A legjobb e-sport bukmékerek helyezése a következővel Euplatesc

Az online tranzakciók alapvetőek a teljes eSport fogadási folyamatban. Amikor olyan fizetési móddal foglalkozik, amely kártyaadatok felhasználásával jár, feltétlenül óvatosnak kell lenni a játékosoknak, mivel manapság gyakori a csalás. Az elektronikus pénztárcák biztonságosabbak, mivel nincs szükségük banki és érzékeny kártyaadatokra a tranzakciók feldolgozásához. Azok az esport fogadók, akik kényelmes fizetéskezelő rendszert keresnek, érdemes kipróbálni az Euplatesc-et. Az e-fizetési szolgáltató kifejezetten ajánlott, mivel egyesíti a különféle fizetési megoldások kényelmét a hitelkártyáktól, betéti kártyáktól, banki átutalásoktól és mobilfizetésektől.

Ezenkívül az Euplatesc befizetési módszerként történő felhasználása azt jelenti, hogy a tranzakció azonnali. Másrészt a készpénzfelvétel legalább 24 órát vesz igénybe. Más lehetőségek, például a közvetlen banki átutalások esetében a kifizetések feldolgozása egy és öt nap között történik. Itt van minden, amit az Euplatescről tudni kell.

A legjobb e-sport bukmékerek helyezése a következővel Euplatesc
Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Az EuPlatesc online fizetési szolgáltató Romániában található. Tulajdonosa és üzemeltetője az EuroPayment Services SRL, amelynek székhelye Bukarestben van. A 2004 óta működő cég hatalmas tapasztalattal rendelkezik az e-kereskedelmi vállalkozások segítésében a bankkártyás online fizetési megoldások integrálásában.

Az Euplatesc egyetlen pontként működik bármely bankkártya feldolgozásához a 3D-Secure, egy magas szintű hitelesítési technológia segítségével. Ez nem csak egy kártyás fizetési processzor, hanem egy 3D-Secure integrátor is. Az eredetileg e-shopok számára készült Euplatesc részletfizetést, rendszeres fizetést és SMS-szolgáltatást tesz lehetővé. A rendszer a világon bárhol MasterCard és Visa logóval kibocsátott bankkártyákat kezel.

Az Euplatesc népszerű fizetési lehetőség?

Sok romániai bukméker az Euplatesc-et a fizetési lehetőség az eSports fogadáshoz. A fizetési mód az EU-régión belül is egyre népszerűbb. Az Euplatesc által kifejlesztett mechanizmusok, valamint a MasterCard és a Visa Secure Code jelentősen csökkentik az internetes csalások kockázatát. Ezért választja sok európai fogadó ezt a tranzakciós módot, hogy biztonságban tudjon maradni online fogadás közben.

Biztonságos socket réteg protokollja robusztus csalás elleni fizetési megoldássá teszi. Mielőtt az Euplatesc végrehajtaná a pénzátutalást, ellenőrzi a használatban lévő kártya érvényességét. Ezenkívül rendszeres jelentéseket készít a kifizetésekről. Ez azt jelenti, hogy a szerencsejátékos láthatja a tranzakciós előzményeket és az üzeneteket, így hatékonyan kezelheti hobbiját.

Hogyan lehet befizetni az Euplatesc-nél

Mielőtt pénzt adna egy eSport fogadási oldalon, a játékosoknak ki kell választaniuk a megfelelő bukmékert. Beletelhet néhány percbe a szakértők által ajánlott webhelyek kiválasztása ezen a platformon. Ők a legjobb Euplatescek eSport fogadási weboldalak ma, és a lista folyamatosan frissül. A bukmékernél a számla létrehozása kevesebb, mint két percet vesz igénybe, és készen kell állnia az összegek fogadására.

Az Euplatesc független a bankintézetektől. A főbb kártyamárkák, például a MasterCard/Maestro és a Visa/Visa Electron pénzeszközeit használja fel. A befizetési mód három pénznemben működik: RON (román lej), EUR (euró) és USD (amerikai dollár). Ezeket a pénznemeket gyakorlatilag az összes Euplatesc eSports fogadási oldalon elfogadják.

Az Euplatesc használata az esport bukmékereknél

Íme egy egyszerű eljárás az Euplatesc-nél történő befizetéshez.

 1. Kövesse a navigációs linket az eSport fogadási oldal banki részéhez
 2. Tekintse meg a befizetési módok listáját, és válassza ki az Euplatesc-t
 3. Döntse el, mennyit kell befizetnie (amelynek meg kell felelnie az oldal befizetési határainak)
 4. Jelentkezzen be az Euplatesc biztonságos oldalára, és töltse ki a szükséges űrlapot
 5. Az űrlap kézhezvétele után az Euplatesc SMS-ben küldött hitelesítő kóddal érvényesítette az információkat
 6. A tranzakció HTTP POST használatával kerül elküldésre a bukmékernek
 7. Az oldal elfogadja a pénzt, és az összeget a kártyabirtokos számlájáról terhelik
 8. Egyes fogadóirodák e-mailt küldenek a tranzakció részleteivel
 9. A játékos elkezdhet fogadni a videojátékokra

A legtöbb kártyalimit tranzakciónként 2 000 és 10 000 dollár között mozog, de a tranzakció előtt érdemes egyeztetni a kártya kibocsátójával. Az alap befizetése azonnal megtörténik, így a játékos azonnal elkezdheti a fogadást.

Hogyan lehet pénzt kivenni az Euplatesc segítségével

Az egyszerű visszavonási folyamat növeli az e-sport fogadás élvezetét. Nincs kiábrándítóbb, mint néhány ezret felhalmozni a fogadási számlán, csak hogy gondot találjon a kifizetésnél. A kifizetési kérelem elküldése előtt döntő fontosságú a számla megerősítése a szükséges dokumentumok benyújtásával.

A fogadóirodák személyes okmányokat kérnek a pénzmosás és az online csalás megelőzése érdekében, így ez nem érhet meglepetést. Egyes webhelyek nemzeti igazolvány, jogosítvány és közüzemi számla másolatát kérik. Ennek jóváhagyása egy hétig is eltarthat. Így nem kell megvárnia, amíg elérkezik a visszavonás ideje, hogy elkerülje a szükségtelen késéseket.

A visszavonási folyamat

Az Euplatesc eSports fogadási oldalakon a fenti adatok a számla regisztrációja után azonnal kitölthetők. A RON-ban történő mobiltranzakciók egyszerűek és gyorsak, így az Euplatest a legkedveltebb pénzfelvételi mód román vásárlók. Miután nyert némi pénzt, a játékosoknak a következőket kell tenniük:

 1. Jelentkezzen be a bukmékerbe, és lépjen a "Fiókom" oldalra
 2. Kattintson az "Alapkivonás" gombra
 3. Válassza ki a hitelkártyás fizetési lehetőséget, majd az Euplatesc lehetőséget
 4. Töltse ki az Euplatesc számla adatait, ahol a pénzt jóvá kell írni
 5. Adja meg a kifizetés összegét a szerződési feltételeknek megfelelően
 6. Kattints a "Visszavonás most" gombra
 7. A nyeremény átutalásra kerül az említett számlára, amint a fogadóirodák jóváhagyják a kérést

A teljes visszavonási folyamat egy napig is eltarthat. Sokkal gyorsabb lehet, ha a fogadóirodának nincs túl sok kifizetési kérelme a jóváhagyásra. A tranzakciós limitet az eSports fogadási oldal határozza meg, ezért érdemes a fenti lépések megtétele előtt tájékozódni.

Az Euplatesc előnyei és hátrányai

Az Euplatesc e-fizetés lehetővé teszi a fogadók számára, hogy mobiltelefonon és kártyákon keresztül, biztonságosabb környezetben végezhessenek be- és kifizetéseket. Különféle érdemeket és nagyon kevés hátrányt tartalmaz.

Profik

 • Lehetővé teszi a fogadási tranzakciók egyszerű nyomon követését
 • Erős csalás elleni mechanizmusokkal megerősítve
 • Nemzetközi kártyás átutalás USD-ben, EUR-ban és RON-ban
 • Könnyen beállítható és használható

Hátrányok

 • A vitatott tranzakciók esetén nincs visszatérítés

Euplatesc számlanyitási folyamat

A 18 éves vagy annál idősebb európai állampolgárok nyithatnak Euplatesc számlát. Érvényes útlevélre vagy bármilyen típusú személyi igazolványra van szükségük a MasterCard vagy Visa megszerzéséhez, amelyre az Euplatesc szolgáltatásaira való feliratkozáskor van szükség.

A lakosok csak lakcím és útlevél igazolásával jelentkezhetnek. Ban ben országok Szlovéniához hasonlóan a külföldieknek akkor is lehet hitelkártyaszámlájuk, ha nem rendelkeznek hivatalos tartózkodási hellyel. A skandináv régiókban azonban szigorú feltételek vannak, és hosszabb ideig tarthat a regisztráció.

Hogyan hozz létre egy fiókot

Az Euplatesc mobilalkalmazásként érhető el. A letöltés és telepítés bármely okostelefonon egyszerű. A telepítés után a felhasználónak kövesse az alábbi lépéseket fiók létrehozásához:

 1. Nyissa meg az alkalmazást, és kattintson a regisztráció gombra
 2. Írja be a nevét, mobilszámát, e-mail címét és a lakóhely szerinti országot
 3. Hozzon létre egy felhasználónevet és jelszót
 4. A fiók aktiválásához nyissa meg az e-mailre küldött megerősítő linket
 5. Lépjen az adminisztrációs panelre, és nyissa meg a fizetési konfigurációs részt
 6. Adja meg az aktív kártya adatait
 7. Adja meg az Euplatesc által biztosított egyedi azonosító kódot és titkos kulcsot
 8. Erősítse meg a fiókot

Euplatesc ügyfélszolgálati lehetőségek

Az ügyfél preferenciáitól függően az alábbi módon érheti el az Euplatesc ügyfélszolgálatát:

Az e-mail és az online csevegési lehetőségek a hét minden napján, 24 órában elérhetők. A telefonhívások hétfőtől péntekig, közép-európai idő szerint 9 és 17 óra között működnek. Technikai problémák esetén részletes e-mail küldését vagy közvetlen telefonhívást javasolnak.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács