Team Envy online esport fogadás 2024

Az Envy Gaming egy észak-texasi székhelyű szórakoztató és e-sport cég. Az Envy Gaming 2021-ben egyesült az OpTic Gaminggel, és megalkotta az egyik legnépszerűbb eSport csapatot. Ezek a csapatok az OpTic Texas a Call of Duty League-ben, a Dallas Fuel az Overwatch League-ben, a legmagasabb rangú Halo Championship Series, a Valorant és a Rocket League csapatai. Nap mint nap rajongók milliói nézik a cég játék- és életmód-tartalmak alkotóit a YouTube-on, a Twitch-en és más közösségi média platformokon.

A Team Envy csapatot 2007-ben alapították a Call of Duty gyakorlott névsorával. Mike Rufail, a tulajdonos és vezérigazgató azóta a dallasi székhelyű szervezetet a világ egyik legnagyobb eSport csapatává változtatta. Post Malone, Rufail, Hector Rodriguez, Gray Television és az eSport úttörője, Hector Rodriguez az Envy tulajdonosai.

Team Envy online esport fogadás 2024
Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

A Team Envy-ről

Rufailt Ken Hersh, a Hersh Interactive Group tulajdonában lévő stratégiai befektetési partner segíti. A csapat másik partnere egy profi pókerjátékos. Vannak további befektetések jelentős texasi családoktól, helyi befektetőktől és néhány nemzeti befektetőtől. A Team Envy olyan jelentős márkákkal áll kapcsolatban, mint az Acer's Predator Gaming, a Corsair, a Jack in the Box, a Jack's Links és az Acer's Predator játékcsalád.

Játékosok

A Valorant névsorát a vezérigazgató, Talespin, Ronnie DuPree álnéven vezeti. A csapat vezetőedzője Chet Singh. A csapat tagjai Jimmy Nguyen, alias Marved, Jaccob Whitaker, alias Yay, Victor Wong és alias Victor. Austin Roberts, más néven Crashies, és az FNS, akinek teljes neve Pujan Mehta, a játékosai.

Hector "H3CZ" Rodriguez, az OpTic Gaming jelenlegi elnöke a Call of Duty felelőse. Seth "Scump" Abner vezeti a csapatot, segíti a Multi-FPS bajnok Anthony "Shotzzy" Cuevas-Castro, Indervir "Illey" Dhaliwal és Brandon "Dashy" Otell.

Lunchbox és Jason Brown, az edző alkotja a Team Halo Envy csapatát. Lucid, valódi nevén Tom Wilson, iGotUrPistola hivatalos nevén Justin Deese, Joey Taylor, alias TriPPPeY és Brad Laws, alias aPG a játékosok.

A Dallas Fuel több Overwatch-játékost is tartalmaz, akiket Wolf és Clint Petrzelka felügyel játékosmenedzserként. A csapat tagjai többek között Mat' Tazmo' Taylor, Helen' Dear' Jang, Taehun' Edison' Kim és Eui-Seok Lee, más néven Fearless. Hyeonseok "ChiYo" Han, Yeong-Han Kim, más néven SP9RK1E, és Han-Been Choi, alias Hanbin, a többi játékos. A felállást Jun Kwon, Minseo "Griyo" Kang és Dong-Ha Kim, alias Doha teszik teljessé.

A Rocket League névsorában szerepel Nick "köd" Costello, más néven Andreas Jordan, és Pierre Silfver, népszerű nevén Turbopolsa.
Seth Manfield a Team Envy egyedüli képviselője a Magic: The Gatheringben. A Super Smash Bros.-ban Justin Hallet és Allias Wizzrobe képviseli a Team Envy-t.

A Team Envy legerősebb játékai

A Team Envy versenyez, streamel és tartalmat készít különféle videojátékokhoz. A franchise rendelkezik eSport csapatok A Rocket League-ben a Call of Duty, az Overwatch, a Valorant és a Super Smash Bros. Envy Gaming a Forbes 2019-ben a világ nyolcadik legértékesebb e-sport szervezetének választotta.

Call of Duty

A Team Envy talán a leghosszabb ideig működő és leglátványosabb szakember Call of Duty csapat. A csapatnak azonban a közelmúltban voltak gondjai. Az Envy-nek nem sikerült olyan felállást felállítania, amely folyamatosan trófeákat hozhat, miközben biztosítja a márka képviseletéhez szükséges következetességet. Ez a gyakori névsormozgásoknak, a kollektív alulteljesítéseknek és a díjazott játékosok elvesztésének tudható be.

