Az Ön Red Bull Wololo Tournament Guide 2024

Ha Ön az Age of Empires játékok rajongója, akkor a Red Bull Wololo egy olyan esport verseny, amelyet követni szeretne. A Red Bull Wololo a világ minden tájáról 1v1 formátumban vonzza a játékosokat egy hatalmas nyereményalapért, és összehozza az amatőr és a profi játékosokat a dicsőségért.

A Red Bull Wololo egyedi formátumával, amely egyenesen az eseményekhez kapcsolódik, a prémium játékról, az izgalmakról és a minőségi szórakoztatásról szól – és ha Ön az esport rajongó, akkor a fogadásról is szól. Az Age of Empires játékok sorát ünneplő versenyekkel a Red Bull Wololo egy valós idejű stratégiai verseny, amelyet éppoly izgalmas nézni, mint részt venni rajta. Tudjon meg többet arról, hogy mitől olyan népszerű ez a verseny, és hogyan lehet a legtöbbet kihozni a versenyből. az Ön Red Bull Wololo esport fogadásait.

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Mi az a Red Bull Wololo?

A Red Bull Wololo megértéséhez fontos először megérteni az Age of Empires játékokat.

Mi az Age of Empires játéksorozat?

Ez az RTS (valós idejű stratégiai) játék először 1997-ben jelent meg. A mai napig 9 játékot és számos kiegészítő csomagot adtak ki, a legújabb verzió a 2021 októberében kiadott Age of Empires IV.

Az Ensemble Studios által létrehozott és az Xbox Game Studios által kiadott Age of Empires egy történelmi RTS-játék, amely végigvezeti a játékosokat afrikai, európai és ázsiai eseményeken, a kőkorszaktól a vaskoron át a Római Birodalomig. A grafikájának és játékmenetének minden egyes új kiadásával a játék erős követőire tett szert, és a fair playről és a történelmi eseményekre összpontosító játékáról ismert.

A Red Bull Wololo sorozat

Amint azt az Age of Empires sorozat rajongói tudni fogják, a „Wololo” a Priest egység csatakiáltása a játék eredeti verziójában – és 2020 óta ez a felhívás a játékosoknak, hogy egyesüljenek és harcoljanak egymással a Red Bull Wololo sorozatban. , házigazdája a Red Bull Gaming.

A sorozat először 2020-ban indult, és kezdetben az Age of Empires II-re összpontosított, különféle változatokkal online versenyek megrendezésre kerül, és a teljes nyereményalap 20 000 euró. Az első verseny sikerét követően a Red Bull Wololo további versenyekkel folytatta, mindegyik más-más történettel a játékosok számára, a második sorozatban a kastély uralmáért folytatott harctól, a harmadikban az ázsiai civilizációig és a viking harcosokig a második sorozatban. negyedik.

2021-ben a Red Bull Wololo V lett a sorozat első figyelemreméltó LAN-eseménye, amely 70 000 nézőt vonzott a döntőbe a 100 000 dolláros nyereményalapért folyó heves küzdelemben.

2022-ben az esemény visszatért a hatodik versenyére Red Bull Wololo Legacy néven – a Red Bull Gaming ünnepe az Age of Empires sorozat 25. évfordulója alkalmából, és nem egy, hanem három címet játszanak egyszerre. Az Age of Empires I: The Rise of Rome, az Age of Empires II és az Age of Empires IV versenyeken egyszerre versenyeztek profik és amatőrök, így a sorozat a németországi heidelbergi kastélyban rendezett döntővel zárult.

A 2022-es esztendő a Red Bull Wololo eddigi legnagyobb eseménye volt, amely mindhárom eseményre 550 000 dolláros kollektív nyereményalapot kínál, és a sorozat a jövőben is hasonlóan erősen folytatódik.

Red Bull Wololo bajnokság felépítése

Míg a Red Bull Wololo története eseményről eseményre változhat, az Age of Empires lejátszott verziójától függően, minden verseny mindig hasonló alapstruktúrát követett:

 • A verseny egy csoportkörrel kezdődik, ahol 8-16 játékos vesz részt.
 • A csoportkör vagy meghívott szakemberekből, vagy amatőrökből áll, akik nyílt selejtezőn, például a Road To Wololo előzetes selejtezőjén versenyeznek a helyükért a Legacy 2022-re.
 • Az esemény 1v1 formátumot követ, egyetlen kiesési zárójellel.
 • A csoportkör több 'Best of' körön keresztül zajlik, mint például a 'Best of 3' vagy a 'Best of 5'.
 • A csoportkört követően a győztesek továbbjutnak a rájátszásba.
 • A rájátszás a „Best of 5” negyeddöntők, majd az elődöntők sorozatán keresztül zajlik.
 • Az elődöntő után az utolsó két játékos a torna döntőjében versenyez, ezúttal a 7 legjobb formátumban.

Annak érdekében, hogy kihagyd a játék előzetes szakaszait, és egyenesen az akcióhoz kezdj, a versenyek az Age of Empires kissé módosított változatát követik. Például a Red Bull Wololo V-ben a játékosok az Age of Empires II: Definitive Edition játékban versenyeztek, és egy 27 faluból álló gazdasággal kezdtek, valamint számos más elemmel, mint például a kovács és a laktanya. Ez lehetővé teszi a mérkőzések megnyerését vagy elvesztését az első percekben, és garantálja az azonnali cselekvést.

Hogyan fogadjunk a Red Bull Wololo-ra

A Red Bull Wololo és általában az esport játékokra való fogadás sokféle formát ölthet, és lefedi az iparág minden területét az élő játéktól a versenyeken át a Twitch streamingig. Noha sok fogadást kell kötni olyan elemekre, mint a fantáziafogadás, a streamerekre való fogadás és a poolban való fogadás, az egyik a legnépszerűbb esport fogadási módszerek valódi pénzes fogadás.

Mi az a valódi pénzes fogadás?

Valódi pénzes fogadás az esportban és a hagyományos sportfogadás is ugyanazt a formátumot követi. Egyszerűen válassza ki azt a versenyt vagy eseményt, amelyre fogadni szeretne, mint például a Red Bull Wololo, válassza ki a fogadási piacot, tegye meg tétjét, és várja meg a végeredményt.

A tét megtételekor figyelembe kell vennie az egyes játékosok formáját, mi lehet a stratégiája, és mennyire lesz sikeres a végrehajtásában. Egyes játékosok megpróbálnak nyerni a játék elején, vagy mások visszafogják magukat és hosszabb játékot játszanak?

Egy másik szempont, amelyet figyelembe kell venni a Red Bull Wololo esetében, hogy néhány más tornától eltérően a meghívott játékosok a csoportkörben vesznek részt, nem pedig egyenesen előre, ami megváltoztathatja a játék menetét.

Tartsa szem előtt ezeket a szempontokat, végezzen kutatást idő előtt, és akkor képes lesz tájékozott döntéseket hozni arról, hogy mely típusú valódi pénzes fogadások a legjobbak.

Legjobb fogadási tippek

Ha az élő fogadás engedélyezett, érdemes lehet először megnézni a játékosok teljesítményét a fogadás előtt, hogy jobban megértsük formájukat és állapotukat.

Először tudja, hogyan kell játszani a játékot. Ha még soha nem játszottál Age of Empires IV azelőtt például nem fogja tudni, mire tippel. Minél többet tud az egyes játéktípusokról, mielőtt fogadást tesz, annál jobb.

Kutasd a játékosokat idő előtt tanulja meg erősségeit és gyengeségeit, és bizonyos esetekben még az esélytelenebbet is fontolja meg, mivel ez értékesebb fogadást jelenthet. A verseny napján minden megváltozhat, ezért tartsa meg az eszét, és fogadjon okosan.

A legnépszerűbb esport fogadási oldalak

Miután elvégezte a kutatást, és magabiztosnak érzi magát a megtenni kívánt fogadásokban, meg kell találnia egy minőségi szolgáltató e-sport webhelyét. Számos kiváló esport oldal van szerte a világon, amelyek lehetővé teszik az Age of Empires fogadását, többek között:

 • 1xBet
 • 10 Bet
 • 22Bet
 • Bet365
 • Betsson
 • Betwinner
 • Casumo
 • Thunderpick
 • TonyBet

Red Bull Wololo fogadási típusok

A Red Bull Wololo versenyen egyszerű fogadást tenni – akár egy egyéni mérkőzés kimenetelére tesz fogadást, akár több kimenetelre tesz fogadást, hogy megpróbálja megszorozni nyereményét, rengeteg fogadási piac közül választhat.

Bár minden versenynek megvannak a maga különböző versenyzői és eseményei, jellemzően az esport fogadások leggyakoribb típusai a következők:

Match győztes fogadások

Tegye meg a mérkőzés győztesét, és egy adott mérkőzés győztesére fogad. Ez egy egyszerű fogadás, amelyet a legtöbb esport-mérkőzésen megtehet.

Egyenes fogadások

Itt arra fog tippelni, hogy melyik játékos nyeri meg a versenyt. Általában előre meg kell tennie ezt a típusú fogadást, ezért ha jó érzése van egy határozott fogadással kapcsolatban, próbálja meg mielőbb megtenni.

Rendszer fogadások

Rendszerfogadással több fogadást is megtehet egy adott rendszer használatával. Csak akkor nyerhet, ha minden választása helyes, de a rendszerfogadásokból származó nyeremények lenyűgözőek lehetnek.

Esport-specifikus fogadások

Itt egy adott esportra, jelen esetben a Red Bull Wololo-ra vonatkozó fogadást tesz. Nézze meg a választott fogadási oldalt a következő versenyhez közelebb, és nézze meg, hogy mely fogadások közül választhat.

Fogadás a Red Bull Wololo Online-ra

Miért lett a Red Bull Wololo ilyen népszerű esport torna? Ez magára az Age of Empires-re nyúlik vissza – egy játék, amely első kiadása óta hűséges követőire nőtt. Az Age of Empires minden verziója tovább fejlődött az előzőhöz képest, és az Age of Empires a lebilincselő történelmi történeteket a valós idejű stratégiával ötvözi egy olyan játékban, amely végtelenül szórakoztató és azonnal lenyűgöző. A Red Bull Wololo pontosan ezt az evolúciót tükrözi, alkalmazkodva 2020-tól minden eseményéhez.

Red Bull Wololo versenytörténet

Red Bull Wololo I: 2020-ban 16 játékos vett részt a legelső Red Bull Wololo versenyen, az Age of Empires II: Definitive Edition játékkal Empire Wars módban, 20 000 eurós nyereményalapért.

Red Bull Wololo II: A sorozat második versenyére, a Red Bull Wololo II-re 2020 vége felé került sor, és további 16 játékos küzdött meg az Age of Empires II-ben, ezúttal 30 000 dolláros nyereményalapért.

Red Bull Wololo III: További 16 játékos mérkőzik meg egymással az Age of Empires II: Definitive Edition játékban 2021 elején, 30 000 dolláros nyereményalappal.

Red Bull Wololo IV: 2021 közepén az akció az Age of Empires II: Lords of the West-re váltott, ahol 16 játékos mérkőzött meg a 30 000 dolláros nyereményalapért.

Red Bull Wololo V: A 2021-es saga lezárásaként 14 játékos küzdött fej-fej mellett az Age of Empires II játékában egy hatalmas, 100 000 dolláros nyereményalapért.

Red Bull Wololo öröksége: A Red Bull Wololo Legacy hatodik versenyén profik és amatőrök mérkőztek meg egyszerre három címben:

 • 8 játékos 50 000 dollárért verseng az Age of Empires I: The Rise of Rome játékban
 • 16 versenyző 200 000 dollárért verseng az Age of Empires II-ben
 • 16 játékos 300 000 dollárért verseng az Age of Empires IV-ben

Hogyan kössünk fogadást

 1. Válasszon egy esport szolgáltatót
 2. Nyisson fiókot online
 3. Állítson be fizetési módot, és töltse fel számláját
 4. Kutassa fel az Age of Empires-t, és győződjön meg arról, hogy ismeri a játékokat és a játékosokat
 5. Válassza ki és tegye meg fogadását

Minél több kutatást végez, annál tájékozottabb döntéseket tud hozni, és annál nagyobb az esélye a sikeres kimenetelre.

Sikeres Red Bull Wololo fogadás

A sikeres kimenetel minden esport versenyen a fogadások típusától függ, és különösen a Red Bull Wololo és az Age of Empires esetében a népszerű fogadási típusok közé tartoznak a következők:

A mérkőzés győztese – Fogadás egy adott mérkőzés megnyerésére.

Egyenesen – Fogadás egy személyre, hogy megnyerje a teljes versenyt.

A játék időtartama - Fogadás arra, hogy egy adott játék mennyi ideig fog tartani, pl. 25-30 perc, 35-45 perc stb.

Különleges fogadások – Fogadás egy Age of Empires játék egy adott elemére, például arra, hogy melyik típusú győzelem (3-ból 1) nyeri meg a játékot a játékos számára.

Egyéb esport versenyek

A Red Bull Wololo és az Age of Empires mellett számos más népszerű verseny közül is választhat az esport fogadás terén:

A nemzetközi: Globális e-sportverseny a Dota 2 számára, 2011 óta minden évben megrendezésre kerül (a Covid-19 járvány miatti 2020-as lemondás kivételével).

League of Legends világbajnokság: Évente megrendezett verseny, amelyen a világ legjobb LoL csapatai küzdenek meg a szezon címéért.

PUBG globális bajnokság: A világ egyik legnagyobb online esport versenye, amelyen a játék legrangosabb játékosai vesznek részt.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács

Faq

Minden, amit tudnia kell a kaszinókról

Mi az a Red Bull Wololo?

A Red Bull Wololo egy 2020-ban indult Age of Empires esport verseny.

Mi a verseny formátuma?

A Red Bull Wololo egy 1-1 torna, amely csoportmérkőzéseken keresztül zajlik, majd negyeddöntők, elődöntők és döntők következnek.

Hogyan tudok belépni a Red Bull Wololoba?

A játékosok meghívással, vagy nyílt selejtezősorozatban való részvétellel és megnyeréssel jelentkezhetnek.

Hogyan fogadhatok a Red Bull Wololo-ra?

Egyszerűen válasszon egy e-sport üzemeltetőt, nyisson számlát, finanszírozza számláját, keresse meg a különböző játékosokat és játékokat, és tegye meg fogadását.

Hány évesnek kell lennem, hogy fogadhassak az esportra?

Kérjük, vegye figyelembe, hogy bár sok e-sportrajongó 18 év alatti, csak akkor köthet legálisan esport fogadásokat, ha elmúlt 18 éves vagy idősebb, vagy ha elérte a törvényes nagykorúságot az Ön országában.