A legjobb esport fogadóirodák: Svájc 2024

A Svájci Esportszövetség több élvonalbeli játékos előrejutását segíti az országban. Non-profit szervezetként céljuk a játékosok szenvedélyének előmozdítása egy megkülönböztetéstől mentes, valamint a játékosok számára méltányos környezetben. Az online esport fogadás még mindig viszonylag új szórakozási forma Svájcban, és emberek milliói élvezik. Sok szempontból hasonlít a hagyományos sportokhoz. A szurkolók kedvenc csapataikat szurkolják meccseik nézése közben, és arra fogadnak, hogy szerintük ki nyer.

Az Esport-fogadás egyre népszerűbb a fogadási közönség körében. A sportszerencsejátékkal foglalkozó óriáscégek kibővítették e-sport lefedettségüket és esélyeiket, hogy bevonják svájci vásárlóikat is. Az internet legnépszerűbb szerencsejáték-platformjai közül a legjobb esport fogadási oldalak, a cseh platformok egyszerű megjelenéssel és egyszerű navigációval rendelkeznek.

A legjobb esport fogadóirodák: Svájc 2024
Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserÁdám KovácsLocaliser

Sok szolgáltató felhasználóbarát rendszereket kínál, amelyeket a fogadók könnyen megérthetnek és használhatnak. Ezek a tényezők segítik őket abban, hogy népszerűségre tegyenek szert, új ügyfeleket vonzanak, valamint megtartsák meglévő ügyfeleiket a svájci sportfogadási piacon. Dinamikus és egyedi fizetési módokat is elfogadnak.

Section icon
Az esport fogadások története Svájcban

Az esport fogadások története Svájcban

A svájci szerencsejátékok legkorábbi bizonyítékai a Római Birodalom idejéből származnak. A szerencsejátékokat általában betiltották Rómában, de a fesztiválok és ünnepségek kivételt képeztek. A középkorban az embereknek ugyanaz volt a hozzáállása. A kormány számos szerencsejáték-típust megkísérelt betiltani, de a non-profit lottójátékok és egyéb kizárások megengedettek voltak. Az 1920-as években a svájciak meghozták az első szerencsejáték-törvényt.

Sok fajta népszerűek a sportfogadások Svájcban, és az elmúlt években jelentősen megnőtt az e-sport versenyekre fogadó svájci állampolgárok száma. Bár az esport verseny kezdete előtt lehet fogadni, az élő fogadás a játékok során is rendkívül népszerűvé vált. Svájc jelenleg több száz sportfogadási oldallal rendelkezik, és ezek többsége legalább egy esport piacot kínál.

Néhányan azonban valóban kisvállalkozások, amelyeket nem szabályoznak vagy olyan jogi rendszerek szabályoznak, amelyek kevés felügyeletet biztosítanak. Ezek rendkívül érzékenyek a fogadási oldal működtetésével járó pénzügyi hullámvölgyekre. Ezért bölcs dolog olyan szervezetekkel játszani, amelyek elég masszívak és elegendő pénzügyi forrással rendelkeznek ahhoz, hogy megbirkózzanak az ilyen változásokkal, így biztosítva, hogy a megtett fogadásokból származó nyereményeket mindig kifizessék.

Esport manapság Svájcban

A pénzes játékokról szóló szövetségi törvény szerint az esport fogadás elfogadható. Az online sportfogadás legális Svájcban mindaddig, amíg az ország két lottószervezetén keresztül történik. Svájc online szerencsejátékra vonatkozó törvényei a polgárok számára a játéklehetőségek széles skáláját kínálják. Amíg nem szimulálják, az esport nem szerencsejáték, és nem vonatkoznak rá a svájci szerencsejáték-szabályok.

Az esport fogadások története Svájcban
Az esport fogadás jövője

Az esport fogadás jövője

Svájcban az esportfogadási környezet gyorsan változik. Az új szabályozó testület, a GESPA viszonylag friss bejelentése az egyik legjelentősebb fejlemény. Ennek ellenére még mindig nem változtatták meg; az engedélyezési rendszer továbbra is működik, az állami monopólium továbbra is fennáll.

Svájcban még bőven van hova fejlődni az esport fogadás terén. Az üzemeltetők a szigorú szabályozási rendszerrel és a kis piaccal szemben mérlegelték lehetőségeiket. A következő néhány évben kiderül, hogy az állam akarja-e, hogy a külföldi fogadóoldalak engedélyeket kapjanak.

A bizalom rendkívül fontos a preferált fogadási oldalakkal való kapcsolatában. Tudnia kell, hogy adatai biztonságban vannak, pénze el van különítve a bukmékerszámlától, és a cég hosszú ideig működik, így a pénze nem vész el, ha a cég csődbe megy vagy ügyintézésen megy keresztül. .

Merre halad Svájc legalizációja?

Különféle kérdésekben, mint például a svájci szerencsejáték-szabályozás, a nemzeti kormány teljes mértékben tiszteletben tartja polgárai nézeteit. 2018. június 10-én népszavazást tartott, amelyen a polgárok végül igennel szavaztak. Ennek eredményeként új, viszonylag szigorú szerencsejáték-törvény született.

Jóllehet megértjük a játékosok érdeklődését egy olyan szolgáltató megtalálása iránt, amely kizárólag az esport-szenvedélyükre összpontosít, a kizárólag e-sportokkal foglalkozó szerencsejáték-webhelyeknek számos hátránya van, amelyekkel tisztában kell lenniük. A hagyományos oldalaknak is van jobb esport események lefedettsége, több fogadási lehetőség, jobb szorzók és jobb fogadási platformok ismert cégektől.

A Svájcot kiszolgáló, kizárólag e-sporttal foglalkozó cégek egyszerűen nem rendelkeznek megfelelő méretekkel ahhoz, hogy kiváló szolgáltatást nyújtsanak, mivel kizárólag az esportra koncentrálnak. Az Esport-fogadás még mindig kis részét képezi a teljes fogadóirodáknak. Érdemes olyan hagyományos online fogadótársaságokat keresni, amelyek kiterjesztették az esport lefedettségüket és a svájci ügyfeleket szolgáló esélyeiket.

Az esport fogadás jövője
Legálisak-e a fogadóirodák Svájcban?

Legálisak-e a fogadóirodák Svájcban?

Esport jogszabályok Svájcban

Svájc online fogadási törvényeit az internetes szerencsejátékok és a sportfogadási lehetőségek uralják. A svájci kaszinóknak engedélyt kell szerezniük az online kaszinó működtetéséhez. Már rendelkezniük kell egy aktív szárazföldi kaszinóengedéllyel, hogy jogosultak legyenek az online kaszinó licencére. Svájcban 21 engedélyezett szárazföldi kaszinó felel meg.

2019-ben Svájc új jogszabályt fogadott el, amely előírja a szélessávú szolgáltatóknak, hogy korlátozzák azokat a fogadási oldalakat, amelyek nem követik ugyanazokat a szabályokat, mint a szárazföldi szerencsejáték-létesítmények. Annak ellenére, hogy néhány nemzetközi engedéllyel rendelkező fogadási szolgáltató le van tiltva, a fogadók továbbra is hozzáférhetnek és használhatják őket, ha megteszik a szükséges lépéseket egy jó VPN-szolgáltatáshoz való hozzáférés érdekében. A svájci hatóságok nem mennek a szerencsejátékosok után az offshore szerencsejáték-cégek után. Ha a szerencsejáték-webhely elfogadja fiókját, biztonságban érezheti magát a regisztráció és a játék során.

Legálisak-e a fogadóirodák Svájcban?
Hogyan fogadjunk Svájcban

Hogyan fogadjunk Svájcban

2018 előtt a svájci kaszinók nem üzemeltethettek online szerencsejáték-oldalakat. Csak a területen kívüli, más országokban található kaszinók álltak a játékosok rendelkezésére. A szerencsejátékosok több millió svájci frankot költöttek ezekre a külföldi szerencsejáték-oldalakra, de a kaszinók nem fizettek adót a pénz után. Svájc politikai vezetői elhatározták, hogy az adóbevételt a szerencsejáték-függőség leküzdésére fordítják. A szerencsejáték-függőség sok embert érint Svájcban, és évente félmilliárd svájci frankba kerül.

Így a svájci politikusok életbe léptették a pénzes játékokról szóló szövetségi törvényt. Svájcban a pénzes játékokról szóló szövetségi törvény vagy az AMG legalizálta és szabályozta az online szerencsejátékot. Ezenkívül törvénytelenné tette a nemzetközi kaszinóüzemeltetők számára, hogy szolgáltatásokat nyújtsanak az ország lakosainak. Ez a két rendelkezés ellentmondásosnak tűnik.

Az egyik bővíti a szerencsejáték lehetőségeket, míg a másik korlátozza azokat. A valóságban azonban e rendelkezések bármelyike ugyanazt a célt éri el. Azáltal, hogy az online fogadási jogszabályokat a svájci kaszinókra korlátozza, az állam garantálhatja, hogy ezek a vállalkozások betartják a svájci szerencsejáték-törvényeket. Az AMG felhatalmazza a svájci hatóságokat a szerencsejáték-oldalak kivetésére, és az ilyen adót nem fizető oldalak blokkolására.

Hogyan fogadjunk Svájcban
Fontos jogi aktusok és irányelvek Svájcban

Fontos jogi aktusok és irányelvek Svájcban

Svájc szerencsejáték-törvényei 2018 óta szigorúak. Ezek a szabályok azonban csak a webhelytulajdonosokra vonatkoznak, a játékosokra nem. A svájci szerencsejátékosok továbbra is legálisan játszhatnak online és személyesen is. Olvasson tovább, ha többet szeretne megtudni Svájc új online szerencsejáték-törvényeiről és az ország szárazföldi szerencsejátékra vonatkozó szabályairól. A Svájci Szövetségi Szerencsejáték Testület ez idő alatt feketelistát készített a nemzetközi online szerencsejáték-oldalakról. Ezek az oldalak már nem fogadhatnak el téteket a svájci játékosoktól.

A svájci internetszolgáltatókat törvény kötelezi arra, hogy megakadályozzák a listán szereplő webhelyekhez való hozzáférést. Azok az internetszolgáltatók, amelyek úgy döntenek, hogy nem korlátozzák a tiltólistán szereplő webhelyeket, nem szembesülnek jogi következményekkel. Azok az internetszolgáltatók viszont, amelyek úgy döntenek, hogy megfelelnek a szabályoknak, a svájci kormánytól kompenzációt kapnak. Az AMG betartatása érdekében a svájci játéktörvényekért felelős intézmények folyamatosan frissítik feketelistájukat.

Sajnos sok feketelistán szereplő webhely megtalálja a módját, hogy továbbra is kiszolgálja a svájci szerencsejátékosokat. Különféle stratégiákat alkalmaznak, beleértve a gyakran változó domain neveket.

A Gespa, egy másik szervezet a különféle fogadási típusokért felel. A Gespa, korábban Comlot néven a svájci szerencsejáték-felügyeleti hatóság. 2021. január 1-jén életbe lépett a márkaváltás. A lottózók, az esport fogadások Csehországban és a képességalapú játékok mind az ő joghatóságuk alá tartoznak. A Gespa felügyeleti feladatait a pénzjátékokról szóló törvény kibővítette az általuk már kezelt sportágak online változataival is. Ezenkívül engedélyeket adnak ki, és betartatják Svájc online fogadási törvényeit.

Fontos jogi aktusok és irányelvek Svájcban
A svájci játékosok kedvenc játékai

A svájci játékosok kedvenc játékai

Egyes esport fogadások játékspecifikusak, például a CS:GO, a League of Legends és a Dota2. Valaki fogadhat például arra, hogy egy adott meccsen ki csinálja az "első ütést". Az egyéb fogadások közé tartozik: ki nyeri a meccset, a verseny győztesei, és még a végeredmény is. A legtöbb bukmékernél minden nagyobb versenyen szerepelnek játékosok. Svájcban számos piac áll rendelkezésre a főbb sportágak számára.

Annak ellenére, hogy területét és lakosságát tekintve viszonylag kicsi európai állam, Svájc folyamatosan felülmúlja társait az esport versenyeken. Míg az általános odds-különbözetet fontos figyelembe venni egy fogadóoldal gazdasági életképességének makroszinten történő értékelésekor, minden fogadási oldal mikroszinten módosítja az adott eseményre vonatkozó szorzóit, függetlenül a margintól, hogy fenntartsa fizetési kötelezettségeit.

Ennek eredményeként bármely jelentős fogadóoldal megtehette volna a legjobb esélyeket és a legnagyobb potenciális kifizetés a fogadók specifikus fogadásaiért. A fogadóknak mindig ellenőrizniük kell a jó eséllyel kifizetődő fogadások esélyeit, mivel a kifizetések nagyban változhatnak a fogadási oldalak között.

A svájci játékosok kedvenc játékai
Svájci fizetési módok

Svájci fizetési módok

Svájcban bankkártyával vagy betéti kártyával, e-pénztárcával, például Skrill, Neteller vagy EcoPayz használatával, vagy előre fizetett alternatívákkal, például Paysafecarddal, egyszerűen bankkártyát fizethet, ha Svájcban tartózkodik. Ha meg szeretné tudni, hol vásárolhatja meg a kártyákat Svájcban, lépjen a Paysafecard oldalra. Egyszerűen be kell írnia egy vagy több kártya PIN-kódját az Esport fogadási oldalon, hogy azonnal pénzt kapjon számlájára.

A Paysafecardok előre meghatározott címletekben kaphatók, és egyszerre akár tíz kártyát is befizethet. Érdemes megjegyezni, hogy ezek a svájci fogadási oldalak nem fogadják el a PayPalt.

Ez nagymértékben függ a tiédtől preferált fizetési mód. Az e-pénztárcán vagy az internetes banki átutalásos fizetési szolgáltatón keresztül történő fizetés akár néhány órát is igénybe vehet, de általában 24 órán belül megtörténik. Ha hitel- vagy betéti kártyával is felvehet pénzt, általában egy-három napon belül megérkezik. Ha elektronikus átutalást kell használnia, a feldolgozás hosszabb ideig tart, általában három és tizennégy napig tart, a fogadási webhelytől függően.

Svájci fizetési módok
GYIK

GYIK

Hogyan játszhatok esport fogadást Svájcban?

A legegyszerűbb módja annak, hogy élvezze a legjobb esport fogadásokat Svájcban, ha felkeresi az adott ország webhelyeit vagy mobilalkalmazásait. legnépszerűbb esport fogadási oldalak. Sokféle piacot és versenyt kínálnak. Néhányan még üdvözlő bónuszt is kínálnak új ügyfeleknek.

Melyek a legnépszerűbb játékszolgáltatók Svájcban?

A nemzetközileg ismert tippelők többsége svájci játékosokat engedélyez. Néhányan azonban korlátozzák a svájci játékosok megcélzását.
A felhasználóknak óvakodniuk kell az új esport ligáktól is, amelyek nem rendelkeznek jó eredményekkel az esport fogadások biztonságossá és egyszerűvé tételében.

Legális az esport fogadás Svájcban?

Igen. Svájcban az esport fogadás legális. A fogadás azonban nem engedélyezett 18 éven aluliak számára.

Ki szabályozza az online szerencsejátékokat Svájcban?

A Svájci Szövetségi Szerencsejáték Testület az ország elsődleges szerencsejáték-szabályozó hatósága.

Melyek a legnépszerűbb esport játékok Svájcban?

Jelenleg Svájcban nincs sok olyan profi játékos, aki sok olyan játékkal játszik, mint a Dota 2 és a Counter-Strike: Global Offensive. A fogadók azonban továbbra is nagyon szeretik ezeket a játékokat az online sportfogadási oldalakon.

A svájci játékosok használhatnak kriptovalutát az esport fogadáshoz?

Igen. A hagyományos fizetési módok nem az egyetlen fizetési mód. Egyes platformok a kriptovalutákra is kiterjedtek, hogy biztonságosabbá tegyék platformjaikat.

Mennyi ideig tart a nyereményeim átvétele?

A kifizetés sebességét az Ön által preferált kifizetési mód határozza meg. A legtöbb esetben a kifizetéseket szinte azonnal kezelik a visszavonási kérelem benyújtása után. Az e-pénztárcák néhány órát vesz igénybe, míg az elektronikus átutalások akár három munkanapot is igénybe vehetnek.

GYIK