A legjobb e-sport bukmékerek helyezése a következővel Klarna

Az esportfogadások meghódították a szerencsejátékok világát, és ez alól Európa sem kivétel. Az egyik alapvető tényező, amelyet a szerencsejátékosok keresnek, mielőtt regisztrálnak egy online fogadóirodára, az eSports fizetési lehetőségek egyszerűsége. A svájci, osztrák és német országokban élők már ismerik a Soforthoz köthető Klarlát.

Számos eSport fogadási oldal ebből a régióból kínál lehetőséget ezzel a fizetési móddal a befizetésekhez és kifizetésekhez. Viszonylag új lehet a nem német nyelvű területeken, például az Egyesült Államokban. Mint ilyen, ez a cikk kiváló bevezetést nyújt a Klarnához és az eSport fogadások fizetési módjaként való használatának előnyeihez.

A legjobb e-sport bukmékerek helyezése a következővel Klarna
Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

A Klarnáról

A Klarnát ben alapították Stockholm, Svédország 2005-ben a Klarna Bank AB fintech cég. A cég kezdetben Svédországban működött, de hamarosan Dániába, Finnországba és Norvégiába is terjeszkedett. 2014-ben egyesült a Sofort Überweisung német azonnali banki megoldással. Ma a Klarna Group Belgiumban, Svájcban, az Egyesült Királyságban, Csehországban, Szlovákiában, Magyarországon, Olaszországban, Hollandiában, Lengyelországban, Spanyolországban, Franciaországban és Ausztriában is elérhető.

Az elmúlt években a Klarna különböző cégeket vásárolt fel speciális pénzügyi termékek és szolgáltatások létrehozása céljából. Minden fizetési megoldása fogyasztóorientált, biztonságos és kényelmes. Európa egyik legjelentősebb pénzügyi szolgáltatójaként a Klarna Group 60 millió felhasználóval büszkélkedhet. 2015-re a vállalat kiterjesztette gyökereit az Egyesült Államokra. Ezenkívül a Klarna már elérhető a webalapú esport fogadási platformok széles skáláján, ami fontos fejlesztés a szerencsejáték-rajongók számára.

Klarna népszerű?

A Klarna pénzügyi szolgáltatásokat nyújt online áruházak számára, azonnali közvetlen banki átutalást, havi részletfizetést és vásárlás utáni szállítási lehetőségeket. Széles körben használják a befizetési mód az esport fogadáshoz. Az e-pénztárcákkal és a mobilfizetéssel ellentétben a Klarna az online bankolás sebességét a hitelkártyák varázsával ötvözi, így mindkét világból a legjobbat nyújtja. Ha egy felhasználó eSportra szeretne fogadni, de nincs elég készpénze, akkor is befizethet, és később kifizetheti az egyenleget.

Hogyan lehet befizetni a Klarnánál

A Klarnával az esport fogadók közvetlenül utalnak pénzt a bankjukból fogadási számlájukra. A banki felhasználóknak nincs szükségük külön Klarna-számlára; az online banki portál elegendő lehet egy stabil internetkapcsolattal. A befizetési mód mindaddig sikeres, amíg az esportfogadási webhely rendelkezik számlával a Klarnánál.

A hagyományos közvetlen banki átutalások feldolgozása néhány órát vesz igénybe, és esetenként három munkanapot is igénybe vesz. Szerencsére a Klarna együttműködik a bankokkal a tranzakciók azonnali lebonyolítása érdekében. Például az összes Sofortot támogató német bank lehetővé teszi az azonnali, valós idejű átutalásokat.

Minden Klarnán keresztüli befizetés azonnali, további költségek nélkül. A felhasználóknak azonban meg kell erősíteniük a bankjukkal, hogy vannak-e alkalmazandó díjak és valutaárfolyamok. A fogadási oldal azonban 0,30 USD fix díjat és 5,99%-ig változó díjat fizet. A Klarnán keresztüli tranzakcióknak nincs meghatározott korlátja, de minden fogadási oldalnak megvannak a befizetési határai. A befizetési mód tökéletes azoknak az eSport fogadóknak, akik mindig mozgásban vannak, mert minden mobil operációs rendszer támogatja.

A Klarna használata az online fogadóirodákban

 1. Nyisson számlát egy Klarna esport fogadási oldalon
 2. Keresse fel a pénztáros oldalt, majd a befizetési részt
 3. Keresse meg a Klarnát, és jelölje be a kiválasztáshoz
 4. Válassza ki a fizetési módot, pl.: Fizessen most, ha hitelkártyával/bankkártyával szeretne befizetni
 5. Adja meg, mennyit kell befizetnie
 6. Válassza ki a lakóhely országát és egy adott bankot
 7. Adja meg a bank által megadott bejelentkezési adatokat (számlaszám, PIN-kód és jelszó)
 8. Erősítse meg a tranzakciót OTP-vel vagy TAN-nal (szöveges üzenetben vagy e-mailben elküldve)

Sikeres befizetés után a webhely megjegyzi a részleteket, így a játékosnak nem kell legközelebb megadnia azokat.

Hogyan lehet kivonni a Klarnával

A játékosok a Klarnán keresztül kivehetik a nyereményeket, de várniuk kell néhány munkanapot, amíg a pénz megérkezik bankszámlájukra. A fizetési mód lehetővé teszi, hogy a felhasználók annyit vegyenek ki, amennyit akarnak. A mobil kifizetések hihetetlenül biztonságosak és kényelmesek. Ha pénzt szeretne kivenni egy fogadási számláról, a játékosoknak követniük kell a következő lépéseket.

