CopaGolBet fogadói vélemény

CopaGolBetResponsible Gambling
CASINORANK
7/10
Bónusz100% 6000 BRL-ig
Legjobb sportfogadás
Esport elérhető
Kriptobarát
Megbízható
Ellenőrzött
Biztonságos
Legjobb sportfogadás
Esport elérhető
Kriptobarát
CopaGolBet is not available in your country. Please try:
Bónuszok

Bónuszok

A CopaGolBet Brazília egyik legjobb sportfogadási sportfogadójaként pozicionálta magát. A csúcson maradás érdekében különféle ösztönzőket kínál, hogy új játékosok jöjjenek, és megtartsák a meglévőket. Az új fogadók Sport üdvözlő bónuszra jogosultak. Ez a csomag az első 3 befizetésre a következőképpen oszlik meg:

 • Első befizetés 100%-os bónusz sportfogadásra 2000 R$-ig
 • Második befizetési bónusz 75% sportfogadás esetén 2000 R$-ig
 • Harmadik befizetési bónusz 50% sportfogadás esetén 2000 R$-ig

Ahhoz, hogy jogosultak legyenek erre a bónuszra, a játékosoknak legalább 20 R$ befizetést kell végrehajtaniuk. A játékosoknak fogadásuk megtételekor 1,80 szorzóval kell rendelkezniük az egyszeri fogadásra, vagy legalább 3 eseményre 1,30 szorzóval több fogadás esetén. A szorzókritériumok nem teljesítése esetén a fogadás nem járul hozzá a forgalom követelményeihez. A sport üdvözlő bónuszhoz 15-szörös forgalom szükséges, és 30 napon belül teljesíteni kell.

Az üdvözlő bónuszon kívül a fogadók egy Akkumulátor bónuszban is részt vehetnek. Segít nekik akár 50%-kal növelni a többszörös fogadás esélyeit. Ahhoz, hogy a fogadók jogosultak legyenek, legalább öt eseménnyel kell rendelkezniük. Legalább 15 esemény jutalmazza a teljes bónuszt.

A CopaGolBet minden bónusz esetében fenntartja a jogot bármely promóció megváltoztatására vagy törlésére.

+1
+-1
Bezárás
Játékok

Játékok

A CopaGolBet elegáns weboldala vonzó az új fogadók számára. Az oldal a legújabb technológiának köszönhetően nagyon könnyen navigálható. A CopaGolBet összes különböző része elérhető a honlapon. Ide tartozik a sportfogadás, az élő fogadás, a kaszinó előcsarnoka, az élő kaszinó, a lottó, a promóciók és az eredmények. Az új tagok a jobb felső sarokban található "Regisztráció" link segítségével regisztrálhatnak, míg a meglévő fogadók a "Bejelentkezés" opciót használhatják. Miután bejelentkezett, az irányítópult személyre szabottabbá válik, az egyenlegek és a bónuszok megjelennek a kezdőlapján. A tippelők belemerülhetnek az „E-Sport” részbe. A CopaGolBetben elérhető esport versenyek a következők:

 • CS:GO
 • DOTA 2
 • legendák Ligája
 • Bátor
 • Age of Empires II
 • Mobil legendák
 • Rainbow Six Siege
 • Rakéta Liga
 • StarCraft II
 • WarCraft III
 • Call of Duty

Az elérhető ligák és fogadási piacok száma sportfogadásonként változik. A CopaGolBet célja, hogy a brazil piacokon a legjobb esport fogadási oldal legyen; ezért fogadási piacok és topligák széles skáláját kínálja. Néhány esport liga a következőket tartalmazza:

 • EPL World Series
 • LOL – LCS tavasz
 • Izlandi Esport Liga
 • VRL France: Forradalom
 • M4 világbajnokság
 • TP Liga
 • Japán meghívásos

Az elérhető fogadások típusa eseményről eseményre változik. A fogadók testreszabhatják a CopaGolBet oldalát különböző szorzóformátumokhoz: amerikai, tizedes, tört, hongkongi, indonéz és maláj.

Szoftver

Annak érdekében, hogy ügyfelei számára a játékok széles választékát biztosítsa, CopaGolBet együttműködik az iparág vezető szoftverfejlesztőivel. Ami a szoftvereket illeti, az olyan nevek, mint a legnépszerűbbek közé tartoznak modern szolgáltatásaik és jó minőségű játékaik miatt.

Kifizetések

Kifizetések

A fizetési módok széles választéka áll rendelkezésre CopaGolBet oldalon, hogy megfeleljenek az eSport fogadók igényeinek. Biztonságos befizetési módszereket kínálnak, mint például , így biztosítva, hogy könnyen tölthessen be pénzt számlájára. Ezenkívül CopaGolBet számos megbízható kifizetési módot kínál, amelyek megkönnyítik a nyeremény elérését.

Betétek

A fogadók több módszerrel is befizethetnek pénzt a CopaGolBetre. Az összes különböző banki opciót a Pix-ben konszolidálták. Ez egy innovatív fizetési platform, amely ingyenes és azonnali átutalásokat kínál a brazil fogadók számára. A játékosok ezzel a módszerrel utalhatnak át pénzt bankszámlájukról, hitelkártyájukról vagy e-pénztárcájukról. A Pix a brazil központi bank tulajdonában lévő pénzügyi rendszer, amelyet 2020-ban indítottak el az azonnali banki átutalások megkönnyítésére.

A minimális befizetési limit 20 R$, míg a maximum 10 000 R$. A játékosok a nap 24 órájában, a hét minden napján, nulla tranzakciós díjjal fizethetnek be. Ha késik a befizetés, kapcsolatba léphet az ügyfélszolgálattal a következő címen: support@copagolbet.com. Ez a webhely csak BRL-ben, USD-ben és EUR-ban teljesített betéteket fogad el. Azokat a műszaki szakértőket, akik kriptoopciókkal szeretnének befizetni, átirányítják az ehhez az oldalhoz kapcsolódó offshore webhelyekre.

Kivonás

A CopaGolBet sikeres futamát követően a fogadók különféle módokon vehetik fel nyereményüket. Ez az esport bukméker a Pixen keresztül egyesítette az összes banki lehetőséget, hogy a kifizetések zökkenőmentesek és gyorsak legyenek. A játékosok banki átutalással, hitelkártyával vagy e-pénztárcával vehetnek fel pénzt a Pix opció használatával. A CopaGolBetben a minimális kifizetési limit 20 R$. 500 R$ feletti kifizetések esetén a fogadó személyazonosságát felül kell vizsgálni és ellenőrizni kell. 10 000 R$ pénzfelvétel esetén a CopaGolBet további információkat kérhet a fogadóktól, és a kifizetést részekre bonthatja.

Megjegyzés: Kérésre minden visszavonási kérelmet 48 órán belül feldolgozunk.

Bizalom és biztonság

Bizalom és biztonság

CopaGolBet extra erőfeszítéseket tesz a felhasználók biztonsága érdekében. A szolgáltató betart minden szigorú szabályt és irányelvet a biztonságos és felelősségteljes online szerencsejátékhoz. CopaGolBet jó hírű szerencsejáték-hatóságok engedélyezik és szabályozzák, ami segít biztosítani a szolgáltató tisztességes és átlátható működését.

Licencek

Biztonság

A CopaGolBet tulajdonosa és üzemeltetője a Black Ocean BV, egy Curacao törvényei szerint engedélyezett és szabályozott fogadási társaság. Ez a cég a ciprusi székhelyű Ocean Payella Processing Limited teljes tulajdonú leányvállalata. A CopaGolBet fogadja azokat a fogadókat, akik betöltötték a 18. életévüket.

Ez a sportfogadás SSL titkosítási technológiát és egyéb biztonsági intézkedéseket tartalmaz a játékosok adatainak védelme érdekében. Szerverei a legújabb tűzfaltechnológiával vannak felszerelve, hogy megakadályozzák az illetéktelen hozzáférést. Amellett, hogy a brazil piacra összpontosítanak, más országok fogadói is hozzáférhetnek ehhez a sportfogadáshoz. Ez azonban a következő országokban korlátozott:

 • Egyesült Államok
 • Egyesült Királyság
 • Spanyolország
 • Szlovákia
 • Franciaország
 • Litvánia
 • Izrael
 • Hollandia
 • Olaszország
 • Curacao és mások

A CopaGolBet oldal angol és portugál nyelven érhető el, és átfogó támogatási szolgáltatásokat kínál e-mailen és élő chaten keresztül. A fogadók a GYIK-ben is ellenőrizhetik a gyakori lekérdezéseket.

Responsible Gaming

Ami az eSportot illeti, CopaGolBet prioritásként kezeli az etikus játékmenet ösztönzését és különféle források biztosítását, amelyek segítik a fogadókat a felelősségteljes fogadásban. Kérjük, látogasson el a következő oldalakra a felelősségteljes játékkal és a függőség kezelésével kapcsolatos további forrásokért: * GamCare * Gamble Aware * Anonymous Szerencsejátékosok

Ról Ről

Ról Ről

Az e-sportágazat fellendülése az elmúlt évtizedben az esport-fogadások növekedését mutatta. Az iparág diverzifikált és nőtt, éves bevétele 2023-ban előreláthatólag meghaladja a 2 milliárd dollárt. Bár a sportfogadásokat az elmúlt néhány évben súlyosan érintették, az e-sportágazatba minden korosztályból beáramlik a fogadók. A CopaGolBet a legutóbbi, 2022-ben elindított esport oldalak közé tartozik. Az elmúlt évek robbanásszerű növekedése után a brazil piacot célozza meg. Lehetővé teszi, hogy minden internet-hozzáféréssel rendelkező brazil fogadó fogadjon számos esport versenyre, mint például a Counter-Strike:Global Offensive (CS:GO), a DOTA 2, a Rainbow Six Siege és a League of Legends (LoL).

A CopaGolBet jogi személyként működik Curacao kormányának fő fogadási és kaszinójáték-engedéllyel. Célja, hogy megépítse a végső célpontot a brazil fogadók következő generációja számára. További részletekre van szükség az első befizetéskor. Esport áttekintésünk részletes áttekintést ad az összes versenyről, ligáról, fogadási piacról, bónuszokról, fizetési módokról és licencinformációkról.

Összegzés

A CopaGolBet egy jól bevált sportfogadó és online kaszinó, amelyet 2022-ben indítottak útjára. Tulajdonosa és üzemeltetője a Black Ocean BV. Ez az esport bukméker a curacaói kormány által kiadott mesterengedély alapján működik. Esport versenyek széles választékát kínálja a CS:GO, a Valorant, a Mobile Legends, a Rocket League és a DOTA 2 között. Mindegyik liga különböző eseményeket és fogadási piacokat kínál.

A fogadók gyorsan beléphetnek a bukmékerbe, és a Pix segítségével finanszírozhatják számláikat. A CopaGolBet bőséges sport üdvözlő bónuszt és felhalmozási bónuszt kínál ösztönzőként, hogy segítse a játékosokat abban, hogy növeljék nyereményeiket ebben az esport bukmékerben. A CopaGolBet különféle biztonsági intézkedéseket alkalmaz, hogy biztosítsa a játékosok adatainak biztonságát és védelmét. Kihívás esetén a fogadók több csatornán keresztül is kapcsolatba léphetnek a támogató csapattal.

Mindig felelősségteljesen játssz.

Gyors tények

Alapítás éve: 2022

Számla

A fiók létrehozása a CopaGolBet szolgáltatónál elképesztően egyszerű. Az eSports játékok és versenyek élvezetéhez egyszerűen látogassa meg weboldalukat, töltse ki a regisztrációs űrlapot, és kezdje el!

Támogatás

Ha problémái vannak az eSporttal kapcsolatos problémával, CopaGolBet ügyfélszolgálata készséggel áll a rendelkezésére. A szolgáltató munkatársai azonnal megválaszolják kérdéseit és segítenek Önnek.

Élő chat: Yes

Tippek És Trükkök

 • Kövesse az eSport világ aktuális eseményeit és trendjeit. Ha tudni szeretné, hogy kedvenc csapatai és játékosai mikor vesznek részt a jövőbeni versenyeken és eseményeken, kövesse őket a közösségi médiában. * Hozza ki a legtöbbet a bónuszokból és különleges ajánlatokból. Vezető játékszolgáltatásként CopaGolBet gyakran kínál különleges bónuszokat az új és visszatérő felhasználóknak. A legfrissebb ajánlatokat megtalálja CopaGolBet promóciós oldalán. * Kezelje a pénzét felelősségteljesen. A költségvetés elkészítése és betartása megakadályozhatja, hogy több pénzt veszítsen, mint amennyit megengedhet magának. * Tájékozódjon, és ne maradjon le a legfrissebb hírekről. CopaGolBet fogadás esélyének növelése érdekében javasoljuk, hogy végezzen kutatást az érintett csapatokról és játékosokról, valamint a legutóbbi teljesítménystatisztikáikról. * Mindig ellenőrizze CopaGolBet esélyeit, mielőtt fogad. Fontos, hogy lépést tartson a legújabb oddsokkal, piacokkal és szolgáltatásokkal, ha a legtöbbet szeretné kihozni az eSportra vonatkozó fogadásaiból.

Akciók És Ajánlatok

Az új és jelenlegi eSport fogadók a CopaGolBet ajánlatainak és bónuszainak széles skáláját élvezhetik. Felpörgetheti eSport fogadását, ha megragad néhány érdekes promóciót CopaGolBet szolgáltatótól – különösen azokat, amelyekre jó feltételek vonatkoznak.