Hírek

March 31, 2022

Hogyan fogadjunk az Apex Legendsre 2022-ben

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Az Apex Legends fogadása lassan egyre nagyobb teret hódít, ahogy a battle royale hero lövöldözős játék egyre több rajongója fogad a több száz versenyen és versenyen világszerte. Ha a fogadás ötletnek tűnik, akkor itt a helye. Tudjon meg mindent az Apex Legends 2022-es fogadásáról az alapoktól kezdve Apex Legends online fogadás a legnagyobb versenyekre és csapatokra.

Hogyan fogadjunk az Apex Legendsre 2022-ben

Mi az Apex Legends?

A Respawn Entertainment és az Electronic Arts által fejlesztett és kiadott Apex Legends az egyik legnagyobb battle royale játék az eSport színtéren, több mint 13 millió heti aktív játékossal. Ezt az online többszereplős videojátékot az innovatív, modern harcok jellemzik, és az alapszezonok, amelyekben két háromfős csapat találkozik egy folyamatosan zsugorodó szigeten.

Az Apex Legends kiterjesztette hatókörét az eSport fogadási ágazatra is. Bár ez nem a CS: GO, a Dota 2, a FIFA és a League of Legends szintjén van, a 2019 decemberében megrendezett Apex Legends Global Series kezdete óta, amikor 3 millió dolláros nyereményalapot úsztattak meg, lassan felfelé halad. A hatalmas nyereményalap ébresztőként szolgált az eSports csapatok és a fogadóirodák számára egyaránt. Manapság a fogadók az Apex Legends versenyek és versenyek széles skálájára fogadhatnak számos, online eSport fogadási piacot kínáló webhelyen.

Fogadás az Apex Legendsre

2022 határozottan mozgalmas év lesz az Apex Legends fogadási térképén. Játékosként azonban fontos, hogy mindennel tisztában legyen az Apex Legends fogadással kapcsolatban. Azok számára, akik most ismerkednek az Apex fogadással, az alábbiakban három kulcsfontosságú dolgot kell megjegyezni.

Apex Legends Markets

A fogadási piacok egy Apex Legends mérkőzés vagy verseny különböző lehetséges kimenetelére utalnak. Mielőtt elkezdené, a fogadóknak meg kell győződniük arról, hogy ismerik az elérhető piacokat. Sok játékos elköveti azt a hibát, hogy olyan piacokon tesz fogadást, amelyeket alig ért. Az Apex Legendsnek rengeteg piaca van. A fogadók gyűjtőkre, végösszegre, Moneyline fogadásra, közvetlen fogadásra és speciális fogadásra fogadhatnak. A népszerű Apex Legends fogadási piacok példái közé tartozik többek között a matchwinner, a versenygyőztes, a legtöbb ütés, a térképgyőztes, a leghosszabb ütések és a térképpontszámok.

Az Apex Legends esélyeinek megértése

A piacokon kívül fontos megérteni az esélyeket is, amelyek kéz a kézben járnak a fogadási piacokkal. Az esélyek egy esemény (eredmény) bekövetkezésének valószínűségét jelentik. Minél nagyobb az esély, annál kisebb az esélye annak, hogy az esemény elmúlik.

Más sportfogadásokhoz hasonlóan fogadási szorzók Az Apex Legends három formátumban lesz elérhető, amint azt alább tárgyaljuk.

  • Tizedesjegyek - Ez a legnépszerűbb tizedesjegy formátum. Más néven európai szorzók, a tizedes szorzók szerinti nyeremény kiszámítása úgy történik, hogy az esélyt megszorozzuk a téttel.
  • Tört esély- Brit oddsként is emlegetik, ez egy másik népszerű odds-formátum. Törtszámban ábrázolva a bal oldali szám (számláló) a tört szorzóban az, amit a játékosoknak meg kell tenniük, hogy megnyerjék a jobb oldali tétet (nevező).
  • Pénzvonalak - Más néven amerikai vagy amerikai odds, a Moneylines lehet kedvenc (-) vagy esélytelenebb (+). A kedvencek azt az összeget jelentik, amelyet meg kell tenni a 100 dollár nyeréséhez, míg az esélytelenek a minden 100 dollár után nyert összeget, plusz a tétet.

A legjobb Apex Legends fogadási oldalak 2022-ben

2022-ben több száz van online eSport fogadási oldalak, egyesek eredetiek, míg mások időpocsékolás. Amikor kiválasztasz egy fogadási oldalt, amelyhez csatlakozni szeretnél, feltétlenül mérd fel, hogy az engedélyezett-e vagy sem. Ezenkívül ellenőrizze az olyan funkciókat is, mint a mobilalkalmazások, az ügyfélszolgálat, a befizetés és kifizetés, a biztonság és a bónuszok. Fontos, hogy ellenőrizze, hogy a webhely rendelkezik-e Apex Legends fogadási piacokkal.

Apex Legends 2022-es szezon

A legfontosabb események közül melyek a legnagyobb Apex Legends versenyek és csapatok 2022-ben? Ez nagyon fontos a fogadók számára, mivel a korábbi menetrend ismeretében a játékosok jobban követhetik a résztvevő csapatok formáját és egyéb dinamikáját, amelyek befolyásolhatják a versenyek és versenyek kimenetelét.

Csakúgy, mint az előző szezonban, az Apex Legends versenynaptár is mozgalmas lesz. Vannak selejtezők, A-Tier események, B-Tier események, C-Tier események, D-Tier események és S-Tier események. A legjobb fogadható versenyek közé tartozik az Apex Legends Global Series, a Pro League alapszezon, a Challenger Circuit, az ALGS Championship, a RAGE PARTY, az ACADEMIA kupa, az Apex Legends Winter Circuit és a Japan Series.

A naptár ismerete mellett elengedhetetlen, hogy ismerjük az eSport színtér legjobb csapatait, az egyes csapatok teljesítményét és jelenlegi formájukat. Több tucat Apex Legends csapat van. Természetesen néhányan a legjobb fiókteljesítményt nyújtják, így a fogadók kedvenceinek listáján kell szerepelniük. 2022-ben a legjobb Apex Legends csapatok közé tartozik az NRG, a Complexity Gaming, a G2 Esports, a Spacestation Gaming, a Team Liquid, a Sentinels és a Counter Logic Gaming.

Hol kövesse az akciót

Hol követhetik a fogadók az akciót? Nos, ez az eseménytől függ. Számos Apex Legends eSports mérkőzést közvetítenek olyan webhelyeken, mint a Twitch és a YouTube. A legjobb fogadási oldalak élő hírfolyammal is rendelkeznek, így a fogadók közvetlenül a fogadóirodák oldaláról láthatják az eseményeket.

Ez a körözés vége. Ne felejtsen el megnézni néhány eSport fogadási tippet, mivel ezek nagymértékben növelik a nyerési esélyeket az Apex Legends online fogadásában.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Az ALGS 2024 szezon második fele: mély merülés az esport jelenségben
2024-06-02

Az ALGS 2024 szezon második fele: mély merülés az esport jelenségben

Hírek