A legjobb WESG esport bukmékerek

A nemzetközi esport torna, melyet World Electronic Sports Games (WESG)-nek hívnak, egy digitális verseny, mely Shanghai-ban kerül megrendezésre és az Olimpiai Játékok része. 2016 óta azonos nemzetségű játékosok csapnak össze egymás ellen más nemzetségű csapatokkal. Ez az egyedi esport verseny elkülöníti a férfi és női versenyzőket, akárcsak az Olimpia más sportágaiban. 2016-ban, az első versenyen 5,5 millió dolláros nyereményre lehetett számítani.

Az első évben az esemény alatt kizárólag az ország nemzetségi játékosai tudtak versenyezni a nemzet csapatában. Ma már 2 más nemzetségű játékos is kerülhet a csapatba.

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Játékok a WESG-n

Számos népszerű játékkal a WESG játékosai a legmagasabb szinten versenyeznek.

CS:GO

Counter Strike (CS:GO) egy játék, amely a világ különböző pontjain játszódik. A játékosok irányítják a szembenálló terroristaellenes vagy terrorista militáns karaktereket. Minden játékkörben a csapatok azon dolgoznak, hogy legyőzzék egymást azáltal, hogy elérik azokat a célokat, amelyek elpusztítják az ellenfél csapatát. A játék lehetővé teszi a kiegészítők és fegyverek testreszabását.

Dota 2

Val vel DOTA 2, a játékosok 5 fős csapatokban játszanak egy másik csapat ellen, amely vagy védekezik, vagy egy bázist foglal el a térképen. Minden játékos irányít egy karaktert, az úgynevezett hőst, amely erőteljes képességekkel rendelkezik. A játékosok 122 hős közül választhatnak, hogy irányítsák, és pontokat gyűjtsenek neki, ha az legyőzi az ellenfél csapatában lévő hőst. A győzelemhez egy csapatnak le kell semmisítenie a másik csapat bázisán lévő nagy építményt, amelyet Ősnek neveznek.

Hearthstone

A Hearthstone egy digitális kártyajáték, ami ingyenesen játszható. A Warcraft sorozatra építve a játék ugyanazokat a karaktereket és elemeket használja. 2014-ben a Blizzard Entertainment kiadta a játékot macOS-re és Windowsra. Az év végén a cég Android és iOS verziókat is kiadott.

A platformok közötti technológiával a cím támogatja a különböző eszközökön lévő játékosok közötti játékmenetet. Két ellenfél 30 lapból álló paklit használ, és egy egyedi képességekkel rendelkező hőst irányít. A játékosok kristályok segítségével hívják meg a csatlósokat, hogy megtámadják az ellenfelet, végül megsemmisítve a verseny hősét.

Miért népszerű a World Electronic Sports Games?

Mivel a WESG az olimpiai játékokon alapul, a szurkolók nemzeti büszkeséget éreznek a meccsek és az eredmények megtekintésekor. Emellett az online fogadás növelte a jól látogatott digitális események népszerűségét. A több milliárd dolláros e-sportágazat szerte a világon vonzza a fogadókat.

A fogadást a professzionális szerencsejátékosok és amatőr rajongók táplálják, akik egy újabb szintű izgalmat szeretnének megtapasztalni a játékversenyek nézése közben. Ahogy a mobiltelefonok népszerűsége folyamatosan növekszik, a piac lehetővé teszi a játékosok számára, hogy megnézzék és fogadjanak mindenre WESG versenyek útközben. Az egyszerű hozzáférés, a globális népszerűség és az izgalmas játékmenet növeli a WESG népszerűségét az egész világon.

Előnyök

Mivel az emberek szerte a világon több időt töltenek digitális játékokkal, a WESG egyedülálló lehetőséget kínál az esport élvezetére. Legyen szó nézegetésről, játékról vagy fogadásról, a verseny számos szórakozási lehetőséget kínál a játékrajongóknak.

Új játékosok

A WESG elősegíti az új játékosok részvételét az esportban azáltal, hogy bővíti a játéklehetőségeket a versenyeken résztvevő játékosok számára. A torna növekvő népszerűsége arra szolgál, hogy kiemelje a verseny játékait, új játékosokat vonzva szerte a világon.

Díjazás

Több millió dolláros nyereményalapjával a WESG lehetőséget kínál a játékosoknak, hogy jelentős összegeket nyerjenek. A versenyen túl a fogadók a versenyen fogadnak, abban a reményben, hogy kiválasztják a győztes játékosokat és csapatokat. A játék gyakorlása és megértése segít a versenyzőknek nyereményben részesülni. Okos kutatással és fogadással a szerencsejátékos növeli nyerési esélyeit.

Miért népszerű fogadni erre a versenyre?

Az egyik ok a a versenyen népszerű fogadás a különböző fogadási lehetőségek száma. A megtekinthető és fogadható elektronikus játékok ilyen széles választékával a szerencsejátékosok élvezhetik az egyedi mérkőzésekre vagy a versenyek keverékére való fogadást. Mivel a játékok a nemzeti büszkeséget hirdetik, a polgárok gyakran szívesen fogadnak saját országuk csapatára. A fogadás egy másik módja annak, hogy izgalmat adjon a verseny izgalmához.

A World Electronic Sports Games győztes csapatai

2016-ban az első torna selejtezőköreit Sanghajban tartották. Még a jelentős pénzdíjak ellenére sem vett részt sok legjobb játékos az induló tornán. Ehelyett több világhírű játékosok úgy döntött, hogy olyan népszerűbb eseményekre megy, mint például az ELEAGUE Major. A WESG továbbra is erős versenyben volt, a francia EnVyUs Team legyőzte a lengyel Kinguin Teamet a CS:GO-n, és nagy nyereményalapot vihetett haza.

A TNC Pro Team legyőzte a dán Cloud9-et a Dota 2-ben, és megnyerte a fődíjat. A svéd Alliance Team győzelmet aratott a perui Infamous Team ellen, és ezzel megszerezte a bronzot. A koreaiak megnyerik a StarCraft 2 versenyt. A harmadik helyen az amerikai Alex Sunderhaft verte a német Tobias Siebert. A nagydöntőben a Hearthstone bajnoka, a Fülöp-szigeteki Euneil Javiñas győzött a svéd Jon Westberg ellen.

Hol és hogyan lehet fogadni a World Electronic Sports Games-re

A fogadáshoz és a nyeréshez a fogadónak meg kell kutatnia a WESG-ben versenyző csapatokat és egyéni játékosokat. A szokásos sportfogadásokhoz hasonlóan létfontosságú, hogy a fogadás előtt ismerje az összes résztvevőt. Az esélyek áttekintése után a szerencsejátékos pénzt nyer, ha kitalálja az egyéni és csapatversenyek helyes győzteseit. Íme néhány fogadási lehetőség, amely a versenyen elérhető.

Az e-sport közösségekben a szerencsejátékosok a közösségi médiában találkoznak, hogy baráti körben kötetlen formában fogadjanak. Ezek a fogadások gyakran tényleges készpénzre vagy egyéb tárgyakra vonatkoznak, attól függően, hogy két személy vagy a csoport milyen feltételeket szab. A közösségi fogadás azonban nem mindig jó ötlet. A barátok elleni fogadás nézeteltérésekhez vezethet, és kockázatos fogadásokat kötni idegenekkel az interneten.

A személyes vagy egymás elleni fogadás lehetővé teszi a szerencsejátékos számára, hogy fogadást tegyen más játékosokkal, akik informálisan fogadnak egymással. A szerencsejáték-webhelyek fej-fej fogadásokat is kínálnak. A versenyzők részvételi díjat fizetnek, a győztes pedig megkapja a pénzdíjat, amely a befizetett díjak kombinációja.

Valódi esport fogadás azt jelenti, hogy pénzt helyeznek el az egyénre vagy a csapatra, aki várhatóan nyer egy online platformon vagy szárazföldi vállalkozáson keresztül. Ha azonban valaki nem jártas a játékban és a játékosok történetében, akkor a legjobb, ha nem pazarolja a pénzt. Csak a képzett fogadók, akik értik az esport stratégiát, nyernek következetesen nyereséget.

Természetesen a játékosok fantáziafogadásokat is köthetnek, ami valójában nem fogadás. A fantasy futballhoz hasonlóan a fantasy esport csapatok esport játékosok névsoraiból állnak. A fantasy esport szerelmesei szórakozásból jósolnak győzteseket, pénz fogadása nélkül.

Hol és hogyan fogadhat egy játékos erre a versenyre?

Jó hírű Az online esportsbooks esport fogadási lehetőségeket kínál és esélye annak, hogy a rajongók fogadjanak a WESG-n. Létfontosságú, hogy a fogadás előtt ellenőrizze a webhely engedélyezési adatait és hírnevét. Egyértelmű különbség mutatkozik a fogadók jó minőségű és alacsony minőségű fogadási webhelyekkel kapcsolatos tapasztalatai között.

A megbízható webhelyek egyértelmű szolgáltatási feltételeket, jól láthatóan megjelenített engedélyezési adatokat és jó értékeléseket kínálnak. Nem biztonságos pénzt fogadni egy véletlenszerű sportfogadáson. A fogadóirodák kiválasztásakor a fogadóknak meg kell győződniük arról, hogy az online webhely a következő tulajdonságokkal rendelkezik:

  • Egy sportfogadó pozitív műveleti előzmények biztosítja a fogadót, hogy a nyertes fogadásért kifizetést kap.
  • A népszerű sportfogadók általában élvezik jó online hírnév, amelyek vonzzák az esport szerelmeseit.
  • A technikai megbízhatóság közel 100 százalékos rendelkezésre állást biztosít a fogyasztóknak a fogadások megtételéhez.
  • A jó bónuszstruktúrák versenyképesek a piacon lévő más webhelyekkel.
  • Az egyszerűen használható felületek lehetővé teszik a fogadók számára, hogy könnyen navigálhassanak a webhelyen.
  • A WESG események lefedettsége növeli az élő fogadások izgalmát
  • A fogadási lehetőségek többféle fogadási módot kínálnak.
  • A kedvező szorzók versenyképesek más sportfogadókkal.
  • Az elismert befizetési módszerek megbízható digitális átutalásokat kínálnak.
  • A gyors, egyszerű kivonási folyamatok zökkenőmentes élményt biztosítanak.

Az online szerencsejáték lehetővé teszi a játékosok és rajongók számára, hogy könnyedén fogadjanak pénzt a WESG-n. A fogadás gyorsan a digitális játék és az esport egyik legizgalmasabb aspektusává válik. Azáltal, hogy a rajongók számára új lehetőséget biztosítanak a játékok élvezetére, az online sportfogadások versenyeznek egymással, hogy jelentős darabokat szerezzenek be az esportfogadási piacból.

Az élő fogadás növeli a verseny szórakozását és izgalmát. Az internet erejét kihasználva a sportfogadások lehetőséget kínálnak a rajongóknak, hogy szerencsejátékot játszhassanak a világ bármely pontjáról. Ázsiától Európáig a WESG-rajongók otthonuk kényelméből fogadhatnak kedvenc csapatokra és játékosokra. Az olimpiához hasonlóan a torna is a nemzeti büszkeség érzését váltja ki az esport rajongókban, bárhol is éljenek.

Mi a legjobb fogadási stratégia ezen a versenyen?

A tudás a király az esport fogadásban. Az okos fogadás azt jelenti, hogy az esport-rajongó a pénz fogadása előtt megvizsgálja a csapatokat és a játékosokat. Egy csapat előnyben részesülhet, ha a bajnokság előtt szerzett egy legmagasabb rangú játékost.

A leggyakrabban nyerő játékosok előzményeit tekintve segít a szerencsejátékosnak szilárd fogadást tenni. Kis tudással és sok szerencsével az e-sport szerelmesei szívesen fogadhatnak olyan csapatokra és játékosokra, akik a World Electronics Sports Games-en versenyeznek.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács