Tudj meg többet: League of Legends Betting Odds 2024

Az elmúlt néhány évben jelentősen megnőtt azoknak az embereknek a száma, akik elkezdtek fogadni az olyan esport játékokra, mint a League of Legends. Ebben az egyik fő tényező a rendszeres sportesemények bezárása volt a Covid-19 miatt.

Ha Ön League of Legends esport-rajongó, akkor azon is gondolkodhat, hogy beszáll a League of Legends fogadásba. Bár a legtöbb esetben nem bonyolult, egy dologról többet kell megtudnia, a League of Legends fogadási szorzóiról, és pontosan ezt fogjuk itt részletesen elmagyarázni.

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Minden, amit a League of Legends fogadási esélyeiről tudni kell

Mielőtt belevágna a League of Legends fogadásba, számos lehetőség van esport fogadási feltételek amiről tanulnia kellene. Ezek közül az egyik legfontosabb a fogadási szorzó, vagy esetünkben a League of Legends fogadási szorzója.

Sok mindent meg kell tanulni a League of Legends fogadási szorzóiról, például hogyan lehet megtalálni a legjobbakat, és milyen típusok léteznek. Fogadási szorzók emellett néhány értékes információval is szolgálhat a megtenni készülő fogadásról, ami döntő fontosságú, ha nem akar állandóan veszíteni. Nagyon jól járhatsz a League of Legends fogadásban, ha sokat tudsz a fogadási szorzókról, és nem sokat tudsz az egyéb feltételekről.

A League of Legends fogadási szorzói magyarázata

League of Legends fogadás egyszerűen esélye van bizonyos kimenetelekre a League of Legends esport eseményeken. A fogadási szorzók az esport fogadás két legalapvetőbb elemét közvetítik, beleértve azt az összeget, amelyet akkor kap, ha megnyeri a fogadást, és hogy mekkora valószínűséggel fordulhat elő egy adott kimenetel.

Tegyük fel például, hogy egy League of Legends verseny nagydöntője a T1 és a Gen.G között zajlik. Ezen a meccsen többféle kimenetel is előfordulhat. T1 megnyerheti az eseményt, Gen.G kaphat bizonyos számú killt, vagy T1 megszerezheti az első killt.

A bukmékerek fogadási szorzókkal határozzák meg a fent említett kimenetelek bekövetkezésének valószínűségét. Egy másik dolog, amit a fogadási szorzók árulnak el, az az összeg, amelyet a fogadás megnyeréséért cserébe kap.

A fogadóknak tisztában kell lenniük a legújabb szorzókkal a fogadás előtt. Annak ismerete, hogy melyik kimenetelnek nagyobb az esélye, értékes információ, és nem szabad figyelmen kívül hagyni. Ezenkívül a fogadás megnyeréséért cserébe kapott összeg ismerete segít eldönteni, hogy megéri-e egy adott kimenetelre fogadni a kockázatot.

A LoL fogadási esélyek típusai

Felmerülhet benned az a kérdés, hogyan olvashatod a fogadási szorzókat, hogy kitaláld egy adott eredmény bekövetkezésének pontos esélyét és a megtérülés mértékét. Ez a League of Legends fogadáshoz használt szorzók típusától függ, amelyet páratlan formátumnak is neveznek. Mindegyik páratlan formátumnak más módja van az olvasásra. Íme néhány a LoL szorzók leggyakoribb típusai közül.

Tört esélyek

A tört esélyek egy törtet használnak a megtérülés és a végeredmény bekövetkezésének esélyeinek megjelenítésére. Például egy League of Legends meccs adott kimenetelének töredékes esélye lehet 5/3, öttől háromig kimondva.

Először is, az 5/3-as tört odds azt jelzi, hogy 5 dollárt kap cserébe, ha 3 dollárt fogad, és megnyeri a fogadást, ahol 2 dollár a jutalma a fogadás megnyeréséért. Ugyanígy, ha 6 dollárt fogad, 10 dollárt kap cserébe, 4 dollár pedig a jutalma.

Másodszor, mivel az 5/3-os szorzóval kevesebb, mint kétszerese a tétösszegének a megtérülése, az ilyen szorzókkal rendelkező kimenetelnek nagyobb az esélye. Másrészt a 3/1-es odds kimenetelének sokkal kisebb az esélye, mert a jutalom háromszorosa a fogadási összegnek.

Tizedes szorzók

A tört oddsokat közvetlenül tizedesszorzóvá konvertálhatja a mérkőzések segítségével. Az 5/3 szorzója 1,67 lesz a decimális formátum esetén, a 3/1 pedig 3,0. A tizedes szorzók a legkönnyebben olvashatók. A szám azt a pontos többszörösét jelenti, amelyet cserébe kap. Például, ha 100 dollárt fogad egy 3,0-s szorzóval rendelkező eredményre, 300 dollárt kap cserébe, 200 pedig a nyerő összeg.

American Odds

Az amerikai oddsok pozitív vagy negatív előjelű számot használnak. A -150-es szorzó azt jelenti, hogy 150 dollárt kell fogadnia, hogy 100 dollárt nyerjen. Másrészt a +150-es szorzó azt jelenti, hogy 100 dollár fogadásért 150 dollárt kap cserébe.

Hol találhatók a legjobb League of Legends esélyek

A League of Legends-re való fogadás során az egyik legfontosabb dolog, amellyel tisztában kell lenned, a fogadási szorzók. Ezenkívül a fogadási szorzók az egyik fő tényező, amelyet figyelembe kell vennie, amikor egy online esport fogadóiroda mellett dönt. Olyan bukmékereket szeretne választani, amelyek a legjobb fogadási szorzókkal rendelkeznek.

Kíváncsi lehet, milyen jó fogadási esélyek vannak. Mivel a fogadási szorzók határozzák meg a fogadás megnyeréséért cserébe kapott összeget, a legjobb fogadási szorzók azok, amelyek a legtöbb hozamot biztosítják a nyert fogadásokért.

A legjobb League of Legends szorzók megtalálásához nézze meg, hogy egy adott fogadási piacon milyen szorzók érhetők el több online fogadóirodánál. Ez azért van így, mert szinte minden fogadóirodának kissé eltérő az esélye. Egyes fogadóirodáknak van esélye az indokolatlanul alacsony hozamra, még kockázatos fogadások esetén is. Szűrje ki az ilyen típusú platformokat, és válassza ki azokat, amelyek nagy hozamot biztosítanak.

Ez időigényes és fárasztó feladatnak tűnhet. Azonban nem kell aggódnia. Van egy egyszerűbb módja annak, hogy megtalálja a legjobb League of Legends oddsokat. Ki lehet nézni EsportRanker fogadási oldalak értékeléséhez, ahol a legjobb fogadási oldalak egy részét több szabvány alapján értékelik, beleértve a fogadási szorzók minőségét is.

A legjobb élő LoL fogadási szorzók

Hagyományos fogadás esetén még a mérkőzés kezdete előtt tesz fogadásokat a mérkőzés kimenetelére. Létezik azonban egy másik fogadási típus is, amely lehetővé teszi, hogy fogadásokat tegyen egy mérkőzésre, amikor az lezajlik, ezt az ún élő esport fogadás.

Mivel egy League of Legends meccs helyzete az előrehaladtával változhat, a konkrét kimenetelek bekövetkezésének valószínűsége is változik. Emiatt a bukmékerek folyamatosan frissítik az élő fogadás szorzóit, ahol ezeket az oddsokat élő fogadási szorzóknak nevezik.

Az élő fogadási szorzók használatának számos előnye van a normál szorzókhoz képest. Először is, az élő fogadási szorzók sokkal pontosabbak a várható kimenetel tekintetében, mivel a mérkőzés helyzetének megfelelően frissülnek. Másodszor, élő fogadással szorosan figyelemmel kísérheti az eseményeket, és jobb fogadási stratégiát alakíthat ki a siker esélyeinek növelése érdekében.

Az élő fogadási szorzók használatának másik előnye, hogy néha őrült fogadási lehetőségek jelennek meg. Ezek a lehetőségek vagy szuper nagy esélyt adnak a fogadás megnyerésére, vagy hihetetlenül magas hozam elérésére.

Fogadjon a League of Legends-re valódi pénzzel

Nem sokan tudnak róla, de a League of Legends-re valódi pénzzel lehet fogadni. Mindössze annyit kell tennie, hogy talál egy fogadóirodát, amely fogadási piacokat kínál a League of Legends esportokhoz. A valódi pénzzel való LoL fogadás folyamata meglehetősen egyszerű, miután kiválasztott egy fogadóirodát.

Ha valódi pénzzel szeretne fogadni a League of Legends-re, lépjen a választott fogadóiroda főoldalára, majd regisztráljon a platformra.

Ezután válasszon ki egy befizetési lehetőséget a rendelkezésre állóak közül, és helyezzen be olyan összeget, amellyel fogadni szeretne. Mostantól több League of Legends eseményt és fogadási piacot is megnézhet, és fogadásokat köthet olyan kimenetelekre, amelyekben jól érzi magát.

Ha azon gondolkodik, hogy valódi pénzzel kezdjen bele a League of Legends fogadásba, a döntés meghozatala nagyon egyszerű. Csak annyit kell tenned, hogy feltedd magadnak a kérdést: "Jó játékos vagy a League of Legendsben, és sokat tudsz a League of Legends esportokról?" Ha a válasz igen, akkor mindenképpen ki kell próbálnia.

GYIK

Legális a League of Legends fogadás?

A legtöbb esetben teljesen legális. Mindazonáltal be kell töltenie a szerencsejátékhoz szükséges törvényes korhatárt, és csak regisztrált és engedéllyel rendelkező platformokon játszhat. Egyes országokban betiltották a szerencsejátékokat, ezért érdemes tájékozódnia az ország törvényeiről is.

Hol találom a legjobb oddsokat a LoL fogadásra?

Nincs olyan oldal, amely a legjobb esélyekkel rendelkezik a League of Legends számára. Össze kell hasonlítania a több fogadási oldalon kínált szorzót, majd ki kell választania azt, amelyik a legmagasabb hozamot adja.

Milyen típusú LoL fogadási szorzók léteznek?

Háromféle fogadási szorzó létezik a League of Legends játékban, beleértve a tört szorzót, a tizedes oddsot és az amerikai oddsot. Ezeket a típusokat páratlan formátumoknak is nevezik.

Hol lehet valódi pénzzel fogadni a League of Legends-re?

Valós pénzzel fogadhat a League of Legends-re azoknál az online fogadóirodáknál, amelyek sportfogadókkal rendelkeznek. Szinte az összes esport fogadási oldal kínál fogadási piacokat a League of Legends eseményekhez.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács

Legújabb hírek

LAN vagy online: egy kis szünet az e-sport fogadók számára
2022-12-29

LAN vagy online: egy kis szünet az e-sport fogadók számára

A globális járvány fellendülést hozott az eSport fogadásban. Ez leállította a LAN versenyeket is, de meghozta az online versenyek térnyerését. Az élő LAN-versenyek azonban visszatérnek a zárlatok enyhítésével és az immunizálási programokkal, amelyek hatékonynak bizonyulnak.