Unibet eSport fogadási áttekintés 2024 - Számla

UnibetResponsible Gambling
CASINORANK
9/10
Bónusz100% üdvözlő bónusz 100 €-ig
1997 óta megbízható
Legendás sportfogadás
Megbízható
Ellenőrzött
Biztonságos
1997 óta megbízható
Legendás sportfogadás
Unibet is not available in your country. Please try:
Számla

Számla

A számla létrehozása az Unibet-en gyors és egyszerű. Laptopról vagy mobiltelefonról percek alatt beállítható. A fiók beállítása után a játékos bármelyik eszközön keresztül hozzáférhet az esporthoz. A fiók beállítása a következő;

Először a játékos az Unibet kezdőlapjára lép, és kiválasztja a csatlakozás gombot. A gomb több lépés felé vezeti az új játékost. Az első lépés egy érvényes e-mail cím megadása és megerősítése. Ezután adja meg a vezeték- és utónevet, telefonszámot, címet, helyet és egyéb információkat.

A lépések elvégzése után a játékosnak be kell jelentkeznie a megadott kóddal. Sikeres bejelentkezés után a játékos megadja banki adatait és befizet egy befizetést, amely jóváírásra kerül a számláján, így a játékos teljes mértékben részt vehet az online játékban.

A fiók létrehozása nem nehéz, mivel a lépések kevés és közvetlenek. A játékosnak meg kell adnia személyes adatait, beleértve a nevet, címet és az állam nevét. Ezenkívül a játékosnak meg kell adnia egy aktív telefonszámot, e-mailt, azonosító kártyát és bankszámla- vagy kártyaadatokat a befizetéshez. Az üdvözlő bónusz általában a fiók létrehozását követi.