Halo

Mikor Halo Bemutatták az Infinite-ot, az Envy egyike volt annak a kilenc franchise-csapatnak, amelyek az újjászületéskor bekerültek a ligába. A kilenc csapat mindegyike megkapta a spártai bőrt, valamint egy jellegzetes fegyverbőrt és emblémát. Az Envy arra biztatta a rajongókat, hogy vásárolják meg csapatuk "limited edition" skinjét.

Bátor

Az Envy, egy észak-amerikai eSport szervezet átnevezte a márkáját Bátor csapat, hogy versenyezzen az OpTic Gaming zászló alatt. A csapat több mint 250 000 dollárt nyert a versenyeken az évek során.

Rakéta Liga

A Northern Gaming termékcsalád 2017-es megvásárlása után a Team Envy csatlakozott Rakéta Liga. A cég 2018-ban kiadta névsorát, de 2020-ban visszatért, miután a Vanguard felvásárolta.

Miért népszerű a Team Envy?

Az OpTic 47 címet nyert, és több mint 24 millió követője van a közösségi médiában. Az OpTic Gaming 2021-ben egyesült az Envy Gaminggel, és a H3CZ a szervezet tulajdonosi csoportjának tagja lett. Az OpTic Texas a Call of Duty League 2022-es szezonjában versenyez, és megpróbálja visszaszerezni a Dallas Birodalom 2020-ban szerzett címét.

A Team Envy különféle eSport játékokban versenyez, amelyek fogadási lehetőségek széles skáláját kínálják a játékosoknak. A legjobb Team Envy fogadási oldalak versenyképes oddsokat kínálnak a jelenlegi és a közelgő mérkőzésekre.

A Team Envy több kiváló szezont és hihetetlen teljesítményt ért el számos eSport kategóriában. A CS: GO és a Call of Duty történetének egyik legsikeresebb eSport szervezeteként tartják számon őket. A csapat az első észak-amerikai eSport csapat, amely a Korea Overwatch Champions nevet kapta. A Team Envy birtokolja az Overwatch Guinness-rekordjának leghosszabb győzelmét is.

Team Envy díjai és eredményei

Az esport jelenleg hihetetlenül népszerű az egész világon. Az eseményeken a legjobb eSport csapatok vesznek részt, amelyek jó élményt nyújtanak a legjobb játékosoknak. Már több száz jelentős eSport esemény zajlik világszerte, nagy nyereményalappal.

Hatalmas és változatos eSport versenyek válogatása az e-sport iparág középpontjában áll. Ők jelentik az eSport iparág dobogó szívét, megalapozva a legjobb eSport csapatjátékokat és esport fogadásokat. Az esport versenyek korábban apró, helyben rendezett események voltak. Most egyetlen verseny több tízmillió dollárt érhet.

Figyelemre méltó eredmények

A Call of Duty csapata megnyerte a 2016-os CWL bajnokságot, ahol 800 000 dolláros jutalmat kapott. Megnyerték a 2010-es MLG Online Nemzeti Bajnokságot is. A 2017-es CWL bajnokságban a csapat 200 000 dollárt nyert a második helyen. A csapat a CWL Pro League 2. szakaszának 2017-es rájátszásában is második lett, és 120 000 dollárt nyert. A csapat három nagyobb alkalommal is második lett. Ezek tartalmazzák Call of Duty bajnokság 2014 és 2013 és MLG Online National Championship 2010. Az évek során a csapat több mint 1,8 millió dollárt nyert.

A Halo csapata elképesztő 200 000 dollárt nyert a 2017-es Halo Világbajnokságon, és ezzel a második helyen végzett. Ugyanezen a tornán 2018-ban 100 000 dollárt is nyertek. A csapat megnyerte a HCS Pro League NA 2017 őszi: alapszezont és az UMG Daytona 2017-et. A Team Envy megnyerte a HCS Pro League NA 2016 őszi döntőjét is, ME Las Vegas 2016. , és a HCS Pro League NA 2016 ősz: alapszezon.

Egyéb eredmények

A Valorant megnyerte a VCT 2021: North America Stage 1 Challengers 2 és Cloud9 To The Skyes versenyeket. A csapat ugyanabban az évben 125 000 fontot nyert a VCT 2021: Stage 3 Masters-Berlin versenyen. A csapat a harmadik helyen végzett a VCT 2021: North America Stage 3 Challengers rájátszásban, és 15 000 dollárt nyert.

