Hírek

July 28, 2022

Gonosz zsenik, akik szinte biztos fogadásokat tesznek

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Az Evil Geniuses egy esport csapat Észak-Amerikában. Ez az esport csapat a világ egyik legrégebbi esport franchise-ja. 1999-ben alapították Victoria államban (British Columbia). A csapat különböző műfajú játékosokból és csapatokból áll.

Gonosz zsenik, akik szinte biztos fogadásokat tesznek

Gonosz zsenik ismert arról, hogy nagyon sikeres játékosai vannak minden versenyjátékban, amit kínálnak. Az esport csapatot széles körben a világ egyik legjobb szerencsejáték-szervezeteként tartják számon. Az e-sportok legnagyszerűbb nevei közé tartozik a névsorában. Azok a játékosok, akik esport versenyekre szeretnének fogadni, könnyen választhatják ezt a csapatot.

Az Evil Geniuses játékosainak kedvenc játékai

Gonosz zsenik DOTA 2

Következő A nemzetközi 2011, az Evil Geniuses bejelentette új Dota 2 részlegének elindítását. Az új csapatban DeMoN, Jimmy Ho, Fear és Clinton Loomis szerepelt. A csapat kezdeti küldetése az volt, hogy Kínába utazzon, hogy felkészüljön a közelgő SMM 2011 és G-League 3. szezon versenyeire.

Az Evil Geniuses lettek az LCS 2020 Spring Split második helyezettjei. 2021-ben a csapat elnyerte az LCS Év Újonca díjat. Ugyanebben az évben megnyerték az LCS Coaching Staff of the Split díjat és az LCS Summer Split All-Pro Team díjat.

Evil Geniuses' League of Legends

2012 végén és 2013 elején a Team EG olyan játékosokat keresett, akiket hozzáadhat a League of Legends-hez. A szervezet elindította az elsőt legendák Ligája csapatot, miután 2013 januárjában megszerezte a Counter Logic Gaming EU felállásának korábbi felállását. Ezenkívül az EG több magas rangú játékost is szerződtetett az első LCS-s splitre.

Az Evil Geniuses kihívást jelentett a Spring Split elején. A csapat hatékonyabban működött közönségkapcsolatok terén, egyedi "Evil" logójukkal hívták fel magukra a figyelmet. Az 5-7-re vesztes kezdés után fordított a csapat. A szezon hátralévő részében 5-1-re álltak, így háromszoros döntetlent értek el a második helyen a 100 Thieves és a FlyQuest csapatával.

Evil Geniuses' Counter-Strike: Global Offensive

A cég először beszállt Ellencsapás a 2000-es évek elején, és 2011-ig több névsort is adott. Amikor 2009-ben csatlakoztak a compLexity Gaming régi névsorához, megnyerték az IEM IV amerikai bajnoki döntőjét a compLexity Gaminggel szemben, és legyőzték a Fnaticot a Beat it-en! 2010. Az Evil Geniuses Counter-Strike ágát 2012-ben bezárták, ezzel megkezdődött a hétéves sabbatish a játékból.

Az Evil Geniuses 2015-ben megpróbálta szerződtetni a GX csapatot. A megállapodás azonban meghiúsult, miután a csapat nagy részét életre eltiltották a Valve versenyekről. Az eltiltást az észak-amerikai meccsel kapcsolatos incidensben betöltött szerepük okozta. Az NRG Esports csapatának 2019 szeptemberében történt megvásárlásával az Evil Geniuses beléptek a Counter-Strike: Global Offensive-ba.

Miért népszerű az Evil Geniuses fogadás?

Ez az esport csapat számos játékot kínál, amelyekre a fogadók fogadhatnak. Így a játékosok az esélyek széles skáláját találhatják meg a legjobb esport fogadási oldalakon. Az Evil Geniuses sikere azon múlott, hogy játékosaik mennyire képesek a legmagasabb professzionális szinten teljesíteni. Csapatmunkatervük hatékony végrehajtása kitörölhetetlen nyomot hagyott történelmükben. A csapat a korábbi sztárok sokrétű eredményeit szimbolizálja. Ezek a történelmi hagyatékok és jelentős kapcsolatok segítették a kiváló munkaerő toborzását. Ezek is segítették a csapat növekedését és újrafeltalálását, így a fogadók egyik kedvencévé vált az online esport fogadási bukmékereknél.

Fogadás az Evil Geniuses csapatokra

A felhasználóknak nagykorúaknak kell lenniük ahhoz, hogy bármely online fogadási oldalon megjelenhessenek. Ezenkívül minden játékosnak tisztában kell lennie a fogadással kapcsolatos kockázatokkal. Az Esport fogadás szerelmesei szinte minden esport fogadási oldalon találhatnak Evil Geniuses oddsokat. Ezek az oldalak különféle esport-fogadási piacokat kínálnak, többek között versenygyőzteseket, pénzvonali fogadásokat, egy mérkőzés végösszegét és hendikep fogadásokat.

Ennek ellenére az Evil Geniuses-re való fogadás bizonyos kockázattal jár, mint minden más játékforma. A játékosoknak tájékozódniuk kell, mielőtt bármilyen online fogadási tevékenységben részt vennének. Annak ellenére, hogy egyetlen csapatnak sem garantált a győzelem egyetlen eseményen sem, a játékosok kihasználhatják esport fogadási tippek elérhető az interneten. Ezek segíthetnek az egyéneknek bizonyos játékokkal való megismerkedésben.

Stratégia az Evil Geniuses játékokra való fogadáshoz

Az Evil Geniuses csapatai különféle online versenyeken vesznek részt, és vezető e-sportcégként szereztek hírnevet. A játékosoknak ki kell használniuk a bónuszokat. Egyes fogadási oldalak esport bónuszokat kínálnak új és meglévő játékosok számára egyaránt. Ezek a bónuszok segítenek készpénztartalék felhalmozódásában.

Az is szükséges, hogy egy jól meghatározott fogadási stratégia. A játékosok valószínűleg sikeresebbek, ha rendelkeznek alapfogalmakkal a játék fogadási stratégiájáról. Ezek a stratégiák megvédik a fogadókat az irracionális döntések meghozatalától. Célszerű követni a Gonosz Géniuszok közösségi média csatornáit és egyéb közleményeit a weboldalukon. Ezek a közlemények segítenek a fogadóknak abban, hogy lépést tartsanak a csapattal és játékosaival. Alapvető fontosságú, hogy megértsük az esport fogadási oldalak által kínált piacokat, és összehasonlítsuk ezeket az esélyeket. A játékosoknak ki kell használniuk ezeket a fantasztikus fogadási lehetőségeket, hogy növeljék nyerési esélyeiket.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Az ALGS 2024 szezon második fele: mély merülés az esport jelenségben
2024-06-02

Az ALGS 2024 szezon második fele: mély merülés az esport jelenségben

Hírek