Unibet fogadói vélemény

UnibetResponsible Gambling
CASINORANK
9/10
Bónusz100% üdvözlő bónusz 100 €-ig
1997 óta megbízható
Legendás sportfogadás
Megbízható
Ellenőrzött
Biztonságos
1997 óta megbízható
Legendás sportfogadás
Unibet is not available in your country. Please try:
Amelia Tan
ReviewerAmelia TanReviewer
Fact CheckerTomas NovakFact Checker
LocaliserÁdám KovácsLocaliser
Bónuszok

Bónuszok

Az Unibet jól ismert bónuszairól és promócióiról, amelyek vagy sportspecifikusak, vagy általánosan jobbak. A játékosoknak ügyelniük kell az interneten megjelenő kódokra. Ezek a kódok bónuszokat és promóciókat aktiválnak.

A bónuszok befizetési bónuszok, pénzvisszatérítési bónuszok és még sok más formájában érkeznek. Különféle fogadási típusokon alapulnak, mint például a sport, a póker és még az esport is. Rendszeresen ellenőrizze a promóciókat és bónuszokat, és ne feledje, hogy az Unibet bónuszlapjain ország- és államspecifikus információk találhatók

Teljes Listáját Unibet Bónuszok
Befizetési bónuszBefizetési bónusz
Játékok

Játékok

Az Unibet követte a trendet, és számos esportot vett fel a weboldal katalógusába. Időbe telik, amíg megtalálják az ilyen játékokat az oldalon, és sok amatőrnek, aki még nem ismeri ezt a fogadást, még mindig több tanulásra van szüksége. Az Unibet azonban kiváló munkát végzett a versenyképes játékok létrehozásában, a fogadások széles skálájával.

Az e-sport piac kicsi, és lassan a világon sok helyen hódít.

+3
+1
Bezárás

Szoftver

Az Unibet különböző nemzetközi fizetési módokkal és sokféle online játékossal dolgozik. Ennek a kihívásnak a teljesítése érdekében a fizetési módokhoz kapcsolódik a Security Socket Layer (SSL) titkosítás használatával. Az ilyen technológia megfelel a Payment Card Industries adatbiztonsági szabványának.

Kifizetések

Kifizetések

Az Unibet számos biztonságos fizetési lehetőséget kínál a befizetésekhez és kifizetésekhez. Kártyák, feltöltőkártyás kártyák és e-pénztárcák, valamint néhány más alternatív módszer is elérhető. Az Unibet nem számít fel pénzfelvételi díjat, de a bank vagy más külső szolgáltató felszámíthat szolgáltatásaiért.

$5, $/€/£5
Minimális befizetés
$10, $/€/£10
Min. kifizetés

Betétek

A befizetés az Unibet webhely helyétől függ. A pénz befizetése előtt egy általános folyamaton kell keresztülmenni. Először a játékosoknak regisztrálniuk kell a weboldalon, majd befizetés szükséges az üdvözlő bónuszhoz.

A játék megkezdéséhez és a befizetéshez legalább 10 dollár körüli befizetés szükséges. Az Unibet egy sor biztonságos fizetési módot kínál. A befizetés időzítése, limitjei és módszerei szintén az egyes helyektől függenek. A befizetések általában perceken belül megtörténnek.

Kivonás

A kifizetés egyszerű folyamat az Unibetnél, és mobiltelefonon vagy laptopon is végrehajtható. Csak lépjen a banki részre a képernyő tetején. Kattintson a visszavonásra, és válassza ki az Unibet fizetési módot. Van egy minimális és maximális kifizetési összeg, amely a helytől függ.

A kifizetés hosszabb ideig tart, mint a befizetés, mivel az Unibetnek ellenőriznie kell a személyazonosító okmányokat és igazolnia kell azokat. A szokásos feldolgozási idő a fizetési módtól függ, és percekig, napokig tarthat. Nincsenek díjak, de a számlákat teljesen ellenőrzik, mielőtt pénzt adnak a játékosoknak. A napi pénzfelvételi limitek is érvényesek. Kifizetés előtt egyeztessen az ügyfélszolgálattal.

Bizalom és biztonság

Bizalom és biztonság

Unibet extra erőfeszítéseket tesz a felhasználók biztonsága érdekében. A szolgáltató betart minden szigorú szabályt és irányelvet a biztonságos és felelősségteljes online szerencsejátékhoz. Unibet jó hírű szerencsejáték-hatóságok engedélyezik és szabályozzák, ami segít biztosítani a szolgáltató tisztességes és átlátható működését.

Biztonság

Az Unibet egy megbízható oldal, amely kiváló biztonsági intézkedéseket tesz a működés során. Az Unibet rendelkezik engedéllyel, és elismeri a szerencsejáték- és fogadási egyesületi törvényeket azokban az államokban és országokban, ahol működése engedélyezett.

Ezenkívül a biztonsági szoftvert és a titkosítást továbbra is a legújabb verziókkal frissítik, hogy megakadályozzák a rendszer jogosulatlan megváltoztatását. Az Unibet bekéri a játékosok által megadott személyes adatokat, például azonosítási és fizetési információkat. Ez főleg akkor történik, amikor a játékosok regisztrálnak vagy pénzt vesznek ki.

Responsible Gaming

Az online fogadás egyes játékosok megszállottságához és csődhöz vezethet. Az ügyfelek önkizárást kérhetnek, ha egy játékos azt észleli, hogy nőtt az adóssága, és túl sok időt fordítanak online szerencsejátékra. Az önkizárás lehetővé teszi a játékos számára, hogy egy-öt évre vagy még tovább pihenjen minden online játéktól. Akár az is lehetséges, hogy egy életre kizárják azokat, akik nagyon komoly szerencsejáték-problémákkal küzdenek.

Önkorlátozási eszközök

  • Befizetési limit eszköz
  • Önkizárási eszköz
  • Pihenési időszak eszköz
  • Önértékelési eszköz
Ról Ről

Ról Ről

Az Unibet 1997-ben alakult, és gyorsan az egyik legnagyobb online fogadási szereplővé vált. Hírnevet szerzett a sportfogadások terén, és kiterjesztette tevékenységét a kaszinójátékokra, a pókerre, az asztali játékokra és most az esportra is.

A cég emellett kiváló bónuszokat és ügyfélszolgálatot hozott létre, így az egyik legmegbízhatóbb márkává vált. Ez azonban még nem minden, mivel a cégnek van néhány szilárd biztonsági szoftvere és protokollja a játékosok védelmére. Az Unibet hírnevének köszönhetően a világ minden tájáról érkezett ügyfelek ezrei használnak különböző pénznemeket és nyelveket, hogy naponta játsszanak e-sportokat és más játékokat.

Gyors tények

Vállalat: Unibet Services Limited, Trannel International Ltd, Platinum Gaming Limited
Alapítás éve: 1997

Számla

A számla létrehozása az Unibet-en gyors és egyszerű. Laptopról vagy mobiltelefonról percek alatt beállítható. A fiók beállítása után a játékos bármelyik eszközön keresztül hozzáférhet az esporthoz. A fiók beállítása a következő;

Először a játékos az Unibet kezdőlapjára lép, és kiválasztja a csatlakozás gombot. A gomb több lépés felé vezeti az új játékost. Az első lépés egy érvényes e-mail cím megadása és megerősítése. Ezután adja meg a vezeték- és utónevet, telefonszámot, címet, helyet és egyéb információkat.

Támogatás

Az Unibet azonnali élő chaten, közvetlen telefonhívásokon és az elérhetőségekben megadott e-mail címeken keresztül nyújt támogatást ügyfeleinek. Az Unibet ezeket a kommunikációs eszközöket biztosítja a minőségi szolgáltatás és a biztonság érdekében.

A nyújtott ügyfélszolgálat magában foglalja az ügyfelek online regisztrációjának segítését, a bejelentkezési problémák megoldását, a fizetési problémákat, valamint a kaszinószámláról történő pénzfelvételt.

Tippek És Trükkök

Fogadás előtt alaposan tájékozódjon az esportról az Unibet blogok és hírek rovatainak ellenőrzésével. Információkat osztanak meg a legutóbbi mérkőzésekről és versenyekről. Az Unibet új funkcióit vagy bónuszait is tartalmazza.

Számos előrejelzési oldal is felbukkant az interneten, amelyek statisztikákról és egyéb átgondolandó tényezőkről adnak információkat. Az egyéb információk közé tartozik többek között a meccstörténet, a jelenlegi forma és a sérülések. Ez mélyebb megértést ad arról, hogy mire készül a fogadás. Ez egy hosszú távú stratégia, amely több nyereményt és jobb bankrollt eredményez.

Akciók És Ajánlatok

Az új és jelenlegi eSport fogadók a Unibet ajánlatainak és bónuszainak széles skáláját élvezhetik. Felpörgetheti eSport fogadását, ha megragad néhány érdekes promóciót Unibet szolgáltatótól – különösen azokat, amelyekre jó feltételek vonatkoznak.

Gyik

Melyek a leggyakrabban feltett kérdések az Esport fogadással kapcsolatban az Unibetnél? Ezekre a kérdésekre itt találja meg a választ.