TonyBet eSport fogadási áttekintés 2024 - Bónuszok

TonyBetResponsible Gambling
CASINORANK
8.2/10
Bónusz100% üdvözlő bónusz 120 €-ig + 120 ingyenes pörgetés
Sportfogadási kaszinó
Szoftverek széles választéka
Magas bónuszok
Fogadási lehetőségek széles választéka
Megbízható
Ellenőrzött
Biztonságos
Sportfogadási kaszinó
Szoftverek széles választéka
Magas bónuszok
Fogadási lehetőségek széles választéka
TonyBet is not available in your country. Please try:
Bónuszok

Bónuszok

A fogadás egyik előnye egy online kaszinó a bónusz ajánlatok. A kaszinók bónuszokat és promóciókat biztosítanak új játékosok csábítása érdekében. Ezenkívül a bónuszok arra ösztönzik a meglévő játékosokat, hogy folytassák a játékot.

Először is meg kell értenie, hogy az ösztönzők különféle korlátozásokkal és feltételekkel járnak. Szánjon időt a Tonybet hivatalos weboldalán található feltételek elolvasására, hogy biztosan megértse, mire vállalkozik.

Esports First Deposit üdvözlő ajánlat

Ügyeljen a minimális befizetési összegekre és a fogadási feltételekre, mert ezek megváltoztathatják a bónuszok felhasználását.

Esport fogadók az első befizetést a TonyBetnél igénybe veheti a TonyBet üdvözlő ajánlatát. Ez 100%-os egyezést kínál a kezdeti befizetésedre 100 €-ig.

A promócióban való részvételhez a fogadóknak legalább 10 € kezdeti befizetést kell végrehajtaniuk a Netellertől vagy a Skrilltől eltérő fizetési mód használatával. Ezenkívül ezen a ponton meg kell adniuk az ESPORT100 bónuszkódot.

Ha a játékosok sikeresen követik ezt az eljárást, automatikusan megkapják a bónusz fogadási alapokat. Mielőtt azonban sietne, hogy csatlakozzon a TonyBet klubhoz, meg kell felelnie a bónusz fogadási követelményeinek, amelyek megkövetelik, hogy a bónusz összegét 1,70-es vagy annál nagyobb esport szorzón 30 napon belül tízszer fogadja meg.

Mindig alaposan olvassa el az Általános Szerződési Feltételeket, hogy elkerülje a kellemetlen meglepetéseket. Sajnálatos módon előfordulhat, hogy ez az Esports bónusz nem érhető el minden ország lakosai számára. Ha azonban ez a helyzet az Ön esetében, a TonyBet egy jelentős üdvözlőajánlatot is létrehozott, amely mind a sportra, mind az esportra vonatkozik! Egyéb Általános Szerződési Feltételek érvényesek.

Sport VIP program

A TonyBet VIP programot kínál azoknak a sportfogadóknak, akik folyamatosan fogadják szolgáltatásaikat. Szerencsére ez magában foglalja az eSport fogadást is.

Minden fogadó jogosulttá válik, és tagja a Sport VIP program automatikusan, ami azt jelenti, hogy nincs szükség további lépésekre a Sports VIP programból származó hűségbónuszokhoz.

Minden fogadó az 1. szintről indul, és összesen 6 szintet kell megmásznia. Pontokat – úgynevezett Comp Points (CP) – gyűjtenek valódi pénzes fogadásokra.

A fogadások CP-je 1 CP minden fogadás 2 €-jaként olyan események esetén, amelyek minimális összszorzója 1,3.

Az alábbi táblázat bemutatja a szintlépéshez szükséges pontokat, valamint a bónuszpontokat, amelyeket a fogadók kaphatnak, ha új szintre lépnek.

VIP szintCP szükséges a szint eléréséhezBónusz CP ennek a szintnek az eléréséhez
1 (legalacsonyabb)0 CP (automatikus regisztrációkor)N/A
2150 CP+200 CP
31500 CP+2000 CP
47500 CP+10 000 CP
550.000 CP+40 000 CP
6 (legmagasabb)200 000 CP+250 000 CP

Egy új hónap elején a szinteket visszaállítják, és az előző hónapban megszerzett CP-k a bónuszegyenlegre kerülnek. Ezután minden 100 CP-nként 1 eurós ingyenes fogadássá alakíthatók.

Előrejelzési bónusz

Az előrejelzési bónusz esemény lehetővé teszi a jogosult fogadók számára, hogy akár 1000 eurót is nyerjenek az eredmények előrejelzésével.

Azok a fogadók, akik az elmúlt 5 nap során összesen 20 eurót – vagy ennek megfelelő devizaösszeget – helyeztek be, jogosultak erre az eseményre. Az előrejelzési bónuszban a fogadók tíz, a TonyBet által előre kiválasztott sportesemény kimenetelét jósolják meg.

Ha egy fogadó tízből tíz eseményt helyesen jelez előre, 1000 eurót kap. Ha 9 eseményt helyesen teljesítenek, 100 €-t nyernek. 8 helyes eseményért 50 eurót kapnak. Fontos megjegyezni, hogy ezek az értékek ingyenes fogadásnak felelnek meg.

Az ingyenes fogadás egyszeri vagy többszörös fogadásként megtehető a TonyBet bármely sportfogadási eseményén. Ne feledje, hogy ezekből az ingyenes fogadásokból származó nyereményeket kifizethető pénzeszközként fizetik az Ön egyenlegére, de az ingyenes fogadás tét értékét nem adjuk vissza nyereményükkel együtt. Egyéb Általános Szerződési Feltételek érvényesek.