Astralis online esport fogadás 2024

Az Astralis, más néven AST, kétségtelenül a világ egyik legjobb eSport csapata. A dán öltözék meglépte a magasságokat, hogy domináns erővé váljon a legjobb eSport versenyeken és versenyeken. Ebben az összefoglalóban minden részletet megtudhat az Astralisról, a megalakulástól kezdve a különböző játékokig, amelyekben szerepel a névsor. Ezenkívül tájékozódjon a csapat eredményeiről és eredményeiről a globális eSport arénában, és ami fontos, hogyan lehet fogadni az Astralisra.

Az Astralis egy híres eSport csapat, amelyet 2019-ben alapítottak, miután alapítói megvásárolták az RFRSH Entertainment nevű eSport vállalatot, amelyet 2016-ban alapított Nikolaj Nyholm és Jakob Lund Kristensen. Az RFRSH Entertainmentnek két osztálya volt, a Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO) és a League of Legends. Az RFRSH Entertainment felvásárlása után a két csapat az Astralis márkanév alatt kezdett játszani. Ennek eredményeként az adott csapatok játékosai, valamint a kulcsstáb is az Astralishoz került.

Astralis online esport fogadás 2024
Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Az Astralisról

Az Astralis Group Management ApS tulajdonában lévő Astralis az első nyilvános e-sport franchise, amely a 2019. decemberi Nasdaq First North Growth Market-re való bevezetése után vezeti a rekordot. A cég legfrissebb pénzügyi jelentései szerint az Astralis nettó bevétele 2021-ben pénzügyi évben 10 millió dollár körül alakult, ami 45%-os növekedést jelent az előző évhez képest.

Ma az Astralis a legnépszerűbb eSport csapatok közé tartozik. Együttműködik a világ néhány vezető márkájával, mint például a GARMIN, POWER, Aim Lab, Logitech, UNIBET, Turtle Beach, OMEN by HP, Hummel, Secretlab, Next Level Trading és Bang & Olufsen, hogy csak néhányat említsünk.

Astralis csapatok

Míg az Astralis a CS: GO legjobb esport csapataként indult, más részlegekre is kiterjedt. 2022-től az eSports felszerelés a Counter-Strike: Global Offensive, a League of Legends (LoL), a Fortnite, a FIFA és a Rainbow Six: Siege névsorait tartalmazza.

Ahogy korábban említettük, a két úttörő csapat részt vett a CS-ben: GO és League of Legends. Közvetlenül a két RFRSH Entertainment csapat megvásárlása után az Astralis előrelépett, és megalapította a FIFA-csapatot, amely korábban Future FC néven volt ismert, majd később elindította a Rainbow Six: Siege névsorát, korábban Disrupt Gaming néven. Másrészt az Astralis Fortnite csapata 2021-ben alakult, miután aláírták a Th0masHD-t, a világ egyik legjobb profi játékosát. battle royale játék akkor.

Ma mind az öt csapat az Astralis esernyője alatt játszik a csapat hivatalos színeiben, feketében és pirosban, az Astralis logóval.

Az Astralis legerősebb játékai

Míg az Astralisnak öt eSport-divízióban van csapata, dominanciája a Counter-Strike: Global Offensive. A csapat CS: GO-ban elért sikere az RFRSH Entertainment névsorának megszerzésének tudható be, amely magában foglalta az első személyű lövöldözős lövöldözős lövöldözések egy részét, köztük René "cajunb" Borg, Andreas "Xyp9x" Højsleth, Finn "karrigan" Andersen, Nicolai "dev1ce" " Reedtz és Peter "dupreeh" Rasmussen. A gazdag névsor mellett a csapat edzőjének, Danny "zonic" Sørensennek a szerepe sem elhanyagolható. A korábbi CS: GO profi játékos kulcsszerepet játszott az Astralis CS: GO csapat sikerében. A 2020-as The Games Awardon elnyerte a „legjobb sportedző” díjat.

Négy CS: GO Majorral a trófeaszekrényében, és több mint 20 másik bajnoksággal az Astralis vitathatatlanul a legjobb CS: GO csapat. Ennek ellenére a Valve és a Hidden Path Entertainment többjátékos első személyű lövöldözős játéka, a CS: GO az Astralis legerősebb játéka.

További legjobb Astralis csapatok

A többiek közül az Astralis FIFA csapata. Nemrég Stephanie "Teca" Luana lett az első nő, aki kvalifikálta magát az áhított FIFA Challenger módba. Ez annak a jele, hogy az Astralis FIFA csapata nagyságra készül. Andrei "Xerxe" Dragomir visszatérése az Astralis League of Legends névsorába és Kiss "Vizicsacsi" Tamás szerződtetése egyben azt is jelenti, hogy az Astralis egy csapat lesz, akit figyelni kell a LoL versenyeken.

Miért népszerű az Astralis?

Az Astralis az egyik legnépszerűbb eSport csapatok hogy a fogadók arra fogadnak. Több oka is van annak, hogy ez a csapat miért híres az eSport fogadási szcénájában.

Az első a csapat dominanciája a Counter-Strike: Global Offensive versenyeken. A csapat négy CS-ben jeleskedett: GO Majors, legyőzve olyan neveket, mint a FaZe Clan, a Fnatic, a Team Liquid és a Natus Vincere. Az Astralis számos más top CS: GO versenyen is olyan erő volt, amellyel számolni kell. Ez a dominancia mindenképpen népszerűvé teszi a csapatot a fogadási színtéren, mivel a fogadók mindig a legeredményesebb nyertesekre és játékosokra fogadnak.

Az Astralis népszerűségének másik oka a közösségi média hatalmas elérése. A csapat több millió követővel büszkélkedhet közösségi média csatornáin: Twitter, Facebook, Twitch, YouTube és Instagram. A széles közönség népszerű e-sportcsapattá teszi a fogadási színtéren.

Utolsó a partnerség az UNIBET-tel, az egyik legjobb e-sport fogadóirodával. A csapat együttműködést kötött az UNIBET-tel, ami az élvonalba helyezi a fogadás terén. Ez azt jelenti, hogy a legtöbb UNIBET fogadó nagyobb valószínűséggel fogad az Astralisra, mint bármely más eSport ruhára.

Az Astralis díjai és eredményei

Az Astralis az egyik legjobban kitüntetett eSport csapat, különösen a Counter-Strike: Global Offensive játékban. A csapat összesen 9 347 284,71 dollárt rakott be 127-ről versenyek. Az alábbiakban bemutatjuk a dán öltözék legnagyobb nyereményeit.

  • ELEAGUE Major: Atlanta 2017: Az Astralis az ELEAGUE Major: Atlanta 2017 trófeával távozott a 10. Counter-Strike: Global Offensive Major Championshipen, a többi 15 csapatot legyőzve, és megszerezte az 500 000 dolláros pénzdíjat. Az Astralis az első fináléban volt, amely a teljes dán csapatot a Virtus.pro-val mérte össze. Kiélezett csata után az AST a Virtus.pro-t megelőzte a háromból legjobb döntő harmadik meccsén, és megnyerte első Major-ját.

  • FACEIT szak: London 2018: Az Astralis második majorja a 13. Counter-Strike: Global Offensive Major Championshipen érkezett, amelyen 24 csapat vett részt. Miután enyhült a FaZe Clan és a Team Liquid mellett, az Astralis találkozott Natus Vincerével, aki a BIG-et verte meg a negyedekben és a MIBR-t az elődöntőben. Annak ellenére, hogy adrenalinnal teli meccsnek számított, az Astralisnak sikerült legyőznie Natus Vincere-t az ukrán csapat legyőzésével, így megszerezte második Major Championshipét és az 500 000 dolláros pénzdíjat.

  • Intel Extreme Masters XIII. évad: Katowice Major 2019: A harmadik Astralis Major a 14. Counter-Strike: Global Offensive Major Championshipben érkezett, amelyen szintén 24 csapat szerepelt. Az Astralis ismét bebizonyította dominanciáját a CS: GO-ban: a rájátszásban a Ninjas in Pijamas és a MIBR legyőzésével találkozott az ENCE-vel, amely meglepte a világot a Team Liquid és a Natus Vincere legyőzésével a döntőbe jutással. De ahogy azt mindenki várta, az ENCE nem volt párja az Astralisnak. A dánok a harmadik Major Bajnokságukkal és 500 000 dollárral tértek haza, így lettek a harmadik csapat, amely sorozatban nyert Majort.

  • StarLadder Major: Berlin 2019: A 15. Counter-Strike: Global Offensive Major Championshipen az Astralis bebizonyította a világnak, hogy ő a legjobb CS: GO csapat, legyőzve a többi 23 csapatot, és megőrizte világbajnoki címét. Egy sor séta után az Astralis meggyőzően legyőzte a kazahsztáni eSports AVANGAR csapatot, és megnyerte negyedik főversenyét. A németországi győzelem óriási volt, mivel az Astralis lett az egyetlen csapat, amely négy főversenyt nyert, így végül a történelem legjobb Counter-Strike: Global Offensive csapata lett.

A fentiek az Astralis legjelentősebb eredményei. A csapat több mint 20 másik bajnokságot nyert, köztük az IEM Global Challenge 2020-at, a DreamHack Masters Winter 2020 Europe-ot, a BLAST Pro Series: Global Final 2019-et, az ECS Season 8 Finals-t és a BLAST Pro Series: São Paulo 2019-et, hogy csak néhányat említsünk.

A legjobb és legnépszerűbb Astralis játékosok

Az Astralis sikerének egyik kulcsfontosságú hajtóereje a tehetséges termés. A csapat jelentős mértékben fektetett be a tehetségek megszerzésébe, és a világ legjobb játékosait hozta be a különböző osztályokba. Az alábbiakban bemutatjuk a legjobb Astralis játékosokat.

  • Peter "dupreeh" Rasmussen (CS: GO): Dupreeh kulcsszerepet játszott az Astralis CS: GO névsorának sikerében, és segítette a dán csapatot, hogy megszerezze a négy főversenyt és sok más bajnokságot. Az Astralisnál végzett sikeres munka után Dupreeh 2022-ben csatlakozott a Team Vitality csapatához.
  • Andreas "Xyp9x" Højsleth (CS: GO): Egy másik leghíresebb 'Xyp9x', aki szintén tagja volt annak a csapatnak, amely megnyerte az Astralis négy Majorát. Az egykori Team Solomid és Team Dignitas játékost 2018-ban az egyik legjobb CS: GO játékosnak választották, és az Astralis-szal továbbra is lebuktatja ellenfeleit.
  • Lukas "gla1ve" Rossander (CS: GO): Rossander is az egyik legjobb és legnépszerűbb Astralis játékos. Négy majort is nyert, és továbbra is az Astralis-szal folytatja a kereskedést.
  • Andrei "Xerxe" Dragomir (LoL): Az Astralis a közelmúltban visszaigazolta "Xerxe"-t, hogy megerősítse LoL-listáját. A dzsungel rengeteg tapasztalatot hoz magával, és minden bizonnyal fontos szerepet játszik majd a 2022-es LEC Summer Splitben.
  • Stephanie "Teca" Luana (FIFA): Miután az első női játékos lett, aki kvalifikálta magát a FIFA Challengers Mode-jába, "Teca" valóban a rajongók kedvence lesz.

Hol és hogyan lehet fogadni az Astralisra

Azok számára, akik szeretik az eSport fogadásokat, az Astralis az egyik legjobb csapat, amelyre fogadhatnak. De van néhány dolog, amit a fogadóknak tudniuk kell.

Először is, melyik a legjobb Astralis csapat, amelyre számíthat. Amint azt korábban tárgyaltuk, a Counter-Strike: Global Offensive az a részleg, amelyben az Astralis domináns. Ennek ellenére az Astralisra fogadni akaró fogadóknak nagyobb esélyük van, ha az Astralis CS: GO csapatára fogadnak. Az Astralis névsorában a legjobb CS: GO játékosok szerepelnek. De ez nem jelenti azt, hogy nem jó ötlet más Astralis csapatokra fogadni. Ez addig tart, amíg a fogadók figyelembe veszik az ellenfelet, és ami fontos, az esélyeket. Az alapszabály az, hogy minél nagyobb az esély, annál kisebb a nyerési esély, és fordítva.

A következő szempont a legjobb e-sport fogadási oldalak. Játsszon olyan fogadási oldalon, ahol nincs befizetés, és befizetési bónuszok növelik a bankrollt. Egy jó hírű fogadási szabályozó hatóságnak is engedélyeznie kell az oldalt. Végül ellenőrizze a használhatósági jellemzőket; például élő közvetítések a különböző eSport meccsekről és versenyekről. Ez a fantasztikus funkció lehetővé teszi a fogadók számára, hogy közvetlenül a fogadási oldalról kövessék az eseményeket.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács