A legjobb e-sport bukmékerek helyezése a következővel American Express

Az AmEx-et 1850. március 18-án alapították New Yorkban. A cég kártyás fizetésre és utazási szolgáltatásokra specializálódott. 1958-ban vezették be az első American Express kártyát, és azóta folyamatosan újítják kínálatukat. Előre fizetett kártyákat, ajándékkártyákat, hitelkártyákat, üzleti hitelkártyákat, vállalati programokat, letéti igazolásokat (CD-ket) és megtakarítási számlákat kínálnak.

A legjobb e-sport bukmékerek helyezése a következővel American Express
Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
Fact CheckerTomas NovakFact Checker

Népeszerű-e az American Express?

Kezdetben az American Express amerikai online kereskedőkkel dolgozott, de mára szolgáltatásaik világszerte több mint 160 államban és területen érhetők el. 2020-ig a vállalat körülbelül 10,6 millió kereskedőt tartott nyilván az Egyesült Államokban. Az American Express Platinum kártyát és egyéb kiváló ajánlatokat kínál, például concierge-szolgáltatásokat. A társaság nem utazási kártyákat is bocsát ki alacsony éves díj mellett. Az Amex kártyák többsége húzásonként jövedelmező jutalmakkal jár.

A kiváló hírnévnek örvendő Amex erősen ajánlott az esport szerencsejátékokhoz. A tranzakciókat fejlett kártyabiztonság védi, mint például a kártyaazonosító szám (CID). Bármely American Express esport webhely büszkén jeleníti meg az AmEx logót a pénztáros résznél.

Egy másik módja annak, hogy megtudja, ha ez fizetési mód elfogadott, csak az ezen az oldalon közzétett szakértői javaslatokra kell hagyatkozni. Az Amex kártyák extra pontokat szereznek mobil használhatóságukért. Az alkalmazás azokat a fogadókat részesíti előnyben, akik inkább okostelefonjukon keresztül fogadnak.

Az American Express használata az online fogadóirodákban

Az American Express Bank szigorúan csak online bank, és lehetővé teszi az Amex kártyák összekapcsolását a megtakarítási számlával. A kártyatulajdonosok más külső bankszámlákhoz is kapcsolhatnak. De az összekapcsolt fiókoknak személyesnek és aktívnak kell lenniük, és ugyanazt a nevet kell viselniük az Amex kártyán.

Amikor külső bankszámlához csatlakozik, az ügyfélnek meg kell adnia számlaszámát és útválasztási számát. A szerencsejátékosok magasabb tranzakciós limiteket élveznek, amikor fogadásaikat Amex-szel finanszírozzák, lehetővé téve számukra, hogy hozzáférjenek az eSport platformokon rendszeresen meghirdetett VIP-ajánlatokhoz.

Hogyan lehet befizetni az American Express segítségével

A hihetetlen átfutási sebesség és a könnyű feldolgozás kéz a kézben jár az American Express befizetésekkel, amelyek a következők szerint zajlanak.

 1. Regisztráljon az egyik legjobb American Express bukmékernél
 2. Menjen a banki/fizetési/pénztári részlegre
 3. Keresse meg az Amex logót a fizetési lehetőségek között, és kattintson rá
 4. Első befizetés esetén az oldal elkéri az Amex kártya számát
 5. Válassza ki az országot (ahonnan a fogadási oldal működik)
 6. Adja meg a letétként elhelyezendő készpénz összegét
 7. Kövesse az OTP és a kéttényezős ellenőrzés utasításait
 8. Kattintson a Küldés gombra, és a pénz azonnal átutalásra kerül

Az átutalás előtt döntő fontosságú, hogy ellenőrizze a fogadóirodák befizetési limitjét, mivel az webhelyenként változik. Az Amex 2,5% és 3,5% közötti összeget számít fel a betét összegéből. A legjobb American Express fogadóirodák nem számítanak fel betéti díjat, mivel a tranzakciók alapvető fontosságúak webhelyeik növekedéséhez.

Sokszor az eSport üzemeltetője fizeti az átutalást. A fogadóirodák gyakran speciális bónuszokat kínálnak az American Express használatához. Ez akkor fordulhat elő, ha a platform alacsonyabb díjat fizet a fizetési mód támogatásáért.

Hogyan lehet kivenni az American Express segítségével

American Express kifizetések az online fogadóirodáknál elég ritkák. Teljesen rendben van a nyeremény mobiltelefonon történő kifizetése. Íme, mi kell a készpénzfelvételhez.

 1. Kattintson a pénzfelvétel gombra a pénztár résznél
 2. Válassza az American Express-t a kifizetéshez
 3. Adja meg, mennyit kell kivenni
 4. Fejezze be az ellenőrzést
 5. Kattintson a küldés gombra

A kifizetések nem azonnaliak, de viszonylag gyorsabbak, mint a legtöbb hitelkártya esetében. A visszavonási idők sportfogadásonként eltérőek. De a pénznek a fogadóirodától számított 24 órán belül a játékos rendelkezésére kell állnia. A kifizetési díjakat az eSports fogadóiroda és a használt Amex kártya pontos típusa határozza meg.

Ha az American Express eSports fogadóirodája nem támogatja az Amex kártyákról történő közvetlen kifizetést, számos módszer közül választhat. Legyen szó hitelkártyáról, e-pénztárcáról, eCheckről vagy közvetlen banki átutalásról, mindig van egy kényelmes megoldás. Az ügyfeleknek számlát kell nyitniuk ezeknél a szolgáltatóknál, és át kell utalniuk a nyereményeket a bukmékertől.

Az American Express előnyei és hátrányai

Az élvonalbeli online védelemtől az utazási biztosításig az Amex kártyák nagyszerű előnyökről híresek. Bónuszpontokat kínálnak, amelyek készpénzre válthatók, ha bizonyos kereskedőknél vásárol.

Az Amex hitelkártya chiptechnológiát használ, amelyet rendszeresen frissítenek. Ez egy biztonságosabb lehetőség, mint a legtöbb kártya hátuljába ágyazott tipikus mágnescsík. A másik oldalon az American Express nem kínál teljes körű banki szolgáltatásokat, és az ügyfelek nem nyithatnak csekkszámlát.

Előnyök

 • Versenyképes kamat a megtakarítási számlán
 • Nincs havi díj
 • Nincs egyensúlyi követelmény
 • Bónuszpont és pénzvisszatérítés a vásárláshoz
 • Csúcskategóriás biztonsági protokollok

Hátrányok

 • A csekkszámla lehetőség hiánya

American Express számlanyitási folyamata

Azok, akik az American Express-t akarják használni az eSports fogadáshoz, nyissanak megtakarítási számlát, és finanszírozzák azt. Mivel az American Express betartja a pénzmosás elleni küzdelmet, a cég részletes tájékoztatást kér azoktól, akik számlát szeretnének nyitni.

A szövetségi törvények értelmében az Amexnek meg kell szereznie és hitelesítenie kell a személyazonosításra alkalmas adatokat, amelyeket minden felhasználó elküld. Minden jelentkezőnek legalább 18 évesnek kell lennie. Az alábbi információkra van szükség az American Express számla nyitásához.

 • Adóazonosító szám – TIN, SSN vagy ITIN
 • Valódi cím
 • Születési dátum
 • Foglalkoztatási információk
 • Email cím
 • Telefonszám

Hogyan hozzunk létre fiókot

Az online számla hasznos lehet olyan online tranzakciókhoz, mint például az eSport fogadás. Bárki, aki rendelkezik Amex kártyával vagy megtakarítási számlával, az alábbi egyszerű lépésekkel nyithat online számlát:

 1. Látogassa meg az American Express hivatalos oldalát
 2. Kattintson az "online fiók létrehozása" gombra
 3. Adjon meg személyes adatokat
 4. Írja be a kártya elején látható 15 jegyű számot
 5. Adja meg a 4 számjegyű kártyaazonosítót

Az ügyfelek különféle számlákat nyithatnak az American Express segítségével: magas hozamú megtakarítási számla, letéti igazolás számla és egyéni nyugdíjszámlák. Ezeket a számlákat a jóváhagyást követő 60, illetve 30 napon belül finanszírozni kell. A finanszírozás elmulasztása bezáráshoz vezet.

American Express ügyfélszolgálata

Az American Express ügyfeleit helyezi előtérbe, ezért számos kommunikációs csatornával rendelkeznek:

 • Élő chat
 • Segítség Központ
 • Keresőmotor
 • Telefon hívás
 • Levél

A súgó az Amexről szóló információk fő központja, ahol az ügyfelek választ találnak a legtöbb gyakran ismételt kérdésre. A kiterjedt rész útmutatást ad a számlanyitáshoz, a vita kezdeményezéséhez, a kártyacseréhez és a hitelképességi pontszám lekérdezéséhez.

Az élő chat funkción keresztül is lehet beszélni egy online ügynökkel, de be kell jelentkeznie felhasználói azonosítójával és jelszavával. A Kapcsolat oldal alján található a telefonszámok listája, ahol a különböző szolgáltatásokkal kapcsolatban érdeklődhet.

Legtöbbjük éjjel-nappal dolgozik, néhányuk pedig a nap meghatározott szakában elérhető. Sőt, minden Amex kártya hátulján van egy telefonszám, és a felhasználó bármikor tárcsázhatja segítségért.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács