A 10 legjobb ESports, Sv√°jc 2022

A Sv√°jci Esportsz√∂vets√©g t√∂bb √©lvonalbeli j√°t√©kos elŇĎrejut√°s√°t seg√≠ti az orsz√°gban. Non-profit szervezetk√©nt c√©ljuk a j√°t√©kosok szenved√©ly√©nek elŇĎmozd√≠t√°sa egy megk√ľl√∂nb√∂ztet√©stŇĎl mentes, valamint a j√°t√©kosok sz√°m√°ra m√©lt√°nyos k√∂rnyezetben. Az online esport fogad√°s m√©g mindig viszonylag √ļj sz√≥rakoz√°si forma Sv√°jcban, √©s emberek milli√≥i √©lvezik. Sok szempontb√≥l hasonl√≠t a hagyom√°nyos sportokhoz. A szurkol√≥k kedvenc csapataikat szurkolj√°k meccseik n√©z√©se k√∂zben, √©s arra fogadnak, hogy szerint√ľk ki nyer.

Az Esport-fogad√°s egyre n√©pszerŇĪbb a fogad√°si k√∂z√∂ns√©g k√∂r√©ben. A sportszerencsej√°t√©kkal foglalkoz√≥ √≥ri√°sc√©gek kibŇĎv√≠tett√©k e-sport lefedetts√©g√ľket √©s es√©lyeiket, hogy bevonj√°k sv√°jci v√°s√°rl√≥ikat is. Az internet legn√©pszerŇĪbb szerencsej√°t√©k-platformjai k√∂z√ľl a legjobb esport fogad√°si oldalak, a cseh platformok egyszerŇĪ megjelen√©ssel √©s egyszerŇĪ navig√°ci√≥val rendelkeznek.

A 10 legjobb ESports, Sv√°jc 2022

Sok szolg√°ltat√≥ felhaszn√°l√≥bar√°t rendszereket k√≠n√°l, amelyeket a fogad√≥k k√∂nnyen meg√©rthetnek √©s haszn√°lhatnak. Ezek a t√©nyezŇĎk seg√≠tik ŇĎket abban, hogy n√©pszerŇĪs√©gre tegyenek szert, √ļj √ľgyfeleket vonzanak, valamint megtarts√°k megl√©vŇĎ √ľgyfeleiket a sv√°jci sportfogad√°si piacon. Dinamikus √©s egyedi fizet√©si m√≥dokat is elfogadnak.

Section icon
Az esport fogadások története Svájcban

Az esport fogadások története Svájcban

A sv√°jci szerencsej√°t√©kok legkor√°bbi bizony√≠t√©kai a R√≥mai Birodalom idej√©bŇĎl sz√°rmaznak. A szerencsej√°t√©kokat √°ltal√°ban betiltott√°k R√≥m√°ban, de a fesztiv√°lok √©s √ľnneps√©gek kiv√©telt k√©peztek. A k√∂z√©pkorban az embereknek ugyanaz volt a hozz√°√°ll√°sa. A korm√°ny sz√°mos szerencsej√°t√©k-t√≠pust megk√≠s√©relt betiltani, de a non-profit lott√≥j√°t√©kok √©s egy√©b kiz√°r√°sok megengedettek voltak. Az 1920-as √©vekben a sv√°jciak meghozt√°k az elsŇĎ szerencsej√°t√©k-t√∂rv√©nyt.

Sok fajta n√©pszerŇĪek a sportfogad√°sok Sv√°jcban, √©s az elm√ļlt √©vekben jelentŇĎsen megnŇĎtt az e-sport versenyekre fogad√≥ sv√°jci √°llampolg√°rok sz√°ma. B√°r az esport verseny kezdete elŇĎtt lehet fogadni, az √©lŇĎ fogad√°s a j√°t√©kok sor√°n is rendk√≠v√ľl n√©pszerŇĪv√© v√°lt. Sv√°jc jelenleg t√∂bb sz√°z sportfogad√°si oldallal rendelkezik, √©s ezek t√∂bbs√©ge legal√°bb egy esport piacot k√≠n√°l.

N√©h√°nyan azonban val√≥ban kisv√°llalkoz√°sok, amelyeket nem szab√°lyoznak vagy olyan jogi rendszerek szab√°lyoznak, amelyek kev√©s fel√ľgyeletet biztos√≠tanak. Ezek rendk√≠v√ľl √©rz√©kenyek a fogad√°si oldal mŇĪk√∂dtet√©s√©vel j√°r√≥ p√©nz√ľgyi hull√°mv√∂lgyekre. Ez√©rt b√∂lcs dolog olyan szervezetekkel j√°tszani, amelyek el√©g massz√≠vak √©s elegendŇĎ p√©nz√ľgyi forr√°ssal rendelkeznek ahhoz, hogy megbirk√≥zzanak az ilyen v√°ltoz√°sokkal, √≠gy biztos√≠tva, hogy a megtett fogad√°sokb√≥l sz√°rmaz√≥ nyerem√©nyeket mindig kifizess√©k.

