Esport fogadás kezdőknek

Az onlin esport fogadás megtévesztő lehet a legtapasztaltabb fogadóknak is. Ugyan nagyon hasonló ez a terület a sportfogadáshoz, bizony nagyon sok tényező: stratégiák, szorzók, versenyzők és maguk a sportágak is különbözőek. A mi célunk az, hogy egy olyan átfogó leírást biztosítsunk, mely segít megérteni és eligazodni az esport fogadás útvesztőiben.

Az esport fogadás kezdőinek útmutatóul szolgál ez a cikk, amiben többek között szó lesz a fogadás menetéről, oddsokról vagy szorzókról, melyik esport játékokra érdemes fogadni, hogyan működik egy esport fogadási oldal, illetve hogy mi is valójában az esport fogadás.

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

A legjobb e-sportfogadási oldalak a kezdéshez

Sok e-sport fogadási oldal van a piacon, de nem mindegyik elég jó a választáshoz. Olyan webhelyet kell találnia, amely elég régóta működik ahhoz, hogy elnyerje felhasználói bizalmát. Íme, mit kell figyelembe venni a legjobb esport fogadási oldal kiválasztásakor:

Hírnév

Amikor eSport fogadási oldalt választ, az első dolog, amit meg kell néznie, az a hírneve. Sokan használják az oldalt, és megbízhatónak találták, ami azt jelenti, hogy számodra is jó választás. Megnézheti online véleményét, és elolvashatja, hogy mások mit mondtak róla, hogy eldönthesse, megéri-e az időt és a pénzt.

Fizetési lehetőségek

Egyes oldalak a fizetési lehetőségek széles skálája, míg mások csak egy vagy két fizetési módot kínálnak. Fontos, hogy olyan fizetési móddal rendelkező oldalt válasszunk, amelyet gond nélkül használhatunk. Ez megkönnyíti a pénz befizetését és kifizetését fogadáskor.

Ügyfélszolgálati támogatás

Ez egy másik tényező, amelyet figyelembe kell vennie a legjobb webhely kiválasztásakor. Olyan webhelyet szeretne találni, amely jó ügyfélszolgálati támogatást kínál, így probléma esetén számíthat rájuk.

Biztonság

A biztonságnak az egyik prioritásnak kell lennie az esportfogadási oldal kiválasztásakor, mert nem szeretné, hogy a rosszindulatú webhelyek legálisnak tűnjenek. Keressen egy olyan webhelyet, amely elég régóta működik, és a felhasználók részéről kevés, de a nullához sem érkezett panasz. Ez biztosítja, hogy pénze biztonságban maradjon.

eSport játékok, amelyekre fogadhat

Mindig fontolja meg az elérhető játékokat, amelyekre fogadhat. Szüksége van egy webhelyre, amely több játékot kínál, hogy változatossá tegye fogadásait. Ez csökkenti a kockázatokat, miközben biztosítja Önt fogadjon kedvenc játékműfajaira.

Az eSport fogadási esélyek

A jó szorzók biztosítják, hogy a legjobb hozamot kapja fogadásaiból, ha nyer.

A fenti kritériumok alapján a legjobb esport fogadási oldalak közé tartozik:

 • 1xBet
 • 22BET
 • 10 Bet
 • Betsson
 • Gyerünk
 • LeoVegas
 • WilliamHill
 • Betwinner

Mi az eSport fogadás?

Számos fogadási forma létezik, és ezek egyike az esport fogadás. Ezzel a fogadási formával inkább az elektronikus sportokra fogad, mint a fizikai sporteseményekre. Az Esports az elektronikus sportokat jelenti, és ez az egyik legizgalmasabb sport, amelyet nézni kell, mivel valós idejű versenyt jelentenek. Ez azt jelenti, hogy az a játékos, aki veszít, a másodperc töredéke alatt is nyerhet, így nagyon izgalmas nézni és fogadni.

Az Esports fogadás már több éve létezik, de még mindig viszonylag új a legtöbb játékos számára a játékközösségen kívül. Ez az oka annak, hogy sok szerencsejáték-társaság kezd egyre inkább az eSport fogadásra összpontosítani.

Fontos dolgok, amelyekre figyelni kell, ha kezdőként eSportra fogad

Ön először fogadja az esportot? Íme néhány fontos dolog, amivel törődni kell:

 1. Fogadási oldal választása: Az esportfogadási szcéna növekszik, de még mindig viszonylag új. Ez azt jelenti, hogy nem sok bejáratott webhelyre lehet fogadni.
 2. a költségvetésed: Mindig előnyben kell részesítenie a költségvetését minden mással szemben, amikor eldönti, mennyit fogadjon egy esport mérkőzésre. Nem akar többet kockáztatni, mint amennyit megengedhet magának, mert ez csak pénzügyi problémákhoz vezet a jövőben.
 3. Esély: Mindig ellenőrizze az esélyeket, mielőtt megtenné a tétet. Ez különösen fontos, ha magas kockázatú fogadást teszel.
 4. A képzettségi szintje: Ha kezdő vagy, és még soha nem játszottál vagy nem néztél e-sportot, akkor erősen ajánlott, hogy alacsony téttel kezdj, és tartsd ott, amíg a tudásod kellőképpen nem fejlődik a magasabb tétes játékokhoz.

Tudjon meg többet az eSportról

Ha komoly sportfogadásról van szó, a szerencsejátékosnak alaposan meg kell ismernie azokat a sportágakat, amelyekre fogad. Ugyanez vonatkozik az eSport fogadásra is, ezért a kezdőket arra biztatjuk, hogy minél többet tanuljanak meg az eSport színteréről, mielőtt feltennék a pénzüket. Elengedhetetlen a résztvevő csapatok és játékosok megértése. Minden játékosnak vagy csapatnak megvan a saját egyedi játékstílusa és versenyrekordja. A csapatos eSport esetében fontos a csapatdinamikának megértése is.

Szerencsére ezek az információk és még sok más megtalálható egy gyors internetes kereséssel. Számos webhely és internetes közösség foglalkozik az e-sporttal. A csapatok és játékosok múltbeli teljesítményére vonatkozó adatok és szakmai múltjuk mélyreható elemzése szintén megtalálható az interneten. Ebben a cikkben visszatérő téma lesz, hogy az eSport fogadás nagyon hasonlít a „hagyományos” sportfogadásra.

Az eSport fogadás előnyei és hátrányai

Az esportfogadások egyre népszerűbbek, de még mindig nem mindenki számára. Íme néhány előnye és hátránya az esport fogadásnak.

Profik

 • Ez egy nagyon izgalmas módja az idő eltöltésének. Egyszerre fogadhat és nézhet lenyűgöző játékokat.
 • Az online esport fogadás kényelmes. Akkor fogadhatsz, amikor akarsz, ahol akarsz és mennyit akarsz.
 • Számos bónuszt és promóciót kap az online fogadási oldalakon.

Hátrányok

 • Fennáll a függőség veszélye. Ha nem vigyáz, sokkal többet fogadhat, mint amennyit megengedhet magának. Ez anyagi problémákhoz vezethet.
 • Fennáll annak a veszélye is, hogy csalásnak indulnak a szélhámos online fogadóoldalak.

Hogyan működik egy eSport fogadási oldal?

Csodálkozó hogyan fogadjunk az esportra és hogyan működnek az esport fogadási oldalak? A legtöbb e-sportfogadási oldal mindent megtett, hogy a kezdők könnyebben hozzáférhessenek a játékokhoz és elkezdhessenek fogadni. Ha fogadni szeretne egy esport oldalon, a következőket kell tennie:

Regisztráció az oldallal

Amikor regisztrál egy webhelyen, valószínűleg meg kell adnia személyes adatokat, például címét, telefonszámát, e-mail címét és jelszavát. Miután megadta az összes szükséges adatot, a webhely visszaigazoló e-mailt küld Önnek, amely után bejelentkezik fiókjába, kiválasztja a banki módot, és befizet pénzt.

A befizetések általában azonnaliak, így biztosítva, hogy szinte azonnal elkezdhessen fogadni a regisztráció után, az esport oldalak pedig mindig a banki módszerek széles skáláját kínálják. Válassza ki az Önnek megfelelő módszert.

Fogadás megtétele

Elhelyezni a fogadjon egy esport fogadási oldalon, válassza ki a mérkőzést, amelyre fogadni szeretne, és válassza ki a fogadás típusát. Adja meg tétjét (az a pénzösszeg, amellyel fogadni szeretne egy adott mérkőzésre), és erősítse meg a fogadást.

Bár vannak olyan sportfogadási oldalak, amelyek lehetővé teszik a fogadás módosítását vagy akár visszavonását a kezdőrúgás előtt, mások nem biztosítanak ilyen mozgásteret. Éppen ezért meg kell tanulnia néhány fontos esport fogadási tippet, és gondosan meg kell választania fogadásait a megerősítés előtt.

Megjegyzés: A legtöbb esport fogadási oldal üdvözlő bónuszt ad az első befizetés után. Az igénylés előtt ismerje meg a bónusz feltételeit. A bónusz működésének ismeretében maximalizálhatja ezeknek a jutalmaknak a felhasználását, biztosítva, hogy előnyére váljanak.

Az eSport fogadások típusai

Az eSports szerencsejátékkal kezdők mindig (kellemesen) meglepődnek az eSportban elérhető fogadási lehetőségek óriási számán. Ez a tartomány biztosítja, hogy a fogadók a számukra legmegfelelőbbet válasszák. Míg egyes fogadási típusokat könnyű megnyerni, másokat nehéz megnyerni. Olyan fogadást szeretne választani, amely jobb esélyt ad. Néhány a leggyakoribb eSport fogadások típusai alább vannak felsorolva:

 • Kifejezettek: Ez magában foglalja a mérkőzés győztesére való fogadást. Egy sorsolásban nincs döntetlen.
 • Fölött/alatt: Ez a fajta fogadás olyan egyszerű, mint egy szám megadása. Például az ilyen típusú fogadások gyakori nyertese az, hogy egy játék 100 ölésnél több vagy kevesebb lesz.
 • A torna győztese: Ez a fogadástípus általában népszerű választás nagy versenyek. Arra fog fogadni, hogy melyik csapat nyer egy tornát.
 • Páratlan páros: Ebben a fogadásban arra fog fogadni, hogy az események száma egy adott eSports meccsen páros vagy páratlan lesz-e. Például egy Dota 2 meccsen megjósolhatja, hogy egy csapat bizonyos számú páros vagy páratlan kört nyer-e.
 • Helyes pontszám: ez magában foglalja egy adott esport mérkőzés pontos eredményének előrejelzését. Ez lehet pontokban kifejezve, például 2-0 vagy 4-3.

A játékosoknak időt kell szánniuk arra, hogy megértsék az egyes játékok egyéb fogadási lehetőségeit, hogy izgalmassá tegyék az eSport fogadási élményüket.

Nézze meg az eSportot

Minden sportfogadásban a hosszú távú siker és a játéktudás mindig kéz a kézben jár. Éppen ezért az egyik legfontosabb kezdő tipp, hogy nézzen meg annyi e-sportot, amennyit csak lehet, mielőtt pénzt fogad. A statisztikák olvasása és a kutatás csak idáig mehet; néhány meccs megnézése a legjobb módja annak, hogy alapjaiban megértse a játékost, hogy milyen e-sportokra szeretne fogadni. A szerencsejátékosok ingyenesen vagy megfizethető előfizetési áron nézhetik az eSports streameket olyan online platformokon, mint a YouTube és a Twitch.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács

Legújabb hírek

Tudnivalók az esport fogadásról az online kaszinókban
2023-02-09

Tudnivalók az esport fogadásról az online kaszinókban

Nem sok olyan dolgot tehet, amely hasonló szintű izgalmat és izgalmat biztosít, mint az esport fogadás. Az esport fogadás még izgalmasabb, mint a szokásos sporteseményekre való sportfogadás, mivel az esport sokkal kiszámíthatatlanabb, mint a hagyományos sport. Nem olyan ritka, hogy egy esélytelenebb csapat nyer az esport egyik legjobb csapata ellen.