Új fogadási oldalak

Az eSport versenyek globális térnyerésével a sportfogadások olyan ügyfeleket vonzanak, akik szívesen fogadnak csapatokra és egyéni versenyek résztvevőire. Nevezetesen, a videojátékokra tett fogadás várhatóan eléri a 13 milliárd dolláros piaci értéket 2025-re. Az Esports népszerűsége a szerencsejáték helyszínek új generációját indítja el.

A vállalatok a technológia és az innováció segítségével gazdasági lehetőségeket teremtenek az e-sport fellendüléséből. A mobilfogadástól a sportklubokig az eSport fogadási oldalak új keretet hoznak létre a fogadásrajongók nemzetközi növekedésének támogatására. Íme néhány tapasztalt márka, amelyek új fogadási oldalakat indítanak el.

Esport platformokAz új fogadási oldalak előnyeiHogyan értékeljük és értékeljük az új fogadási oldalakatFelelősségteljes játék
Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Esport platformok

A FansUnite vezérigazgatója, Scott Burton nemrég csatlakozott Kanadáé A Szerencsejáték Szövetség elnöksége. Vezérigazgatóként felügyeli az üzleti műveleteket és a játékengedélyezés és az eSport fogadás fejlesztését. A versenyek indításától az eSport fogadások blokklánc-technológiájának felfedezéséig a FansUnite az élvonalban van. A prémium e-sportot, technológiát és játéktartalmakat kínáló online kaszinó-üzemeltető, a FansUnite kulcsfontosságú partnerkapcsolatokat biztosít, és a technológia által vezérelt sportra és szórakoztatásra összpontosít.

Azáltal, hogy törvényes online játéklehetőségeket biztosít a sportban, a kaszinókban és az e-sportban, a márka lenyomja névjegyét az iparágban. A vállalat kihasználja az internet erejét, hogy csak az e-sport fogadásait javítsa, a közösségi fogadástól a sportfogadásokig.

Bár a FansUnite egy tapasztalt márka, a közelmúltban, 2020-ban történt egyesülése az Askott Entertainmenttel új fejlesztési területeket indít az eSport szerelmesei számára, beleértve az új webhelyeket. A szervezet több helyen is rendelkezik engedéllyel, többek között Máltán, a Man-szigeten és az Egyesült Királyságban.

2018 óta a FanDuel elismert eSport fogadási szolgáltató. A nagy sportszervezetekkel, például az NBA-vel kötött fogadási megállapodásáról jól ismert vállalat kiterjesztette a sport- és eSport fogadásokat. Csak New Yorkban az online sportfogadásokból származó adóbevétel akár 500 millió dollárra is emelkedhet 2025-re, a FanDuel kiterjedt ügyfélkörének köszönhetően.

Minden új mobil sportfogadási társaságnak, amely szerződést kötött New York állammal, 51 százalékos adót kell fizetnie bruttó bevétele után. 2019-ben a FanDuel volt az első szolgáltató, amely fogadást kínált az eSport versenyekre az Egyesült Államokban. Az üzletág bővülésével új eSport webhelyeket indított.

Az új fogadási oldalak előnyei

Nagyobb bónuszok és promóciók

Az új eSport fogadási oldalak számos bónuszt és promóciót kínálnak, hogy új ügyfeleket vonzanak. A kaszinókhoz hasonlóan az eSport webhelyek is tetemes üdvözlő bónuszokkal vonzzák a fogadókat. Népszerű és szabványos a legtöbb online eSport fogadási oldalon. A befizetést követően az új számlatulajdonos pénzt kap a fogadáshoz a háztól. Általában az ösztönző lehetővé teszi a játékosoknak, hogy megtanulják, hogyan kell fogadni, mielőtt elköltenék személyes pénzüket.

A üdvözlő bónusz arra csábítja a fogadókat, hogy folytassák a fogadást az eSport fogadási platformokon, így hosszú távú ügyfelekké válhatnak. A bónuszok általában kikötésekkel járnak. A fogadóknak el kell olvasniuk az apró betűs részt, mielőtt egy csónaknyi készpénzt letétbe helyeznek, remélve, hogy megfelelő bónuszt kapnak. A bónuszokat általában a ház védelme érdekében korlátozzák. Egyéb korlátozások is vonatkozhatnak, például minimális fogadási követelmény a nyeremények visszavonása előtt.

Kockázatmentes fogadások

A kockázatmentes fogadás szinte túl jónak tűnik ahhoz, hogy elhiggye. Azonban, hogy új ügyfeleket vonzzon, néhány eSport intézmény ingyenes fogadást kínál. Például, ha egy játékos 10 dollárt fogad, további 5 dollár tétet kaphat. Egy platform beállíthat egy másik játékkal egyező fogadást.

Például, ha egy fogadó 40 dolláros tétet tesz a League of Legends-re, ugyanennyi ingyenes fogadást kaphat egy másik népszerű eSports videojáték-versenyen. Ezek az ingyenes és kockázatmentes fogadások lehetővé teszik az új felhasználók számára, hogy élvezzék a fogadási akciókat és megtanulják a játék szabályait.

Akkumulátor bónuszok

A fogadók bónuszokat kaphatnak a tétek száma alapján. Azzal, hogy minden új fogadásra ösztönzi a szerencsejátékosokat, a ház arra csábítja a fogadót, hogy vegyen részt a gyűjtőkön. A bónusz százalékos aránya az eSports fogadási platformtól függően változhat.

Fizetési módok

A PayPaltól a Bitcoinig számos fizetési módok állnak rendelkezésre az eSport fogadók számára. Amikor egy szerencsejátékos nagy összegű fogadást tervez, egy biztonságos pénzügyi platformot választ. Az ESport fogadási intézmények köztiszteletben álló fizetési szolgáltatókkal kötnek szerződést. Néhány népszerű fizetési mód közé tartozik a MasterCard vagy a Visa hitelkártya és a PayPal.

Ahogy az eSports szerencsejáték az egész világon terjeszkedik, az eSport fogadások online fizetési módjainak száma növekszik. A banki átutalások és a digitális pénztárcák versenyeznek a hagyományos fizetési módokkal, például a banki átutalással, hogy átutalási szolgáltatásokat nyújtsanak az eSport fogadási befizetésekhez és kifizetésekhez.

Vonzó esélyek

A fogadók mindig a kedvező szorzókat részesítik előnyben. Az ESports fogadás háromféle szorzót kínál, beleértve a tört, a tizedes és az amerikai szorzót. Azoknál a fogadóirodáknál, akik tizedes szorzót írnak le tizedesjegyekkel, például 1,50-el, a nyertesek hozama a tét tizedes számmal való szorzatából származik. Például egy fogadó, aki 10 dollárt tesz meg, 15 dollárt nyer egy 1,50-es szorzóval. A fogadó 5 dollár nyereséget kap 15 dollár nyeremény után.

A tört szorzók, például a 3/1, az 1. szám alapján nyereséget adnak a fogadónak. Például minden 3/1-es szorzón tett 10 dolláros fogadás után a fogadó 30 dollárt tesz, plusz a 10 dolláros tét, ami összesen 40 dollár hozamot jelent. Az amerikai oddsok mínusz jelet tartalmaznak a favorizált csapatnál, és pluszjelet a kevésbé valószínű csapatnál. A szimbólumot követő szám a 100 dolláros fogadás lehetséges nyereségét jelzi. Az esport fogadók szerte a világon a legkedvezőbb esélyeket keresik, hogy minél több pénzt nyerjenek.

Játékgyűjtemény

közötti verseny eSport fogadási weboldalak heves. Ezért egy robusztus játékgyűjtemény segíthet a szerencsejátékosok vonzásában. Egyes népszerű webhelyek csak egy adott játékra összpontosítanak, mint pl legendák Ligája. Egyes fogadási webhelyek exkluzív partnerséget kötnek meghatározott játékmárkákkal.

Mások sokféle lehetőséget kínálnak a játékmérkőzésekre és a versenyekre a szerencsejátékosok számára, hogy fogadást tegyenek. A játékgyűjtemény az egyik legfontosabb szempont annak érdekében, hogy új és tapasztalt fogadókat vonzzon egy eSport fogadási intézménybe.

Innovatív technológiák

Az eSport fogadás új technológiái minden fogadónak zökkenőmentes élményt biztosítanak. A blokklánc technológiától az azonnali oddsgenerátorokig a vállalatok új és innovatív módszereket kutatnak a mérkőzések, versenyek és fogadások nyomon követésére.

A konkrét kimenetelekre, például arra, hogy melyik játék résztvevői végeznek az első helyen, új előrelépések hajtanak végre. A fogadástól a fizetésig az online technológiai innováció megkönnyíti az eSport platformok hatékony működését.

Nagyon érzékeny támogatás

Az online szerencsejátékosok millióinak köszönhetően a támogatás elengedhetetlen a boldog ügyfelek biztosításához. A platformok számos módszert alkalmaznak annak érdekében, hogy az ügyfelek kapcsolatba léphessenek az online támogatással. A chat-támogatás révén a fogadó kérdéseket tehet fel chatboxon keresztül, és valós időben beszélhet az ügyfélszolgálati képviselővel.

Egyes platformok éjjel-nappali ügyfélszolgálatot kínálnak a 800-as telefonszámon keresztül. Az e-mailes támogatás lehetővé teszi a szerencsejátékosok számára, hogy lekérdezést küldjenek, és 24 órán belül választ kapjanak. A csúcskategóriás eSport fogadási platformok mindezeket a lehetőségeket kínálják azoknak a webhelylátogatóknak, akiknek kérdéseik vannak.

Mobil alkalmazások

A mobiltelefon-használók növekedést indítanak el az eSport szerencsejátékban. Szerencsejátékosok milliói fogadnak okostelefonnal. A vállalatok számára elengedhetetlen, hogy ezen a fontos piaci szegmensen értékesítsenek, és robusztus mobilmegoldásokat biztosítsanak. A legmodernebb technológiát használó fogadási platformok ugyanazt a fogadási élményt kínálják mobilon, mint a szerencsejátékosok a márka webhelyén.

Hogyan értékeljük és értékeljük az új fogadási oldalakat

Az eSport iparág fejleményeinek nyomon követése döntő fontosságú az új fogadási webhelyek áttekintésében, hogy az olvasók tájékoztatást kapjanak arról, hogy ezek a platformok hogyan illeszkednek a piac trendjéhez és fejleményeihez.

A legfrissebb hírektől az adatokig, a feltörekvő platformokkal kapcsolatos információkhoz való hozzáférés lehetővé teszi az olvasók számára, hogy megalapozott döntéseket hozzanak arról, hogy mely intézmények kínálják a legjobb fogadási szolgáltatásokat. Íme néhány kritérium, amelyet az eSport fogadási platformok értékeléséhez használunk.

Biztonság és védelem

A webhelyek erős biztonsági protokollokat igényelnek a számlatulajdonos adatainak biztonsága érdekében. Az iparág szakértői titkosítást, 2-faktoros engedélyezést, jelszókövetelményeket és egyéb biztonsági intézkedéseket alkalmaznak a felhasználói adatok védelme érdekében. A belső technológiai részlegek gyakran végeznek ellenőrzéseket a tranzakciók áttekintése és a platform legmagasabb biztonsági szinten való működése érdekében.

Fogadási piac változatossága

A fogadók különféle módokat keresnek a fogadásra. A meccsfogadástól a fogadásig, hogy melyik csapat végez az első öt között, az eSports fogadás évről évre kifinomultabbá válik. Az innovatív technológia segítségével a platformok hatékonyan nyomon követhetik a különféle típusú fogadásokat.

Fogadási szorzók

A szerencsejátékosok összehasonlítják az eSports fogadási platformokat, hogy megtalálják a legjobb esélyeket. Az olvasók dönthetnek a fogadóirodákról, amelyek folyamatosan kedvező oddsokat kínálnak a számlatulajdonosoknak az adatok áttekintésével. Szakértői múltbeli adatokra támaszkodva a professzionális fogadók stratégiát dolgoznak ki a nyerésre. A szorzók létfontosságú szerepet játszanak abban, hogy segítsenek a fogadóknak hatékonyan fogadni válassza ki a kedvelt csapatokat és egyéni játékosokat.

Élőadás

Azért, hogy fogadni a versenyekre, a szerencsejátékosok számára kulcsfontosságú, hogy élőben nézzék a meccseket. Az élő közvetítés lehetővé teszi a fogadók számára, hogy valós időben kövessék az eseményeket, mielőtt fogadást tesznek. Az élő közvetítési lehetőségekről olvasva olvasóink versenyképesek maradnak.

Mivel az eSport piac továbbra is rohamosan fejlődik és innovációs ütemben zajlik, létfontosságú, hogy tájékozott legyen az iparág változásairól és arról, hogy mely platformok kínálják a legjobb általános szolgáltatásokat az eSport fogadás rajongóinak. Weboldalunk értékes szolgáltatást nyújt a piaci fejlemények nyomon követésével és jelentésével.

Felelősségteljes játék

A fogadók számára létfontosságú az önellenőrzés, hogy elkerüljék a kockázatos viselkedést. A tizenévesek számára a szülői felügyelet létfontosságú a fiatalok biztonsága érdekében. A szerencsejáték-függőséget régóta felnőttkori problémaként tekintik. A legújabb tanulmányok azonban azt mutatják, hogy 14 és 21 év közötti fiatalok milliói az online szerencsejáték rabjai. Ezek aggasztó statisztikák az eSport piacról, amely gyakran a videojátékokkal játszó tinédzsereket szolgálja ki.

A szülőknek és a gyámoknak további óvintézkedéseket kell tenniük, például online szülői felügyeletet kell alkalmazniuk, hogy biztosítsák a tizenévesek biztonságos játékát. Felnőttek számára az eSport fogadási platformok lehetőséget biztosíthatnak a játékból való leiratkozásra bizonyos pénzösszeg elköltése után. A szerencsejáték-függőséggel kapcsolatos segítséget nyújtó szervezetekre vonatkozó ajánlásokat az engedéllyel rendelkező eSport fogadási webhelyeken is kínálják.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács