A(z) Unibet ESports értékelése

Age Limit
Unibet
Unibet is not available in your country. Please try:
Befizetési módszerek
SkrillVisaPaysafe CardNetellerMasterCard
Trusted by
UK Gambling CommissionMalta Gaming Authority

Ról Ről

Az Unibet 1997-ben alakult, és gyorsan az egyik legnagyobb online fogadási szereplővé vált. Hírnevet szerzett a sportfogadások terén, és kiterjesztette tevékenységét a kaszinójátékokra, a pókerre, az asztali játékokra és most az esportra is. 

A cég kiváló bónuszokat és ügyfélszolgálatot is hozott létre, így az egyik legmegbízhatóbb márkává vált. Ez azonban még nem minden, mivel a cégnek van néhány szilárd biztonsági szoftvere és protokollja a játékosok védelmére. Az Unibet hírnevének köszönhetően a világ minden tájáról érkezett ügyfelek ezrei használnak különböző pénznemeket és nyelveket, hogy naponta játsszanak e-sportokat és más játékokat.

A cég központja Máltán és sok más helyen található szerte a világon. A kaszinó tulajdonosa és üzemeltetője is az Unibet Gaming Network, és a kaszinó engedélyével rendelkezik Máltai Szerencsejáték Hatóság. A licencek más országoktól vagy államoktól is függenek, ahol a vállalat működik. 

Mit jelent ez a játékosok számára? Az Unibet szigorúan betartja a licencben előírt szabályokat és előírásokat. Felveszi a játékosok sérelmeit és aggodalmait, és igyekszik megoldani azokat, mert a cég szakmai és jogi érdeke a licenc betartása.  

Az Unibet globális hatókörrel rendelkezik

Az Unibet hírneve és népszerűsége azt jelenti, hogy a vállalat kiterjesztette fogadási oldalait az Egyesült Államok online fogadási piacára. A fogadások és bónuszok típusai azonban attól az államtól függenek, ahol az Unibet esportot és más típusú játékokat kínál. 

Az Unibet eddig sikereket ért el bizonyos államokban, és egyre népszerűbb. A cég a szokásos elegáns fogadási webhelyekkel, alkalmazásokkal, hatékony befizetésekkel és kifizetési módszerekkel rendelkezik. Ez a helytől független.  

Az Unibet népszerűsége

A legnépszerűbb sportok közé tartozik a foci, a tenisz, az MMA, az MLB és még sok más. Az Esports is lassan hódít, de nem a legjobban teljesít. Ennek a fogadási típusnak az újabb státusza még mindig nagyrészt ismeretlen sok jobbító számára, és még mindig sok tudást kell megosztani az új felhasználókkal.  

Számos lehetőség az e-sport számára

A játékosoknak fantasztikus lehetőségük van arra is, hogy befizessenek az Unibetnél, és megismerjék az esportok választékát. Néhány játék közé tartozik a Counter-Strike: GO, Dota2, League of Legends és Starcraft 2. A játékosok nem csak játszhatnak vagy fogadhatnak a legújabb játéktrendekre, hanem üdvözlő bónuszt is kapnak, ha feliratkoznak és befizetnek az Unibetre. . 

Az esport fogadás eltér a sport- és kaszinófogadástól. Például az ilyen típusú fogadásokban nincs első csapás fogadás. Ez azt jelenti, hogy más stratégiára van szükség a bankrollhoz és a pénzkeresethez.  

Megbízható fizetési módok

Az Unibet hagyományos fizetési módokat használ a be- és kifizetésekhez. Támogatják a VIsát, a Mastercardot, a PayPal-t, a PayNearMe-t, az előre fizetett kártyákat és a banki átutalásokat. A vállalat úgy döntött, hogy nem mélyed el a kriptovaluták világában, és ez néhány ügyfelet elriaszthat. 

Valamikor a jövőben változások történhetnek ezen, de jelenleg (2021-től) nincs erre utaló jel. A kártyák és az e-pénztárcák használatának alapvető fizetési módjai továbbra is a legtöbb e-sportba vágyó játékost lefedik.  

Miért fogadjon az Unibetnél?

Az Unibet számos fizetési lehetőséget biztosított a laptop és mobil felhasználók számára. A játékosok könnyedén be- és kifizetéseket hajthatnak végre az utasítások megfelelő követésével. A fizetési módokat az Unibetnek támogatnia kell, és online bankon és egyéb módokon keresztül kell küldeni. 

A játékosnak rendelkeznie kell olyan fizetési módokkal, amelyek támogatják a nemzetközi határokat. Ez egy biztonságos webhelyet jelent, ahol pénzt helyezhet el, és túl sok gond nélkül játszhat.

Amint a játékos rendelkezik számlával, a pénzátutalást azonnal megteheti egyéni Unibet számlájára. A játékosok a pénztárnál is segítséget nyújthatnak online banki átutalással. A játékosnak meg kell adnia banki azonosítóját és jelszavát a tranzakció befejezéséhez. Amikor a befizetéseket jóváhagyják, a játékosok megerősítő e-maileket és hivatkozási számokat kapnak.

Bár az Unibet lassan vette át a kriptovalutát, elegendő fizetési móddal rendelkezik ahhoz, hogy a játékosok visszatérjenek egy egyszerű és élvezetes élményért.

Az Unibet előnyei és hátrányai

Profik

Az oldalak navigációja és kialakítása vonzó, letisztult és könnyen használható. Rengeteg játék létezik, és a fogadási lehetőségek jól láthatóak a képernyő tetején.

Az Esports könnyen elérhető néhány kattintással, és jó a választék az esport címekből és fogadási változatokból. Az Unibet arra törekszik, hogy rendszeresen frissítse a címeket, vagy tegyen újabbakat a katalógusba.

Az e-sport fogadási lehetőségek hatalmas választéka tartalmazza a pisztolykör győztesét, a térkép győztesét, a csapatokat, a legtöbb győzelmet szerző játékosokat, a pontos pontszámokat, a parlay fogadásokat, a pontosztókat vagy a pénzvonal fogadásokat. Az egyéb fogadások közé tartozik az első ölés, a legtöbb ölés stb.

Az Unibetet olyan államokban kínálják, mint New Jersey, Pennsylvania, Arizona és más államok. Az Egyesült Államokban az Unibet számára a kezdeti idők járnak, így tovább fognak terjeszkedni.  

Az ügyfélszolgálat gyors és hatékony. Az Unibettel élő chaten, telefonon és e-mailben lehet kapcsolatba lépni. Ez minden játékos számára kényelmet jelent, egyéni igényeitől függetlenül.  

Van egy egyszerű alkalmazás, amely sok olyan játékot kínál, mint a PC-s játékok. Használja az esportot az alkalmazásban és még sok mást. Ügyeljen ugyanazokra a bónuszokra és promóciókra.  

Van egy vonzó üdvözlő bónusz 100%-os befizetéssel és egyéb promóciókkal.  

Hátrányok

  • Nincs kriptovaluta fizetési módként
  • A kivonás akár 5 nap is lehet
  • Lassú ügyfélszolgálatról érkeztek jelentések

Mobilon és laptopon elérhető

Az Unibet mobileszközökön elérhető az alkalmazásból vagy weboldalról, és a játékosoknak a nap bármely szakában és különböző helyszíneken lehetőségük van játszani. Az Unibet egyszerűen megtervezett, és a navigáció egyszerű és hatékony mind az amatőrök, mind a hosszú távú jobbak számára. 

A fizetőknek azzal is tisztában kell lenniük, hogy különböző típusú játékokhoz lehet letölteni egy alkalmazást. Az alkalmazások kompatibilisek a modern Android és iOS eszközökkel. A kevesebb telefonmemóriával rendelkezők számára lehetőség van az Unibet weboldalának böngészőn keresztüli használatára is. A weboldal letöltése nem szükséges, a látogatás csak személyes telefonon szükséges.

Játékok

Az Unibet követte a trendet, és számos esportot hozzáadott a weboldal katalógusához. Időbe telik, amíg megtalálják az ilyen játékokat az oldalon, és sok amatőrnek, aki még nem ismeri ezt a fogadási típust, még további tanulásra van szükség. Az Unibet azonban kiváló munkát végzett a versenyképes játékok létrehozásában, a fogadások széles skálájával. Az e-sport piac kicsi, és lassan a világ számos pontján hódít.

A legnépszerűbb e-sportok az Unibetnél

A legnépszerűbb esport játékok közé tartozik a Counter-Strike: GO, a Dota2, a League of Legends és a Starcraft 2. Az oldalak mindegyikén különböző típusú játékok és versenyek találhatók. Számos különféle fogadási lehetőség is létezik, mint például a parlay fogadások, a pontkülönbségek vagy a pénzvonali fogadások. Az egyéb fogadások közé tartozik az első ölés, a legtöbb ölés, és a győzelem más módjai. Ez csak egy ízelítő az elérhető egyedi fogadásokból. Íme néhány az Unibet által kínált játékok közül;

CS:GO: egy 2012-ben létrehozott első személyű lövöldözős játék. A játékosoknak fegyverekkel és stratégiával kell csatateret nyerniük más csapatok ellen. Minden csapatnak körülbelül öt játékosa van, és csatlakozik a készpénzért és fogadásokért folyó csatához vagy versenyhez. Vannak itt különböző versenyek, mint a DreamHack Open, az ESEA Premier és még sok más. Lehet fogadni az első ölésre, a legtöbb ölésre, tárgyakra és még sok másra.

League of Legends (LoL): egy másik multiplayer kedvenc egy régi háborús környezetben. A játékosoknak el kell pusztítaniuk egy másik sereget a győzelemhez. Ez egy nagyon népszerű játék, és számos versenyt tartalmaz, mint például az LPL Spring és sok más. Ezen az oldalon sokféle fogadási mód létezik, beleértve a pénzvonalat, a mérkőzés nyerteseit és egyéb fogadásokat.

Starcraft: egy stratégiai játék, amely a jövőben játszódik. A játékot legfeljebb nyolc játékos játszhatja, és a játékosok megpróbálnak elpusztítani másokat, hogy túléljék vagy megnyerjék a játékot. A támadás és a védekezés fontos módja ezeknek az esport játékoknak a megnyerésének. A népszerű versenyek közé tartozik. TeamLiquid, StarLeague és más versenyek. Az emberek fogadhatnak a Moneyline-ra, a matchwinnerekre és a first kill fogadásokra.

DOTA 2: egy másik harctéri típusú játék videojáték, amely két körülbelül ötfős csapat többjátékos cseréjére készült. Ez egy kiváló játék, amely világszerte népszerűvé vált az izgalma és a rengeteg nyeremény miatt. A versenyek közé tartozik a DOTA Pro Circuit, az Epic League 3. évad és további versenyek. Van még egy lehetőség a mérkőzés győztesére és még sok másra fogadni.

Néhány más típusú fogadás magában foglalhatja a Pistol kör győztesét, a térkép győztesét, a csapatokat, a legtöbb győzelmet szerző játékosokat, a pontos pontszámokat és még sok mást. Ez a játéktól függően változhat, ezért látogassa meg a webhelyet a fogadással kapcsolatos további információkért.

Kivonás

Hogyan lehet pénzt kivenni az Unibetnél

A kifizetés egyszerű folyamat az Unibetnél, és mobiltelefonon vagy laptopon is végrehajtható. Csak lépjen a banki részre a képernyő tetején. Kattintson a visszavonásra, és válassza ki az Unibet fizetési módot. Van egy minimális és maximális kifizetési összeg, amely a helytől függ.

A kifizetés tovább tart, mint a befizetés, mivel az Unibetnek ellenőriznie kell a személyazonosító okmányokat és igazolnia kell azokat. A szokásos feldolgozási idő a fizetési módtól függ, és percektől napokig tarthat. Nincsenek díjak, de a számlákat teljesen ellenőrzik, mielőtt pénzt adnak a játékosoknak. A napi pénzfelvételi limitek is érvényesek. Kifizetés előtt egyeztessen az ügyfélszolgálattal.

Bónuszok

Az Unibet jól ismert bónuszairól és promócióiról, amelyek vagy sportspecifikusak, vagy általánosan jobbak. A játékosoknak figyelniük kell az interneten keresztül megjelenő kódokra. Ezek a kódok bónuszokat és promóciókat aktiválnak. 

A bónuszok befizetési bónuszok, pénzvisszatérítési bónuszok és még sok más formájában érkeznek. Különféle fogadási típusokon alapulnak, mint például a sport, a póker és még az esport is. Rendszeresen ellenőrizze a promóciókat és bónuszokat, és ne feledje, hogy az Unibet bónuszlapjain ország- és államspecifikus információk találhatók.  

Bónuszok és befizetések az Unibetnél

Az Unibet kaszinó egy egyszerű üdvözlő bónuszt kínál, amely a játékos tartózkodási helyétől függ. A felhasználók bónuszpénzt kapnak az első befizetéskor befizetett összeg alapján. A bónuszok az államok országától vagy területétől függenek, mint például New Jersey, Pennsylvania és Virginia. Mindegyikük különböző összegeket kínál az üdvözlő bónuszért és egyéb promóciókért. Lehetetlen pontosan üdvözlő bónuszt adni az Egyesült Államoknak, mert területspecifikus bónuszok érvényesek. 

A legtöbb új játékos üdvözlő bónuszt kap, amely általában 100%-os, csak a számla létrehozásáért és a befizetésért. Az egyéb bónuszok közé tartoznak az újratöltési bónuszok, amelyek több befizetést jutalmaznak. A Moneyline fogadások több nyereményhez és bónuszokhoz adnak lökést, ami szintén egy százalékot ad a téthez. Időnként felbukkannak bizonyos esport bónuszok is.  

Regisztrációs folyamat az Unibetnél

A felhasználóknak regisztrálniuk kell, és létre kell hozniuk egy fiókot az üdvözlő bónuszkód aktiválásához. A játékosoknak el kell menniük az Unibet weboldalára, és rá kell kattintaniuk a „Regisztráció” vagy a „Csatlakozás” gombra. Kövesse a folyamatot, töltse ki a személyes adatokat, és hozzon létre egy felhasználónevet és jelszót. Írja be az Unibet bónuszkódot, majd helyezzen be egy bónuszt, és ellenőrizze az e-mail címet. A regisztrációval kapcsolatos további információkért forduljon az ügyfélszolgálathoz e-mailben, élő chaten és telefonon.

Bónuszkövetelmények az Unibetnél

A bónuszkövetelmények eltérőek az Unibet weboldalain. A bónusz egy példája egy promóciós kóddal kezdődik, amely 10 dolláros kaszinóbónuszt, valamint 100%-os egyezést kap az első befizetéskor 500 dollárig. A fogadások érvényesek, mint például az átfutási követelmény és a lejárati dátum. A bónuszok minimális és maximális összegűek. 

A bónusz aktiválása előtt feltétlenül olvassa el az Unibet bónusz feltételeit. A fogadási követelmények sok tájékozatlan játékos számára frusztrációt okozhatnak, ezért legyen óvatos

Kifizetések

Az Unibet számos biztonságos fizetési lehetőséget kínál a befizetésekhez és kifizetésekhez. Kártyák, feltöltőkártyás kártyák és e-pénztárcák, valamint néhány más alternatív módszer is elérhető. Az Unibet nem számít fel pénzfelvételi díjat, de a bank vagy más külső szolgáltató felszámíthat szolgáltatásaiért.

Szoftver

Az Unibet különféle nemzetközi fizetési módokkal és sokféle online játékossal dolgozik. Ennek a kihívásnak a megválaszolása érdekében a fizetési módokhoz kapcsolódik a Security Socket Layer (SSL) titkosítás használatával. Az ilyen technológia megfelel a Payment Card Industries adatbiztonsági szabványának. 

Ez biztosítja a játékosok fizetési információinak biztonságát, amelyet a játékosok játékszámlájára történő befizetéskor vagy kifizetéskor ellenőriznek. A Security Socket Layer ezzel egy időben aktiválódik, hogy megakadályozza, hogy a kibertámadók hozzáférjenek bankszámlákhoz és egyéb adatokhoz.

Az Unibet a legújabb szoftverek és titkosítások alapján védi a felhasználókat a csalástól. A játékosnak bejelentkezéskor az ellenőrzési lépéseket kell követnie. Az aktiváló kódokat szöveges üzenetben küldik el a fiók létrehozásakor regisztrált mobilszámra.

Betétek

Hogyan lehet befizetni az Unibetnél

A befizetés az Unibet webhely helyétől függ. A pénz befizetése előtt egy általános folyamaton kell keresztülmenni. Először a játékosoknak regisztrálniuk kell a weboldalon, majd befizetés szükséges az üdvözlő bónuszhoz. 

A játék megkezdéséhez és a befizetéshez legalább 10 dollár körüli befizetés szükséges. Az Unibet egy sor biztonságos fizetési módot kínál. A befizetés időzítése, limitjei és módszerei szintén az egyes helyektől függenek. A befizetések általában perceken belül megtörténnek.

Responsible Gaming

Az online fogadás egyes játékosok megszállottságához és csődhöz vezethet. Az ügyfelek önkizárást kérhetnek, ha a játékos azt észleli, hogy nőtt az adóssága, és túl sok időt fordítanak online szerencsejátékra. Az önkizárás lehetővé teszi a játékos számára, hogy egy-öt évre vagy még tovább pihenjen minden online játéktól. Akár egy életre kizárhatják azokat, akik nagyon komoly szerencsejáték-problémákkal küzdenek.

Ezenkívül a játékosoknak figyelemmel kell kísérniük pénzügyi helyzetüket, és nem kell befizetniük minden pénzüket egy online fogadási oldalon. A játékosoknak azt tanácsoljuk, hogy csak olyan befizetési limitet válasszanak, amely megfizethető és kordában tudja tartani pénzügyeit.

Soha ne fogadjon többet, mint amennyit megengedhet magának, és ne állítson be limiteket. A fogadás nem befolyásolhatja az ember életét. Ezenkívül soha nem szabad befektetésnek tekinteni, hanem csak hobbinak, amely potenciális veszteségeket és szórakoztató nyerési esélyeket eredményezhet.

Szórakoztató olykor-olykor magas oddsokra fogadni. Például a halmozódó fogadásokra való fogadás azt jelenti, hogy magasabb szorzót számítanak ki. Természetesen a magas esélyek kisebb esélyt jelentenek az esemény bekövetkezésére. A nagyobb odds azt jelenti, hogy a győzelmet nehezebb üldözni, de ez több pénzt eredményezhet a győzelem után. Ennek eredményeként ezeket a fogadásokat alaposan meg kell fontolni. Vannak esetek, amikor a magas esélyek nagyobb eséllyel rendelkeznek némi kutatás után. Ezért alaposan meg kell fontolni a megfelelő elemzést és a bankrollt.

Támogatás

Az Unibet azonnali élő chaten, közvetlen telefonhívásokon és az elérhetőségekben megadott e-mail címeken nyújt támogatást ügyfeleinek. Az Unibet ezeket a kommunikációs eszközöket biztosítja a minőségi szolgáltatás és a biztonság érdekében. A nyújtott ügyfélszolgálat magában foglalja az ügyfelek online regisztrációjában, a bejelentkezési problémák megoldásában, a fizetési problémák megoldásában és a kaszinószámláról történő pénzfelvételben.

A játékos egyszerűen kapcsolatba léphet az Unibettel a hét minden napján, 24 órában. Az ügyfél azonnali élő chaten és telefonhívásokon keresztül gyorsan és közvetlen kapcsolatba léphet a szolgáltatóval. Az e-mailekre egy órától három óráig tarthat, mire választ kap a szolgáltatótól. Ez a fajta kapcsolattartás azonban egyszerű és gyors. 

Az Unibet minden aggályt megold, ha kibertámadásokat észlel. Letilthatja az ügyfél fiókját, hogy megakadályozza a további tevékenységeket. A vállalat nagyra értékeli ügyfeleit, és azt akarja, hogy zökkenőmentes élményben legyen részük az online játék és szerencsejáték során.

Számla

A számla létrehozása az Unibet-en gyors és egyszerű. Laptopról vagy mobiltelefonról percek alatt beállítható. A fiók beállítása után a játékos bármelyik eszközön keresztül hozzáférhet az esporthoz. A fiók beállítása a következő;

Először a játékos az Unibet kezdőlapjára lép, és kiválasztja a csatlakozás gombot. A gomb több lépés felé vezeti az új játékost. Az első lépés egy érvényes e-mail cím megadása és megerősítése. Ezután adja meg az utó- és vezetéknevet, telefonszámot, címet, helyet és egyéb információkat.

A lépések végrehajtása után a játékosnak be kell jelentkeznie a megadott kóddal. Sikeres bejelentkezés után a játékos megadja banki adatait és befizet egy befizetést, ami jóváírásra kerül a számláján, így a játékos teljes mértékben részt vehet az online játékban.

A fiók létrehozása nem nehéz, mivel a lépések kevés és közvetlenek. A játékosnak meg kell adnia személyes adatait, amelyek magukban foglalják a nevet, címet és az állam nevét. Ezenkívül a játékosnak meg kell adnia egy aktív telefonszámot, e-mailt, azonosító kártyát és bankszámla- vagy kártyaadatokat a befizetéshez. Az üdvözlő bónusz általában a fiók létrehozását követi.

Biztonság

Az Unibet egy megbízható oldal, amely kiváló biztonsági intézkedéseket tesz a működés során. Az Unibet rendelkezik engedéllyel, és elismeri a szerencsejáték- és fogadási egyesületi törvényeket azokban az államokban és országokban, ahol működése engedélyezett. 

Ezenkívül a biztonsági szoftvert és a titkosítást továbbra is a legújabb verziókkal frissítik, hogy megakadályozzák a rendszer jogosulatlan megváltoztatását. Az Unibet bekéri a játékosok által megadott személyes adatokat, például azonosítási és fizetési információkat. Ez főleg akkor történik, amikor a játékosok regisztrálnak vagy pénzt vesznek ki.

Amire a játékosoknak oda kell figyelniük

Az online játékosoknak több dolgot is figyelembe kell venniük a biztonság és a biztonság garantálása érdekében, amikor online játszanak. Főleg a játékosoknak fel kell tudniuk ismerni az adathalász csalásokat, amelyek a hivatalos online fogadótársaságok által küldött, jól megtervezett e-maileken keresztül történnek, amelyek személyes adatok és banki adatok megadását kérik a játékosoktól. A játékosoknak tisztában kell lenniük azokkal a regisztrált hivatalos e-mailekkel, amelyeken keresztül az online játéktársaság kommunikálni fog. A cég soha nem fogja megkérni a játékosokat, hogy küldjenek el személyes fizetési adatokat az online játékfiókja aktiválásához. Ezért, ha egy játékos e-mailt kap, amelyben ilyen részleteket kér, azonnal jelentenie kell.

Tippek És Trükkök

Fogadás előtt alaposan tájékozódjon az esportról az Unibet blogok és hírek rovatainak ellenőrzésével. Információkat osztanak meg a legutóbbi mérkőzésekről és versenyekről. Tartalmazza az Unibet új funkcióit vagy bónuszait is. 

Számos előrejelzési oldal is felbukkant az interneten, amelyek statisztikákról és egyéb átgondolandó tényezőkről adnak információkat. Az egyéb információk közé tartozik többek között a meccstörténet, a jelenlegi forma és a sérülések. Ez mélyebb megértést ad arról, hogy mire készül a fogadás. Ez egy hosszú távú stratégia, amely több nyereményt és jobb bankrollt eredményez.

Bankroll kezelése

A játékosoknak megfelelően kell kezelniük a bankrollt, hogy sikeresek legyenek, és élvezhessék az esport fogadásokat és fogadásokat. Fontolja meg az esélyeket, és azt, hogy mi a legjobb összeg egy fogadásra. Fontos egy olyan fogadási stratégia, amely tiszteletben tartja a veszteségeket és a győzelmeket anélkül, hogy túl sok érzelmet kötne hozzájuk. A játékosoknak fontolóra kell venniük a fogadások növelését vagy csökkentését a korábbi előzmények alapján.

Végül fontos, hogy elegendő pénzt tegyen félre a következő fogadásra. Ez azt jelenti, hogy a fogadás végén semmilyen potenciális veszteség nem következik be. A következő fogadások megtehetők, és lehetőség nyílik több játékidőre és a veszteségek visszaszerzésére. 

A bankrollnál figyelembe kell venni a befizetések és kifizetések díjait. A limitek figyelembevétele a bankroll másik része, mert befolyásolhatja a nyeremények vagy veszteségek áramlását. Ha a megfelelő bankroll stratégia a helyén van, feltétlenül használja fel a félretett pénzt szerencsejátékra.

Ha bevezetünk néhány olyan szabályt, amelyek tükrözik a szerencsejátékkal kapcsolatos személyes elképzeléseinket, és a számításokat elvégezzük, teret ad az e-sportban való szórakozásnak. A találgatások és a szorongás egy része magából a játékból származik.

Gyik

Mennyi ideig tart a befizetés vagy a pénzfelvétel?

A befizetések és kifizetések a fizetési módtól és attól függenek, hogy az Unibet hol található szerte a világon. A befizetések általában gyorsak, és perceken belül megtörténik. A kifizetések az egyes helyeken tartózkodó személyek ellenőrzésétől függenek. Napokig is eltarthat, amíg áthaladnak. A szigorú ellenőrzés azonban elengedhetetlen a csalások és egyéb nemkívánatos tevékenységek megelőzéséhez.

Milyen típusú fogadásokat köthetnek a szerencsejátékosok?

A fogadások közé tartoznak az első ölések, a legtöbb ölés, a tárgyak, a pénzvonal, a meccs győztesei, a pisztolykör győztese, a térkép győztesei, a csapatok, a legtöbb győzelmet szerző játékosok, a pontos pontszámok és még sok más. Az Esport fogadás egy teljesen új és egyedülálló módja annak, hogy ütéseket szerezzenek. Ez jó ok arra, hogy ellenőrizze. Friss, és olyan, ami a megszokottól eltérő lesz sok hosszú távú játékos számára, akik hozzászoktak a szokásos kaszinójátékokhoz vagy sportfogadásokhoz.

Mikor jön még több esport játék?

Úgy tűnik, hogy a legtöbb esportot kínáló fogadási webhely hasonló típusú játékokkal rendelkezik. Sok múlik az alkotókon és az új játékok népszerűségén. Az Unibetnek biztosítania kell, hogy minden új játék nyereséges vállalkozás legyen. Ez azt jelenti, hogy egyre több eSport jön, de ennek gazdaságosnak és igazságosnak kell lennie a játékosok és az Unibet számára. Végül a játékokat széles közönségnek kell élveznie, és a jó játékok valószínűleg nem kerülnek fel az oldalra.

Miért érdemes megbízni az Unibetben?

Az Unibet nem működik megfelelő licenc nélkül, és komolyan veszi a játékosok biztonságát. Ez egy törvényi kötelezettség, amelyet mindig betartanak. (SSL) titkosítást és a legújabb hitelesítési eljárást használják a játékosok ellenőrzésére. Ezenkívül az Unibet számos kedvező értékelést kapott az oldalakon, és továbbra is megbízható fogadási oldalként ismert.

Milyen e-sportokra fogadhatok?

A játékok közé tartozik a Counter-Strike: GO, a Dota2, a League of Legends és a Starcraft 2. Más játékok gyakran rövid ideig jelennek meg az oldalon. Számos különféle dologra lehet fogadni, például versenyekre.

Ki tud esportot játszani az Unibettel?

Bárki, aki betöltötte a 18. életévét vagy a 21. életévét, sportolhat az Unibetnél. A regisztrációhoz a játékosoknak rendelkezniük kell egy e-mail címmel, azonosítóval és egyéb lényeges információkkal is. Az új játékosoknak is rendelkezniük kell a weboldalon ismertetett fizetési módok egyikével. A komoly szerencsejáték-problémákkal küzdő játékosok tartózkodjanak az oldaltól.

Hol érhetik el az amerikai játékosok az Unibetet?

Csak bizonyos államok engedélyezik az Unibet fogadását az Egyesült Államokban. Ide tartozik New Jersey, Pennsylvania, Indiana és Virginia. A pletykák szerint néhány más állam is érdeklődik az Unibet iránt. A jövőben az Unibethez való hozzáférés még nagyobb lehet az Államokban.

Milyen fizetési módok állnak rendelkezésre?

Az államspecifikus módszerek közé tartozik az előre fizetett kártyák, a PayNearMe, a hitel- és betéti kártyák. A megfelelő fizetési móddal kapcsolatos további információkért forduljon az ügyfélszolgálathoz. Minden helyszín kicsit más. Az Unibet azonban biztosítja, hogy megbízható fizetési módokat használjon.

Van jó támogatás?

Az Unibet élő chaten, telefonhívásokon és e-maileken keresztül nyújt támogatást ügyfeleinek. Az oldal azért nyújtja ezt a szolgáltatást, hogy ügyfelei kiváló ügyfélszolgálatot és biztonságot élvezhessenek. Az ügyfélszolgálat többek között a regisztrációban, a fizetési problémák megoldásában, a bejelentkezési problémák megoldásában, valamint az online számláról történő pénzfelvételben segíti az ügyfeleket.

Az Unibetnek több esportja lesz a jövőben?

Az Esport fogadási lehetőségek széles skáláját kínálja az Unibet. A játékok közé tartozik a Counter-Strike:GO, a Dota2, a League of Legends és a Starcraft 2. Más játékok gyakran rövid ideig jelennek meg az oldalon. Az Unibetnél olyan játékok is megjelennek, mint a World of Warcraft, a Hearthstone és a Call of Duty. A FIFA, a Street Fighter és a Dragon Ball FighterZ is elérhető bizonyos időpontokban. Látogass el egy Unibet oldalra, hogy megtudd, mit kínálnak.

Lehet kriptovalutát befizetni?

Jelenleg semmi sem utal arra, hogy az Unibet elfogadná a kriptovalutákat. A kriptovalutát használni kívánó játékosoknak más fizetési módot kell keresniük az Unibet oldalán. Senki sem zárhatja ki azonban annak lehetőségét, hogy az oldal a jövőben felkarolja a kriptot.

Total score9.0

Tények a kaszinóról

Year foundedYear founded: 1997
Befizetési módszerekBefizetési módszerek (12)
Bank Wire Transfer
Credit Cards
Debit Card
Maestro
MasterCardNetellerPaysafe CardSkrill
Swish
Ukash
Visa
Visa Electron
BónuszokBónuszok (6)
Befizetési bónusz
High-roller bónusz
Ingyenes fogadások
Mérkőzésbónusz
Újratöltési bónusz
Üdvözlő bónusz
JátékokJátékok (55)
Agárverseny
American Football
Azuree Blackjack
Baccarat
Baseball
Bingó
Blackjack
Box
CS:GO
Chess
Cycling
Darts
Dota 2
Dragon Tiger
Esport
Floorball
Formula 1
French Roulette Gold
Futball
Futsal
Gaelic Football
Golf
Handball
Háromlapos póker
Jéghoki
Kosárlabda
Krikett
Labdarúgás-fogadás
League of Legends
Live Immersive Roulette
Live Texas Holdem Bonus
Lóverseny
MMA
Motorverseny
Nyerőgép
Politika
Póker
R6
Rugby
Rulett
Snooker
Sport
Sportfogadás
StarCraft II
Surfing
Table Tennis
Television
Tennis
UFC
Valorant
Videópóker
Virtual Sports
Volleyball
Winter Sports
Ügetés
LicencekLicencek (5)
AAMS Italy
Belgian Gaming Commission
Danish Gambling Authority
Malta Gaming Authority
UK Gambling Commission
NyelvekNyelvek (17)
angol
cseh
dán
finn
francia
görög
lengyel
litván
magyar
norvég
német
olasz
orosz
portugál
román
spanyol
észt
OrszágokOrszágok (17)
Belgium
Brazília
Csehország
Egyesült Királyság
Finnország
Görögország
Horvátország
Kanada
Lengyelország
Magyarország
Norvégia
Németország
Olaszország
Oroszország
RomániaSvájc
Svédország
SzoftverekSzoftverek (14)
Blueprint Gaming
GTS
Genesis Gaming
IGT (WagerWorks)
Jadestone
Microgaming
NetEnt
Nyx Interactive
Play'n GO
Push Gaming
Quickspin
Relax Gaming
Skillzzgaming
Thunderkick