Unibet eSport fogadási áttekintés 2024 - Támogatás

UnibetResponsible Gambling
CASINORANK
9/10
Bónusz100% üdvözlő bónusz 100 €-ig
1997 óta megbízható
Legendás sportfogadás
Megbízható
Ellenőrzött
Biztonságos
1997 óta megbízható
Legendás sportfogadás
Unibet is not available in your country. Please try:
Támogatás

Támogatás

Az Unibet azonnali élő chaten, közvetlen telefonhívásokon és az elérhetőségekben megadott e-mail címeken keresztül nyújt támogatást ügyfeleinek. Az Unibet ezeket a kommunikációs eszközöket biztosítja a minőségi szolgáltatás és a biztonság érdekében.

A nyújtott ügyfélszolgálat magában foglalja az ügyfelek online regisztrációjának segítését, a bejelentkezési problémák megoldását, a fizetési problémákat, valamint a kaszinószámláról történő pénzfelvételt.

A játékos egyszerűen kapcsolatba léphet az Unibettel a hét minden napján, 24 órában. Az ügyfél azonnali élő chaten és telefonhívásokon keresztül gyors és közvetlen kapcsolatba léphet a szolgáltatóval. Az e-mailekre egy órától három óráig is eltarthat, mire választ kap a szolgáltatótól. Ez a fajta kapcsolattartás azonban egyszerű és gyors.

Az Unibet minden aggályt megold, ha kibertámadásokat észlelnek. Letilthatja az ügyfél fiókját, hogy megakadályozza a további tevékenységeket. A vállalat nagyra értékeli ügyfeleit, és azt szeretné, ha zökkenőmentesen játszhatnak és szerencsejátékot játszhatnak online.