A Rocket League számos győzelmet aratott. Megnyerte a WePlay Esports Invitational versenyt, amelyben a Rocket League-ben szerepel Észak-Amerika. Megnyerték az RLCS X. évad tavaszi: Lamborghini Open - NA Regional Event 3 és RLCS Season X - Winter: NA Regional Event 2 versenyeket is. A Team Envy megnyerte az RLCS X. évad - ősz: NA Regional Event 3 versenyt. Második lett RLCS 2021-22- Ősz: NA Regional Event 3 - Fall Classic és Gfinity the United Kingdom Elite Series - 3. évad.

Díjak

  • A Game Awards 2015 – Az év e-sportolója
  • SXSW Gaming Awards 2016 – Legértékesebb Esports Team
  • Az eSports Industry Awards 2016- Az év eSport csapata

A Team Envy legjobb és legnépszerűbb játékosai

JKap

A Call of Dutyban a csapatot Jordan Kaplan képviseli. Az amerikai a világranglistán a 193., az Egyesült Államokban pedig a 26. helyen áll. A 28 éves játékos 97 versenyen közel 400 000 dollárt nyert. Ezeken a versenyeken Jordan 57,73%-os győzelmi rekordot tudhat magáénak.

Fásultság

A Team Envy másik jól ismert Call of Duty játékosa Brayan Zhelyazkov. A 71 versenyen, amelyen részt vett, a játékos győzelmi aránya 54,44 százalék. Ezeken a versenyeken a játékos több mint 300 000 dollár bevételre tett szert. Világviszonylatban a 253., az Egyesült Államokban pedig a 39. helyen áll.

Boldog

Vincent Schopenhauer a francia származású Valorant játékos hivatalos neve. A legjobb játékos több mint 400 000 dollárt nyert összesen több mint 130 versenyen. Jelenleg a világranglistán a 310., hazájában a 10. helyen áll. 82,08 százalékos győzelmi rekordja van az összes versenyszámban.

Atom

A Rocked League játékában a 18 éves játékost kedvelik. Massimo Franceschi, a játékos teljes neve 74,57-es győzelmi százalékot ért el 55 versenyen. Ezekkel az eseményekkel több mint 100 000 dollárt keresett.

Hol és hogyan lehet fogadni a Team Envy-re

A Loot.bet, a Pixel.bet és az 1xBet a legjobb e-sport fogadási oldalak közé tartoznak. Ezek a webhelyek a kisebb és jelentős Team Envy események piaci szegmenseinek széles skáláját szolgálják ki. Az élő csevegési lehetőség általában élő közvetítés közben érhető el, és mások megjegyzéseinek elolvasása megmutathatja, hogy mások mit gondolnak egy csapat teljesítményéről és a csapat jelenlegi állapotáról. Ezeket az oldalakat Valorant fogadáshoz, Halo-hoz, Rocket League-hez és egyéb tevékenységekhez ajánljuk.

Mi a legjobb fogadási stratégia a Team Envy-re?

Mielőtt a játékosok elkezdenének fogadni a Team Envy-re, általában ésszerű beállítani a költségvetést és tudni, hogy mennyit hajlandók költeni. Nagyon fontos, hogy csak olyan összegeket helyezzenek be, amelyeket kényelmesen el lehet veszíteni, mert bizonyos tétek olyan fogadásokra kerülnek, amelyek nem valószínű, hogy nyernek.

A korábbi Team Envy meccsek megtekintése kiváló módszer a csapat megismerésére. Segít meghatározni, melyik eSport játékok kiemelkednek, és ahol a játékosok jobb fogadási lehetőségeket találhatnak. Ez egyben kiváló megközelítés az egyes játékosok megismeréséhez és a csapat általános teljesítményéhez való hozzájárulásukhoz.

Kritikusan fontos ellenőrizni az elérhető fogadási piacokat több eSport fogadóirodán, attól függően, hogy a játékosok melyik eSport játékra szeretnének fogadni. Ez lehetővé teszi, hogy olyan fogadásokat tegyen, amelyek nagyobb valószínűséggel nyernek. A meccsgyőztesek, a körgyőztesek és az összesített nyertesek azok a leggyakoribb e-sport piacok, amelyeket az újoncoknak figyelembe kell venniük.

A végső vagy jövőbeli fogadások, a hendikep fogadások, a túl/alatt fogadások, a páratlan páros fogadások, a hendikepek és a fedezeti fogadások néhány egyéb fogadási piac. Miközben számos eSport fogadási oldalak, általában jó ötlet az ember által ismert területek felfedezése.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács