A legjobb e-sport bukmékerek helyezése a következővel Sofort

A Sofort az egyik legnépszerűbb fizetési lehetőség Európában, különösen Németországban, Svájcban, Ausztriában, Belgiumban és több mint 40 országban. Jelenleg több mint 147 millió aktív felhasználója van. Emiatt a legtöbb európai ügyfeleket megcélzó online vállalkozás számára kötelező, beleértve az online fogadási oldalakat is. A Sofort fizetési mód fejlett biztonsági funkciói miatt különösen népszerű az esport fogadók körében.

A legmagasabb szintű biztonság elengedhetetlen az online szerencsejátékok világában, hogy megakadályozzuk, hogy a fogadók áldozatul essenek a számos átverő oldalnak. Az e-pénztárcákkal ellentétben a Sofort-felhasználóknak nem kell feltétlenül regisztrálniuk a szolgáltatásra vagy virtuális fiókot létrehozniuk. Banki adataikat használhatják tranzakciók lebonyolításához és a hitelesítési eljárás kiválasztásához.

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

A Sofort-ról

A Sofort egy valós idejű banki módszer, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy gyors és egyszerű online fizetéseket hajtsanak végre, beleértve az eSports kaszinókba történő befizetéseket is. A Pay Now márkanév 2014-ben jelent meg, miután a Klarna Group felvásárolta a Sofortot. 2017-ben a Klarna felvásárolta a Sofort közvetlen versenytársát, a BillPayt is. Ez a lépés megerősítette a Sofort pozícióját Európa egyik legnagyobb fizetési megoldásaként, több mint 70 000 kereskedővel és több mint 3 000 000 tranzakció feldolgozásával havonta.

A Pay Now központja Münchenben, a Bayern államban található. A szervezetnek azonban van értékesítési irodája Spanyolországban, Belgiumban és Lengyelországban. A cég 66 fizetési szolgáltatóval is együttműködik Európán keresztül.

Mennyire népszerű a Sofort?

A Sofort biztonságos online fizetési szolgáltatóként tette le nevét az esport iparágban. Népszerűségének fő oka az, hogy a játékosoknak nem kell megadniuk bankkártya adataikat. Sőt, még fiókot sem kell létrehozniuk a szolgáltatás használatához.

Ez biztosítja, hogy egyetlen kereskedő sem tudja tárolni a felhasználók hitel- vagy betéti kártyaadatait. Ehelyett a Sofort lehetővé teszi a felhasználónak, hogy online banki adatait használja befizetésekhez. A felhasználók azonnali értesítést is kapnak minden befizetésről. Pénzeszközök befizetése esetén egy esport fogadási oldal, a szolgáltatás használatával a fogadók folytathatják a fogadást, amint jóváhagyták befizetési tranzakcióikat.

Hogyan lehet befizetni a Sofort segítségével?

Ahhoz, hogy eSport-számlát finanszírozhassanak a Sofortnál, a fogadóknak rendelkezniük kell meghatározott bankokban a 13 európai ország bármelyikében, ahol a Sofort elérhető. Ezenkívül a felhasználóknak meg kell győződniük arról, hogy bankjaik támogatják-e a szolgáltatást a befizetési folyamat megkezdése előtt. A következő lépés annak biztosítása, hogy az eSports fogadóiroda elfogadja a Sofort befizetéseket. Végül a fogadóknak gondoskodniuk kell arról, hogy elegendő pénz legyen a bankszámlájukon az elhelyezni kívánt betét finanszírozásához.

A Sofort használata az online esport fogadóirodákban

Az új felhasználóknak a folytatás előtt számlát kell regisztrálniuk a fogadási oldalon. A számlával rendelkezők a banki oldalon a befizetési lehetőségek közül választhatják a Sofortot. Meg kell jelennie egy felugró oldalnak, amelyen a befizetendő összeget kell kitölteni.

A befizetési kérelem elküldésével a felhasználók a Sofort felhasználói felületére kerülnek. A felhasználóknak ezt követően meg kell erősíteniük, hogy kezdeményezték a befizetést, és ki kell választaniuk azt a bankot és számlát, amelyről az összeget befizetik. A tranzakció hitelesítési számot automatikusan elküldjük a felhasználónak SMS-ben. A kód bevitele érvényesíti a tranzakciót, amely azonnali feldolgozásra kerül.

Befizetési limitek

A Sofort nem korlátozza azt az összeget, amelyet a fogadók befizethetnek eSport fogadási számláikra. A legtöbb esetben ezeket a befizetési módokat az eSports fogadási oldalak állítják be.

Hogyan lehet kivonni a Soforttal

A Sofort fő hátránya, hogy nem támogatja a pénzkivonást. Ez azt jelenti, hogy a fogadóknak felfedezniük kell alternatív fizetési módok a kivonásokhoz. Számos más alternatíva közül választhat, amelyek mindegyike különböző előnyökkel és hátrányokkal rendelkezik.

A helyes választás általában a kényelemen, a tranzakciók költségén és a személyes preferenciákon múlik. Például egy olyan fizetési lehetőség, amely támogatja a bárhonnan történő mobilfelvételt és nulla tranzakciós költséget, valószínűleg jó választás lesz, amíg megbízható.

Az a jó az eSport-kivonásban, hogy a fogadókat a méltó lehetőségek hosszú listája várja. A készpénzen kívül itt van néhány Sofort alternatívája, amelyek segítségével bármely eSports kaszinóból kivehet pénznyereményt:

 • Hitelkártyák, pl. Visa, MasterCard és American Express
 • E-pénztárcák, például Skrill, Neteller és Paypal
 • Közvetlen banki átutalások
 • Előre fizetett kártyák, pl. PaySafeCard
 • Kriptovaluta, pl. Bitcoin, LiteCoin

Ideális esetben a fenti visszavonási módok bármelyike a személyes preferenciáktól függ. Ezért a játékosoknak azt tanácsoljuk, hogy a Sofort bármely alternatívájának vizsgálatakor kellő körültekintéssel járjanak el.

A Sofort előnyei és hátrányai

Előnyök

 • Biztonságos: A Sofort egy extra adatvédelmi és biztonsági réteget ad az eSports fogadási oldalakra történő befizetéskor. Ez kéttényezős hitelesítés, SSL-protokollok, fejlett titkosítások és sok más biztonsági funkció használatával történik. A felhasználói banki információkat soha nem osztjuk meg harmadik féllel, ezzel garantálva a felhasználók adatait.
 • Azonnali befizetések: A Soforton keresztül történő befizetések általában azonnaliak. A befizetés összege a tranzakció engedélyezése után jóváírásra kerül a felhasználó játékszámláján. A fogadók továbbra is fogadhatnak kedvenc eSport játékaikra, amint megerősítik a befizetést.
 • Elfogadja a visszatérítéseket és a visszaterheléseket: A Sofort támogatja a visszatérítéseket és a visszaterheléseket. Ez általában akkor hasznos, ha az eSport fogadási szolgáltató vagy fogadó hibázott, és vissza akarja vonni a tranzakciót. Ugyanakkor szigorú intézkedésekkel megelőzi a visszatérítést vagy visszaterhelést kérő csalást.
 • A játékosoknak nem kell számlát nyitniuk: A Sofort felhasználókat nem vetik ki hosszadalmas számlanyitási folyamatnak, ami versenyelőnyt biztosít a fizetési szolgáltatásnak a legtöbb kaszinó fizetési lehetőséggel szemben, az eSporttal szemben.

Hátrányok

 • A fizetési szolgáltató nem kínál globális lefedettséget
 • Nem duplázódik kivonási lehetőségként

Sofort számlanyitási folyamat

Hogyan hozz létre egy fiókot

A Sofort olyan kényelmessé teszi többek között, hogy nem követeli meg a felhasználóktól, hogy fiókot hozzanak létre a fizetési szolgáltatások igénybevétele előtt. Az egyetlen feltétel, hogy a felhasználók rendelkezzenek a szolgáltatást támogató bankszámlával. A fogadók online banki adataikat használhatják pénzeszközök befizetésére eSport fogadási számláikra. A fő különbség a Sofort használatával kapcsolatban az, hogy nem kell megadniuk banki adataikat a kaszinónak, ami további védelmi rétegként működik.

Korhatár

A Sofortnak nincs korhatára arra vonatkozóan, hogy ki veheti igénybe a szolgáltatást, tekintettel arra, hogy nem bankszámlaként működik. A legtöbb bank azonban általában 18 éves alsó korhatárt ír elő a számlanyitáshoz. Alapértelmezés szerint a Sofort használatának korhatára 18 év. A Sofort használatának nincs más jelentős korlátozása.

Sofort ügyfélszolgálati lehetőségek

A Sofortról ismert, hogy kiváló ügyfélszolgálatot kínál. Az ügyfelek képviselői általában szakszerűen és gyorsan válaszolnak. Az ügyfélszolgálatnak két fő csatornája van, amelyeket alább kiemelünk.

Telefon

Az ügyfélszolgálati szolgáltatások elérésének legegyszerűbb és leghatékonyabb módja a telefonhívás. Minden támogatott ország rendelkezik egy dedikált telefonszámmal, amelyet a felhasználók felhívhatnak, hogy beszélhessenek a támogatási ügynökökkel. A felhasználók a telefonszámokat a Sofort hivatalos webhelyének súgó oldalán találhatják meg.

Email

Az ügyfelek képviselőivel való kapcsolatfelvétel másik módja az e-mailek. Az e-mailek hasznosak lehetnek leíró jellegű megkeresések küldésekor. Az e-mailes válaszok megérkezése azonban általában egy-három napot vesz igénybe. Az ügyfélszolgálat e-mail címe support@Sofort.com.

A játékosok választ kaphatnak a Sofort súgóoldalán is. Az oldal sok információt tartalmaz a gyakori problémákról és a gyakran ismételt kérdésekről. Ezenkívül egy keresési funkció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megoldásokat keressenek az általuk tapasztalt konkrét problémára.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács