FIFAe World Cup

January 26, 2023

FIFAe fogadási útmutató a 2023-as FIFAe döntős visszatérésre való felkészüléshez

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

A kérdés: "Fogadhatok a FIFA eSportsra?" – kérdezik a futball szerelmesei világszerte. A FIFA, mint a világ egyik legnépszerűbb e-sportja, természetesen felvet egy ilyen jellegű kérdést. Minden nap rajongók milliói játszanak egymással a FIFA-n online. Sokan a FIFA eSports legkiválóbb profijává váltak, és a játék legmagasabb szintjén versenyeznek nagyobb bajnokságokon és versenyeken.

FIFAe fogadási útmutató a 2023-as FIFAe döntős visszatérésre való felkészüléshez

Átfogó útmutatónk segítségével ismerje meg a FIFA fogadás csínját-bínját, valamint azt, hogy hol lehet fogadni. Olvassa el tanácsainkat, és érezze magát sokkal felkészültebbnek téteket helyezzen el a legjobb sportfogadókban.

Hogyan kezdjük el a FIFA eSports fogadást

A FIFA eSport fogadás egy olyan jelenség, amely egy ideje létezik. A játékosok és követőik sokáig fogadtak bajnokságaik és versenyeik eredményeire. Az elmúlt években azonban a játékosok professzionális szintre emelték a videojátékokra való fogadás szabadidős tevékenységét. A professzionális FIFA eSports játékosokra történő fogadás lényegesen egyszerűbb volt az elmúlt években a világ minden tájáról érkező csapatokat felvonultató nemzetközi események elterjedése miatt.

Ezenkívül a FIFA-ra való fogadás megegyezik a sportfogadás mint a futball, a tenisz és az NFL. Az alapötlet ugyanaz: kockáztass egy olyan eredményt, amelyről azt gondolod, hogy bekövetkezik. Ha ez megtörténik, visszakapod a pénzed.

A FIFA és más e-sportok különféle beállításokkal játszhatók. FIFA fogadási oldalak tartalmazni fogja az elkövetkező mérkőzések és versenyek ütemtervét, amelyekre a „FIFA” fülre kattintva meg lehet fogadni. Megnézheti az elérhető játékokat is, és kiválaszthat egyet, amelyet követni szeretne.

Tekintse meg a jelenleg kínált esélyeket, miután eldöntötte a játékot. A fogadások széles választéka áll rendelkezésre, a nyilvánvalótól (mérkőzés végeredménye és pontos pontszáma) az újszerű (első gólszerző és mindkét csapat szerez gólt)ig.

A tét kiválasztása után megadhatja tétjét az oddsra kattintva, és hozzáadhatja a fogadószelvényhez. Mielőtt rákattint a "Tét megtétele" gombra, győződjön meg arról, hogy minden rendben van a kockázattal és a lehetséges kifizetéssel.

Szemléltetésképpen tegyük fel, hogy 5 GBP-t szeretne fogadni 2,10-es szorzóval a Dragonn-on, hogy legyőzze a Gorillát a FIFA eWorld Cup-ban. Fogadás megtételéhez válassza ki a győztes csapat meccses szorzóit, és kattintson a "Fogadás most" gombra. Ez azt jelenti, hogy 10,50 GBP osztalék lehetséges. A tét megkötése után lazíthat és élvezheti a játékot. 

A legjobb FIFA e-sport fogadási piacok

Számos FIFA fogadási oldal kínál kiváló lehetőségeket eSport fogadási szorzók. A FIFA eSports fogadások leggyakoribb szorzói és számítási módja a következők:

Match Bet

Ez egy egyszerű fogadás, amelyben támogatsz egy csapatot, hogy nyerjen, veszítsen vagy döntetlent. A sportban a világ bármely részén a legalapvetőbb fogadási formát gyakran "1/2"-ként jelölik. Azok a fogadók, akik most kezdik az eSportot, megnézhetik a meccsfogadási piacot.

Összesített pontszám

Az összpontszámra vonatkozó fogadás bonyolultabb fogadás, mint a mérkőzés fogadása, mivel magában foglalja a játék során szerzett gólok számának előrejelzését. Valamit a következőképpen fognak mondani: +5,5. Ha több mint 5,5 gólra tesz tétet, és van egy hatodik gól, akkor megnyeri a fogadását.

Félidő eredménye

Ez a fogadás ideális azoknak a nézőknek, akik szeretnék, hogy gyorsan lezajlják. A félidei fogadások megkövetelik, hogy a fogadó egyszerűen megjósolja, milyen eredmény várható a játékszünetig.

Verseny fogadások

Az olyan versenyekre, mint a FIFA eWorld Cup, a fogadásokat különböző FIFA fogadási oldalak adják. Fogadhat az események végső győzteseire, és még az első három helyezettet is kiválaszthatja. A várni tudó rajongók számára kiváló befektetés.

Fogyatékosságok

Az optimális stratégia a kedvencekre való fogadáshoz, miközben javítja az esélyeket. A fogadási mezőny kiegyenlítésének eszközeként a hendikepek közé tartozik egy fiktív hozzáadott súly alkalmazása a végső pontszámhoz. Például, ha egy -1,5 gólos hendikeppel rendelkező csapatra fogad, akkor csak akkor gyűjt, ha az adott csapat három vagy több góllal nyer.

Hogyan működnek a FIFA e-sport fogadási szorzói

Előfordulhat, hogy nem tudja, hogyan számítják ki az esélyeket, ha még nem ismeri a sportfogadást. Ne aggódj; könnyen megtanulhatók, és nem tart sokáig megfogni. A tört, a tizedes és az amerikai odds a három fő változat. Hogyan működnek?

Tört esélyek

Az egyes forgatókönyvek valószínűségei törtként jelennek meg. Példa: 4/1. Itt mindössze 1 eurós fogadással 4 eurót kapsz. 5 €-val távozol (a kezdeti tét és a további kifizetések). 10/1-es szorzóval egyetlen euró tőkére van szükség a 10 euró megnyeréséhez. Próbálja ki befektetését és lehetséges jutalmát egy fogadószelvényen, ha gondjai vannak az esélyek kiszámításával.

American Odds

Ezek az esélyek indexként működnek. 150 euróra számíthat, ha 100 eurót kockáztat 1,5-ös szorzóval. Feltételezve, hogy egy €1 szerencsejáték +4000 szorzóval 40 € nyereményt kap. Ha nulla alatti szorzóval nyer, többet veszít, mint a kezdeti tét. A +400-as szorzónál egy font fogadás 1,25 fontot hozna vissza.

Tizedes szorzók

A tizedes ár azt mutatja, hogy mennyit keres, ha 1 eurót fogad az eredményre. Például 5,00-val 5 €-t fog keresni, ami az Ön tétje és nyereménye. Ha az odds 2,00 alá esik, kevesebbet keres, mint a nyerő fogadás tétje. Például 1 € 1,86 nyerő fogadás esetén 1,86 €-t keres.

A legjobb FIFA fogadási stratégia

A legjobb stratégia a FIFA eSports fogadáshoz az, hogy végignézi az egész sportfogadást, és szánjon időt a követendő mérkőzés kiválasztására. Sokan, akik csak most kezdik a sport- vagy e-sport fogadásokat, kerülniük kell a nagy tétek azonnali megtételét. A racionalitás használata azonban növelheti a sikeres fogadások esélyét.

Csináld meg a házi feladatodat.

Számos eSport statisztikai forrás, beleértve az online kézikönyveket és webhelyeket, alapos FIFA-statisztikát tartalmaz, amelyet tanulmányozhat a versenyek előtt és alatt. Nézze meg a számukat és a verseny statisztikáit, hogy megállapítsa, mely személyek nyerhetnek.

Kezdje kicsiben.

Ez a tanács a szerencsejáték minden formájára vonatkozik, beleértve az e-sportot, a kaszinókat, a sportot és a pókert. Kis tétekkel kezdve tapasztalatot szerezhet anélkül, hogy veszélyeztetné pénzügyi stabilitását.

Tedd a pénzed a játékba, ne a játékosokra.

Miért ne fogadhatna a meccsen, ha nem tudja kiválasztani az oldalt? A fogadási kategóriák, mint például az összesített gólok és a szögletek kiváló módja a fogadásnak anélkül, hogy egy bizonyos csapatot támogatnánk.

Ne rohanj.

Ne feledje, hogy az eSport sportolóira fogad, nem pedig a kedvenc futballklubjaikra. Nem magától értetődő, hogy a Liverpool-profi csak azért fogja legyőzni a Wigan-profit, mert ők a Liverpoollal, a Wigan-profi pedig a Wiganben játszik.

Végső gondolatok

Most, hogy birtokában vannak az alapok az arzenáljában, itt az ideje, hogy megtegye első FIFA eSport fogadását. Ne felejtsen el fogadni legális és biztonságos FIFA fogadási oldalakon, hogy szórakoztató és biztonságos fogadási élményben legyen része. Megbízható eSport fogadási oldalakat válogattunk össze, hogy segítsünk a megalapozott döntés meghozatalában. Sok szerencsét és jó szórakozást!

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Emlékezzünk Chris „Zuna” Buechterre: Úttörő az esportban
2024-05-23

Emlékezzünk Chris „Zuna” Buechterre: Úttörő az esportban

Hírek