A legjobb e-sport bukmékerek helyezése a következővel Skrill

A Skrill egy figyelemre méltó digitális pénztárca szolgáltató, amely több mint 130 országot szolgál ki világszerte. A felhasználók örömmel veszik igénybe pénzátutalási szolgáltatásait, mert gyors, megbízható és elképesztően egyszerű a használata. Emellett számos fizetési módot támogat, beleértve a banki átutalást, valamint a hitel- és betéti kártyákat.

Nevezetesen, a Skrill 2001 óta segíti a gyors digitális fizetéseket, Moneybookers néven. Gyors növekedése figyelemre méltó volt – 2007-re Európa három legjobb e-pénztárcája közé került. A Skrill népszerűsége tovább szárnyal, ami megmagyarázza, hogy számtalan jó hírű márka és személy miért hozott létre fiókot vele. Ide tartoznak a Skrill által kiszolgált joghatóságok sportfogadói.

A legjobb e-sport bukmékerek helyezése a következővel Skrill
Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
Fact CheckerTomas NovakFact Checker

Hogyan lehet befizetni a Skrill segítségével?

Feltéve, hogy egy fogadónak már van Skrill-számlája, a következő a legegyszerűbb eljárás, amelyet a Skrill-befizetéskor alkalmazhat:

 1. Regisztráljon egy kényelmes Skrill szerencsejáték oldalon
 2. Lépjen a webhely letéti részéhez
 3. Válassza a Skrill használatát preferált módszerként
 4. Adja meg azt az összeget, amelyet át akarnak utalni Skrill számlájukról fogadási számlájukra
 5. Erősítse meg a tranzakciót

Figyelembe véve, hogy a Skrill egy e-pénztárca, amely gyorsaságáról híres, az esport fogadók azonnal ellenőrizhetik szerencsejáték-számlájuk egyenlegét, amint befizetéseiket ellenőrizték. Figyelemre méltó, hogy nem ez az egyetlen jutalom, amelyet élvezhetnek használja ezt a befizetési módot. Például a Skrill használata olyan bónuszt vonz, amely platformonként változik, és a tag számlájára áthelyezett összeg határozza meg.

Ezenkívül a Skrill egy intuitív weboldallal is büszkélkedhet, amely számos nyelven elérhető, többek között:

 • angol
 • spanyol
 • német
 • olasz
 • fényesít
 • cseh
 • orosz
 • portugál

Ha a fogadó nem ismeri az egyik nyelvet, szabadon választhat másik lehetőséget, hogy pontos adatokat közöljön a befizetési folyamat során. Ezenkívül, mivel a Skrillnek van mobilalkalmazása, a fogadók letölthetik azt, hogy feltöltsék fogadási számláikat, miközben utaznak vagy más ügyeket intéznek otthonuktól távol.

A Skrill előnyei és hátrányai

Nézze meg a Skrill előnyeit és hátrányait.

Előnyök

 • Lehetővé teszi az esport fogadók számára, hogy gyors be- és kifizetéseket hajtsanak végre
 • Számos fizetési lehetőséget kínál a felhasználóknak
 • Számtalan esport fogadási weboldalon elfogadott
 • A világ számos országában elérhető
 • Csúcsszintű ügyfélszolgálatot biztosít
 • Különféle biztonsági/csalás elleni funkciókkal rendelkezik
 • A Skrill alkalmazás használata hihetetlenül egyszerű
 • Több eszközt támogat, beleértve az iOS-t, a webalapú és az Androidot

Hátrányok

 • Egyes országok, például Afganisztán, a Zöld-foki-szigetek, Kuba és Japán korlátozott.
 • Ezért a fogadóknak fel kell keresniük a Skrill webhelyet, és ellenőrizniük kell, hogy ez a fizetési átjáró támogatja-e az ő joghatóságukat. Ha nem, akkor tanácsos egy ugyanolyan jó hírű és megbízható befizetési/kifizetési módot keresni.

Hogyan értékeljük a banki módszereket

A fogadók számára elérhető banki módszerek listája globális szinten hihetetlenül hosszú. Éppen ezért számos dolgot figyelembe kell venniük, amikor a fizetési módokról döntenek. Nézzük tehát a legfontosabb funkciókat, amelyeket a banki lehetőségek rangsorolásához használunk.

Megközelíthetőség

Az egyik tényező, amelyet figyelembe veszünk a befizetési/kifizetési lehetőség megítélésekor, a hozzáférhetőség. Lenyűgöző módon a Skrill világszerte több mint 130 országban érhető el. Néhány ilyen joghatóság Albánia, Németország, Kenya, Ausztrália, Lengyelország, Dél-Afrika, Lettország, Svédország és Chile. Ennek ellenére egyes országok korlátozottak, és lakosaik nem használhatják ezt az e-pénztárcát.

Biztonság

A biztonságot is érdemes figyelembe venni a fizetési módok rangsorolásakor. A Skrill megérdemli az egyik első helyet, mert nagy biztonságú titkosítást alkalmaz, hogy karnyújtásnyira tartsa a hackereket.

Népszerűség az esport fogadóirodák körében

Sok esport fogadó választja a Skrillt a többi fizetési lehetőség helyett. Ez azt jelenti, hogy szolgáltatásai kiválóak, így az egyik legjobb banki módszer a fogadók számára.

Támogatás

A Skrill támogatása telefonon (+1 855-719-2087) és a közösségi médián keresztül érhető el. Webhelyén található egy részletes GYIK rész is, ahol a felhasználók választ kaphatnak néhány kérdésükre.

Felhasználói tapasztalat

A Skrill használhatósága kiemelkedő, köszönhetően annak, hogy alkalmazása több eszközzel kompatibilis, és számos nyelven elérhető. A többi kívánatos funkcióval, például sebességgel és számtalan szervizelt országgal kombinálva nagyszerű felhasználói élményt ígér.

Ezen tényezők alapján a Skrill a legjobb e-pénztárcák közé tartozik, amelyekkel a fogadók kedvenc fogadási oldalaikon befizethetnek.

Népszerűség az esport-fogadási iparágban

Világszerte az esportsbookok több mint háromnegyede elfogadja a Skrillt. A Skrill szolgáltatást igénybe vevő országokban a fogadók fontolóra vehetik, hogy pénzt utaljanak át fogadási számlájukra, és visszavonják nyereményüket. Mielőtt azonban ezt a népszerű fizetési átjárót választaná, érdemes megértenie egy adott fogadási oldal szabályait a Skrillen keresztüli be- és kifizetésre vonatkozóan. Ez megakadályozza az olyan kellemetlenségeket, mint például a késések vagy a sikertelen kifizetési kérelmek, amelyek tönkretehetik a fogadási tapasztalataikat.

Ezenkívül a Skrillt használó esport fogadóknak időt kell szánniuk a használni kívánt esportsbookok kiválasztására. Míg néhányan a Skrill-t kínálják befizetési módként, nem sorolták fel fizetési lehetőségként, és fordítva.

Skrill számlanyitási folyamat

A Skrill fiók létrehozása gyerekjáték. Az alábbiakban felsoroljuk azokat az egyszerű lépéseket, amelyeket a fogadóknak követniük kell a sikerhez:

 1. Látogassa meg a Skrill kezdőlapját.
 2. Nyomja meg a regisztráció gombot az oldal jobb felső sarkában.
 3. Töltse ki a szükséges adatokat. Ezek közé tartozik a teljes név, a lakóhely országa, a preferált pénznem, az e-mail cím és a jelszó.
 4. Kattintson a „Regisztráció” gombra, miután elolvasta a fizetési mód használati feltételeit.
 5. Adjon meg további adatokat, például várost, címet, irányítószámot, születési dátumot és telefonszámot.

A Punternek igazolnia kell Skrill-fiókját a létrehozása után. Az ellenőrzési eljáráshoz szükséges dokumentumok egy része az érvényes jogosítvány, útlevél és személyi igazolvány. A lakcímet igazolni kell, például bankszámlakivonatot vagy közüzemi számla másolatot. A Skrill-ellenőrzési folyamat általában 1-2 napot vesz igénybe, miután a felhasználó megadta az összes szükséges adatot.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács