A legjobb e-sport bukmékerek helyezése a következővel PaysafeCard

A 2000-ben négy osztrák által alapított fizetési platform mára több mint 40 országban nyújt pénzügyi szolgáltatásokat ügyfeleinek, köztük Európa nagy részének és Észak-Amerikában. 2015-re a paysafecard márka csatlakozott az Optimal Payments-hez, egy multinacionális digitális fizetési vállalathoz, amely átnevezte magát Paysafe Group-nak. Európában nincs szükség külső banki partnerre, mert a pénzforgalmi szolgáltató leányvállalata rendelkezik pénzügyi tranzakciók végzésére vonatkozó engedéllyel.

Észak-Amerikában azonban a Bancorp Bank partnerként szolgál a szabályozási követelmények teljesítéséhez. A Paysafecard ügyfelei 16 számjegyű PIN-kódot vagy előre fizetett MasterCard kártyát vásárolhatnak webalapú vásárlásokhoz. A felhasználók online számlát is regisztrálhatnak, hogy a paysafecardot hagyományos digitális fizetésekhez használják, ezért a fizetési szolgáltató népszerű az online fogadók körében.

A legjobb e-sport bukmékerek helyezése a következővel PaysafeCard
Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
Fact CheckerTomas NovakFact Checker

Esport fogadóirodák Paysafe használatával

A Paysafe kártya előre fizetett online fizetési szolgáltatások 16 számjegyű PIN utalvánnyal rendelkező ügyfeleknek. Az ügyfelek a kódot az értékesítési pontokon és digitális platformokon online használják, az értékesítés helyén beírva. A márka növekvő népszerűsége elősegítette a terjeszkedést a nagy szerencsejáték-intézetek felé szerte a világon, beleértve.

A Paysafe kártya népszerűsége

A biztonság a király a befizetési mód keresésében az esport fogadásokhoz, ez az egyik oka annak, hogy a paysafecard népszerűsége folyamatosan nő. A játékosok számára a kényelmes és privát tranzakciók gyors lehetőséget kínálnak az esport fogadási számlákra történő befizetésre. A biztonság és az adatvédelem a fő ok, amiért a legjobb fogadási oldalak lehetőséget adnak az esport-szerencsejátékosoknak arra, hogy a paysafecarddal fogadjanak.

Paysafe kártya használata

A fogadók számára egyszerű a befizetés egy kaszinószámlára a paysafecard segítségével. A felhasználók a 16 számjegyű PIN kódot írják be fizetési módként a webhely pénztáránál, hogy pénzt utaljanak be egy online számlára. Azonban a legnagyobb összeg, amelyet egy szerencsejátékos befizethet a paysafecard segítségével, havi 250 euróra korlátozódik a normál számlatulajdonosok esetében.

A játékos egyszerűen az online kaszinó kezdőlapjára navigál. Kattintson a gombra a befizetésekhez. Válassza a paysafecard-ot befizetési módként. Adja meg a befizetés összegét és a kódot. Egy játékos több kódot is megadhat a finanszírozási limit eléréséhez.

Szerencsére a paysafecard utalványok függetlenek a bankszámláktól, és kényelmes módot kínálnak az ügyfeleknek a kaszinóbefizetések befizetésére anélkül, hogy az online fogadóirodák hozzáférnének a személyes, privát banki adatokhoz. A Paysafecard segít az ügyfeleknek, hogy névtelenek maradjanak a kereskedők előtt.

Az esetleges csalárd veszteségek az utalvány címletére korlátozódnak. Az utalványtulajdonosoknak azonban igazolniuk kell személyazonosságukat, amikor pénzt töltenek fel a paysafecard-utalványokra, és az engedéllyel rendelkező fogadóintézeteknek a törvény szerint végre kell hajtaniuk a személyazonosság-ellenőrzést, mielőtt engedélyeznék az ügyfeleknek a pénzfelvételt.

Kivonási folyamat

A Paysafe Card számláról történő pénzfelvétel zökkenőmentes folyamat. A fizetési platform lehetővé teszi a kaszinók és fogadóirodák számára, hogy pénzt küldjenek az ügyfelek számláira a paysafecard segítségével. A felhasználóknak paysafecard számlával kell rendelkezniük ahhoz, hogy pénzt vonhassanak ki a kártyára szerencsejáték-webhelyekről. Az ügyfelek a fogadási platform visszavonási oldalára lépnek.

Kifizetési módként válassza a paysafecard-ot. Adja meg azt az e-mail címet, amelyet az ügyfél a paysafecard-on regisztrált. Amikor a webhely befejezi a visszavonási folyamatot, a kért összeg 24 órán belül jóváírásra kerül az ügyfél paysafecard egyenlegén.

A Paysafecard kifizetési limittel rendelkezik a felhasználók számára, minimum 10 dollár és maximum 2000 dollár. Most Paysafe Group néven a vállalat arra törekszik, hogy gyors, egyszerű és biztonságos tranzakciókat biztosítson a felhasználóknak. Ezenkívül a mobilbarát alkalmazás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy gyorsan be- és kivegyenek pénzt kaszinó- és online fogadási számláikról.

A Paysafe kártya előnyei és hátrányai

Előnyök

  • A Paysafecard utalványok vásárlása egyszerű. Az európai lakosok és látogatók megtalálhatják a kényelmes kódokat a mobiltelefon-kereskedőknél és az egyéb utalványokat árusító üzletekben.
  • Nincs díj az alap befizetéséért abban a pénznemben, amelyet a felhasználó az utalványra töltött.
  • A fogadási limitek segítenek a szerencsejátékosoknak abban, hogy az előre meghatározott havi költségvetésen belül maradjanak, elősegítve a felelős fogadást.
  • Mind a befizetési, mind a kifizetési folyamat egyszerű és gyors.
  • A fogadók számára a Paysafe kártya számos előnyös funkcióval rendelkezik. A törvényes fizetőeszköz betöltésének számos lehetőségét kínáló kártya azoknak a felhasználóknak szól, akik egyszerű, gyors tranzakciót szeretnének megtapasztalni.

Könnyen kezelhető

A felhasználóknak nincs szükségük bankszámlára vagy hitelkártyára a regisztrációhoz. Bármely pénzes esport fogadó vásárolhat PaySafe kártyát pénzutalványok, csekkek, készpénz és ajándékkártyák befizetéséhez. A kártya feltöltésével a fogadó 16 számjegyű PIN kód használatával fogadhat a fizetési móddal, hogy pénzt helyezzen el online a népszerű esport fogadási oldalakon.

Biztonságos tranzakciók

A Paysafe Card a legmodernebb technológiát használja a pénzügyi és személyes adatok biztonságának megőrzésére. A legtöbb digitális pénztárca platformhoz hasonlóan a vállalat a fizetési módnál az adatvédelmet helyezi előtérbe. Ez egy olyan szolgáltatás, amelyet sok online szerencsejátékos választ. A szolgáltatásokat és értékeléseket más pénzügyi szolgáltatókkal összehasonlítva az esport fogadók felfedezhetik, hogy a fizetési mód versenyképes szolgáltatásokat kínál a webhelyszámlákon történő befizetéshez.

Megközelíthetőség

A több mint 650 000 üzletben megvásárolható kártya könnyen megtalálható a helyi szupermarketekben, benzinkutakban és kisboltokban. A napi internethasználók számára a kényelem kulcsfontosságú a zökkenőmentes befizetési módhoz szerencsejáték közben.

Hátrányok

  • A 16 számjegyű utalványt meg kell vásárolnia, mielőtt pénzt fizetne be, hogy kaszinójátékokkal játszhasson vagy online fogadjon.
  • A Paysafe nem érhető el minden országban.

Miért érdemes Paysafe kártyát használni?

Számos kaszinó és esport platform világszerte elfogad paysafe kártyát a felhasználóktól pénz befizetéséhez. A játékosoknak lehetőségük van a paysafe Mastercard kártyát egy okosóra alkalmazással használni, hogy még egyszerűbbé tegyék a vásárlási és befizetési folyamatot. A fogadók számára a pénzügyi szolgáltató gyors és biztonságos módot kínál a pénzeszközök szétosztására. A regisztrációt követően a pénzügyi szolgáltató átfogó biztonságot és versenyképes díjakat kínál a felhasználóknak.

A Paysafecard megköveteli, hogy a 18 éves vagy annál idősebb felhasználók keressenek egy szárazföldi üzletet az utalvány megvásárlásához. A vállalat webhelye a weboldalán helyet biztosít a résztvevő kiskereskedők számára. Egyszerűen írja be az irányítószám adatait, hogy elérje a paysafecard utalványokat árusító helyi kiskereskedők címeit. Az utalvány megvásárlásához nem szükséges bankszámla vagy hitelkártya. Ehelyett az ügyfelek választanak egy közeli kiskereskedőt, felkeresik az üzletet, és megvásárolják az utalványt a 16 számjegyű PIN-kóddal.

A helyi élelmiszerboltokban, benzinkutaknál és más kiskereskedelmi üzletekben kényelmesen elhelyezkedő paysafecard vásárlások lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy egy utazás során több ügyet intézzenek.

A kártya betöltéséhez a felhasználóknak igazolniuk kell a személyazonosságot egy kormány által kibocsátott személyazonosító igazolvánnyal vagy a lakcím igazolásával. Az ellenőrzést követően a pénztáros átadja a vásárlónak az utalványt, amelyet az ügyfelek az online kaszinókon és játékoldalakon használhatnak fel.

Vevőszolgálat

A Paysafe Card ügyfelei háromféleképpen érhetik el az ügyfélszolgálatot. A fizetési szolgáltató honlapján egy kényelmes űrlapon keresztül a felhasználók kérdéseket, kérdéseket és észrevételeket küldhetnek be a fizetési móddal kapcsolatban. Az ügyfélszolgálati idők változnak, de a felhasználó várhat választ a beküldött információkra.

A felhasználók telefonon is elérhetik a paysafecard ügyfélszolgálatát. A weboldalon található egy kényelmes 800-as szám, amelyen az utalványtulajdonosok hívhatnak, ha gyors segítségre van szükségük.
Lopás vagy csalás esetén az utalvány- és számlatulajdonosok azonnal letilthatják a kód használatát. A cég honlapján található „blokkoló kód most” gombra kattintva az ügyfelek azonnal megvédhetik számlaegyenlegüket.

A Paysafe Card egyszerű és biztonságos pénzügyi tranzakciókat hoz az online piacra. A fogadók számára különösen előnyös az online kaszinókban és sportfogadókban történő befizetés lehetősége a privát banki adatok közzététele nélkül. Bár a paysafecard azon dolgozik, hogy leküzdje az összes online fizetési szolgáltató előtt álló kihívásokat, például az adathalászatot és a csalást, az utalványok megkönnyítik az online vásárlást és befizetést a napi internetes szerencsejátékosok számára szerte a világon.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács