A legjobb e-sport bukmékerek helyezése a következővel Neosurf

Világszerte több mint 20 000 webhely használja a Neosurfet fizetési módként. A Neosurfnél több jól ismert esport fogadási oldalon is befizethet pénzt, amelyek mobilalkalmazásokon is elérhetők. Más fizetési módoktól eltérően a Neosurf befizetései azonnaliak, így azonnal hozzáadhat pénzt fogadási számláihoz, és azonnal játszhat kedvenc esportjain.

Kiterjedt piackutatást végeztünk, hogy elhozzuk Önnek 2022-ben a legjobb Neosurf fogadóirodák tízes listáját. Ezen az oldalon minden információhoz hozzáférhet, amire szüksége van az induláshoz. Fedezze fel most, mely oldalak fogadnak el Neosurf-fizetést fogadásaiért, és hogyan tud befizetni a segítségével. Még azt is megtanulja, hogyan hozhat létre fiókot a Neosurf-fel.

A legjobb e-sport bukmékerek helyezése a következővel Neosurf
Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

A Neosurfről

A Neosurf egy alternatív fizetési mód az e-pénztárcákhoz, amelyet először 2004-ben indított Franciaországban Nicolas Saubie. A cél az volt, hogy az internetes fizetés a lehető legegyszerűbbé váljon mindenki számára, beleértve a hitelkártyával vagy bankszámlával nem rendelkezőket is. Ma már vásárolhat előre fizetett Neocash utalványokat készpénzben online használatra.

A befizetési mód kb 40 ország és különösen népszerű Franciaországban, az Egyesült Királyságban, Kanadában, Ausztriában, Spanyolországban, Olaszországban, Belgiumban, Németországban, Ausztráliában, Hollandiában és Lengyelországban. Nemrég Afrikában is elérhetővé vált. Több mint 350 000 vásárló bízik ebben a jó hírű feltöltőkártyás online áruházakban, valamint játék- és szórakoztató webhelyeken történő vásárláskor.

Számos bukméker kínál Neosurf fizetési lehetőséget az esport szekcióban. Mielőtt tranzakciót folytatna egy esport-webhellyel, előre fizetett utalványkártyákat kell vásárolnia a támogatott üzletekben. A Neosurf egyéb fizetési lehetőségei közé tartozik a Neosurf kártyák és a MyNeosurf online számlák. Mindkettőt meg lehet tölteni pénzzel és online célokra felhasználni. Az országtól függően az aktuális árfolyamnak megfelelő díjat számíthatunk fel.

Hogyan lehet befizetni a Neosurf-on

A pénz befizetése egy Neosurf bukmékernél ingyenes. Először is legyen Neosurf utalványod vagy MyNeosurf-ed elegendő fedezettel. Ezután kövesse az alábbi irányelveket:

 1. Jelentkezzen be bukméker fiókjába
 2. Lépjen a banki oldalra, és válassza a Neosurf lehetőséget
 3. Egy új Neosurf oldalra lesz irányítva
 4. Adja meg, mennyit kell befizetnie
 5. Kövesse az utasításokat, és írja be az előre fizetett Neosurf kódot
 6. Erősítse meg, és kattintson a „Küldés” gombra

Az összegnek azonnal meg kell jelennie az esport-számláján.

A Neosurf használata az online fogadóirodákban

A Neosurf magas szintű biztonságot nyújt mind személyes, mind pénzügyi adatai számára. Mivel nincs bankszámlához kötve, jó választás a névtelenséget szerető fogadók számára. Mivel a fizetést mobil használatra tervezték, bárhonnan elérheti, ha okostelefonján e-sportot játszik.

Amikor a Neosurf in esports fogadási webhelyen fizet, ügyeljen arra, hogy olyan kártyaértéket válasszon, amely megegyezik a befizetés összegével. Az előre fizetett utalványok 10, 15, 20, 50 és 100 USD címletekben kaphatók. Minden utalvány egyedi, 10 jegyű PIN kóddal rendelkezik, amelyet a fenti lépésekben kell megadnia. A MyNeosurf segítségével több utalványt is felhasználhat esport fogadásra. A Neosurf sportfogadásra való használata megkönnyíti az életét, mivel nem kell megjegyeznie a hitel-/bankkártya számát.

Hogyan lehet visszavonni a Neosurffel

Az előre fizetett fizetési mód legjelentősebb hátránya, hogy nem tudja megkönnyíteni a pénzfelvételt az esport fogadási oldalakon. A Neosurf fogadóknak más lehetőségeket kell találniuk a kifizetéshez, mert az elérhető Neosurf szolgáltatások egyike sem alkalmas erre. Az e-pénztárcák a legnépszerűbb alternatívák, például a Neteller, a Skrill és a PayPal.

Elektronikus pénztárca esetén előfordulhat, hogy bankszámlához vagy kártyához kell kapcsolnia. Hihetetlenül biztonságos, alacsonyabb az online csalás kockázata, mint a hitelkártyák esetében. A közvetlen banki átutalás egy másik életképes lehetőség, bár nem megfelelő azoknak a szerencsejátékosoknak, akik el akarják rejteni online identitásukat. Ráadásul ezek a tranzakciók lassúak lehetnek, és 3-7 munkanapot vesz igénybe.

További népszerű pénzfelvételi lehetőségek az olyan iparági óriáscégek hitelkártyái, mint a MasterCard, Visa, Amex és Maestro. Annak ellenére, hogy ezek a kártyák nem biztosítanak névtelenséget, a pénztárnál számíthat a legmagasabb szintű biztonságukra. A hitelkártya-tranzakciók még biztonságosabbak, ha egy jó hírű online fogadóirodánál játszik.

Nem könnyű feltörni kártyaadatait, ha licencelt webhelyet választ. A kanadai játékosok örömmel veszik tudomásul, hogy sok Neosurf fogadóiroda kínálja az Interacot pénzkifizetésre. Ez a módszer közvetlenül kapcsolódik egy bankszámlához, és biztonságos és gyors fizetési átjárót biztosít.

A Neosurf előnyei és hátrányai

Mint minden online befizetési módnak, a Neosurfnek is vannak előnyei és hátrányai.

Profik

 • Azonnali befizetés az esport oldalakon
 • Lehetővé teszi egyenlegének online ellenőrzését
 • Nincs szükség előzetes banki jóváhagyásra
 • A személyes adatokat bizalmasan kezeli
 • Az utalványok készpénzzel vásárolhatók meg

Hátrányok

 • Nem támogatja a bukmékerek kifizetéseit
 • Előfordulhat, hogy a kis utalványösszeg miatt nem alkalmas magas gurulókhoz

Neosurf számlanyitási folyamat

Regisztrálhat Neosurf fiókot online a myNeosurf.com oldalon. Amikor a "Fiók létrehozása" gombra kattint, a rendszer ezeket a hitelesítő adatokat fogja kérni:

 • Email cím
 • Teljes név
 • Születési dátum
 • Jelszó

Egy percen belül meg kell tennie, majd e-mailt fog kapni az aktiválási linkkel. A fiók aktiválása után megadhatja telefonszámát, aktuális címét és elfogadhatja a feltételeket. Annak ellenére, hogy a Neosurf nem követeli meg a személyazonosság igazolását, fiókja korlátozott lesz, ha kihagy néhány személyes adatot.

A kudarcok elkerülése érdekében nyújtsa be személyazonosságát és lakhelyét igazoló okiratot a Neosurf ügyfélszolgálati csapatának. Fontolja meg a hivatalos fényképes igazolványt, útlevelet vagy jogosítványt a személyazonosság igazolására, valamint egy közüzemi számlát vagy bankszámlakivonatot a cím igazolására. A legtöbb ilyen dokumentum megköveteli, hogy elérje az országában törvényes alsó korhatárt. Előfordulhat, hogy a myNeosurf fiók nem érhető el kiskorúak számára. De a bankszámla nem kötelező a Neosurf számla nyitásához.

Mindig vigyázzon a Neosurf utalványokra, mert az olyan, mint a papírpénz. Ha egyszer elveszíti, nincs mód a pótlására. De lefényképezheti az utalvány PIN kódját, és elmentheti későbbi használatra. Az online pénztárca azonban segíthet egyenlegének nyomon követésében.

Neosurf ügyfélszolgálati lehetőségek

Pénzbeli okok miatt érdemes felvenni a kapcsolatot a Neosurf ügyfélszolgálatával. Lehet, hogy a fizetése késik, vagy vitája van. Bármilyen felmerülő kérdés esetén döntő fontosságú, hogy felvegye a kapcsolatot a partneroldallal, mint egy online esport oldal csak a biztonság kedvéért. A Neosurf ügyfélszolgálati csapata elkötelezett az ügyfelek problémáinak megoldása mellett. A következő kommunikációs lehetőségeket kínálják:

 • GYIK oldal
 • Webűrlap
 • Email
 • Élő chat

A webes űrlapon olyan konkrét kérdéseket adhat meg, amelyekre az általános GYIK rész nem tud válaszolni. Itt adja meg e-mail címét és telefonszámát, amelyeket a válaszadáshoz használunk. Ha közvetlenül szeretne beszélni egy online ügynökkel, használja a hivatalos oldal jobb alsó sarkában található chatboxot. Mivel a Neosurf egy globális fizetési mód, az oldal különböző nyelveken érhető el.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács