CopaGolBet eSport fogadási áttekintés 2024

CopaGolBetResponsible Gambling
CASINORANK
7/10
BónuszBónusz 6000 BRL
Legjobb sportfogadás
Esport elérhető
Kriptobarát
Megbízható
Ellenőrzött
Biztonságos
Legjobb sportfogadás
Esport elérhető
Kriptobarát
CopaGolBet is not available in your country. Please try:
Amelia Tan
ReviewerAmelia TanReviewer
Fact CheckerTomas NovakFact Checker
Bónuszok

Bónuszok

A CopaGolBet Brazília egyik legjobb sportfogadási sportfogadójaként pozicionálta magát. A csúcson maradás érdekében különféle ösztönzőket kínál, hogy új játékosok jöjjenek, és megtartsák a meglévőket. Az új fogadók Sport üdvözlő bónuszra jogosultak. Ez a csomag az első 3 befizetésre a következőképpen oszlik meg:

 • Első befizetés 100%-os bónusz sportfogadásra 2000 R$-ig
 • Második befizetési bónusz 75% sportfogadás esetén 2000 R$-ig
 • Harmadik befizetési bónusz 50% sportfogadás esetén 2000 R$-ig

Ahhoz, hogy jogosultak legyenek erre a bónuszra, a játékosoknak legalább 20 R$ befizetést kell végrehajtaniuk. A játékosoknak fogadásuk megtételekor 1,80 szorzóval kell rendelkezniük az egyszeri fogadásra, vagy legalább 3 eseményre 1,30 szorzóval több fogadás esetén. A szorzókritériumok nem teljesítése esetén a fogadás nem járul hozzá a forgalom követelményeihez. A sport üdvözlő bónuszhoz 15-szörös forgalom szükséges, és 30 napon belül teljesíteni kell.

Az üdvözlő bónuszon kívül a fogadók egy Akkumulátor bónuszban is részt vehetnek. Segít nekik akár 50%-kal növelni a többszörös fogadás esélyeit. Ahhoz, hogy a fogadók jogosultak legyenek, legalább öt eseménnyel kell rendelkezniük. Legalább 15 esemény jutalmazza a teljes bónuszt.

A CopaGolBet minden bónusz esetében fenntartja a jogot bármely promóció megváltoztatására vagy törlésére.

Üdvözlő bónuszÜdvözlő bónusz
+1
+-1
Bezárás
Játékok

Játékok

A CopaGolBet elegáns weboldala vonzó az új fogadók számára. Az oldal a legújabb technológiának köszönhetően nagyon könnyen navigálható. A CopaGolBet összes különböző része elérhető a honlapon. Ide tartozik a sportfogadás, az élő fogadás, a kaszinó előcsarnoka, az élő kaszinó, a lottó, a promóciók és az eredmények. Az új tagok a jobb felső sarokban található "Regisztráció" link segítségével regisztrálhatnak, míg a meglévő fogadók a "Bejelentkezés" opciót használhatják. Miután bejelentkezett, az irányítópult személyre szabottabbá válik, az egyenlegek és a bónuszok megjelennek a kezdőlapján. A tippelők belemerülhetnek az „E-Sport” részbe. A CopaGolBetben elérhető esport versenyek a következők:

 • CS:GO
 • DOTA 2
 • legendák Ligája
 • Bátor
 • Age of Empires II
 • Mobil legendák
 • Rainbow Six Siege
 • Rakéta Liga
 • StarCraft II
 • WarCraft III
 • Call of Duty

Az elérhető ligák és fogadási piacok száma sportfogadásonként változik. A CopaGolBet célja, hogy a brazil piacokon a legjobb esport fogadási oldal legyen; ezért fogadási piacok és topligák széles skáláját kínálja. Néhány esport liga a következőket tartalmazza:

 • EPL World Series
 • LOL – LCS tavasz
 • Izlandi Esport Liga
 • VRL France: Forradalom
 • M4 világbajnokság
 • TP Liga
 • Japán meghívásos

Az elérhető fogadások típusa eseményről eseményre változik. A fogadók testreszabhatják a CopaGolBet oldalát különböző szorzóformátumokhoz: amerikai, tizedes, tört, hongkongi, indonéz és maláj.

Szoftver

Annak érdekében, hogy ügyfelei számára a játékok széles választékát biztosítsa, CopaGolBet együttműködik az iparág vezető szoftverfejlesztőivel. Ami a szoftvereket illeti, az olyan nevek, mint a legnépszerűbbek közé tartoznak modern szolgáltatásaik és jó minőségű játékaik miatt.

Kifizetések

Kifizetések

A fizetési módok széles választéka áll rendelkezésre CopaGolBet oldalon, hogy megfeleljenek az eSport fogadók igényeinek. Biztonságos befizetési módszereket kínálnak, mint például , így biztosítva, hogy könnyen tölthessen be pénzt számlájára. Ezenkívül CopaGolBet számos megbízható kifizetési módot kínál, amelyek megkönnyítik a nyeremény elérését.

Betétek

A fogadók több módszerrel is befizethetnek pénzt a CopaGolBetre. Az összes különböző banki opciót a Pix-ben konszolidálták. Ez egy innovatív fizetési platform, amely ingyenes és azonnali átutalásokat kínál a brazil fogadók számára. A játékosok ezzel a módszerrel utalhatnak át pénzt bankszámlájukról, hitelkártyájukról vagy e-pénztárcájukról. A Pix a brazil központi bank tulajdonában lévő pénzügyi rendszer, amelyet 2020-ban indítottak el az azonnali banki átutalások megkönnyítésére.

A minimális befizetési limit 20 R$, míg a maximum 10 000 R$. A játékosok a nap 24 órájában, a hét minden napján, nulla tranzakciós díjjal fizethetnek be. Ha késik a befizetés, kapcsolatba léphet az ügyfélszolgálattal a következő címen: support@copagolbet.com. Ez a webhely csak BRL-ben, USD-ben és EUR-ban teljesített betéteket fogad el. Azokat a műszaki szakértőket, akik kriptoopciókkal szeretnének befizetni, átirányítják az ehhez az oldalhoz kapcsolódó offshore webhelyekre.

CryptoCrypto

Kivonás

A CopaGolBet sikeres futamát követően a fogadók különféle módokon vehetik fel nyereményüket. Ez az esport bukméker a Pixen keresztül egyesítette az összes banki lehetőséget, hogy a kifizetések zökkenőmentesek és gyorsak legyenek. A játékosok banki átutalással, hitelkártyával vagy e-pénztárcával vehetnek fel pénzt a Pix opció használatával. A CopaGolBetben a minimális kifizetési limit 20 R$. 500 R$ feletti kifizetések esetén a fogadó személyazonosságát felül kell vizsgálni és ellenőrizni kell. 10 000 R$ pénzfelvétel esetén a CopaGolBet további információkat kérhet a fogadóktól, és a kifizetést részekre bonthatja.

Megjegyzés: Kérésre minden visszavonási kérelmet 48 órán belül feldolgozunk.

Globális elérhetőség

Globális elérhetőség

Országok

+178
+176
Bezárás

Pénznemek

brazil realBRL

Nyelvek

Bizalom és biztonság

Bizalom és biztonság

CopaGolBet extra erőfeszítéseket tesz a felhasználók biztonsága érdekében. A szolgáltató betart minden szigorú szabályt és irányelvet a biztonságos és felelősségteljes online szerencsejátékhoz. CopaGolBet jó hírű szerencsejáték-hatóságok engedélyezik és szabályozzák, ami segít biztosítani a szolgáltató tisztességes és átlátható működését.

Licencek

Biztonság

A CopaGolBet tulajdonosa és üzemeltetője a Black Ocean BV, egy Curacao törvényei szerint engedélyezett és szabályozott fogadási társaság. Ez a cég a ciprusi székhelyű Ocean Payella Processing Limited teljes tulajdonú leányvállalata. A CopaGolBet fogadja azokat a fogadókat, akik betöltötték a 18. életévüket.

Ez a sportfogadás SSL titkosítási technológiát és egyéb biztonsági intézkedéseket tartalmaz a játékosok adatainak védelme érdekében. Szerverei a legújabb tűzfaltechnológiával vannak felszerelve, hogy megakadályozzák az illetéktelen hozzáférést. Amellett, hogy a brazil piacra összpontosítanak, más országok fogadói is hozzáférhetnek ehhez a sportfogadáshoz. Ez azonban a következő országokban korlátozott:

 • Egyesült Államok
 • Egyesült Királyság
 • Spanyolország
 • Szlovákia
 • Franciaország
 • Litvánia
 • Izrael
 • Hollandia
 • Olaszország
 • Curacao és mások

A CopaGolBet oldal angol és portugál nyelven érhető el, és átfogó támogatási szolgáltatásokat kínál e-mailen és élő chaten keresztül. A fogadók a GYIK-ben is ellenőrizhetik a gyakori lekérdezéseket.

Responsible Gaming

Ami az eSportot illeti, CopaGolBet prioritásként kezeli az etikus játékmenet ösztönzését és különféle források biztosítását, amelyek segítik a fogadókat a felelősségteljes fogadásban. Kérjük, látogasson el a következő oldalakra a felelősségteljes játékkal és a függőség kezelésével kapcsolatos további forrásokért: * GamCare * Gamble Aware * Anonymous Szerencsejátékosok

Ról Ről

Ról Ről

Az e-sportágazat fellendülése az elmúlt évtizedben az esport-fogadások növekedését mutatta. Az iparág diverzifikált és nőtt, éves bevétele 2023-ban előreláthatólag meghaladja a 2 milliárd dollárt. Bár a sportfogadásokat az elmúlt néhány évben súlyosan érintették, az e-sportágazatba minden korosztályból beáramlik a fogadók. A CopaGolBet a legutóbbi, 2022-ben elindított esport oldalak közé tartozik. Az elmúlt évek robbanásszerű növekedése után a brazil piacot célozza meg. Lehetővé teszi, hogy minden internet-hozzáféréssel rendelkező brazil fogadó fogadjon számos esport versenyre, mint például a Counter-Strike:Global Offensive (CS:GO), a DOTA 2, a Rainbow Six Siege és a League of Legends (LoL).

A CopaGolBet jogi személyként működik Curacao kormányának fő fogadási és kaszinójáték-engedéllyel. Célja, hogy megépítse a végső célpontot a brazil fogadók következő generációja számára. További részletekre van szükség az első befizetéskor. Esport áttekintésünk részletes áttekintést ad az összes versenyről, ligáról, fogadási piacról, bónuszokról, fizetési módokról és licencinformációkról.

Összegzés

A CopaGolBet egy jól bevált sportfogadó és online kaszinó, amelyet 2022-ben indítottak útjára. Tulajdonosa és üzemeltetője a Black Ocean BV. Ez az esport bukméker a curacaói kormány által kiadott mesterengedély alapján működik. Esport versenyek széles választékát kínálja a CS:GO, a Valorant, a Mobile Legends, a Rocket League és a DOTA 2 között. Mindegyik liga különböző eseményeket és fogadási piacokat kínál.

A fogadók gyorsan beléphetnek a bukmékerbe, és a Pix segítségével finanszírozhatják számláikat. A CopaGolBet bőséges sport üdvözlő bónuszt és felhalmozási bónuszt kínál ösztönzőként, hogy segítse a játékosokat abban, hogy növeljék nyereményeiket ebben az esport bukmékerben. A CopaGolBet különféle biztonsági intézkedéseket alkalmaz, hogy biztosítsa a játékosok adatainak biztonságát és védelmét. Kihívás esetén a fogadók több csatornán keresztül is kapcsolatba léphetnek a támogató csapattal.

Mindig felelősségteljesen játssz.

Gyors tények

Alapítás éve: 2022

Számla

A fiók létrehozása a CopaGolBet szolgáltatónál elképesztően egyszerű. Az eSports játékok és versenyek élvezetéhez egyszerűen látogassa meg weboldalukat, töltse ki a regisztrációs űrlapot, és kezdje el!

Támogatás

Ha problémái vannak az eSporttal kapcsolatos problémával, CopaGolBet ügyfélszolgálata készséggel áll a rendelkezésére. A szolgáltató munkatársai azonnal megválaszolják kérdéseit és segítenek Önnek.

Élő chat: Yes

Tippek És Trükkök

 • Kövesse az eSport világ aktuális eseményeit és trendjeit. Ha tudni szeretné, hogy kedvenc csapatai és játékosai mikor vesznek részt a jövőbeni versenyeken és eseményeken, kövesse őket a közösségi médiában. * Hozza ki a legtöbbet a bónuszokból és különleges ajánlatokból. Vezető játékszolgáltatásként CopaGolBet gyakran kínál különleges bónuszokat az új és visszatérő felhasználóknak. A legfrissebb ajánlatokat megtalálja CopaGolBet promóciós oldalán. * Kezelje a pénzét felelősségteljesen. A költségvetés elkészítése és betartása megakadályozhatja, hogy több pénzt veszítsen, mint amennyit megengedhet magának. * Tájékozódjon, és ne maradjon le a legfrissebb hírekről. CopaGolBet fogadás esélyének növelése érdekében javasoljuk, hogy végezzen kutatást az érintett csapatokról és játékosokról, valamint a legutóbbi teljesítménystatisztikáikról. * Mindig ellenőrizze CopaGolBet esélyeit, mielőtt fogad. Fontos, hogy lépést tartson a legújabb oddsokkal, piacokkal és szolgáltatásokkal, ha a legtöbbet szeretné kihozni az eSportra vonatkozó fogadásaiból.

Akciók És Ajánlatok

Az új és jelenlegi eSport fogadók a CopaGolBet ajánlatainak és bónuszainak széles skáláját élvezhetik. Felpörgetheti eSport fogadását, ha megragad néhány érdekes promóciót CopaGolBet szolgáltatótól – különösen azokat, amelyekre jó feltételek vonatkoznak.

About the author
Amelia Tan
Amelia Tan
About

Amelia Tan, akit az Esports közösségben "GamerInsight" néven ismernek, az EsportRanker ragyogó gyöngyszeme, ha átfogó és elfogulatlan játékértékelésekről van szó. A játék dinamikájának mély megértése és a hiteles beszámolók iránti könyörtelen elkötelezettsége hatalmas tiszteletet és széles olvasóközönséget vívott ki neki.

Send email
More posts by Amelia Tan