Unibet fogadói vélemény - Játékok

UnibetResponsible Gambling
CASINORANK
9/10
Bónusz100% üdvözlő bónusz 100 €-ig
1997 óta megbízható
Legendás sportfogadás
Megbízható
Ellenőrzött
Biztonságos
1997 óta megbízható
Legendás sportfogadás
Unibet is not available in your country. Please try:
Játékok

Játékok

Az Unibet követte a trendet, és számos esportot vett fel a weboldal katalógusába. Időbe telik, amíg megtalálják az ilyen játékokat az oldalon, és sok amatőrnek, aki még nem ismeri ezt a fogadást, még mindig több tanulásra van szüksége. Az Unibet azonban kiváló munkát végzett a versenyképes játékok létrehozásában, a fogadások széles skálájával.

Az e-sport piac kicsi, és lassan a világon sok helyen hódít.

A legnépszerűbb e-sportok az Unibetnél

A legnépszerűbb e-sport játékok közé tartozik a Counter-Strike: GO, a Dota2, a League of Legends és a Starcraft 2. Az oldalak mindegyikén különböző típusú játékok találhatók, és versenyek. Számos különféle fogadási lehetőség is létezik, mint például a parlay fogadások, a pontkülönbségek vagy a pénzvonali fogadások. Az egyéb fogadások közé tartozik az első ölés, a legtöbb ölés, és a győzelem más módjai. Ez csak egy ízelítő az elérhető egyedi fogadásokból. Íme néhány az Unibet által kínált játékok közül;

CS:GO

CS: GO egy 2012-ben létrehozott első személyű lövöldözős játék. A játékosoknak fegyverekkel és stratégiával kell csatateret nyerniük más csapatok ellen. Minden csapatnak körülbelül öt játékosa van, és csatlakozik a készpénzért és fogadásokért folyó csatához vagy versenyhez. Vannak itt különböző versenyek, mint a DreamHack Open, az ESEA Premier és még sok más. Lehet fogadni az első ölésre, a legtöbb ölésre, tárgyakra és még sok másra.

legendák Ligája

LoL egy másik multiplayer kedvenc egy régi háborús környezetben. A játékosoknak el kell pusztítaniuk egy másik sereget a győzelemhez. Ez egy nagyon népszerű játék, és számos versenyt tartalmaz, mint például az LPL Spring és sok más. Ezen az oldalon sokféle fogadási mód létezik, beleértve a pénzvonalat, a mérkőzés nyerteseit és egyéb fogadásokat.

StarCraft II

StarCraft II egy stratégiai játék, amely a jövőben játszódik. A játékot legfeljebb nyolc játékos játszhatja, és a játékosok megpróbálnak elpusztítani másokat, hogy túléljék vagy megnyerjék a játékot. A támadás és a védekezés fontos módja ezeknek az esport játékoknak a megnyerésének. A népszerű versenyek közé tartozik. TeamLiquid, StarLeague és más versenyek. Az emberek fogadhatnak a Moneyline-re, a matchwinnerekre és a first kill fogadásokra.

DOTA 2

Ez egy másik MOBA típusú játék videojáték, amely két körülbelül ötfős csapat többjátékos cseréjére készült. DOTA 2 A has egy kiváló játék, amely világszerte népszerűvé vált az izgalma és a rengeteg nyeremény miatt. A versenyek közé tartozik a DOTA Pro Circuit, az Epic League 3. évad és még több verseny. Van még egy lehetőség a mérkőzés győztesére és még sok másra fogadni.

Néhány más típusú fogadás magában foglalhatja a Pistol kör győztesét, a térkép győztesét, a csapatokat, a legtöbb győzelmet szerző játékosokat, a pontos pontszámokat és még sok mást. Ez a játéktól függően változhat, ezért látogassa meg a webhelyet a fogadással kapcsolatos további információkért.