Team Spirit online esport fogadás 2023

A Team Spirit egy moszkvai székhelyű orosz szerencsejáték-társaság. Egy pincér, egy modell és egy leendő orvos alkotta a csapatot, miután felhagytak munkájukkal és tanulmányaikkal, hogy a játék iránti szenvedélyüket űzzék. 2015-ben hozták létre a csapatot, és részt vettek a Counter-Strike: Global Offensive, a Dota 2, a League of Legends és a Hearthstone versenyeken. Mindössze hat év alatt a csoport az esport legjobb csapatává nőtte ki magát.

Elsődleges céljuk, hogy a világ legjobb játékklubjaival versenyezzenek, és folyamatosan a legmagasabb szinten teljesítsenek. Stratégiai és céltudatos együttműködések révén a csapat célja, hogy hatást gyakoroljon társadalmára.

Team Spirit online esport fogadás 2023
Flag

No matches found, please try:

hu Country FlagCheckmark

22BET

hu Country FlagCheckmark
Bonus600 dollárig

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Show less...Mutasson többet
Szerezze meg bónuszát!
 • Nagy játék kiválasztása
Show less...
Mutasson többet
 • Nagy játék kiválasztása

A 22Bet 2017 óta működik. Tulajdonosa a TECHSOLUTIONS NV, egy curacaói székhelyű szervezet. A curacaói szerencsejáték-engedélynek köszönhetően, amely 2023. november 23-ig érvényes, a legtöbb online fogadó biztonságosnak találja, mert a curacaói kormány nagy tekintélynek örvend az online szerencsejáték-környezetben.

Show less...Mutasson többet
 • 96% + kifizetés a legnépszerűbb sportokból
 • Gyors ügyfélszolgálat
 • Sportfogadás kaszinó
Show less...
Mutasson többet
 • 96% + kifizetés a legnépszerűbb sportokból
 • Gyors ügyfélszolgálat
 • Sportfogadás kaszinó

Nem minden nap találkozik egy olyan sportfogadóval, amelyet kifejezetten a sport szerelmeseinek készítettek, és az "X-Faktor" vonásait is érinti, ami a legtöbb fogadóirodában hiányzik. A 20bet-et a TechSolutions Group NV hozta létre 2020-ban a sportfogadók egyablakos ügyintézőjeként. A webhely egyedülálló futurisztikus élményt kínál, minden esemény azonnal megjeleníthető, és az élő esélyek percről percre változnak.

BonusAkár 1500 € + 150 ingyenes pörgetés

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Show less...Mutasson többet
 • Epic Sportbook
 • Élő chat 24/7
Show less...
Mutasson többet
 • Epic Sportbook
 • Élő chat 24/7

Az e-sport világa nagyon zavaró lehet azok számára, akik nem szoktak hozzá. Azt azonban senki sem tagadhatja, hogy nagyon izgalmas és érdekes is. Ugyanez mondható el az online kaszinókról is.

A Team Spiritről

A Team Spiritről

2021 nyarán megerősítették, hogy a DPC-szezon csak az év második felében kezdődik. Ez idő alatt a Team Spirit új névsoralakítási stratégiákkal kísérletezett. Új neveket akartak találni, hogy segítsenek nekik az egyik legjobb esport csapat felépítésében. A több mint 80 érdeklődő játékos közül csak 12 kerül be az összes pozícióra.

Megalakult a Yellow Submarine csapat, és azonnal elkezdték képviselni Csapatszellem különböző versenyeken. Chukalin (a csoport vezérigazgatója) szerint az egész reneszánsz és a Yellow Submarine névsorának aláírása része volt a csapat céljainak.

Az aláírást a csapat hivatalos honlapján és közösségi oldalain jelentették be. Az esport csapat bejelentette Silent új edzőként való felvételét is (Airat Gaziev). 2020 decemberében a Team Spirit a korábbi Yellow Submarine névsorával diadalmasan visszatért a Dota 2-be.

A Team Spiritről
Team Spirit játékosok

Team Spirit játékosok

Ennek a csapatnak minden résztvevője úgy döntött, hogy abbahagyja tanulmányait és állását, hogy továbbképezzen. A csapat játékosai a CS: GO versenyzői mind oroszok. Ezek Chopper (Vishnyakov Leonid), Magixx (Vorobyev Boris), Degster (Gasanov Abdulkhalik), Patsi (Isyanov Robert) és S1ren (Ogboblin Pavel).

Három orosz, TORONTOTOKYO (Khertek Alexander), Collapse (Khalilov Magomed), Miposhka (Naydenov Yaroslav) és két ukrán, Mira (Kolpakov Miroslaw) és Yatoro (Mulyarchuk Ilya) alkotja a csapat Dota 2 névsorát.

Griffon (Gudkov Nikita), Dreampull (Leksin Mark) és Diamondprox (Reshetnikov Danil) három orosz a League of Legends csapatában. Mytant (Zavalny Evgeny) és Edward (Abgaryan Edward Örményországból) teszik teljessé az 5 fős csapatot.

Az orosz Silvername (Vladislav Sinotov) az egyetlen képviselője a csapatnak a Hearthstone-tornákon.

Team Spirit játékosok
A Team Spirit legerősebb játékai

A Team Spirit legerősebb játékai

DOTA 2

A CIS Rejects 2015 decemberi megvásárlása után a Team Spirit debütált ebben a játékban. Vegyes eredmények sorozatán keresztül emelkedett az egyik legerősebb csapatok a Dota 2 versenyeken. Megszilárdította helyét a világ legjobb csapatai között. A 2021-es nemzetközi bajnokság nagydöntőjében a csapat legyőzte a PSG.LGD-t.

Összesen 18 208 300 USD-t kerestek ezekért a tettekért. Ez volt a legmagasabb jutalom a videojátékok történetében. Mióta Natus Vincere 2011-ben megnyerte bemutatkozó mérkőzését, ők voltak az első kelet-európai csapatok, akik nemzetközi győzelmet arattak. Győzelmük után a Team Spirit az egyik legnépszerűbb e-sportcsapat lett, amely világszerte nagy követőket és üzleteket gyűjtött össze.

Count-Strike: Global Offensive

2016 júniusában a szervezet szerződtette a Team Phenomenon tagjait. A nagy bajnokságok során a csoport tisztességesen versenyzett. iDISBALANCE (Artyem Jegorov) és chopper (Leonid Vishnyakov) három évvel az alapítás után csatlakozott a csapathoz. A COLDYY1-et (Pavel Veklenko) és a SotF1k-t (Dmitriy Forostyanko) is ugyanabban az évben kirúgták a csapatból. Céljuk, hogy olyan ígéretes játékosokat toborozzanak, akik a világ nagy versenyein képviselhetik a klubot. Az elbocsátott játékosok helyére Mir (Nikolaj Bityukov) a Gambit Gamingtól és a 17 éves Magixx (Borisz Vorobjov) az ESPADA csapatából került be.

A Team Spirit legerősebb játékai
Miért népszerű a Team Spirit?

Miért népszerű a Team Spirit?

Annak ellenére, hogy megalakulása után a csapat szembekerült a hazai csapatokkal, mindenki előtt bebizonyította, hogy soha nem szabad lekicsinyelni. A kezdeti és az azt követő tornán sem szerepeltek jól, de néhány meccsen elért kimagasló eredmények felismerték őket a szurkolók. Saját hibáikból tanulva és folyamatos fejlesztésekkel a csapat megnyerte a BTS Pro Series 4. szezont: EU/CIS, miután a legjobb 5 (4.) között végzett az Epic Prime League 1. szezonjában (2020).

A csapatszellem hatalmas népszerűségre tett szert a Dota 2 ruhájuk révén. Felső helyezések különféle versenyek ahol feldúlták a top nevek dolgoztak népszerűségük javára. Az International 10 volt az egyik legizgalmasabb verseny, és a rajongók követték a Team Spirit győzelmi útját. Ekkor szerezték meg a legnagyobb népszerűséget azzal, hogy bebizonyították, hogy ők voltak a szezon legjobb sötét lovai az előző bajnokok (OG Esports) legyőzésével.

Az európai székhelyű csapat (OG) Europe nyerte a 2018-as és 2019-es versenyt A nemzetközi. Az alsó zárójelben indultak, kiesve a torna kedvenceit és a legerősebb csapatokat. A csapat lassan haladt előre, míg végül egy izgalmas, 5 játékból álló döntő után megszerezte a videojátékok történetének legnagyobb nyereményalapját.

Miért népszerű a Team Spirit?
Team Spirit díjak és eredmények

Team Spirit díjak és eredmények

2020 augusztusában elkezdődött a jelenlegi csapatszellem nagy korszaka. Abban a pillanatban öt játékos fogott össze Yellow Submarine néven. A csapat kiemelkedően jól szerepelt, még a FÁK-ranglista élére is feljutott. Ennek eredményeként a Team Spirit megszerezte az egyik részlegének, és beleegyezett, hogy leigazolja az összes játékosát. A csapat azonban nem vett részt a Dota (2020) bajnokságban, miután az eseményt a globális COVID-19 világjárvány miatt törölték.

A nemzetközi Dota 2 bajnokság a legjövedelmezőbb játékesemény. Világrekordot állítottak fel a felajánlott pénzdíjak terén az elmúlt hat verseny során. A rendezvény helyszínének változását követően a tavalyi rendezvényt a romániai Bukarestben rendezték meg. Eleinte várható volt a közönség megjelenése a lelátón, de a COVID-19 terjedésének veszélye miatt a Valve (a házigazda) úgy döntött, lemond a nyilvánosság részvételéről, és egy virtuális modellt alakít ki a játékok követésére.

Díjak

A pénzdíjakat tekintve a 2021-es torna rekordot döntött. A teljes nyeremény 40 millió dollár volt, amelyből 18 millió dollárt a győztes csapat, a Team Spirit kapta. Sikerült megbosszulniuk a PSG: LCD elleni korábbi vereségüket az OGA Dota PIT Invitationalban, ahol a második helyet szerezték meg. A közösség Compendium és Battlepass megvásárlásának köszönhetően a Valve garantálni tudta ezt a díjat. Ahogy a Dota Pro Circuit idén folytatódik, a Team Spirit a korábbi versenyeken szerzett tapasztalatokat felhasználva a legjobb felszerelést szerzi meg a napi edzésekhez.

További figyelemre méltó Dota-eredmények a Dota versenyeken: a DPC EEU 2021/2022 Tour 1: Division I (Tier 2) és a Pinnacle Cup (Tier 2) győztesei. 2018-ban a Galaxy Battles II: Emerging Worlds versenyen is 3. helyezést értek el, miután 2017-ben megnyerték az Almeo Esports Cupot (Tier 3).

A Team Spirit CS: GO csapata számos eredményt ért el különböző versenyeken. Megnyerte a Pinnacle Cup II-t, a DreamHack Open 2021 januárjában: Europe, Nine to Five #3, Eden Arena: Malta Vibes – 8. hét, ESL One Road to Rio-CIS és SECTOR: MOSTBET 1. évad versenyét.

Ezenkívül más fontos versenyeken is második lett. Ezek a versenyek a Champions Cup döntői, a StarLadder & ImbaTV Invitational Chongqing, mindegyik 2018-ban, valamint a CIS Minor Championship (2017) Atlantában.

Team Spirit díjak és eredmények
A Team Spirit legjobb és legnépszerűbb játékosai

A Team Spirit legjobb és legnépszerűbb játékosai

A Dota 2 névsora leginkább a Dota 2-ben szerzett elismeréseiről ismert, amelyben a 2021-es nemzetközi verseny fődíját nyerték el. Diamondprox (Danil Reshetnikov) és Edward (Edward Abgaryan) a FÁK színterének két legtapasztaltabb játékosa. A Diamondprox egy elismert dzsungelező, nagy tapasztalattal. A második és a harmadik évadban merész stratégiái alakították a versengő mérkőzést. Ő volt az első, aki felfedezte a dzsungelellenes stratégiai megközelítés hatékony alkalmazását. A játékait mindig felkínálják a legjobb esport fogadási oldalak.

Edward leginkább ellenséges játékstílusáról ismert, mint botlane-támogatóként, és fantasztikus Thresh-játékosként tartják számon (talán a koreai MadLife játékossal egyenrangú). A League of Legends versenyek kezdeti napjaiban mindkettőt Moszkvai Ötösként ismerték. A csapat világszerte ismert volt arról, hogy ők voltak az elsők, akik jelentős hatást gyakoroltak a koreai szcéna fölényére. Ez a kettő népszerű a játékközösségben, és segíti a Team Spirit növekedését.

Miposhka (Jaroszlav Naydenov), a híres esport-csapat vezetője és legidősebb tagja külön csapatban indult a 2017-es versenyeken. Gyorsan felkerült a legjobb tíz játékos közé, és ígéretes kapitánynak tartották. Hírneve gyorsan elenyészett, és 2019-ben depresszióval diagnosztizálták. Egy év után csatlakozott a Team Spirithez, és mára a csapat egyik legjobb játékosa.

A Team Spirit legjobb és legnépszerűbb játékosai
Hol és hogyan lehet fogadni a Team Spiritre

Hol és hogyan lehet fogadni a Team Spiritre

A felhasználók az esport piacok széles választékát fedezhetik fel mindaddig, amíg a legális szerencsejáték korúak, és az esport szerencsejáték legális az országukban. A szerencsejátékosoknak a valódi pénz és a skinek (a játékokban található virtuális tárgyak) között kell választaniuk fogadáskor. A skin szerencsejáték jelenleg sokkal elterjedtebb, mint a készpénzes fogadás. A sportfogadások, a lottó, a rulett és az érmefeldobás mind népszerű oldalak. CS: A GO skinek a legnépszerűbb pénznemek a skin bukmékereknél, és az összes fogadási tevékenység több mint 80%-át teszik ki.

A Betway egy jól ismert esport fogadási oldal, amely a legjobb ár-érték arányt nyújtja fogadási szorzók esport játékokra. Ez azon kevés webhelyek egyike, amelyek kiterjedt fogadási piacokat kínálnak az esportok széles skáláján. Tartalmazza a Dota 2-t és a CSGO-t, de egyéb kiterjedt esport promóciókat is. A GGBet továbbra is a legjobb esport fogadási piacokat kínálja.

Bármely Esport meccs győztesére fogadni az egyik legjobb stratégia. A meccsgyőztes piacon a hendikep fogadás és a Correct Score fogadás szintén kedvező lehetőség. A felhasználók arra is fogadhatnak, hogy egy csapat hány térképet nyert meg egy sorozatban és hány körben nyert egy térképhendikep. Döntetlen játék (vagy hosszabbítás) és Over/Under piacok a térképen lejátszott összes körben mind elérhetők, bár kissé trükkösek. A siker esélyeinek javítása érdekében több kutatásra van szükség a csapatok korábbi teljesítményei, sőt a jelenlegi bejelentések tekintetében is.

Hol és hogyan lehet fogadni a Team Spiritre

Legújabb hírek

A Team Spirit megszerzi a csodálatos Snipert
2022-08-18

A Team Spirit megszerzi a csodálatos Snipert

Az ő rajtuk keresztül DOTA 2 részleg, a Team Spirit óriási népszerűségnek örvend. Több versenyen elért első helyezés, ahol neves sportolókat győztek le, növelte ismertségüket. A szurkolók végignézték a Team Spirit feljutását az egyik legizgalmasabb versenyen, a The International 10-en.

A Parimatch elhagyja Oroszországot, Indiában terjeszkedik
2022-06-09

A Parimatch elhagyja Oroszországot, Indiában terjeszkedik

A Parimatch az egyik legjobb esport fogadási oldal, amely megbízható, ahol a fogadók mindig fogadhatnak kedvenc e-sportjaikra, versenyeikre vagy futballklubjaikra. Parimatch élő fogadásokat, folyamatos sporthíreket és bajnokságok állását kínálja. A fogadási szolgáltató részletes statisztikákkal és napi elemzésekkel is szolgál. A fogadók több mint húsz sportágra fogadhatnak több mint ötven országból. Ezek az események több mint kétszáz ligát fednek le, és naponta több mint 500 sporteseményt tartanak.

Ne hagyja ki ezeket a bónuszajánlatokat!

22BET
22BET
Befizetési módszerek
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Szerezze meg bónuszát!22BET értékelés

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

1xBet
1xBet
Befizetési módszerek
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Szerezze meg bónuszát!1xBet értékelés

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Close