Unibet fogadói vélemény - Ról Ről

UnibetResponsible Gambling
CASINORANK
9/10
Bónusz100% üdvözlő bónusz 100 €-ig
1997 óta megbízható
Legendás sportfogadás
Megbízható
Ellenőrzött
Biztonságos
1997 óta megbízható
Legendás sportfogadás
Unibet is not available in your country. Please try:
Ról Ről

Ról Ről

Az Unibet 1997-ben alakult, és gyorsan az egyik legnagyobb online fogadási szereplővé vált. Hírnevet szerzett a sportfogadások terén, és kiterjesztette tevékenységét a kaszinójátékokra, a pókerre, az asztali játékokra és most az esportra is.

A cég emellett kiváló bónuszokat és ügyfélszolgálatot hozott létre, így az egyik legmegbízhatóbb márkává vált. Ez azonban még nem minden, mivel a cégnek van néhány szilárd biztonsági szoftvere és protokollja a játékosok védelmére. Az Unibet hírnevének köszönhetően a világ minden tájáról érkezett ügyfelek ezrei használnak különböző pénznemeket és nyelveket, hogy naponta játsszanak e-sportokat és más játékokat.

Az Unibet esport alapítója és története

A cég központja Máltán és sok más helyen található szerte a világon. A kaszinó tulajdonosa és üzemeltetője is az Unibet Gaming Network, és a kaszinó engedélyével rendelkezik Máltai Szerencsejáték Hatóság. A licencek más országoktól vagy államoktól is függenek, ahol a vállalat működik.

Mit jelent ez a játékosok számára? Az Unibet szigorúan betartja a licencben előírt szabályokat és előírásokat. Felveszi a játékosok sérelmeit és aggodalmait, és igyekszik megoldani azokat, mert a cég szakmai és jogi érdeke a licenc betartása.

Az Unibet esports globális hatókörrel rendelkezik

Az Unibet hírneve és népszerűsége azt jelenti, hogy a vállalat kiterjesztette fogadási oldalait az Egyesült Államok online fogadási piacára. A fogadások és a bónuszok típusai azonban attól az államtól függenek, ahol az Unibet kínál esport és egyéb játékok.

Az Unibet eddig sikereket ért el bizonyos államokban, és egyre népszerűbb. A cég a szokásos elegáns fogadási webhelyekkel, alkalmazásokkal, hatékony befizetésekkel és kifizetési módszerekkel rendelkezik. Ez helytől függetlenül így van.

Az Unibet népszerűsége

A legnépszerűbb sportok közé tartozik a foci, a tenisz, az MMA, az MLB és még sok más. Az Esports is lassan hódít, de nem a legjobban teljesít. Ennek a fogadási típusnak az újabb státusza még mindig nagyrészt ismeretlen sok jobbító számára, és még mindig sok tudást kell megosztani az új felhasználókkal.

Számos lehetőség az e-sport számára

A játékosoknak fantasztikus lehetőségük van arra is, hogy befizessenek az Unibetnél, és megismerjék az esportok választékát. Néhány játék közé tartozik a Counter-Strike: GO, Dota2, League of Legends és Starcraft 2. A játékosok nem csak játszhatnak vagy fogadhatnak a játék legújabb trendjeire, hanem üdvözlő bónuszt is kapnak, ha feliratkoznak és befizetnek az Unibetre. .

Az esport fogadás eltér a sport- és kaszinófogadástól. Például az ilyen típusú fogadásokban nincs első csapás fogadás. Ez azt jelenti, hogy más stratégiára van szükség a bankrollhoz és a pénzkeresethez.

Megbízható esport fogadási fizetési módok

Az Unibet a hagyományos fizetési módok be- és kifizetésekhez. Támogatják a VIsát, a Mastercardot, a PayPal-t, a PayNearMe-t, az előre fizetett kártyákat és a banki átutalásokat. A vállalat úgy döntött, hogy nem mélyed el a kriptovaluták világában, és ez néhány ügyfelet elriaszthat.

Valamikor a jövőben változások történhetnek ezen, de jelenleg (2021-től) nincs erre utaló jel. A kártyák és az e-pénztárcák használatának alapvető fizetési módjai továbbra is lefedik a legtöbb esportba vágyó játékost.

Miért fogadjon az Unibetnél?

Az Unibet számos fizetési lehetőséget biztosított a laptop és mobil felhasználók számára. A játékosok könnyedén be- és kifizetéseket hajthatnak végre az utasítások megfelelő követésével. A fizetési módokat az Unibetnek támogatnia kell, és online bankon és egyéb módokon keresztül kell küldeni.

A játékosnak rendelkeznie kell olyan fizetési módokkal, amelyek támogatják a nemzetközi határokat. Ez egy biztonságos webhelyet jelent, ahol pénzt helyezhet el, és túl sok gond nélkül játszhat.

Amint a játékos rendelkezik számlával, a pénzátutalást azonnal megteheti egyéni Unibet számlájára. A játékosok a pénztárnál is segítséget nyújthatnak online banki átutalással. A játékosnak meg kell adnia banki azonosítóját és jelszavát a tranzakció befejezéséhez. A befizetések jóváhagyásakor a játékosok megerősítő e-maileket és hivatkozási számokat kapnak.

Bár az Unibet lassan vette át a kriptovalutát, elegendő fizetési móddal rendelkezik ahhoz, hogy a játékosok visszatérjenek egy egyszerű és élvezetes élményért.

Az Unibet előnyei és hátrányai

Profik

  • Az oldalak navigációja és kialakítása vonzó, letisztult és könnyen használható. Rengeteg játék létezik, és a fogadási lehetőségek jól láthatóak a képernyő tetején.
  • Az Esports könnyen elérhető néhány kattintással, és jó a választék az esport címekből és fogadási variációkból. Az Unibet arra törekszik, hogy rendszeresen frissítse a címeket, vagy tegyen újabbakat a katalógusba.
  • Az esport fogadási lehetőségek széles választéka tartalmazza a pisztolykör győztesét, a térkép győztesét, a csapatokat, a legtöbb győzelmet szerző játékosokat, a pontos pontszámokat, a parlay fogadásokat, a pontkülönbségeket vagy a pénzvonali fogadásokat. Az egyéb fogadások közé tartozik az első ölés, a legtöbb ölés stb.
  • Az Unibetet olyan államokban kínálják, mint New Jersey, Pennsylvania, Arizona és más államok. Az Egyesült Államokban az Unibet számára a kezdeti idők járnak, így tovább fognak terjeszkedni.
  • Az ügyfélszolgálat gyors és hatékony. Az Unibettel élő chaten, telefonon és e-mailben lehet kapcsolatba lépni. Ez minden játékos számára kényelmet jelent, egyéni igényeitől függetlenül.
  • Van egy egyszerű alkalmazás, amely sok olyan játékot kínál, mint a PC-s játékok. Használja az esportot az alkalmazásban és még sok mást. Ügyeljen ugyanazokra a bónuszokra és promóciókra.
  • Van egy vonzó üdvözlő bónusz 100%-os befizetéssel és egyéb promóciókkal.

Hátrányok

  • Nincs kriptovaluta fizetési módként
  • A kivonás akár 5 nap is lehet
  • Lassú ügyfélszolgálatról érkeztek jelentések

Mobilon és laptopon elérhető

Az Unibet mobileszközökön elérhető az alkalmazásból vagy a weboldalról, és a játékosoknak a nap bármely szakában és különböző helyszíneken lehetőségük van játszani. Az Unibet egyszerűen megtervezett, és a navigáció egyszerű és hatékony mind az amatőrök, mind a hosszú távú jobbak számára.

A fizetőknek azzal is tisztában kell lenniük, hogy különböző típusú játékokhoz lehet letölteni egy alkalmazást. Az alkalmazások kompatibilisek a modern Android és iOS eszközökkel. A kevesebb telefonmemóriával rendelkezők számára lehetőség van az Unibet weboldalának böngészőn keresztüli használatára is. A weboldal letöltése nem szükséges, a látogatás csak személyes telefonon szükséges.