Hírek

September 8, 2022

A PUBG legújabb közösségi gondozási csomagja

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

A PUBG jelenleg az egyik leghíresebb esport fogadási játék, és rengeteg esport fogadási oldal van, ahol a játékosok fogadhatnak a játékra. Az a tény, hogy a csapat mögött PUBG folyamatosan változtatásokat vezet be a játék fejlesztése érdekében, ez az egyik oka annak, hogy miért tett szert ilyen hatalmas követőkre.

A PUBG legújabb közösségi gondozási csomagja

Apropó, a PUBG izgalmas hírekkel szolgál a játékosok számára! Van egy új Közösségi gondozási csomag úton van, és minden a játék csalás elleni rendszeréről szól. A játék nemrégiben a free-to-playre való átállása zűrzavart váltott ki a PUBG közösségben. Sokan attól tartanak, hogy a játékba való ingyenes belépés a csalók számának növekedéséhez vezetne. A Battlegrounds oldalon található legújabb blogban a csapat elismerte, hogy a játékosok "tisztességtelen és illegális módszereket tapasztaltak a játékban"

A PUBG csalás elleni csapat erőfeszítései

A PUBG Anti-Cheat csapata éjjel-nappal azon dolgozik, hogy a játék ne essen csalók áldozatává. A PUBG csalás elleni megoldásának, a Zakynthosnak a bevezetése után a csapat jelentős javulást tapasztalt a normál és rangsorolt meccsek mutatóiban, és az Anti-Cheat csapat több mint 200 000 csalóként megjelölt fiókot kitiltott.

A Zakynthos számos gépi tanulási technikát alkalmaz, amelyek segítenek a fejlesztésben és a csalók jobb észlelésében.

A PUBG könyörtelen erőfeszítései ellenére, hogy véget vessen a csalásnak, a csapat, miután észrevette, hogy a Ranked meccseken a csalók jelentős része feltört fiókokat használ, úgy érezte, többet kell tennie.

A csapat jelenleg megoldásokat valósít meg a feltört fiókok blokkolására. Ennek ellenére még nem osztottak meg előrelépést. De figyelembe véve, hogy a csapat milyen gyorsan vezet be változtatásokat, hogy megszabaduljon a csalóktól és a feltört fiókoktól, a játékosok megnyugodhatnak, hogy hamarosan bejelentenek valamit.

A PUBG azt is bejelentette, hogy állandó fiók- és hardveres kitiltást fontolgat annak megakadályozására, hogy egy személy több fiókot hozzon létre ugyanazon az eszközön.

A legfrissebb blogban a PUBG megemlítette, hogy nem részletezheti a csalás visszaszorítását célzó "taktikáját", mivel a csalók ezt kihasználhatják, de azt tervezik, hogy több ilyen közösségi gondozási csomagot elvetnek.

PUBG és Esports Betting

A PUBG jelenleg a második legkelendőbb játék, több mint 24 millió példányban kelt el. A Twitchen ez a második legnézettebb játék a League of Legends után. Kétségtelen, hogy a játék népszerűsége tovább fog növekedni az online esport fogadási környezetben. A játék első online fogadási eseménye 2017 májusában volt, ahol a játékot rendező cég több mint 100 000 dollár adományt gyűjtött össze.

A játék nyereményalapja 30 000 és 200 000 dollár között mozog, és látva, hogy milyen gyorsan növekszik az új játékosok száma, a jövőben még magasabb nyereményalapok lesznek. Annak ellenére, hogy viszonylag új az online fogadási világban, a PUBG-nek sikerült egy nagy fogadási közösséget felépítenie.

A PUBG-re való fogadás kezdetben nehéznek tűnik, de követni esport fogadási tippek és a tapasztalt jobbak meghallgatása segíthet.

Az egyik legfontosabb esport fogadási tipp, amelyet szem előtt kell tartani, hogy mindig tudd, mi történik a játékban. Legyen naprakész a legfrissebb hírekkel, és keresse a fogadóirodákat, amelyek kínálnak promóciók és bónuszok, és mindig a játék előtt leszel.

Ha ismeri a játék minden csínját-bínját, a fogadás sokkal könnyebbé válik. A PUBG-re való fogadás esélyt ad arra, hogy ritka skineket és modokat nyerj. A játéknak négy fogadási módja van:

  • Jackpot - Az ilyen típusú fogadásoknál a játékosok jackpotban tétetnek meg bőrüket, és a nyertes véletlenszerű pörgetéssel dől el. A győztes megkapja az összes zsákmányt.
  • Érmefeldobás - Az érmefeldobás egy-egy fogadás, ahol mindkét játékosnak 50% az esélye a nyerésre.
  • PUBG Roulette - A PUBG rulett megegyezik a hagyományos megfelelőjével, ahol a játékosok attól függően nyernek, hogy milyen színű vagy számozott rekeszekbe kerül a labda.
  • Összeomlás - Ahogy a neve is sugallja, ez a típusú fogadás "összeomlással" végződik, és a játékosoknak vissza kell vonniuk zsákmányukat, mielőtt ez megtörténik.

Következtetés

A PUBG ma már globális jelenség, amely játékosok millióival rendelkezik. Az elmúlt öt évben megugrott a népszerűsége az esport-fogadási szcénában, és tekintve, hogy mekkora a rajongótábora, a számok emelkedése nem fog megállni.

A PUBG csapata a közelmúltban megosztott egy blogbejegyzést, amelyben bejelentették a Community Care Package-t, kiemelve néhány dolgot, amit a csalók növekvő számának kezelésére tesznek, miután a játék ingyenesen játszhatóvá vált. Az Anti-Cheat csapatuk sokat tett a közösségért, hogy csökkentse a csalók számát, és mindenki számára tisztességes és szórakoztató legyen a játék.

Hogyan befolyásolják stratégiáik és taktikáik az online játékok világában elért helyezésüket? Csak az idő fogja megmondani. Egy dolog azonban biztos. Úgy tűnik, a PUBG eltökélt szándéka, hogy ne hagyja cserben a közösséget, és hagyja, hogy a játékot megfertőzzék a feltört fiókok és a csalók, mivel ez hatással lesz a PUBG esport fogadási élményére.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács

Legújabb hírek

Raging Bolt: The New King of Pokémon VGC metagame
2024-04-10

Raging Bolt: The New King of Pokémon VGC metagame

Hírek