esport fogadásban?

Az esport fogadás az egyik leggyorsabban növekvő piac az online szerencsejátékok világában. Ugyanúgy, ahogy a legjobban jegyzett futballcsapatok, mint például a Bayern München és a Manchester City a focifogadások kedvencei, ugyanúgy népszerű a Teal Fnatic az esportfogadási birodalmakban.

Dominancia az esportban

A fő ok, amiért a legtöbb fogadó szeret a Team Fnatic-ra fogadni, az az, hogy aligha okoz csalódást. Ez a történelem egyik legsikeresebb esport szervezete. Érdekes módon a Fat Company 2021 leginnovatívabb szerencsejáték-vállalata címet kapta. A fogadók a legjobb csapatokat keresik, akik profitot tudnak szerezni; A Team Fnatic egy ilyen cég.

Több osztályú esport csapat

A Team Fnatic egy több részleggel rendelkező eSport csapat, így minden esport-fogadásrajongót kiszolgál, legyen szó stratégiai játékokról, lövöldözős játékokról vagy sportszimulációról. A csapat is részt vesz az összes versenyképes versenyek, beleértve a felső szintű eseményeket is, így a játékosoknak rengeteg fogadási piacuk van.

Dafabet partnerség

A Team Fnatic népszerűségének exponenciális növekedésében az eSport dominanciája és az a tény mellett, hogy több divíziós csapatról van szó, a hatalmas szponzori támogatások is szerepet játszottak a legjobb esport fogadási oldalak. 2015-ben a Team FNC több évre szóló szerződést kötött a neves bukmékerrel, a Dafabet-tel. Ez a partnerség a Fnaticot a hatalmas Dafabet játékosbázishoz juttatta.

A Fnatic emellett rengeteg adattal rendelkezik, amelyek segítségével a játékosok felmérhetik a csapat erejét. A legutóbbi versenyek összes eredménye megtalálható a csapat hivatalos honlapján.

A legjobb Fnatic játékosok

Mint az egyik legjobb esport csapat, A Team Fnatic csak a legjobb játékosokat vonzza. A csapat folyamatosan az átigazolásokkal van elfoglalva, más csapatokat támadva, hogy új tehetségeket szerezzenek. Ma a Team Fnatic több olyan játékossal rendelkezik, akik nyomot hagytak az esport iparágban.

Az alábbiakban bemutatjuk a legjobb Fnatic-játékosokat.

  • A 20 éves Donovan "Tekkz" Hunt kétségtelenül a Team Fnatic egyik legjobb játékosa. A FIFA profi játékosa a játék legjobbja, és hároméves pályafutása során már 11 címmel büszkélkedhet. A legjobban áhított címek között van 4 bajnokság, köztük az e-Bajnokok Ligája.
  • A Fnatic másik neves játékosa Krimz, egy svéd profi atléta, aki a Team Fnatic CS: GO csapatában játszik puskásként. Az egyik legkövetkezetesebb játékosnak tartják, amióta Olof "olofmeister" Kajbjer Gustafssonrral (jelenleg a FaZe Clannél) 2014 és 2016 között uralni kezdte a színteret. Ma is kulcsszerepet játszik az FNC-ben.
  • További méltó említések: Jason "Lusty" Chen (Rainbow Six Siege), James "Mistic" Orfila (Valorant), Torez "Envore" Broyles (Halo), Marc Polo Luis "Raven" Fausto (Dota 2), Martin "Wunder" Nordahl Hansen (League of Legends).

Team Fnatic eredményei és kitüntetései

A 2004-ben alapított FNC a legrégebbi eSport csapatok közé tartozik. Több mint 990 versenyen vett részt, és több mint 17 millió dollárt keresett 2022 februárjában. A Team Fnatic útja során a csapat számos csúcscímet szerzett és új rekordokat döntött.

7☓ LEC címek

Az FNC egyik legnagyobb eredménye a legendák Ligája csapat, amely 7 LEC címmel büszkélkedhet a trófeaszekrényben. A csapat megnyerte az 1. évad bajnokságát, legyőzve olyan csapatokat, mint az Against All Authority, a Team SoloMid és az Epik Gamer, és megúszta az 50 000 dolláros pénzdíjat.

A Fnatic további címei közé tartozik: EU LCS Summer 2018, EU LCS Spring 2018, EU LCS Summer 2015, EU LCS Spring 2015, EU LCS Spring 2014, EU LCS Summer 2013 and EU LCS Spring 2013 Spring

3☓ Global Offensive Majors

A Fnatic is meghatározó volt ebben CS: GO, zsákolás 3 Global Offensive Majors. Az első a Dreamhack Winter 2013 során jött be. Az FNC a pizsamás nindzsákat győzte le, és a döntőben a 100 000 dolláros pénzdíjjal térhetett haza. A második főverseny az ESL One Katowice 2015 során érkezett, az ötödik főverseny pedig a lengyelországi Katowicében került megrendezésre. A Fnatic ismét kirúgta a pizsamás nindzsákat a döntőben, hogy hazavigye a 100 000 dolláros cicát ezen a versenyen. A Team Fnatic a Team EnVyUs legyőzésével nyerte meg a 2015-ös ESL One Cologne bajnokságot Kölnben, Németországban.

A Fnatic számos más címet is nyert, köztük a DreamHack Masters Malmö 2019-et, a World Electronic Sports Games 2017-et, az Intel Extreme Masters XII - World Championshipet és az Intel Extreme Masters X - World Championshipet, hogy néhányat említsünk.

2☓ Hat mesteri cím

A Fnatic is egy háztartásbeli név Tom Clancy Rainbow Six Siege-je két rangos címmel. Az első a Six Masters 2018, amelyet Ausztráliában rendeznek. A Team Fnatic 2-1-re verte a NORA-Rengót a három térképen, így 10 636,34 dollárt nyert, míg a második helyezett 4 254,56 dollárral ment haza. Egy másik figyelemre méltó győzelem a 2019-es Six Masters során született, amikor a csapat 0RGL3SS-t dobott a 13 473,39 dolláros pénzdíjért.

A két Masters címen kívül a Team Fnatic számos más Rainbow Six Siege címmel is rendelkezik, köztük a Pro League 10. szezonban – Asia Pacific: Ausztrália és Új-Zéland, a Six Invitational 2020 – Asia Pacific: Ausztrália és Új-Zéland, valamint a Pro League 11. szezonban – Ausztrália és Új Zéland.

1☓ eBajnokok Ligája

A Team Fnatic is nagy ívű FIFA. A csapat lövésze, "Tekkz" megnyerte az eChampions League 2020 Invitational versenyt. Számos más cím birtokosa, köztük a FIFA Global Series Rankings 2020 – Xbox One és a FUT 20 Champions Cup Stage I – döntője.

Hogyan fogadjunk a Fnatic-ra?

Valójában a Fnatic az egyik legsikeresebb eSport csapat, és a legjobb fogadás. De van néhány dolog, amit tudnia kell, mielőtt elkezdi.

Elkezdeni

Az első dolog, hogy keressen egy fogadási oldalt az esport fogadási piacokkal a Team Fnatic összes részlegén. Amint a játékosok találnak egy eSport fogadási oldalt, a következő lépés annak ellenőrzése, hogy van-e érvényes licence. A legtöbb fogadóiroda a webhely vagy az alkalmazás láblécében jeleníti meg licencinformációit. Egy másik szempont a fogadási piacok és az esélyek. A fogadóknak meg kell győződniük arról, hogy az adott eSport, amelyre fogadni szeretnének, elérhető legyen a fogadóirodák játékkínálatában. Az odds-összehasonlítókon is kedvezőnek kell lennie. Végül értékelje a rendelkezésre álló befizetési és kifizetési módokat.

Az utolsó profi tipp, hogy gondosan kövesse a Team Fnaticot, hogy megtudja, melyik csapatban a legjobb az adott pillanatban. A tippelők jobb helyzetben lehetnek ahhoz, hogy megalapozott fogadási döntéseket hozzanak ezen ismeretek birtokában. A Fnatic webhelye nagyszerű forrás a Team Fnatic legfrissebb eredményeinek megismeréséhez az egyes részlegekben.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács

Legújabb hírek

A pizsamás nindzsák továbbra is dominálnak az eSportban
2022-07-21

A pizsamás nindzsák továbbra is dominálnak az eSportban

A ZETA Division bejutott a döntőbe Valorant Champions Tour A Masters Reykjavik rájátszásbeli nyerőgép döntő 2-1-es győzelemmel a pizsamában lévő nindzsák ellen. Mindkét csapat a csoportkörben egy-egy mérleggel lépett be a kieséses meccsre, nyert a Fnatic ellen és vereséget szenvedett a DRX-től.