 1. Nyissa meg a pénztáros oldalt
 2. Kérjen kifizetést a rendelkezésre álló nyereményekből
 3. Keresse meg a Klarnát, és válassza ki
 4. Egy felugró ablakban adja meg a Klarna-fiók adatait
 5. Kérésre nyújtson be igazoló dokumentumokat
 6. Várja meg, amíg az eSports fogadási oldal feldolgozza a fizetést

A Klarnával történő pénzkivonás nulla feldolgozási költséggel jár, de néhány esport fogadási oldalak kis díjat számíthatnak fel a játékosoknak.

Érvek és hátrányok a Klarnánál

A Klarna számos funkciója megkönnyíti az eSport fogadást. Ez a rész ennek a fizetési módnak a szerencsejátékokkal kapcsolatos előnyeit és hátrányait tárgyalja.

Profik

 • Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy bankokkal, e-pénztárcákkal és más online fizetési szolgáltatókkal intézkedjenek
 • Erősen titkosított a kibertámadások ellen
 • A fogadási tranzakciók előzményei nem jelennek meg a felhasználó bankszámlakivonatán
 • Gyors befizetés az eSport fogadáshoz
 • Mobilalkalmazást kínál a fogadási tranzakciók nyomon követésére
 • Egyes fogadási oldalak speciális bónuszokat kínálnak a Klarna felhasználók számára

Hátrányok

 • Csak 14 országban érhető el
 • Hibás fizetési kérelem esetén visszatérítés nincs

Klarna számlanyitási folyamat

A fizetési szolgáltatás használatához legalább 18 évesnek kell lennie. Kétféleképpen nyithat Klarna-fiókot: töltse le az alkalmazást, vagy keresse fel a Klarna hivatalos webhelyét. Azok, akik nem rendelkeznek bankszámlával a fent említett országokban, nyithatnak Klarna számlát, és csatlakoztathatják PayPal pénztárcájukhoz. Az Afterpay opció a PayPal-felhasználók számára is elérhető, amely lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy négy havi részletben térítsék vissza hitelüket.

Hogyan hozz létre egy fiókot

 • A Klarna webhelyén vagy alkalmazásában kattintson a „Fiók létrehozása” gombra
 • Adjon meg egy e-mail címet
 • Adja meg az e-mailben küldött ellenőrző kódot
 • Adjon meg egy telefonszámot
 • Ellenőrizze a fiókot az SMS-kóddal
 • Adjon meg egy érvényes azonosítót, címet és bankszámlaszámot
 • Ellenőrizze a személyazonosságot a VideoIdent vagy a KlarnaIdent segítségével
 • Válasszon egy kártyatervet a Klarna Bankhoz
 • PIN-kód beállítása

A fenti adatok megadása után a számla használatra kész egy online esport fogadási oldalon. Fontos megjegyezni, hogy a Klarna csak eurót fogad el. A többi valutát használat előtt át kell váltani euróra. A számla finanszírozása ugyanolyan egyszerű. Egyes felhasználók a Google Pay, az Apple, a Pay és a PayPal segítségével töltik be.

Amennyiben a felhasználó Klarna Bankkártyát igényel, az egy héten belül megérkezik a megadott címére. Ez általában egy Vida betéti kártya, amely mindenhol elfogadható, ahol a Visa működik. A kártya ugyan nem teszi lehetővé az ATM-ből történő pénzfelvételt, de online használható. A Klarna fiók valós idejű rögzítést kínál a tranzakciókról.

Klarna ügyfélszolgálati lehetőségek

A Klarna ügyfélszolgálata néhány perc alatt elérhető:

 • Ingyenesen hívható szám
 • Helyi telefonszám
 • Azonnali üzenetküldés az alkalmazásban
 • GYIK rész

Az ügyfélképviselők elérése egyszerűbb munkanapokon és aktív órákban. Hétvégén is elérhetőek bizonyos időpontokban. A Klarna alkalmazás 24 órás ügyfélszolgálatot kínál.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács

Legújabb hírek

Fedezze fel Bukit Candi rejtett előőrsét a Skull and Bones-ban
2024-02-16

Fedezze fel Bukit Candi rejtett előőrsét a Skull and Bones-ban

A Bukit Candi egy rejtett előőrs Kelet-Indiában, amely kincseiről és kényelmes, gyors utazási pontjáról ismert. Ebben az útmutatóban megmutatjuk, hogyan találja meg ezt az előőrsöt, és hogy mit találhat ott.

Silver Bokoblins legyőzése: Javítsa játékmenetét a Tears of the Kingdom játékban
2024-02-15

Silver Bokoblins legyőzése: Javítsa játékmenetét a Tears of the Kingdom játékban

A játékban The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom (TOTK), a játékosok sokféle ellenséggel találkoznak majd, köztük a közönséges Bokoblinokkal. Van azonban egy ritkább és veszélyesebb változat, az Ezüst Bokoblin.

Optimalizálja aranyjelvény-gyűjteményét a Granblue Fantasyban: Relink
2024-02-15

Optimalizálja aranyjelvény-gyűjteményét a Granblue Fantasyban: Relink

Ha Gold Dalia jelvényeket és jegyeket szeretne gyűjteni a Granblue Fantasy: Relinkben, itt van a legjobb módja ennek.

Monopoly GO Golden Blitz esemény: Szerezz matricakészleteket és tölts ki albumokat
2024-02-15

Monopoly GO Golden Blitz esemény: Szerezz matricakészleteket és tölts ki albumokat

A Golden Blitz Monopoly GO rendezvényei tökéletes lehetőséget kínálnak új matricakészletek szerzésére és albumok kitöltésére. A következő Golden Blitz eseményre a Monopoly GO-ban február 15-én 22:00 CT-től február 16-án 4:00 CT-ig kerül sor.