A legjobb e-sport bukmékerek helyezése a következővel FastPay

A FastPay egy olyan fizetési mód, amely az esport fogadásokra használható. A fizetési mód csak azok számára érhető el, akik jelenleg Irakban élnek. Ez egy nagyon biztonságos és népszerű módja annak, hogy pénzt helyezzen el a főbb eSport fogadási platformokon. Az egyik oka annak, hogy ez lett a legnépszerűbb fizetési mód, mert nagyon könnyen használható. A pénztárcát leginkább érintés nélküli fizetési folyamatokhoz használják.

Ez egy fizetési lehetőség, amelyet az esport fogadási oldalak is használnak a nyeremények kifizetésére. Számos egyéb funkcióval is rendelkezik, amelyek megkönnyítik mindenki számára az elektronikus pénz használatának megkezdését. A FastPay-t ezeken a jól ismert esport fogadási oldalakon fogadják el: ComeOn, BetWinner, 22BET, BetVictor, 888 Casino, 10bet, Casumo, Parimatch.

A legjobb e-sport bukmékerek helyezése a következővel FastPay
Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Népszerű a FastPay módszer a fogadóirodáknál?

Az népszerű fizetési mód 2017-ben indította útjára a Next-Generation Communications, amely Irak Kurdisztán-Erbil régiójában működik. Irak kurd régiójában sokan használnak mobilfizetést. A cég gyorsan az ottani piac legfontosabb szereplőjévé vált. A FastPay az egyetlen jelentős szereplő, amely POS-eszközeit széles körben forgalmazza. A cég egy másik módja annak, hogy több embert rávegyen a szolgáltatás igénybevételére, az erős partnerségek és a platformjukon keresztüli speciális utalványok kiosztása.

A FastPay Irak leggyorsabb, legkényelmesebb és legbiztonságosabb mobiltárcája. Emberek milliói fogják használni vásárlásra, mobilfeltöltésre, internetes feltöltésre, pénzátutalásra, számlafizetésre és esport fogadásra. A fizetési mód így népszerűvé vált az esport fogadási oldalain.

Jelenleg csak Irakban használható, mert a felhasználónak rendelkeznie kell egy iraki mobiltelefonszámmal a regisztrációhoz. Emiatt nehezen terjedt el Irakon kívül. A cég a probléma megoldásán dolgozik, hogy a világpiacra is bekerülhessen.

Hogyan lehet befizetni a FastPay segítségével

A FastPay egy olyan befizetési mód, amellyel kényelmesen befizethet bármilyen összeget fogadási számlájára. Nem kerül semmibe, ha pénzt utal be fogadási számlára ezzel a fizetési móddal. A fogadók naponta annyi tranzakciót hajthatnak végre, amennyit csak akarnak, tetszőleges összeggel, mivel nincsenek korlátok.

FastPay módszer használata az online fogadóirodában

A FastPay-nek több iraki ügynökön keresztül is lehet pénzt küldeni. A legtöbb ilyen vállalkozás élelmiszerboltokban vagy más pénzügyi szolgáltatásokat nyújtó vállalkozásokban dolgozik. Az alkalmazás minden szükséges információt tartalmaz az elérhető ügynökhálózatról. Azt is megkönnyíti a felhasználók számára, hogy megtalálják a közelben lévő ügynököt. Ha a felhasználók befizetést vagy kifizetést szeretnének végrehajtani, vigyék magukkal a regisztrációhoz használt azonosítójukat.

Azoknak, akik ezt a fizetési szolgáltatást szeretnék használni, egy jó online szolgáltatást kell találniuk, amely ezt teszi. A gyors pénzbefizetéshez folyamatosan rajta kell lennie a FastPay alkalmazással rendelkező telefonjuknak. Az alkalmazás megtalálható a legnépszerűbb alkalmazásboltokban Androidra és iOS-re egyaránt. A felhasználók azonnal hozzáférhetnek az alkalmazáshoz, ha felkeresik a fejlesztő webhelyét.

Ha rendelkezik FastPay fiókkal, akkor egyidejűleg sok különböző szolgáltatást használhat mindennapi dolgokra. Tehát, ha a felhasználó pénzt vesz ki fogadási számlájáról, nem kell azt másik fizetési módra áthelyeznie.

Hogyan lehet pénzt kivenni a FastPay segítségével

Mielőtt pénzt vesz fel egy esport fogadási oldal, gondoskodni kell arról, hogy legyen elég pénzük ehhez. A felhasználó ezután a fogadási oldalon a kifizetési lapra lép, és visszavonást kér.

A legtöbb tranzakció azonnal feldolgozásra kerül, hacsak nincs probléma a rendszerrel, amiről a FastPay értesíteni fog. A tranzakció kifizetésekor a FastPay számla tevékenység frissítésre kerül, és visszaigazolást kap a tranzakcióról. Ez az üzenet lesz a nyugta.

A FastPay szolgáltatás segít az ügyfeleknek, hogy online és offline is fizessenek a dolgokért, ahelyett, hogy hitelkártyájukkal vagy bankszámlájukkal fizetnének. Ez a módszer a pénzküldési folyamatot hivatott felgyorsítani. Lerövidíti az egyik bankból a másikba történő pénzküldéshez szükséges időt.

Ez az alapértelmezett szolgáltatás az összes online és mobilbanki tevékenységhez, és a tranzakciók általában azonnal törlődnek, bár ez akár két órát is igénybe vehet. Irakban sokan használják a FastPay-t, hogy pénzt utaljanak be kedvenc online fogadási oldalaikra, és fogadjanak kedvenc játékaikra.

A FastPay előnyei és hátrányai

Profik

  • A legtöbb esetben a tranzakció azonnal megtörténik.
  • A FastPay egy biztonságos fizetési lehetőség ügyfelei számára.
  • E-mail küldésével bármikor letilthatja a kapcsolatot fiókja és harmadik fél fiókjai között.
  • Ha egynél több legális mobilszáma van, több fiókja is lehet a platformon.
  • Nincsenek feltöltési díjak és befizetési korlátok.

Hátrányok

  • Azonosító okmányok kérése
  • Csak az irakiak számára elérhető.
  • A pénzeszközök Irakból egy másik országba történő átutalása nehéz.
  • A FastPay interneten vagy adatkapcsolaton keresztül érhető el.

FastPay számlanyitási folyamat

Csak egy okostelefonra van szüksége működő telefonszámmal, internet-hozzáféréssel és e-mail címmel.

Hogyan hozz létre egy fiókot

A 18 éven felüli iraki lakosok hozzáférhetnek a pénztárca weboldalához (www.fast-pay.cash). Ezután kiválasztják a nyelvet a három elérhető lehetőség közül: arab, kurd vagy angol. Ezt követően a feliratkozás fülre kattintanak, ahol meg kell adniuk iraki mobilszámukat, vezeték- és keresztnevüket, személyi azonosítójukat és lakcímüket.

Ezután az alkalmazás szöveges üzenetet küld egy megerősítő kóddal, amelyet azonnal be kell írni az alkalmazásba a fiók ellenőrzéséhez. Ha a játékosok nem tudnak hozzáférni egyetlen fogadási oldalhoz sem, használhatnak VPN-szolgáltatást. Előfordulhat, hogy regisztrálhat a FastPay szolgáltatásban, ha érvényes fiókkal jelentkezik be valamelyik közösségi hálózaton, például a Facebookon, a Twitteren vagy a Google-on.

A visszaigazolást követően a felhasználók megkapják a FastPay fiókjukat, amelyet a pénztárca weboldalán vagy a mobilalkalmazáson keresztül érhetnek el. Fontos megjegyezni, hogy ha a regisztráció során vagy azt követően megadott adatok pontatlannak, hamisnak vagy megtévesztőnek bizonyulnak, a FastPay fenntartja a jogot a fiók felfüggesztésére vagy megszüntetésére, valamint a szolgáltatáson keresztül létrehozott bármely felhasználónév visszakövetelésére, amely sérti feltételeket.

FastPay ügyfélszolgálati lehetőségek

Ennek a fizetési módnak az egyszerűsége miatt a FastPay az esport fogadások népszerű fizetési módjává vált. A szolgáltatás használata során azonban felmerül néhány probléma. A panaszok többsége a tranzakciók késéseire vagy sikertelenségére vonatkozik.

A felhasználók kellemetlenségének elkerülése érdekében a vállalat erős ügyfélszolgálati csapattal rendelkezik, amely mindig készen áll a felmerülő problémák megoldására. Mivel nagyra értékelik ügyfeleit, egyszerű felvenni a kapcsolatot az ügyfélszolgálatukkal. Ügyfélszolgálatuk telefonon, közösségi médián és e-mailen keresztül érhető el. A felhasználók saját maguk is megoldhatnak bizonyos problémákat, ha ellátogatnak webhelyük GYIK részébe (www.fast-pay.cash).

Ügyfélkapcsolatok a FastPay támogatásával

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács