Team MVP online esport fogadás 2024

A Team MVP egy híres dél-koreai esport csapat, amely az Overwatch-ban, a Counter-Strike: Global Offensive-ben, a Player Unknown's Battlegrounds-ban és a League of Legends-ben szerepelt. A csapat MVP korábban a Dota 2, a Heroes of the Storm és a StarCraft II versenyeknek adott otthont. Az MVP Competition of Legends csapata korábban a Division of Legends Champions Korea-ban (LCK), Dél-Korea elsőszámú professzionális League of Legends ligájában versenyzett, majd 2018 végén kiesett a Challengers Korea ligába (CK).

A csapat volt az első koreai csapat, amely kvalifikálta magát a Nemzetközi IV rájátszás első fázisába. A csapat vereséget szenvedett a Team Liquid ellen, miután legyőzte a Virtus.pro-t. Annak ellenére, hogy ők a dél-koreai Dota 2 csapata a tornán, Seattle-ben való részvételük arra késztette, hogy a SpoTV élőben közvetítse a közönséget.

Team MVP online esport fogadás 2024
Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

A csapat MVP játékosai

DOTA 2

2013-ban Jimmy' DeMoN' Ho (USA) csatlakozott a csapathoz. A TI4 Squad 2014-ben a dél-koreaiakból, Park Tae-wonból, Marchból, Kim Seon-yeobból, QO-ból és Lee Sang-donból, Forevből állt. További játékosok a névsorban Lee 'Reisen' Jun-Yeong és Lee Seung-gon alias Heen voltak. Ugyanebben az évben két játékos hagyta el a csapatot. Ezek Kim 'DuBu' Doo-young és Jung Har alias Solara voltak, mindketten koreaiak.

A TI5 Squad 2015-ben új játékosokkal bővült a távozók helyére. Damien' kpii' Chok (ausztrál) csatlakozott a csapathoz Wong Jeng Yih alias NutZ (Szingapúr) mellett. A következő évben Pyo No-a alias MP került a névsorba. Kim Tae-sung, alias Velo 2016-ban csatlakozott a csapathoz. A csapat úgy fejlődött, hogy az egyik legjobb e-sport csapatok a világon. Sajnos az MVP Phoenix 2017-ben feloszlott.

Counter-Strike: Global Offensive

Ami pedig azt illeti CS:GO, a feloszlott csapat főleg dél-koreaiakból állt. Lee Hyun-pyo alias Xign, Kim' HSK' Hae-sung, Jeon Jung-Hyeon alias rindA. Mások Kwon' Argency' Soon-woo és Jung Soo-Yong alias kAyle voltak. A csapat edzője, Ronald 'Rambo' Kim az Egyesült Államokból származott.

A csapatnak más játékosai is voltak, mint például Ahn Ho-kyeong alias Timon, Nam Hyeong-Ju alias Sound, Park' zwff' Min-Seok és Pyeon Seon-ho alias Termi, aki edző volt. Kim Kee-Suk, alias suckle, szintén figyelemre méltó ideiglenes beállós volt a csapat MVP-jénél.

legendák Ligája

A legendák Ligája A névsor főként dél-koreaiakból állt, mint például Park SU-Hyeon alias Beware, Kim Byeong-jun alias Carrot és Kim Seon-Gyu alias Crow. A névsor további játékosai voltak Cho' Motive' Se-hee, Kim Jae-jin alias Neulbo, Seo 'Garden' Jeong-won és Lee Ho-Seong alias Edge. Kim Kyu-Seok és Kim' Iffy' Hyeon-jun is szerepelt az MVP LoL névsorában.

2015-ben öt játékos csatlakozott a csapathoz. Kang 'ADD' Geon-mo, Oh Hyun-sik alias MaHa és An Jun-hyeong alias Ian. Na Woo-Hyung alias Pilot és Jeong' Max' Jong-bin volt a névsor többi tagja, mind dél-koreaiak. Cha In-Myeong alias ChaResh és Lee Jong-won alias Saroo az MVP csapattagjai voltak.

A csapat MVP legerősebb meccsei

DOTA 2

Szeptember 1-jén JeeF csatlakozott a csapat menedzsereként. Az MVP megszerezte a másodikat DOTA 2 csapat a következő hónapban, az MVP Phoenix néven, november 21-én. Ugyanebben a hónapban az MVP Phoenix felvette az American DeMoN-t a névsorába. Decemberben DeMoN elhagyta a csapatot, miután megnyerték az NSL 2. évadját.

2014 februárjában az MVP Phoenix csapata a KDL 1. szezonjában játszott, DuBu pedig a csapatban játszott. Májusban Phoenix sikeresen bejutott a The International 4-be, miután második lett a TI4 délkelet-ázsiai selejtezőjében. 2015-ben nagy volt a tevékenység a csapatban. A Phoenix csapatát februárban felosztották, Heen és Forev a Hot6ix MVP-hez költöztek. Febby és Kpii csatlakozott az MVP Phoenixhez, hogy betöltsék az üresedéseket. A Reisen márciusban inaktívvá vált, helyét a NutZ vette át.

Counter-Strike: Global Offensive

A csapat számos versenyen volt sikeres a 2020-as feloszlása előtt. A csapat MVP-je kiütötte az ALPHA-t_A vörös csapat úton van a Cobx Masters Phase 2 megnyerése felé. Megverték a NASR-t is_eSport az eXTREMESLAND ZOWIE Asia CS: GO 2018 döntőjében. A 2018-as ZOTAC Cup Masters versenyen a Team MVP esport csapatai kiütötték a Signature Gamingot a döntőben.

Miért népszerű a Team MVP?

A dél-koreai többjátékos csapat nagyrészt az MVP klán játékosaiból állt. A csapat StarCraft II osztagként indult 2010 végén. A GSL előrehaladtával a Team MVP 2013 szeptemberében belépett a Dota 2 színterébe. Ugyanazon a napon, amikor a Team MVP StarCraft II csapata elhagyta az eSport szervezetet, és csatlakozott a KeSPA-hoz. Az MVP csapatnak több ezer követője van Twitter- és Facebook-fiókján.

Miért népszerű a csapat MVP-je?

A csapat MVP-je versenyzett különféle esport játékok, amely fogadási lehetőségek széles skáláját biztosította a szerencsejátékosoknak. A legjobb Team MVP fogadási oldalak versenyképes oddsokat kínáltak a játékosoknak a csapat jelenlegi és soron következő meccseire.

A csapat MVP Dota több kiváló szezont és hihetetlen teljesítményt ért el számos esport kategóriában. A Dota 2 és a CS: GO nagyversenyeken az egyik legsikeresebb esport szervezetként tartották számon. Futásuk at A nemzetközi versenyek segítettek a Team MVP-ben új rajongókat gyűjteni, így egyre népszerűbbek lettek.

A csapat MVP díjai és eredményei

DOTA 2

A csapat nagyon sikeres volt különböző versenyeken, ahol több mint 2 000 000 dollár pénzdíjat nyertek. A csapat hatalmas sikereket ért el a 2016-os nemzetközi és a 2015-ös nemzetközi versenyeken. A csapat MVP hatodik és hetedik lett, 934 761 és 829 333 dollárt nyerve minden versenyen. A csapat emellett 255 000 dollárt nyert a The Shanghai Major 2016 versenyen negyedik helyezésért, valamint 202 500 dollárt a The Manila Major 2016 hatodik helyezéséért.

A Team MVP több tornát is megnyert, köztük a Pro Gamer League 2016- Summer és a WePlay Dota 2 League 3. szezont. Megnyerték a Dota Pit League 4. szezonját és a World Cyber Arena 2015 -SEA Pro selejtezőit és a Korea Dota League 3. szezonját is. A csapat MVP-je első figyelemre méltó A győzelem a Nexon Sponsorship LEAGUE 2. szezonjában volt, ahol megnyerték a versenyt és 75 605 dollárt kerestek.

Counter-Strike: Global Offensive

A Team MVP Counter-Strike csapata több tornát is megnyert, például a Cobx Masters Phase 2-t, ahol 60 706 dollárt nyert. Megnyerték az eXTREMESLAND ZOWIE Asia CS: GO 2018 és a ZOTAC Cup Masters 2018- Asia versenyeket is. 40 000 és 10 000 dollárt kerestek a megfelelő versenyeken. Az MVP 30 000 dollárt keresett a CS: GO Asia Summit megnyerése után.

A 2018-as ZOTAC Cup Masters versenyen az MVP 20 000 dollárt zsákmányolt a negyedik helyért. Hasonló díjat nyertek, mert a tizennegyedik helyen végeztek az ESL Pro League 7. szezonjának döntőjében. A csapat MVP-je 2018-ban két alkalommal végzett második helyen, a WESG 2017 Asia Pacific Finals és a ZEN Esports Network League 2017- Finals két alkalommal 20 000 dollárt és 6 859 dollárt keresve.

Overwatch

A Overwatch A csapat nem volt olyan sikeres, mint a CS: GO és a Dota 2. Hatodik helyen végeztek az Overwatch Contenders 2018 3. évadában: Korea és a nyolcadik helyen az Overwatch Contenders 2019 1. évadában: Korea. A két versenyen a Team MVP 14 419 és 11 600 dollárt nyert. A csapat MVP 14 162 dollárt nyert az Overwatch CONTENDERS 2018 2. évadában: Korea.

legendák Ligája

A csapat nem aratott hatalmas sikert, mint a Dota 2 csapata. Második helyen végeztek a Rift Rivals 2017: LCK vs. LPL vs. LMS versenyen, ahol 10 000 dollárt nyertek. Emellett 17 596 dollárt nyertek a negyedik helyen végzett LCK 2017 tavaszán. Egy másik jelentős siker az LCK 2016 nyarán volt, ahol 9 040 dollárt kerestek a hatodik helyezésért, az LCK 2018 tavaszán pedig a kilencedik helyen végeztek és 9 348 dollárt kerestek.

PUBG

A PUBG divízió sem volt túl sikeres. Harmadik helyen végeztek a PUBG Warfare Masters 2018- Pilot Season versenyen, és 11 221 dollárt kerestek. A csapat MVP második helyen végzett az AfreecaTV PUBG League – Pilot Season versenyen, ahol 18 630 dollárt nyert.

A csapat MVP legjobb és legnépszerűbb játékosai

DuBu

Kim Doo-young egy dél-koreai Dota 2 játékos, aki a csapat MVP-jében játszott. Segített a csapatnak megnyerni a Pro Gamer League 2016- Summer, a WePlay Dota 2 League 3. évadát és a Dota Pit League 4. szezonját. DuBu népszerű játékos, akinek több mint 100 000 követője van közösségi oldalain, beleértve a Twitchet is.

Stax

A hivatalosan Kim Gu-taek néven ismert játékos a Counter-Strike visszavonult szakembere. A játékosnak több ezer követője van a közösségi oldalakon keresztül. A dél-koreai jól ismert Puskás szerepéről, ahol hozzávetőlegesen 23 000 dollárt nyert. Stax több mint huszonkilenc követője van a Twitch-profiljában, és több ezer követője van az Instagramon és a Twitteren.

Kim Kyu-Seok

Ez egy dél-koreai League of Legends játékos és edző. Jól ismert dzsungel szerepéről és alternatív azonosítóiról; Revenger vagy Yondu.

QO

Kim Sun Yeob a Dota 2 játékosa Dél-Koreából és Ausztráliából. Ausztráliában töltött ideje alatt QO szórakozásból DotA-t játszott a RoastedKimchi fogantyúja alatt, amikor a játékot tanulta. Amint a játék folytatása, a Dota 2 megjelent, folytatta a játékot. 2017 januárjában távozott a Team MVP-től, néhány nappal azelőtt, hogy azt felszámolták.

Indíték

A League of Legends játékos hivatalos nevén Cho Se-hee. A játékos jól ismert Támogató szerepéről. Motive 2018 áprilisában csatlakozott a Team MVP-hez, majd a következő év decemberében távozott.

Hol és hogyan lehet fogadni a csapat MVP-jére

A játékosok láthatják a Team MVP csapatszorzóit az Unibet, ArcaneBet, 1xBet és Betwinner oldalon. A csapat MVP eseményei a GGBet, a Pixel.bet, a Casumo és a 22BET oldalakon is megtalálhatók a legjobb esport fogadási oldalak. Ezek az oldalak sokféle piacot kínálnak az esport versenyek számára, de a fogadónak mindig össze kell hasonlítania őket, és a leginkább piacképes lehetőséget kell választania.

Fogadási stratégia a csapat MVP-jére

Fontos, hogy további tanulmányokat készítsenek minden top esport csapatról és játékosairól. A játékosok úgy fedezhetik fel az előnyös fogadási lehetőségeket, hogy jó adatokat gyűjtenek a csapat jelenlegi formájáról és kulcsjátékosairól.

A csapat MVP-jének viszont nagy előnye lesz az egymás elleni mérkőzéseken a legtöbb eseményen. Szinte mindig egyértelmű kedvencek, különösen, ha a legjobb Dota 2-vel és CSGO-val játszanak. Egykor ők voltak az egyik legnépszerűbb esport csapat a Dota 2 versenyeken. A csapat MVP-je nemrég hatot nyert nagy versenyek, beleértve a The International 2017-et is, 934 761 dollárért. Kétségtelenül ők a világ legjobb e-sportcsapatai, amelyekre fogadhatnak a legjobb esport fogadási oldalakon.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács