Tudj meg többet: FIFA Betting Odds 2024

Ha már egy ideje játszik videojátékokkal, vagy ismeri a sportszimulációs videojátékokat, akkor valószínűleg tudja, mi az a FIFA. A FIFA vitathatatlanul a legnépszerűbb sportszimulációs játék, amelyen több százezer játékos játszik rendszeresen.

A FIFA videojáték hatalmas népszerűsége miatt mostanra sok online fogadóirodák kínálnak fogadási piacokat a FIFA esport eseményekre. Ha szeretnél részt venni a FIFA fogadásban, akkor szerencséd van. Itt található a teljes útmutatónk a FIFA fogadások egyik legfontosabb fogadási feltételeiről, a FIFA fogadási szorzókról.

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Minden, amit a FIFA fogadási szorzóiról tudni kell

Amikor elkezded bekerülni a FIFA fogadásba, az egyik első dolog, amit meg kell tanulnod, az a FIFA fogadási szorzók olvasása. Bár van egy csomó más fogadási feltétel, amit szintén tudnia kell, a kezdő fogadóknak mindenekelőtt többet kell megtudniuk a FIFA fogadási szorzóiról.

Ha Ön egy kezdő fogadó, aki jól ismeri a FIFA fogadási szorzóit, akkor sokkal nagyobb az esélye a sikerre. Azonban még ha mindent tud a többi fogadási feltételekről, de semmit sem tud a FIFA fogadási szorzóiról, akkor sem fog ilyen jól teljesíteni a fogadásban.

A helyzet az, hogy a fogadás egy kicsit bonyolultabb, mint gondolnád. Amikor megteszi az első néhány fogadást egy FIFA-ra esport fogadási weboldal, észre fogja venni, hogy cserébe nem kapja meg a fogadási összegének ugyanannyi százalékát. Kaphat 20 dollárt, ha 100 dollárt fogad egy fogadásra, és 35 dollárt kaphat más fogadásra.

A kezdő fogadások egyik legzavaróbb aspektusa a különböző fogadások különböző összegű megtérülése. A FIFA fogadási szorzói azonban pontosan ezt magyarázzák. A FIFA oddsok egy másik fontos információt is közölnek, amelyet a következő részben ismertetünk.

A FIFA Esports fogadási esélyek magyarázata

Ha megtanulja, hogyan kell olvasni a FIFA esport szorzóit, kivonhatja a fogadással kapcsolatos két legfontosabb információt. Ez a két információ tartalmazza azt a pontos hozamot, amelyet egy bizonyos összeg fogadásáért kap, valamint annak az eredménynek az esélyét, amelyre tippel.

Miért fontosak? Ez az a két elem, amely segít eldönteni, hogy megéri-e kockáztatni az adott kimenetelre való fogadást. Tegyük fel, hogy egy meccs a FIFA torna éppen most zajlik, és Ön eldönti, hogy megéri-e fogadni az A játékos megnyerésére.

Ön 100 dollár fogadást tervez, és ahogy megnézi az esélyeket, rájön, hogy körülbelül 80 dollárt fog kapni a fogadás megnyeréséért, amivel a teljes hozam 180 dollárra nő.

Ha összehasonlítja az esélyeit annak, hogy A játékos megnyeri a mérkőzést B játékossal, azt is észreveszi, hogy az A játékos nyerésének esélye meglehetősen magas B játékoshoz képest. Mindezen információk birtokában úgy dönt, hogy az A játékos megnyerésére fogadni megéri a kockázatot az Ön számára.

A FIFA fogadási szorzók típusai

Most már tudja, hogy a FIFA-szorzók megmutatják, hogy mekkora hozamot kap, és mekkora esélye van annak, hogy a fogadott eredmény valóban megtörténik. Ezt az információt azonban nem nyerheti ki a fogadási szorzókból anélkül, hogy megtanulná a fogadási szorzók olvasását.

A fogadások olvasásának módszere kissé eltér attól függően, hogy milyen páratlan formátumot használnak az esélyek megjelenítésére. A FIFA fogadási szorzóihoz három fő formátumot használnak.

Tizedes szorzók

Az első és valószínűleg a legtöbb gyakori fogadási szorzók típusa A FIFA-fogadásoknál a tizedes szorzót használják. A decimális formátum egy tizedesjegyű számot használ, amely a cserébe kapott tétösszeg pontos többszörösét jelenti.

Ha 200 dollárra fogad 3,3-as szorzóval, szorozza meg 200-at 3,3-mal, és megkapja a hozamot, ami ebben az esetben 660 dollár. Mivel cserébe több mint kétszeres fogadási összeget kap, a 3,3-as szorzó azt is jelzi, hogy az eredmény nem olyan valószínű.

Tört esélyek

A FIFA fogadási szorzók következő leggyakoribb típusa a töredékes odds. A tört szorzóknál az összes szorzót törtben fejezik ki, például 5/2 vagy 3/2, ahol a második szám az Ön által fogadott összeget, az első szám pedig a cserébe kapott összeget jelenti.

3/2-es szorzóval 3 dollárt kap 2 dollár fogadásért, vagy ha 100 dollárt fogad, 150 dollárt kap cserébe. Mivel ez a hozam nem haladja meg a tét összegének kétszeresét, ennek az eredménynek az esélye nagyon magas.

American Odds

Csekély a valószínűsége annak, hogy olyan platformokkal találkozik, amelyek amerikai formátumú fogadási szorzót adnak meg. Ebben a formátumban az esélyeket pozitív vagy negatív előjelű számokkal fejezik ki.

Ha -180-as szorzóval fogad, akkor 180 dollárt kell fogadnia, hogy 100 dollárt nyerjen, vagy 90 dollárt, hogy 50 dollárt nyerjen. Másrészt, ha +180-as szorzóval fogad, 180 dollárt kap 100 dollár fogadásért vagy 90 dollárt 50 dollár fogadásért.

Hol találhatók a legjobb FIFA Esports esélyek

A FIFA fogadási szorzóival kapcsolatban az a helyzet, hogy minden oldalon más és más szorzó van ugyanarra az eredményre. Bár bizonyos szinten egyetértenek, vannak kis különbségek. Például, ha 200 dollár fogadáson gondolkodik, akkor 300 dollár hozamot kaphat az egyik oldalon, és 330 dollárt kaphat egy másik platformon ugyanazzal az eredménnyel.

Bár a különbség nem olyan nagy, nem kell az alacsonyabb hozamért menni. Egyes platformok rossz esélyekkel rendelkeznek, ami akár 250 dollár hozamot is eredményezhet ugyanazon az eredmény mellett.

Emiatt mindig a legjobb FIFA-szorzókkal rendelkező platformokat kell választania. A legjobb FIFA-szorzók megtalálásához több oldalt is megnézhet, és összehasonlíthatja az általuk kínált oddsokat, majd kiválaszthatja a legjobb oddsokkal rendelkezőt. Egy egyszerűbb módszer azonban az ellenőrzés esportranker.com, egy olyan platform, amely számos mérőszám szerint értékeli a fogadási oldalakat, beleértve a fogadási esélyeket is.

A legjobb élő FIFA fogadási szorzók

Képzelje el, hogy élőben nézi a FIFA e-sport mérkőzését, és fogadásokat köt arra a meccsre, miközben nézi a meccset. Nos, ezt valóban megteheti egy ún élő fogadás.

A mérkőzés előrehaladtával percenként változik bizonyos kimenetelek valószínűsége. Emiatt az élő fogadások fogadási szorzói folyamatosan frissülnek, ezeket élő fogadási szorzóknak nevezzük. Ebben az esetben ezeket élő FIFA fogadási szorzóknak nevezzük.

Az élő FIFA fogadási szorzók szoros figyelemmel kísérésének előnye, hogy előfordulhat, hogy olyan szorzókkal találkozik, amelyek tisztességes hozamot kínálnak nagyon alacsony kockázat mellett.

Ahhoz, hogy felismerje ezeket a lehetőségeket, jelentős tapasztalattal kell rendelkeznie a FIFA esport területén, hogy tudja, hogyan zajlanak a FIFA-mérkőzések. Azonban még ha nem is olyan tapasztalt, érdemes megnéznie az élő fogadási szorzókat, mert alacsony kockázatú lehetőségeket találhat.

Fogadjon a FIFA-ra valódi pénzzel

Semmi sem izgalmasabb, mint valódi pénzzel fogadni. Amikor a pénzed a küszöbön van, az izgalom egy másik szinten van, minden második érzés felpezsdítő. Szerencsére valódi pénzből fogadhat a FIFA esport meccseire.

Ha valódi pénzzel szeretne fogadni a FIFA-ra, akkor olyan platformot kell találnia, amely fogadási piacokat kínál a FIFA esportokhoz. Szerencsére rengeteg van belőlük az interneten. Miután kiválasztotta a platformot és regisztrált, egyszerűen letéteket tenni majd felhasználja ezeket a befizetéseket a FIFA esportra való fogadásra. Ne felejtse el megnézni a fogadási szorzót a fogadás előtt.

A valódi pénzzel való fogadás a FIFA-ra nem mindenkinek való. Ha maga nem tapasztalt FIFA-játékos, vagy ha nem jó a FIFA kimenetelének előrejelzésében esport események, a FIFA-ra való fogadás valódi pénzzel nem biztos, hogy az Ön számára való. Nem árt azonban kis mennyiségekkel próbálkozni.

GYIK

Mik a FIFA fogadási szorzói?

A FIFA fogadási szorzók egy olyan fogalom a fogadásban, amely a kimenetel bekövetkezésének valószínűségét és azt a hozamot fejezi ki, amelyet a fogadók egy bizonyos összeg fogadásáért kapnak.

Legális-e valódi pénzzel fogadni a FIFA-ra?

A FIFA-ra többnyire teljesen legális valódi pénzzel fogadni. Mindazonáltal meg kell haladnia a fogadás törvényes korhatárát, és licencelt és szabályozott platformokat kell használnia. Az is a legjobb, ha megnézi az ország törvényeit, mielőtt valódi pénzzel fogadna a FIFA-ra.

Hol fogadhatok valódi pénzzel a FIFA-ra?

Az interneten rengeteg platform kínál fogadási piacokat a FIFA esportokhoz. Ezeken a platformokon valódi pénzzel fogadhat a FIFA-ra.

Jobbak az élő FIFA fogadási esélyek?

Ha tudja, hogyan zajlanak a FIFA meccsei, és több mint egy éve követi a FIFA esportját, akkor hihetetlen lehetőségeket találhat az élő FIFA fogadási szorzókkal. Tehát igen, az élő FIFA fogadási esélyek bizonyos esetekben jobbak.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács