Legjobb HoK Világbajnoki Kupa fogadóirodák

A kínai világjárvány körüli logisztikai kihívások arra kényszerítették a tisztviselőket, hogy átütemezzék az eseményt. 2021 augusztusára az Arena of Valor és a Honor of Kings bejelentette az esport csúcspontját, mivel a 2022-es AWC-n a két színtér egyetlen világkupa eseményben egyesül. A várva várt Arena of Valor esemény 2022-ben összehozza a játék mindkét rajongótáborát. A rajongók arra számíthatnak, hogy a játékfejlesztő izgalmas új frissítéseket vezet be az AoV-hez. A Tencent Games szerint a szervező kiegyensúlyozott és korrekt versenyre számít.

Flag

No matches found, please try:

hu Country FlagCheckmark

22BET

hu Country FlagCheckmark
Bonus600 dollárig

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Show less...Mutasson többet
Szerezze meg bónuszát!
 • Nagy játék kiválasztása
Show less...
Mutasson többet
 • Nagy játék kiválasztása

A 22Bet 2017 óta működik. Tulajdonosa a TECHSOLUTIONS NV, egy curacaói székhelyű szervezet. A curacaói szerencsejáték-engedélynek köszönhetően, amely 2023. november 23-ig érvényes, a legtöbb online fogadó biztonságosnak találja, mert a curacaói kormány nagy tekintélynek örvend az online szerencsejáték-környezetben.

Show less...Mutasson többet
 • 96% + kifizetés a legnépszerűbb sportokból
 • Gyors ügyfélszolgálat
 • Sportfogadás kaszinó
Show less...
Mutasson többet
 • 96% + kifizetés a legnépszerűbb sportokból
 • Gyors ügyfélszolgálat
 • Sportfogadás kaszinó

Nem minden nap találkozik egy olyan sportfogadóval, amelyet kifejezetten a sport szerelmeseinek készítettek, és az "X-Faktor" vonásait is érinti, ami a legtöbb fogadóirodában hiányzik. A 20bet-et a TechSolutions Group NV hozta létre 2020-ban a sportfogadók egyablakos ügyintézőjeként. A webhely egyedülálló futurisztikus élményt kínál, minden esemény azonnal megjeleníthető, és az élő esélyek percről percre változnak.

BonusAkár 1500 € + 150 ingyenes pörgetés

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Show less...Mutasson többet
 • Epic Sportbook
 • Élő chat 24/7
Show less...
Mutasson többet
 • Epic Sportbook
 • Élő chat 24/7

Az e-sport világa nagyon zavaró lehet azok számára, akik nem szoktak hozzá. Azt azonban senki sem tagadhatja, hogy nagyon izgalmas és érdekes is. Ugyanez mondható el az online kaszinókról is.

Arena of Valor

Arena of Valor

MOBA (multiplayer online battle arena) játékként Honor of Kings megragadta a rajongók és az esport ligák szívét szerte a világon. Kezdetben a játék fejlesztői a kínai lakosság elérésére összpontosítottak. Miután létrehozta a kiterjedt, több milliós játékosbázist, a játék készítője adaptálta az eredeti játékot, az adaptációt “”Arena of Valor." Bár az AoV a Honor of Kings felépítését követte, saját rajongóira is rátalált, milliókat érve el szerte a világon. A fő különbség a két játék között a hősök változatossága.

Az AoV számára az alkotók kifejezetten a nyugati piac számára fejlesztettek ki hősöket. 2017-ben a Honor of Kings több mint 80 millió aktív játékosnak örvendett naponta és 200 millió aktív játékosnak havonta, így a cím a világ legnépszerűbb játékává vált. Abban az évben a játék bevétele meghaladta a 13,4 milliárd dollárt, így ez a világ legmagasabb bevételt hozó mobiljátéka. 2020-ra a játéknak több mint 200 millió aktív játékosa volt naponta, és a számok folyamatosan emelkednek.

Arena of Valor
Honor of Kings esport játék

Honor of Kings esport játék

A HoK-ban két csapat harcol egymással, hogy elpusztítsák az ellenség táborának közepén lévő központi épületet. A szembenálló erők az ellenség előretörésének útjában állnak. A csapatoknak úgy kell uralniuk a térképet, hogy elegendő erőt gyűjtenek össze. A játékosok felszabadíthatják képességeiket a tapasztalatok felhalmozásával, ami lehetővé teszi a játékosok számára képességeik fejlesztését. Ezenkívül a játékosok aranyat gyűjtenek, hogy divatcikkeket vásároljanak, vagy új bajnokokat vásároljanak, hogy megnyerjék a csatát. Az a csapat nyeri a mérkőzést, amelyik megsemmisíti az ellenfél erőit és lerombolja a táborát.

Játékmódok

A játékosok 5v5 formátumban versenyeznek, és minden játékos egy-egy bajnok karakter szerepét tölti be. Miután kiválasztották az irányítandó bajnokokat, a csapatok együtt dolgoznak, hogy legyőzzék az ellenséget, megsemmisítsék a magját, és megnyerjék a mérkőzést. A játék abban különbözik a többi népszerű MOBA játéktól, hogy csak Androidon és iOS-en érhető el.

Honor of Kings esport játék
Miért népszerű a Honor of Kings Világbajnoki kupa?

Miért népszerű a Honor of Kings Világbajnoki kupa?

A Honor of Kings bajnoki esemény népszerűségét a cím iránti óriási globális kereslet táplálja. A jelentések szerint két tényező befolyásolja a játék kirobbanó népszerűségét: a kínai kultúrára való intenzív összpontosítás és a társadalmi interakció támogatására való képessége. Öt játékossal két csapatban a Honor of Kings az egyik legnépszerűbb módja annak, hogy a játékosok az interneten keresztül kommunikáljanak egymással.

Miért népszerű fogadni erre a versenyre?

A szerencsejátékosok számára az esport versenyekre való fogadást a rajongók száma táplálja, ami növeli a nagyobb esport versenyeken megtett fogadások számát. A magas fogadási szint növeli a nyereséges nyerő pot esélyét. A napi játékosok óriási száma több játékost vonz a részvételre online esport fogadási oldalak.

Kínától Európáig a játék végigsöpör a világon, barátokat köt össze, és a játékosokat hasonló gondolkodású játékosokkal ismerteti meg. Valójában a Tencent negyedévente milliárdokat keres a játékból. A régióban sok játékosnak nincs otthon PC-je vagy játékkonzolja. A mobil elérhetőség könnyű hozzáférést biztosít a játékosok számára, így a Honor of Kings a világ legnagyobb bevételt hozó mobil videojátéka.

A hatóságok aggódnak a függőség miatt. Következésképpen a gyermekek játéka 12 évesnél fiatalabb gyermekek esetében napi egy órára, 12 és 18 év közötti gyermekek esetében pedig két órára korlátozódik. A Honor of Kings programhoz való hozzáférést a 12 év alatti gyermekek napi egy órára, a 12 és 18 év közötti gyermekek pedig két órára korlátozzák. A kormány tulajdonában lévő People's Daily című lap méregnek nevezte a játékot, ami további szabályozásokhoz vezetett. A felnőttek számára a játék vagy a fogadás lehetőséget nyújt arra, hogy többet megtudjanak a játékról, és azonosítsák az esport versenyek listáját.

Miért népszerű a Honor of Kings Világbajnoki kupa?
Győztes csapatok és a legnagyobb pillanatok

Győztes csapatok és a legnagyobb pillanatok

Versenyek

A múltban a Honor of Kings Championship Cup több csapatot hozott össze, amelyek a következőkből álltak a világ legjobb játékosai hogy több milliós pénzdíjért versenyezzen a legnagyobb esport versenyeken. Két osztályt fogadva a győztesek bejutottak a rájátszásba. Ekkor egyetlen kiesési kör vezetett a végső csatához, hogy eldöntsék, ki a győztes. Íme néhány a legsikeresebb csapatok közül, akik professzionálisan versenyeznek a nagy esport versenyeken.

Oiao Gu Reapers

A Qiao Gu Reapers a Honor of Kings piacának egyik legjobb e-sportcsapata, kiváló edzői és játékstábjával. A legjobb esport versenyeken több mint 4 millió dollár pénzdíjat nyerő csapatot a szakma egyik legjobbjaként ismerik el. A csapat kapcsolatban áll a kínai Newbee esport csoporttal.

eStar Gaming

Az eStar Gaming egy kínai székhelyű profi esport klub Kínában. A Sun Liwei, egy híres kínai profi e-sport játékos által alapított klub az esport bajnokságokra összpontosít. Eredetileg az esport csapat viharhősöket játszott, de működési okokból más játékokkal is foglalkozott. 2014 óta a csapat megnyerte a King of Glory bajnokságot. 2019-ben az eStar nyert egy pályázatot a LoL profi ligába.

Turnso Gaming

A Weibo Turnso Gaming a kínai Weibo közösségi média platform tulajdona. Az esport szervezet professzionális Arena of Valor mérkőzéseken és versenyeken versenyez. A csapat több mint 2 millió dollárt nyert a versenyeken.

Rogue Warriors

2017 és 2021 között a Rogue Warriors professzionális esport versenyeken vett részt, és több mint 1 millió dolláros pénzdíjat nyert. Az ASUS ROG tulajdonában lévő csapat az egyik legelismertebb esport csoport a pályán. A Rogue Warriors sikeresen versenyez a Honor of Kings élvonalbeli játékosaival.

Győztes csapatok és a legnagyobb pillanatok
Esport fogadási oldalak

Esport fogadási oldalak

A Honor of Kings nem csak a játékban népszerű. A fogadók a sportfogadásokra is özönlenek, hogy kedvenc csapatokra és játékosokra fogadjanak. Számos online fogadóiroda kínál fogadási szorzót esport versenyekre, például a Királyok Világbajnokságára.

Esport fogadási oldalak
Fogadási stratégiák

Fogadási stratégiák

Fogadás esport versenyekre hasonló a többi sportjátékra való fogadáshoz. A szerencsejátékosok számára kulcsfontosságú, hogy tájékozódjon a játékról, megértse a szabályokat, és naprakész legyen a játékosokkal kapcsolatban. Az engedéllyel rendelkező sportfogadók gyakran kínálnak történelmi győzelmi és veszteségrekordokat. A további kutatások azonban segíthetnek a fogadóknak megalapozott döntés meghozatalában, miközben pénzt fogad. A bajnokcsapatok gyakran cserélnek játékosokat, mint például a profi sportcsapatok. Az esporthírek megtekintése vagy olvasása betekintést enged a fogadóknak a névsor változásaiba, amelyek befolyásolhatják a csapat versenygyőzelemét.

Az intelligens fogadás azt jelenti, hogy a költségvetést a várható nyeremények alapján kell meghatározni. Bár senki sem akar felkészülni a vesztésre, a veszteségek üldözése gyakran több veszteséget okoz. A pénz költségvetésével a játékos pontosan tudja, mennyit költ, és mely csapatokra, játékosokra vagy eredményekre. Általában az okos, biztonságos fogadás segít a szerencsejátékosnak elkerülni a függőséget.

A függőségre figyelmeztető jelek közé tartoznak a rendhagyó viselkedések, például az, hogy nem tud jó pénzt megtenni. Az esport izgalmas piac, és az esportra való fogadás érzelmi csúcsot is adhat a résztvevőnek. A nyerés különösen kielégítő, és arra készteti a játékost, hogy folytassa a fogadást, hogy megpróbálja visszaszerezni a jutalmat. A kutatáson és elemzésen alapuló fogadási terv nagyobb valószínűséggel hoz nyerő eredményeket. Azonban azok a szerencsejátékosok, akik veszítenek, bízzanak. Végezzen további kutatásokat, és térjen vissza, hogy még egy napot nyerjen.

Fogadási stratégiák

Ne hagyja ki ezeket a bónuszajánlatokat!

22BET
22BET
Befizetési módszerek
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Szerezze meg bónuszát!22BET értékelés

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

1xBet
1xBet
Befizetési módszerek
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Szerezze meg bónuszát!1xBet értékelés

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Close