A legjobb e-sport bukmékerek helyezése a következővel GiroPay

A GiroPay esport fogadási oldalak jelenleg minden eddiginél népszerűbbek a német sportfogadás rajongók körében. Ez a befizetési mód gyors, biztonságos és megfizethető. Mi több? A legmegbízhatóbb fintech márkák közé tartozik, Németország lakosságának több mint felét szolgálja ki. Mindezek okai annak, hogy a GiroPay fizetési lehetőség az eSports rajongók számára.

Manapság számos német sportfogadási oldal működik GiroPay használatával. Néhányuk fantasztikus fogadási élményt kínál. De a fogadóknak kerülniük kell másokat. Szerencsére a szakértők mindent megtettek a legjobb GiroPay fogadási oldalak felsorolásával. Ez egy szigorú tesztelési folyamat után történt, amely olyan szempontokat elemzett, mint az engedélyezés, az esport fogadási piacok és az esélyek, a támogatás, a bónuszok stb.

A legjobb e-sport bukmékerek helyezése a következővel GiroPay
Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

A GiroPayről

A GiroPay egy német fintech cég, amely az online banki PIN-kód és a TAN felhasználásával megkönnyíti az online fizetést. Bár a cég 2005-ben indult, működése 2006-ban kezdődött. A GiroPay üzleti modellje hasonló a holland iDEAL-hoz vagy a kanadai Interac Online-hoz.

A GiroPay alapítói a Deutsche Postbank, a GAD, a Fiducia IT és a Star Finanz-Software Entwicklung und Vertriebs GmbH.

Ma a márka az egyik Németországé legdominánsabb online fizetési megoldások. A Wikipédia szerint a GiroPay 2008-ban több mint 3,2 millió átutalást dolgozott fel, összesen 185 millió euró értékben. Ma a GiroPay piacvezető, több mint 45 millió ügyfelet szolgál ki, ami Németország lakosságának 54%-ának felel meg.

A GiroPay sikerének egyik oka a partnerei. A vállalat több mint 1500 németországi bankkal dolgozik együtt, ami az összes német bank több mint 60%-át jelenti. A GiroPay gyors, kényelmes és megfizethető pénzátutalást kínál a felhasználóknak. Ez egy másik ok, ami miatt a fogyasztók (vevők) és a kereskedők (eladók) körében kedvelt.

A járvány ellenére a GiroPay tovább növekszik. 2021-ben a cég összeolvadt két másik fintech-el, a paydireckttel és a Kwitttel, így új GiroPay lett. Ezzel a lépéssel megerősítik a cég folyószámla-alapú online fizetési szolgáltatásait.

Befizetés a GiroPay segítségével

Egy esport fogadási számla finanszírozása a GiroPay használatával meglehetősen egyszerű. De mindenekelőtt a német bankszámla alapfeltétele. A banknak is azon pénzintézetek közé kell tartoznia, amelyek partnerséget kötöttek a GiroPay-vel. A játékosoknak meg kell győződniük arról is, hogy a fogadási oldal a GiroPay partnere.

Első lépésben a játékosoknak regisztrálniuk kell egy esport fogadási oldalon a GiroPay segítségével, vagy be kell jelentkezniük az esport fogadási számlájukra, ha már rendelkeznek ilyennel. Ezután lépjen a banki/pénztáros részre, és válassza a „befizetés” lehetőséget.

A második lépés a bank kiválasztása a listáról. A rendszer átirányít a bank online banki átjárójának bejelentkezési oldalára. Adja meg az online banki hitelesítő adatokat, majd az összeget, és fejezze be a tranzakciót. Felhívjuk figyelmét, hogy manapság a legtöbb bank kétfaktoros hitelesítést alkalmaz. A bank megkérheti a játékosokat, hogy adják meg a telefonszámukra küldött egyszeri kódot. Az esport fogadási szolgáltatók minimális és maximális befizetési limitet is meghatároznak.

A GiroPay befizetések gyorsak. Várja, hogy az összeg azonnal megjelenjen az esport fogadási számlán. De minden a fogadási oldaltól függ – a legtöbb azonnal feldolgozza a befizetéseket, míg a tranzakció néhány percet is igénybe vehet. A GiroPay egyik nagyszerű tulajdonsága, hogy nincsenek betéti díjak.

Hogyan lehet pénzt kivenni a GiroPay segítségével

Az összes GiroPay esport fogadási oldalak ezen az oldalon megbízható sportfogadási szolgáltatók működtetik, amelyek a nyerteseket fizetik. Ez nem olyan, mint néhány gátlástalan webhely, amelyek megnyerik a játékosokat a macska-egér játékba.

Sajnos a GiroPay nem támogatja a pénzfelvételt. Bár a fogadók használhatják ezt az online fizetési rendszert esport fogadási számláik betöltésére, nyereményüket nem vehetik fel. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a játékosok elveszítik a pénzüket; az alábbiakban több alternatívát tárgyalunk.

Az első alternatíva a banki átutalás. Ha a fogadási oldalon van ilyen fizetési mód, az összeget közvetlenül a kívánt bankszámlára utaljuk. Az egyetlen hiányosság, hogy a visszavonás tovább tarthat.

A GiroPay fogadási oldalakon egy másik módja a pénzfelvételnek a Trustly szolgáltatáson keresztül. Ez egy megbízható svéd nyílt banki fizetési mód, amely a közelmúltban Németországba is kiterjedt. A Trustly gyors pénzfelvételt és biztonságos tranzakciókat kínál. Mi több? A fiók regisztrálása ingyenes.

A szerencsés nyertesek MasterCard vagy Visa kártyára is felvehetik pénzüket. Az előbbi vezető szerepet tölt be a globális fizetések terén, és zökkenőmentes banki ügyintézést kínál. A Visa viszont a legnagyobb kártyahálózat világszerte.

A GiroPay előnyei és hátrányai

A GiroPay egy ismert név a német online fizetési ágazatban. Azonban egyetlen online fizetési megoldás sem tökéletes.

GiroPay Pros

  • A GiroPay használata meglehetősen egyszerű. Közvetlen banki átutaláson alapul, így nincs szükség kártyára.
  • A GiroPay is megfizethető. Teljesen ingyenes a befizetés.
  • A GiroPay gyors. Ez az online fizetési rendszer azonnali befizetést kínál.
  • Az összes GiroPay platform a legújabb katonai szintű titkosítással védett.
  • A GiroPay az összes népszerű bankkal együttműködött Németországban.

GiroPay hátrányai

  • Az online fizetési megoldás csak Németországban érhető el
  • A GiroPay nem támogatja a pénzfelvételt

GiroPay számlanyitási folyamat

A GiroPay népszerűségének egyik oka a németországi bankokkal fennálló széleskörű együttműködés. Ez azt jelenti, hogy több német fogyasztóhoz jut el, beleértve az esportfogadás rajongóit is. Egy másik nagyszerű dolog a GiroPay-ben, hogy a fiók regisztrálása nem csak ingyenes, hanem nagyon egyszerű.

Mint korábban említettük, a német fiók előfeltétele. Emellett a játékosoknak meg kell győződniük arról, hogy bankjuk részt vesz a GiroPayben. Van egy egyszerű bankellenőrző, ahol a felhasználók a banknevük és a rendszer megadásával ellenőrizhetik, hogy bankjuk partner-e.

Az alábbiakban bemutatjuk a GiroPay számla regisztrálásakor követendő egyszerű lépéseket.

Hozzáférés a GiroPay webhely. Ezen az oldalon két fő termék lesz; GiroPay a vásárlóknak és GiroPay a kereskedőknek. Az előbbi a fogadók számára készült, míg az utóbbi az esport fogadási oldalak üzemeltetőire szabott.

Válassza a GiroPay lehetőséget vásárlóknak, görgessen le, és kattintson a PAYDIRECT AKTIVÁLÁSA fülre. Ezután keresse meg az „Új? Nyissa fel most ingyen” opciót, és válassza ki a kívánt bankot a legördülő listából. A következő eljárás bankonként változik, de egyszerű.

A pénzeszközök banki átutalással kerülnek átutalásra a bankból a GiroPay rendszerbe. A tranzakció átfutása azonnali.

A GiroPay ügyfélszolgálati lehetőségei

A GiroPay egy olyan márka, amely megérti az ügyfélkapcsolatok vitalitását. Robusztus infrastruktúrába fektetett be, hogy figyelemre méltó vásárlói élményt nyújtson. A zökkenőmentes működés érdekében két ügyfélszolgálati csapat áll rendelkezésre; egy a vevőknek, egy másik pedig kifejezetten az eladóknak.

Ha az ügyfélszolgálati lehetőségekről van szó, a GiroPay forródróttal rendelkezik. Az ügynökök hétfőtől péntekig 8:00 és 22:00 óra között állnak rendelkezésre Hétvégén és ünnepnapokon a szolgáltatás 8:00 és 18:00 óra között működik. E-mailes jegyértékesítő rendszer is működik.

A fenti támogatási lehetőségek mellett a GiroPay rendelkezik egy részletes GYIK részleggel is.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács