Arena of Valor International Championship fogadás 2024

Az Arena of Valor, korábban Strike of Kings, a TiMi Studio Group által fejlesztett online videojáték. Elérhető iOS, Android és Nintendo Switch eszközökön. Ázsia legnépszerűbb játékai közé tartozik, mivel szinte minden jelentősebb eSport eseményen szerepel a régióban.

Az Arena of Valor Nemzetközi Bajnokság az Arena of Valor legünnepeltebb eseménye. Ezt a versenyt az elmúlt öt évben évente rendezik meg az AIC franchise keretében. A VSPN, a Level Infinite és a Garena által szervezett hatodik iteráció 2022. június 16-án kezdődött, és 2022. július 10-én ér véget. A nyereményjáték általában évente változik, és a 2022-es esemény a legmagasabb alapdíj. 2 millió dollár. Eddig az Arena of Valor Nemzetközi Bajnokság összes eseménye online zajlott.

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Minden, amit az Arena of Valor nemzetközi bajnokságról tudni kell

A vitézség arénája, korábban Strike of Kings, a TiMi Studio Group által fejlesztett online videojáték. Elérhető iOS, Android és Nintendo Switch eszközökön. Ázsia legnépszerűbb játékai közé tartozik, mivel szinte minden jelentősebb eSport eseményen szerepel a régióban.

Az AoV játékmenet

Az Arena of Valor egy többjátékos játék, amely harci arénát is tartalmaz. Minden játékos választ egy karaktert, akit irányítani szeretne a csatatéren. A játék karaktereit hősöknek nevezik, mindegyik egyedi képességekkel rendelkezik.

Minél többet használ egy játékos egy hőst, annál több képességet kap a hős. A játékosok több módon is szerezhetnek tapasztalatot és aranyat, beleértve a szörnyek és csatlósok megölését, a szerkezetek elpusztítását és a többi játékos legyőzését.

Az arany ezután felhasználható speciális játékelemek vásárlására, amelyek kiváló képességeket adnak a játékosnak, amelyek jól jöhetnek a harci arénában. Sőt, az arany segíthet a játékosoknak több hős vásárlásában. Másrészt a megszerzett tapasztalatok több képességet is felszabadíthatnak és kibővíthetnek, hogy a hőst erősebbé tegye.

Játék módok

Az Arena of Valor számos játékmóddal rendelkezik, amelyek közül a legnépszerűbb az 5v5, amelyet általában Grand Battle-nek hívnak. A játékosok fő célja ebben a módban az ellenség tornyainak elpusztítása és több küldetés biztosítása, mint például a Sötétölő megölése és az ellenfél magjának elpusztítása. A Grand Battle meccsei általában 12 és 18 perc között tartanak.

A Black City Arena, amely egy 1v1 mód, egy másik népszerű mód a gameonban. Csak egy sáv, egy torony, egy piros és kék mag, két kefe a vízszintes csatatér oldalán és egy HP pot található benne.

Az Árnypárbajt is gyakran játsszák. Ezt a 3v3 módot a Flatland Battlefielden játsszák, és egy kisebb térképet tartalmaz. Csak egy toronyja van, és minden csapatnak van egy alapbázisa. A játékok gyorsabbak, mindegyik 4-6 percig tart.

További figyelemre méltó játékmódok közé tartozik az Abyssal Clash, a Hook Wars, a Football Fever, a Death Match, a Gladiator's Summit, a Mayhem Mode és a Duo Race.

Arena of Valor nemzetközi bajnokság fogadási szorzói

Azok a játékosok, akik szívesen fogadnak az Arena of Valor Nemzetközi Bajnokság versenyeire, leginkább az általuk kínált szorzók vizsgálata után érdeklődnek különböző eSport fogadási oldalak. Ideális esetben az Arena of Valor fogadási szorzói általában több tényezőtől függően változnak, például a fogadás típusától és a választott eSport fogadási oldaltól. A legtöbb eSport fogadási szolgáltató általában fogadástípusok széles választékát kínálja az esemény gyakorlatilag minden mérkőzésére.

A mérkőzés győztese az egyik legnépszerűbb fogadási típusok a legjobb Arena of Valor International Championship versenyeken. A játékosok megjósolják, hogy melyik csapat nyer egy adott mérkőzést. A fogadás eredménye lehet akár győzelem, akár vereség.

Általában lényegesen alacsonyabb az esély arra, hogy a kedvenc csapat nyerjen. Egy másik kapcsolódó fogadási típus az esemény nyertese. Ezért a fogadók arra fogadnak, hogy melyik csapat nyeri a bajnokságot.

A hendikep fogadástípusok a kedvenc csapatra vonatkozó megkötéseket látják a győzelemhez, ami egyenletesebbé teszi a fogadásokat. Az eredmény az, hogy az esélyek is szorosabbak lesznek, ami a legjobban azoknak a fogadóknak működik, akik az esélytelenebb csapat győzelmére szeretnének fogadni.

Az over/under fogadás típusa megköveteli a játékosoktól, hogy fogadjanak arra, hogy egy csapat többet vagy kevesebbet szerez-e egy meghatározott számnál. Ideális esetben ez a fogadás szabadságot ad a fogadóknak, hogy szélesebb tartományban előre jelezzék a pontszámokat.

Az Arena of Valor International Championship egyéb fogadási típusai közé tartozik a helyes pontszám, az első vér, az összes ölés, a térkép hendikep és a térkép győztes.

Miért népszerű az Arena of Valor International Championship a punterek körében?

A fogadási piacok sokfélesége kétségtelenül az egyik legfontosabb ok, amiért az Arena of Valor International Championship népszerű a fogadók körében. A legtöbb jó hírű online eSport fogadási oldal fogadási piacot biztosít szinte az összes, az eseményen szereplő mérkőzéshez, így a játékot kedvelő fogadók könnyen fogadhatnak kedvenc játékosai és csapatai.

Egy másik ok, hogy a legtöbb eSport fogadási oldal vonzó oddsokat (alacsony árrést) kínál a legtöbb Arena of Valor meccsre. Az esélyek vonzóbbak a szokásosnál, és több fogadót vonzanak a megfelelő oldalakra. A javuló szorzókkal nő a potenciális összeg, amelyet a fogadók nyerhetnek a versenyen való fogadásból.

Az Arena of Valor International Championship ligákra is viszonylag egyszerű fogadni. Az eSport fogadási szolgáltatók által kínált legtöbb fogadási típus könnyen érthető és könnyen elhelyezhető. Ez még a fogadási tapasztalattal nem rendelkező fogadók számára is alkalmassá teszi őket. A legtöbb bukméker élő fogadási piacot is biztosít a versenyen.

Ez jól jön, mivel lehetővé teszi a fogadók számára, hogy elemezzék a mérkőzéseket, és megbízható, valós idejű információk alapján élő fogadásokat tegyenek. Ezen túlmenően, minden meccset általában jól ütemeznek a verseny előtt, így a fogadók könnyen elérhetik az összes meccset élőben.

Az AoV Nemzetközi Bajnokság győztes csapatai és a legnagyobb pillanatok

Sok Arena of Valor csapat szerepelt az Arena of Valor Nemzetközi Bajnokság hat iterációjában, amelyek eddig lezajlottak, és legtöbbjüknek minden évben más-más játékosa van.

A versenyben azonban több csapat és játékos is kiemelkedett lenyűgöző teljesítményével. Itt vannak az elmúlt évek jelentős Arena of Valor International Championship versenyei, lenyűgöző teljesítményeikből ítélve.

Burrium United E-Sports

A Burriam United eSports a 2021-es Arena of Valor nemzetközi bajnoki cím tulajdonosa. A csapat az 1 millió dolláros nyereményalap 40%-át nyerte meg, 20%-át pedig az első második helyezett, a V Gaming kapta. A Hong Kong Attitude lett a második második, a nyereményalap 15%-át megnyerve.

A Burriam United eSports egy thai székhelyű professzionális eSport szervezet. Az aktív játékosok, akik 2021-ben megnyerték a bajnokságot: Satittirat Chetnarong, Anurak Saengjan, Pakinai Srivijarn és Weerapat Rungchaeng.

A csapat teljesítménye olyan lenyűgöző volt, hogy a legtöbb játékost díjazták. A játékosazonosítók alapján NuNu nyerte a döntő MVP-díját és a legjobb középső felállást, az Overfly a legjobb Dark Slayer-t, a Difoxn pedig a legjobb felállású Abyssal Dragon díjat.

MAD csapat

A MAD Team megnyerte az Arena of Valor International Championship negyedik iterációját, amelyre 2020-ban került sor. Ez a professzionális eSport csapat székhelye Tajvanon található. Kiemelkedő teljesítménye után a csapat a 200 000 dolláros nyereményalap 40%-át kapta.

A lenyűgöző teljesítményt nyújtó egység néhány játékosa volt 03.22 játékos, aki a döntő MVP-je és a legjobb felállású Abyssal Dragon volt, valamint KuKu, aki a legjobb felállási támogatás győztese volt.

Csapat Flash

Tizenkét csapat vett részt a 2019-es Arena of Valor International Championshipen, a Team Flash lett a bajnok. A csapat 200 000 dollárt nyert az 500 000 dolláros nyereményalapból. A két Team Flash játékos a legjobban kiemelkedett ezen az eseményen: XB, aki elnyerte a döntő MVP-díját, és ADC, aki elnyerte a Legjobb Line-Up dzsungel díjat.

J csapat

A J Team megnyerte az Arena of Valor nemzetközi bajnokságot 2018-ban, és 250 000 dollárt keresett a nyereményalapból. A verseny MVP díját a J Team Neil felhasználónevű játékosa kapta.

Még mindig fegyvertűz alatt mozog

A Still Moving Under Gunfire csapat volt az első csapat, amely megnyerte az Arena of Valor nemzetközi bajnokságot. A csapat megnyerte a torna első iterációját, amely 2017-ben volt, miután 11 másik nemzetközi profi csapattal mérkőzött meg. A győztes csapat pénzdíja 200 000 dollár volt.

Hol lehet fogadni az Arena of Valor nemzetközi bajnokságra

Megfelelő eSport fogadási oldalt találni a Valor International Championship legnagyobb arénája versenyeire való fogadáshoz kihívást jelenthet az eSport fogadók számára elérhető hatalmas lehetőségek miatt. Egyes videojáték-fogadási oldalak nem olyan jók, és rossz fogadási élményt eredményezhetnek.

Az eSport versenyek és fogadási platformok listáját tekintve a legmegfelelőbb egaming fogadási platform megtalálása meglehetősen nehéz feladat lehet. Az egyik leghatékonyabb megoldás egy dedikált eSport fogadási rangsor felkeresése. Az ilyen oldalak általában minden releváns információval rendelkeznek, amelyek a preferenciák alapján megfelelő eSport fogadási oldalak kiválasztásához szükségesek, beleértve a legfontosabb javaslatokat is.

Hogyan tegyen fogadást az AoV IC-re

A fogadási folyamat viszonylag egyszerű, miután kiválasztotta az eSports fogadási oldalt. A fogadóknak először regisztrálniuk kell és be kell jelentkezniük a fogadási oldalra, és finanszírozniuk kell fogadási számláikat. Ezután ki kell választaniuk az általuk választott fogadási típust és fogadási piacot. A kiválasztás számos tényezőn alapulhat, beleértve az esélyeket és a lehetséges kimeneteleket.

Ezen túlmenően a fogadóknak dönteniük kell arról is, hogy mekkora összeget szeretnének tétet tenni minden fogadásért. A fogadások lépésenkénti folyamata a különböző eSport fogadási oldalakon változhat, de általában csak néhány kattintást igényel. Érdemes megjegyezni, hogy minden fogadást időben meg kell tenni, általában az adott mérkőzés kezdete előtt.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács