A legjobb e-sport bukmékerek helyezése a következővel ePay

Az egyének az ePay segítségével fizethetik közüzemi számláikat vagy küldhetnek pénzt online. Az ePay fiók létrehozásakor a felhasználóknak regisztrálniuk kell betéti vagy hitelkártyájukat. Ezután akár eWallet-jukkal, akár a fiókjukhoz társított hitel- vagy betéti kártyájukkal fizethetnek. Az ePay egyszerűen használható, és a pénzbefizetésen kívül számos fizetési lehetőséget kínál, például számlák fizetését és vásárlásokat vezető globális online áruházakban. A fizetési módot a kezdetek óta széles körben használják.

Íme néhány a legjobb eSport fogadási oldalak közül, amelyek elfogadják az ePay fizetési módot: Melbet, 22bet, BetWinner, Betandyou, SlotV, Unibet, Megapari, 5plusbet, Linebet és Fansport.

A legjobb e-sport bukmékerek helyezése a következővel ePay
Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Az ePay-t 2014-ben alapította a fizetésfeldolgozás területén tevékenykedő szakértői csoport. A legkorszerűbb technológiának köszönhetően a vállalat gyorsan terjeszkedett, és a fizetések vezető szereplőjévé vált. Az ePay platform biztonságos, biztonságos és gyors nemzetközi fizetési átutalásokhoz készült. Személyes és e-kereskedelmi használatra alkalmas. Az ePay az egyik legjobb megoldás a peer-to-peer hitelekhez, a globális vásárláshoz és a kereskedéshez. Használata egyszerű.

A fizetési módot a világ legtöbb nagy országában elfogadják, és a felhasználók gyorsan és biztonságosan küldhetnek és fogadhatnak pénzt asztali számítógépük vagy mobilalkalmazásuk segítségével. Ezt a multinacionális céget minden jelentős fogadóiroda elismeri, így tudja, hogy jó hírű márkáról van szó. Érthető, hogy a jól ismert sportfogadók lehetővé teszik az ePay-t befizetésre és pénzfelvételre.

Népszerű az ePay?

A fizetési mód nagyon népszerű az eSport fogadásoknál. Délkelet-Ázsiában, valamint a világ más részein használják, beleértve Európát és Észak-Amerikát. A szolgáltatásokat több mint 70 országban és régióban kínálják, amelyek közül sok legalizálta az online fogadást.

Szilárd hírneve van, új követőket vonzott, és sokoldalúságával és átláthatóságával lenyűgözte az ügyfeleket. Az ügyfelek az összes főbb valutában lebonyolíthatnak tranzakciókat, beleértve az angol fontot, az amerikai dollárt és az eurót is. Minden alkalommal, amikor fogadást tesz, befizethet pénzt, és azonnal elkezdhet fogadni.

Hogyan lehet befizetni az ePay segítségével

A befizetés az eSports fogadási oldalon elérhető módok közül az ePay befizetési mód kiválasztásával történik. A webhely átirányítja Önt egy ePay lapra, ahol bejelentkezik, beírja az összeget, és kattintson a megerősítésre.

Minden ePay befizetés azonnali fogadási számlájára. Az összes befizetés azonnal megjelenik fogadási oldalának számláján, lehetővé téve, hogy késedelem nélkül pénzt töltsön fel, és fogadjon az eSportra és a hagyományos sportokra, beleértve a Premier League futballt is. Ideális azoknak, akik útközben fogadnak, vagy a legjobb sportfogadási szorzókat keresik.

A pénzfelvétel is gyors és megbízható. A legnépszerűbb internetes fogadóirodák általában azok, amelyek a lehetőségek széles választékát kínálják. A fogadóirodáknak képesnek kell lenniük arra, hogy számos sportágukat és releváns piacukat jó oddsokkal, élő közvetítésekkel, kiváló üdvözlőajánlattal és gyors pénzkifizetésekkel támogassák.

Az ePay használata az online fogadóirodákban

Amikor az ePay az Ön választása, akkor az eSports fogadás ezzel a módszerrel nagyon egyszerű. Először is rendelkeznie kell egy fiókkal, amelyet néhány perc alatt létrehozhat a webhelyükön, ha még nem rendelkezik vele. Ingyenes és egyszerű az ePay regisztráció. A kezdéshez a felhasználóknak csak egy e-mail címre és egy mobiltelefonszámra van szükségük az ePay-fiók regisztrálásához.

A magánszemélyek a hitel- vagy betéti kártyához hasonló módon használhatják az ePay-t online fogadásra, mind befizetésre, mind pénzfelvételre, miután regisztrált és fizetési módhoz kapcsolta. Az ingyenes fogadás megszerzéséhez sok ilyen fogadóiroda lehetővé teszi, hogy pénzt helyezzen el az ePay segítségével.

Hogyan lehet pénzt kivenni az ePay segítségével

A legtöbb webhely, amely elfogadja az ePayt a fizetési mód a minimális kifizetési összeg 10 vagy 20 dollár, a maximális befizetési/kivonási összeg pedig napi 10 000 dollár. Banki átutalással történő befizetés esetén nincs díj, és az ePay számlák közötti tranzakciók is díjmentesek. Más tranzakciók díjkötelesek lehetnek, amelyek a pénznemtől és a fizetési módtól függően változnak.

Nyissa meg a kifizetési oldalt, vagy kattintson a Kivonás gombra az eSports fogadási oldal számla opciójában, ha ezzel a fizetési móddal szeretne pénzt kivenni. Ha többféle pénznem is elérhető, válassza ki a megfelelő pénznemet, és adja meg az összeget.

Ezután, mielőtt a visszavonásra kattintana, válassza ki az ePay fizetési módot, és ellenőrizze még egyszer, hogy minden egyéb szükséges adat helyes-e. Előfordulhat, hogy a felhasználóknak meg kell erősíteniük a műveletet egy 2FA kóddal, mielőtt az összeget elküldenék ePay-számlájukra. A támogatási szolgáltatás minden felmerülő problémát meg tud oldani.

Az ePay modul kiküszöböli a kettős adatbevitelt, és lehetővé teszi a valós idejű fizetési feldolgozást. Zökkenőmentesen integrálja a befizetéseket a számviteli rendszerbe, és automatikusan alkalmazza a kifizetéseket a számlákra.

Az ePay előnyei és hátrányai

Profik

Az ePay egy olyan fizetési mód, amely eSport fogadási oldalak és a fogadók szeretik, mert:

  • A be- és kifizetések azonnaliak.
  • Az összes főbb valutát elfogadják.
  • Az ePay-nek nincsenek tranzakciós díjai a fogadóirodáknál.

Hátrányok

  • Maximális tranzakciós korlátok.
  • Az összekapcsoláshoz kártyával vagy bankszámlával kell rendelkeznie.

ePay számlanyitási folyamat

Az ePay-re való feliratkozás gyors és egyszerű. Előfordulhat, hogy a felhasználó ezt mobilalkalmazásán vagy webhelyén keresztül szeretné megtenni. A weboldal tartalmaz egy letöltési linket a mobilalkalmazáshoz. Egy ingatlannak csak egy bankszámlája lehet, amelyen online fizetéseket küldhet és fogadhat. A kéttényezős hitelesítés egy újabb biztonsági réteggel ruházza fel az ePay-alkalmazást, biztosítva, hogy az azt kitöltő személy az legyen, akinek mondja magát.

Az ePay ezt úgy ellenőrzi, hogy egyszeri jelszót küld SMS-ben vagy hanghívásban a felhasználónak, vagy lehetővé teszi számára, hogy válaszoljon biztonsági kérdésekre.

A kétlépcsős azonosítás megakadályozza, hogy illetéktelen felhasználók hozzáférjenek a cégvezető bankszámlájához az ePay-en keresztül.

Hogyan hozzunk létre egy fiókot

Internetkapcsolat, érvényes e-mail cím és érvényes telefonszám szükséges ahhoz, hogy a felhasználók fiókot hozzanak létre a fizetési móddal. Miután mindent újraellenőrzött, menjen a webhelyre, és töltse ki az egyszerű online regisztrációs űrlapot. Ezután kövesse az egyszerű pénztárca aktiválási utasításokat.

A mobilszám megerősítéséhez egy megerősítő kódot kap. A megadott e-mail címre e-mailt is küldünk a megerősítéshez. Ezek ellenőrzése után fiókja jóváhagyásra kerül. A felhasználók bankkártyájukkal bármilyen pénznemben vehetnek fel pénzt.

Ha bármilyen problémája van az alkalmazással, vagy további információra van szüksége, lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálattal.

Az ePay ügyfélszolgálati lehetőségei

Az alkalmazás továbbküldése érdekében az ügyfélszolgálat hetente néhányszor e-mailben felveszi Önnel a kapcsolatot. Befizetési és kifizetési aggályait e-mailben vagy a cég ügyfélszolgálati vonalának felhívásával is megteheti.

Mivel az ügyfélszolgálat nagyon gyorsan reagál, és segít a felhasználóknak, a szolgáltatás használata során felmerülő problémákat gyorsan továbbítani kell valamelyik ügyfélszolgálati képviselőjüknek. Másrészt előfordulhat, hogy bizonyos problémák kisebbek, és megoldhatók a webhely GYIK-jében.

Ügyfélkapcsolatok az ePay támogatással

Email: Support@Epayservices.com
Call Center: +44 (20) 81-3333-12

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács