Tudj meg többet: Call of Duty Betting Odds 2024

Ha első személyű lövöldözős játékokról beszélünk, valószínűleg az első játék, ami eszünkbe jut, a Call of Duty. Sokan ezt az esport játékot tartják az első személyű lövöldözős játékok úttörőjének. A COD is az egyik legnépszerűbb játék, a világ minden tájáról érkező játékosok milliói játszanak rendszeresen a Call of Duty-val. Rengeteg játékos vesz részt a Call of Dutyban, ahogy minden évben új játék jelenik meg.

Lehet, hogy már tud mindent, amit fentebb említettünk. Egy dolog azonban, amit nem tudhat a CoD-ről, az az, hogy rengeteg ember vesz rendszeresen részt tőkehalfogadásban. Ha Ön is azon gondolkodik, hogy részt vegyen a Call of Duty fogadásban, az első dolog, amit érdemes megtudnia a Call of Duty fogadási szorzóiról.

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Minden, amit a Call of Duty fogadási szorzóiról tudni kell

Van egy csomó fogadási feltételek amelyeket meg kell tanulnia, ha a Call of Duty fogadáson gondolkodik. Azonban messze az egyik legfontosabb kifejezés, amit meg kell tanulnod, a fogadási szorzók, ami esetünkben Call of Duty fogadás esély. A fogadási szorzók a szerencsejáték egyik kulcsfontosságú összetevője, amely nélkül a szerencsejáték lényegében nem teljes.

Számos előnye van annak, ha többet tud meg a fogadási szorzókról. A fogadási szorzók néhány fontos információt közölnek az Ön által megtett fogadásokról. Emellett többféle fogadási szorzó létezik, amelyeket páratlan formátumnak neveznek, és mindegyik formátumnak más-más módszere van az esélyek olvasására. Erről és még sok másról itt lesz szó, úgyhogy olvass tovább.

CoD fogadási esélyek magyarázata

Egyszerűen fogalmazva, a Call of Duty fogadási szorzók a CoD fogadási piacok esélyei. De mik azok az esélyek? A fogadóirodák szorzókkal jelzik a Call of Duty esport mérkőzések kimenetelének esélyét. Az oddsok azt is pontosan megmondják, hogy mit kap cserébe, ha nyer egy fogadást.

Tegyük fel például, hogy egy nagy Call of Duty döntője versenyen jelenleg tartanak. A nagydöntőben több lehetséges kimenetel is megtörténhet. Először is az A-csapat nyerheti meg a döntőt. Másodszor, a B-csapat megnyerheti a döntőt. Egy másik lehetséges eredmény az, hogy az A-csapat megkapja az első gyilkosságot. A fogadóirodák oddsokat használnak annak bemutatására, hogy mekkora az esély ezekre az eredményekre.

Rendkívül fontos, hogy egy adott eredmény oddsát nézze meg, mielőtt fogadna rá. Ennek két fő oka van. Először is anélkül fogadási szorzók, sokkal nagyobb esélyed van a fogadás elvesztésére. Ha megnézi a fogadási szorzókat, jobb képet kap arról, hogy melyik kimenetelnek van a legnagyobb esélye.

Másodszor, a fogadási szorzók abban is segítenek eldönteni, hogy egy adott kimenetelre tett fogadás elegendő megtérüléssel jár-e ahhoz, hogy megérje kockáztatni.

A Call of Duty fogadási esélyek típusai

Ahhoz, hogy megtudja, mit mondanak az esélyek, meg kell tanulnia a fogadási szorzók olvasását. A Call of Duty fogadási szorzóinak többféle típusa létezik, ezek közül a tizedes odds és a tört odds a leggyakoribb.

A Call of Duty fogadáshoz amerikai oddsokat is használnak, de ritkán találkozni olyan platformmal, amely amerikai oddsokat kínál. Az egyes ilyen típusú esélyek vagy páratlan formátumok olvasásának módja különbözik egymástól. Íme a Call of Duty szorzók legnépszerűbb típusai és azok olvasása.

Tört esélyek

A tört esélyek két számból álló törtet használnak, például 3/2 vagy 5/2. 3/2-es szorzóval, ha 2 dollárt fogad és nyer, 3 dollárt kap cserébe. Ugyanígy, ha 100 dollárt fogad, és nyer, 150 dollárt kap cserébe. Mindkét esetben 1 és 50 dollár a jutalmad a fogadás megnyeréséért. Mivel ez kevesebb, mint kétszerese a megtérülésnek, ennek az eredménynek nagyobb az esélye.

Tizedes szorzók

A tizedes szorzók talán a legkönnyebben érthetőek. A tizedes szorzók egy tizedesjegyet tartalmazó számot használnak, például 5,0 vagy 3,1, amely a nyerésért kapott hozam többszöröse. Tehát, ha 100 dollárt fogad, és 3,1-es szorzóval nyer, 310 dollárt (3,1 x 100) kap cserébe. Mivel ez több mint kétszeres hozam, ennek az eredménynek kisebb az esélye.

American Odds

Ez a fajta páratlan formátum pozitív vagy negatív előjelű számot használ. Például -150 és +210. A -150 azt jelzi, hogy 150 dollárt kell fogadnia, hogy 100 dollárt nyerjen, a +210 pedig azt, hogy 100 dollár fogadásáért 210 dollárt kap.

Hol találhatók a legjobb CoD esélyek

Bár a fogadás megkötése előtt meg kell vizsgálni a Call of Duty fogadási szorzóit, az is fontos, hogy megbizonyosodjon arról, hogy jó szorzót kap. A jó esélyek megfelelő hozamot biztosítanak. Mivel az egyes fogadási platformok kissé eltérő fogadási szorzókkal rendelkeznek ugyanarra az eredményre, előfordulhat, hogy bizonyos fogadási oldalakon nem kap jó hozamot, annak ellenére, hogy kockázatos kimenetelekre fogad.

A legjobb fogadási szorzót kínáló fogadási oldalak meghatározásának módja az, hogy egyszerűen megnézi, milyen szorzókat kínál számos platform. Több fogadási oldalt kell felkeresnie, és össze kell hasonlítania az összes fogadási szorzót.

Azonban azzal a problémával, hogy több fogadási oldalt kipróbálunk, mielőtt a legjobb fogadási szorzót választjuk, az az, hogy ez meglehetősen időigényes folyamat. Ha nincs erre szabad időd, akkor nézd meg EsportRanker, amely egy nagyszerű oldal, amely rengeteg fogadási oldalról tartalmaz értékeléseket, ahol a felülvizsgálati folyamat magában foglalja a fogadási szorzók minőségének értékelését is.

A legjobb élő Call of Duty fogadási esélyek

Ha még nem ismeri a fogadást, valószínűleg meg fog lepődni, amikor azt hallja, hogy a Call of Duty esport eseményekre is fogadhat, amikor azok zajlanak. Ezt a fogadási típust ún élő fogadás, ahol fogadásokat köt egy mérkőzésre, miután az elkezdődött.

A Call of Duty egy pörgős játék. A helyzetek pillanatok alatt változhatnak. Egy CoD esports mérkőzés elején az A-csapatnak nagyobb esélye lehet a győzelemre. A mérkőzés előrehaladtával ez teljesen megváltozhat, és a B-csapat nagyobb valószínűséggel nyerhet. Emiatt a fogadóirodák folyamatosan frissítik az oddsokat meccs közben. Ezeket az esélyeket élő fogadási szorzóknak nevezzük.

Az élő fogadási szorzók használatának számos előnye van a hagyományos szorzókkal szemben. Először is, mivel élő fogadással szorosan figyelemmel kísérheti a mérkőzést, jobb előrejelzéseket készíthet arról, hogy mi fog történni nagyobb valószínűséggel. Emellett az élő fogadási szorzók mellett őrült megtérülési lehetőségekkel is találkozhat.

Fogadjon a Call of Duty-ra valódi pénzzel

Ha kíváncsi arra, hogy valódi pénzzel fogadhat-e a Call of Duty-ra vagy sem, akkor a rövid válasz: igen, valódi készpénzzel fogadhat Call of Duty esport eseményekre. Ennek első lépése az, hogy kitalálja, melyik platformot szeretné használni a Call of Duty fogadáshoz. Számos mérőszámot használhat egy fogadási oldal értékelésére.

Miután döntött a platform mellett, regisztráljon rá. A regisztráció után nem kell mást tennie, mint elkezdeni a befizetéseket, és a CoD-eseményekre való fogadásokra használni.

Ezzel együtt a Call of Duty fogadás nem mindenkinek való. Ha Ön csak egy alkalmi Call of Duty játékos, és még soha nem látott CoD esport eseményt, valószínűleg nem fog ilyen jól teljesíteni a Call of Duty fogadásban. Valószínűleg rengeteg fogadást veszítesz. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ne próbálhatná ki, és lassan jobb lesz.

Ha Ön jó esport játékos, és már régóta követi az esport eseményeket, akkor a Call of Duty fogadás egy olyan dolog, amelyet mindenképpen ki kell próbálnia.

GYIK

Tud fogadni a Call of Duty-ra?

Igen, fogadhat Call of Duty esport eseményekre. Ehhez regisztrálnia kell egy fogadási oldalon, amely fogadási piacokat kínál a Call of Duty eseményekhez. Ezt követően egyszerűen csak be kell fizetni, majd azokat felhasználni fogadások megtételére.

Legális a CoD fogadás?

Ha túl van a szerencsejátékhoz szükséges korhatáron, és megfelelő engedéllyel rendelkező platformot használ, akkor minden szerencsejáték, amelyben részt vesz, legális az Ön számára. Egyes országok azonban a szerencsejáték egészét betiltották, ezért jobb, ha megnézi országa törvényeit, mielőtt fogadni kezd a Call of Duty-ra.

Melyik a legjobb Call of Duty fogadási oldal?

Ez szubjektív kérdés, mert az Ön preferenciáitól függ. Az Ön számára legjobb fogadási oldal valószínűleg nem a legjobb fogadási oldal valaki másnak.

Vannak azonban bizonyos szabványok, amelyeket az összes legjobb fogadási oldalnak be kell tartania, beleértve a megfelelő engedélyezést és szabályozást, a jó fogadási esélyeket, bónuszok és promócióks, és tisztességes számú fogadási lehetőség és fogadási piac.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács