A Valorant új kiadásokkal megrázza a piacot

Hírek

2022-07-14

A Valorant a Riot Games által készített zászlóshajó First-Person Shooter. A Riot streamereket használó szokatlan marketingterve már több Twitch-rekordot döntött. A népszerűség a játék eredetiségének és a Riot egyedi marketingtechnikájának köszönhető, amely a Valorantot választotta az online esport fogadások terén.

A Valorant új kiadásokkal megrázza a piacot

A Riot Games célja, hogy a stratégiai lövöldözős játékokat és az e-sportokat könnyen elérhetővé tegye a kezdő játékosok számára. Ezen túlmenően a szolgáltató játékokat fejleszt, hogy jelentős versenytársat vonzzon be. A szolgáltató arra is törekszik, hogy válaszoljon a professzionális játékosok által a műfajt ért kritikák egy részére.

Új játékügynök

Az utolsó bátor ügynök, a Neon 2012-ben jelent meg. Hosszú idő telt el azóta, hogy a Riot újabbat hozott a játékba. A rajongók már jó két hónapja sürgetik a következő karaktert. A Riot Games úgy döntött, hogy eltölt egy kis időt a játék aktuális tartalmának fejlesztésére, beleértve a fegyverek és ügynökök egyensúlyozását és a térképfrissítéseket.

A források ezt mondják Bátor a játékosoknak már nem kell sokat várniuk, hogy a következő hős ügynököt akcióban láthassák. Az új ügynök néhány sérült tehetséget hoz magával. Eddig ez az összes elérhető információ a Valorant Agentről, a Bounty Hunterről, olyan elismert játékkiszivárogtatók szerint, mint a ValorLeaks.

Ennek a török fejvadásznak gótikus és kísérteties hangja lesz. Az ügynök üldözni fogja a játékosok félelmeit, ha nem temetik el őket. A Riot elképzelése, miszerint egy Fejvadász karakterrel „intimebbé” tenné az ellenség üldözését a térképeken, beteljesült.

Az új ügynök képességei

Az ügynök növekvő rajongótábora is rávilágított a képességeire. A Prowler képesség megidéz egy felderítő lényt, hogy megkeresse a közeli ellenfelet. Amikor az ellenfelet felfedezik, rövidlátóvá válik. Ezek a kiegészítések olyan Valorant fogadási piacokat adnak hozzá, amelyek felvehetők az online esport fogadási oldalakra.

  • Lefoglalni: Ez a képesség egy gömböt lő ki az égre, amely a szomszédos ügynökökön landol, leköti és megsüketíti őket, és rövid AoE sugárban sebzést okoz.
  • Tanya: Ez a képesség megegyezik a megragadással. Csak a gömb tér vissza az égre, és átalakul őrré, aki visszautasítja a megfigyelt ellenfeleket.
  • Alkony: Ez a képesség ködhullámot hoz létre, amely elhallgattat, nyomon követi és lerombolja az ellenségeket, akikkel kapcsolatba kerül.

A Verizon VCT Game Changers Series főversenye

Az esportfogadás szerelmesei részt vettek a bajnokságban. Egy hétvégi nyílt selejtező után a legjobb nyolc csapat versenyzett a 2022-es Verizon VCT Game Changers Series első nagy versenyén. A nyílt selejtezők legjobb 8 csapata jutott tovább a főversenyre, a kettős kieséses sorozatra, amely április 6-án kezdődött. lehetőség fogadni és követni az eseményt a népszerű esport fogadási oldalakon.

Az április 9-i nagydöntő a legjobb az ötből lett, minden mérkőzés a legjobb az ötből lett. A csapatok a nyereményalap egy darabjáért és a pontokért versengtek a Game Changers World Championship kvalifikációért. A Verizon VCT Game Changer sorozatok legjobb 16 csapata összesen 410 pontot kap.

Díjak

A Cloud9 White és 80 pont volt a győztes, 20 000 dollárral és 80 ponttal. A Shopify Rebellion lett a második, és 10 000 dollárt és 60 pontot kapott. A harmadik és negyedik helyen a Dignitas Female és a Counter Logic Gaming Red végzett. A csapatok 7000 és 5000 dollárt, valamint 50 és 40 pontot kaptak.

A Gen.G Black és a TSM X az ötödik és hatodik helyen végzett, 3000 dollárral és 30 ponttal. Az utolsó kettő a 7., illetve a 8. helyen végzett. A VersionX és a Dart Monkeys 1000 dollárt és 20 pontot kapott eredményeikért.

A vitézség mesterei

A 2022 VALORANT Champions Tour a folyamatban lévő szezonnyitó rendezvény. A reykjaviki Masters-re való kvalifikációért csapatok ezrei versenyeznek hét regionális VCT-versenyen. Azok az egyének, akik érdeklődnek az eseményen való fogadás iránt, jó hírű online forrásoknál kereshetnek esport fogadási tippeket. Az esemény széles körű piacot biztosít a fogadók számára.

Az esemény egy GSL-stílusú dupla kieséses csoportjátékkal kezdődött, majd nyolccsapatos dupla kiesős csoportba került. A zárójelben a legjobb négy csapatot jelölték ki. a többieket két csoportra osztották a Challenger versenyeken nyújtott teljesítményük és régiójuk erőssége alapján.
Az első két helyezett jut a dupla kieső szakaszba, a legjobb négy kiemelt csapattal szemben. Az online fogadás akkor éri el a csúcsot, amikor a játékok elérik ezt a szintet.

Díj

A győztes 200 000 dollár pénzjutalomban és 750 pontban részesül. A második helyezett 120 000 dollárt és 500 pontot kap. A harmadik és negyedik helyezett csapat 85 000 és 65 000 dollárt, valamint 400 és 300 pontot kap. Az ötödik és hatodik helyezett csapat 40 000 dollárt és 250 pontot kap.

Még mindig van esély az online esport fogadásra, mivel ezek egyikét sem erősítették meg, mert a verseny még mindig tart. A FunPlus Phoenix csapata különösen 200 körpontot kapott. Az orosz-ukrán háború miatti utazási korlátozások miatt nem vehetett részt a Masters versenyen.

YouTube Streamer kitiltva

Miután egy bátor Tirade klip nyilvánosságra került, egy 6,9 millió követővel rendelkező Valorant YouTube Streamert betiltottak. Az IShowSpeed, egy játék YouTuber és kísérletező rapper, kitiltották a Valorant és más Riot Games játékokról. Ezenkívül kitilthatják a YouTube-ról, mert lealacsonyított egy női játékost a Riot taktikai hőslövészetében.

Az IShowSpeed ezt követően bocsánatot kért tettéért. Azt állította, hogy rossz napja volt a vírusos videóban, és úgy tűnik, ez váltotta ki a kitiltást. Bár a helyzet gyorsan megoldódott, vitákat váltott ki a játékon belüli trash talkról.

Legújabb hírek

A Fortnite fogadás alapjai
2023-03-30

A Fortnite fogadás alapjai

Hírek

Kaszinós promóció

22BET:600 dollárig
Játék most

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

1xBet
1xBet:Akár 1500 € + 150 ingyenes pörgetés

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Ne hagyja ki ezeket a bónuszajánlatokat!

22BET
22BET
Befizetési módszerek
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Szerezze meg bónuszát!22BET értékelés

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

1xBet
1xBet
Befizetési módszerek
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Szerezze meg bónuszát!1xBet értékelés

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Close