Esport manaps√°g Sv√°jcban

A p√©nzes j√°t√©kokr√≥l sz√≥l√≥ sz√∂vets√©gi t√∂rv√©ny szerint az esport fogad√°s elfogadhat√≥. Az online sportfogad√°s leg√°lis Sv√°jcban mindaddig, am√≠g az orsz√°g k√©t lott√≥szervezet√©n kereszt√ľl t√∂rt√©nik. Sv√°jc online szerencsej√°t√©kra vonatkoz√≥ t√∂rv√©nyei a polg√°rok sz√°m√°ra a j√°t√©klehetŇĎs√©gek sz√©les sk√°l√°j√°t k√≠n√°lj√°k. Am√≠g nem szimul√°lj√°k, az esport nem szerencsej√°t√©k, √©s nem vonatkoznak r√° a sv√°jci szerencsej√°t√©k-szab√°lyok.

Az esport fogadások története Svájcban
Az esport fogad√°s j√∂vŇĎje

Az esport fogad√°s j√∂vŇĎje

Sv√°jcban az esportfogad√°si k√∂rnyezet gyorsan v√°ltozik. Az √ļj szab√°lyoz√≥ test√ľlet, a GESPA viszonylag friss bejelent√©se az egyik legjelentŇĎsebb fejlem√©ny. Ennek ellen√©re m√©g mindig nem v√°ltoztatt√°k meg; az enged√©lyez√©si rendszer tov√°bbra is mŇĪk√∂dik, az √°llami monop√≥lium tov√°bbra is fenn√°ll.

Sv√°jcban m√©g bŇĎven van hova fejlŇĎdni az esport fogad√°s ter√©n. Az √ľzemeltetŇĎk a szigor√ļ szab√°lyoz√°si rendszerrel √©s a kis piaccal szemben m√©rlegelt√©k lehetŇĎs√©geiket. A k√∂vetkezŇĎ n√©h√°ny √©vben kider√ľl, hogy az √°llam akarja-e, hogy a k√ľlf√∂ldi fogad√≥oldalak enged√©lyeket kapjanak.

A bizalom rendk√≠v√ľl fontos a prefer√°lt fogad√°si oldalakkal val√≥ kapcsolat√°ban. Tudnia kell, hogy adatai biztons√°gban vannak, p√©nze el van k√ľl√∂n√≠tve a bukm√©kersz√°ml√°t√≥l, √©s a c√©g hossz√ļ ideig mŇĪk√∂dik, √≠gy a p√©nze nem v√©sz el, ha a c√©g csŇĎdbe megy vagy √ľgyint√©z√©sen megy kereszt√ľl. .

Merre halad Svájc legalizációja?

K√ľl√∂nf√©le k√©rd√©sekben, mint p√©ld√°ul a sv√°jci szerencsej√°t√©k-szab√°lyoz√°s, a nemzeti korm√°ny teljes m√©rt√©kben tiszteletben tartja polg√°rai n√©zeteit. 2018. j√ļnius 10-√©n n√©pszavaz√°st tartott, amelyen a polg√°rok v√©g√ľl igennel szavaztak. Ennek eredm√©nyek√©nt √ļj, viszonylag szigor√ļ szerencsej√°t√©k-t√∂rv√©ny sz√ľletett.

J√≥llehet meg√©rtj√ľk a j√°t√©kosok √©rdeklŇĎd√©s√©t egy olyan szolg√°ltat√≥ megtal√°l√°sa ir√°nt, amely kiz√°r√≥lag az esport-szenved√©ly√ľkre √∂sszpontos√≠t, a kiz√°r√≥lag e-sportokkal foglalkoz√≥ szerencsej√°t√©k-webhelyeknek sz√°mos h√°tr√°nya van, amelyekkel tiszt√°ban kell lenni√ľk. A hagyom√°nyos oldalaknak is van jobb esport esem√©nyek lefedetts√©ge, t√∂bb fogad√°si lehetŇĎs√©g, jobb szorz√≥k √©s jobb fogad√°si platformok ismert c√©gektŇĎl.

A Sv√°jcot kiszolg√°l√≥, kiz√°r√≥lag e-sporttal foglalkoz√≥ c√©gek egyszerŇĪen nem rendelkeznek megfelelŇĎ m√©retekkel ahhoz, hogy kiv√°l√≥ szolg√°ltat√°st ny√ļjtsanak, mivel kiz√°r√≥lag az esportra koncentr√°lnak. Az Esport-fogad√°s m√©g mindig kis r√©sz√©t k√©pezi a teljes fogad√≥irod√°knak. √Črdemes olyan hagyom√°nyos online fogad√≥t√°rsas√°gokat keresni, amelyek kiterjesztett√©k az esport lefedetts√©g√ľket √©s a sv√°jci √ľgyfeleket szolg√°l√≥ es√©lyeiket.

Az esport fogad√°s j√∂vŇĎje
Legálisak-e a fogadóirodák Svájcban?

Legálisak-e a fogadóirodák Svájcban?

Esport jogszab√°lyok Sv√°jcban

Sv√°jc online fogad√°si t√∂rv√©nyeit az internetes szerencsej√°t√©kok √©s a sportfogad√°si lehetŇĎs√©gek uralj√°k. A sv√°jci kaszin√≥knak enged√©lyt kell szerezni√ľk az online kaszin√≥ mŇĪk√∂dtet√©s√©hez. M√°r rendelkezni√ľk kell egy akt√≠v sz√°razf√∂ldi kaszin√≥enged√©llyel, hogy jogosultak legyenek az online kaszin√≥ licenc√©re. Sv√°jcban 21 enged√©lyezett sz√°razf√∂ldi kaszin√≥ felel meg.

2019-ben Sv√°jc √ļj jogszab√°lyt fogadott el, amely elŇĎ√≠rja a sz√©less√°v√ļ szolg√°ltat√≥knak, hogy korl√°tozz√°k azokat a fogad√°si oldalakat, amelyek nem k√∂vetik ugyanazokat a szab√°lyokat, mint a sz√°razf√∂ldi szerencsej√°t√©k-l√©tes√≠tm√©nyek. Annak ellen√©re, hogy n√©h√°ny nemzetk√∂zi enged√©llyel rendelkezŇĎ fogad√°si szolg√°ltat√≥ le van tiltva, a fogad√≥k tov√°bbra is hozz√°f√©rhetnek √©s haszn√°lhatj√°k ŇĎket, ha megteszik a sz√ľks√©ges l√©p√©seket egy j√≥ VPN-szolg√°ltat√°shoz val√≥ hozz√°f√©r√©s √©rdek√©ben. A sv√°jci hat√≥s√°gok nem mennek a szerencsej√°t√©kosok ut√°n az offshore szerencsej√°t√©k-c√©gek ut√°n. Ha a szerencsej√°t√©k-webhely elfogadja fi√≥kj√°t, biztons√°gban √©rezheti mag√°t a regisztr√°ci√≥ √©s a j√°t√©k sor√°n.

Legálisak-e a fogadóirodák Svájcban?
Hogyan fogadjunk Sv√°jcban

Hogyan fogadjunk Sv√°jcban

2018 elŇĎtt a sv√°jci kaszin√≥k nem √ľzemeltethettek online szerencsej√°t√©k-oldalakat. Csak a ter√ľleten k√≠v√ľli, m√°s orsz√°gokban tal√°lhat√≥ kaszin√≥k √°lltak a j√°t√©kosok rendelkez√©s√©re. A szerencsej√°t√©kosok t√∂bb milli√≥ sv√°jci frankot k√∂lt√∂ttek ezekre a k√ľlf√∂ldi szerencsej√°t√©k-oldalakra, de a kaszin√≥k nem fizettek ad√≥t a p√©nz ut√°n. Sv√°jc politikai vezetŇĎi elhat√°rozt√°k, hogy az ad√≥bev√©telt a szerencsej√°t√©k-f√ľggŇĎs√©g lek√ľzd√©s√©re ford√≠tj√°k. A szerencsej√°t√©k-f√ľggŇĎs√©g sok embert √©rint Sv√°jcban, √©s √©vente f√©lmilli√°rd sv√°jci frankba ker√ľl.

√ćgy a sv√°jci politikusok √©letbe l√©ptett√©k a p√©nzes j√°t√©kokr√≥l sz√≥l√≥ sz√∂vets√©gi t√∂rv√©nyt. Sv√°jcban a p√©nzes j√°t√©kokr√≥l sz√≥l√≥ sz√∂vets√©gi t√∂rv√©ny vagy az AMG legaliz√°lta √©s szab√°lyozta az online szerencsej√°t√©kot. Ezenk√≠v√ľl t√∂rv√©nytelenn√© tette a nemzetk√∂zi kaszin√≥√ľzemeltetŇĎk sz√°m√°ra, hogy szolg√°ltat√°sokat ny√ļjtsanak az orsz√°g lakosainak. Ez a k√©t rendelkez√©s ellentmond√°sosnak tŇĪnik.

Az egyik bŇĎv√≠ti a szerencsej√°t√©k lehetŇĎs√©geket, m√≠g a m√°sik korl√°tozza azokat. A val√≥s√°gban azonban e rendelkez√©sek b√°rmelyike ugyanazt a c√©lt √©ri el. Az√°ltal, hogy az online fogad√°si jogszab√°lyokat a sv√°jci kaszin√≥kra korl√°tozza, az √°llam garant√°lhatja, hogy ezek a v√°llalkoz√°sok betartj√°k a sv√°jci szerencsej√°t√©k-t√∂rv√©nyeket. Az AMG felhatalmazza a sv√°jci hat√≥s√°gokat a szerencsej√°t√©k-oldalak kivet√©s√©re, √©s az ilyen ad√≥t nem fizetŇĎ oldalak blokkol√°s√°ra.

Hogyan fogadjunk Sv√°jcban
Fontos jogi aktusok és irányelvek Svájcban

Fontos jogi aktusok és irányelvek Svájcban

Sv√°jc szerencsej√°t√©k-t√∂rv√©nyei 2018 √≥ta szigor√ļak. Ezek a szab√°lyok azonban csak a webhelytulajdonosokra vonatkoznak, a j√°t√©kosokra nem. A sv√°jci szerencsej√°t√©kosok tov√°bbra is leg√°lisan j√°tszhatnak online √©s szem√©lyesen is. Olvasson tov√°bb, ha t√∂bbet szeretne megtudni Sv√°jc √ļj online szerencsej√°t√©k-t√∂rv√©nyeirŇĎl √©s az orsz√°g sz√°razf√∂ldi szerencsej√°t√©kra vonatkoz√≥ szab√°lyair√≥l. A Sv√°jci Sz√∂vets√©gi Szerencsej√°t√©k Test√ľlet ez idŇĎ alatt feketelist√°t k√©sz√≠tett a nemzetk√∂zi online szerencsej√°t√©k-oldalakr√≥l. Ezek az oldalak m√°r nem fogadhatnak el t√©teket a sv√°jci j√°t√©kosokt√≥l.

A sv√°jci internetszolg√°ltat√≥kat t√∂rv√©ny k√∂telezi arra, hogy megakad√°lyozz√°k a list√°n szereplŇĎ webhelyekhez val√≥ hozz√°f√©r√©st. Azok az internetszolg√°ltat√≥k, amelyek √ļgy d√∂ntenek, hogy nem korl√°tozz√°k a tilt√≥list√°n szereplŇĎ webhelyeket, nem szembes√ľlnek jogi k√∂vetkezm√©nyekkel. Azok az internetszolg√°ltat√≥k viszont, amelyek √ļgy d√∂ntenek, hogy megfelelnek a szab√°lyoknak, a sv√°jci korm√°nyt√≥l kompenz√°ci√≥t kapnak. Az AMG betartat√°sa √©rdek√©ben a sv√°jci j√°t√©kt√∂rv√©nyek√©rt felelŇĎs int√©zm√©nyek folyamatosan friss√≠tik feketelist√°jukat.

Sajnos sok feketelist√°n szereplŇĎ webhely megtal√°lja a m√≥dj√°t, hogy tov√°bbra is kiszolg√°lja a sv√°jci szerencsej√°t√©kosokat. K√ľl√∂nf√©le strat√©gi√°kat alkalmaznak, bele√©rtve a gyakran v√°ltoz√≥ domain neveket.

A Gespa, egy m√°sik szervezet a k√ľl√∂nf√©le fogad√°si t√≠pusok√©rt felel. A Gespa, kor√°bban Comlot n√©ven a sv√°jci szerencsej√°t√©k-fel√ľgyeleti hat√≥s√°g. 2021. janu√°r 1-j√©n √©letbe l√©pett a m√°rkav√°lt√°s. A lott√≥z√≥k, az esport fogad√°sok Csehorsz√°gban √©s a k√©pess√©galap√ļ j√°t√©kok mind az ŇĎ joghat√≥s√°guk al√° tartoznak. A Gespa fel√ľgyeleti feladatait a p√©nzj√°t√©kokr√≥l sz√≥l√≥ t√∂rv√©ny kibŇĎv√≠tette az √°ltaluk m√°r kezelt sport√°gak online v√°ltozataival is. Ezenk√≠v√ľl enged√©lyeket adnak ki, √©s betartatj√°k Sv√°jc online fogad√°si t√∂rv√©nyeit.

Fontos jogi aktusok és irányelvek Svájcban
A svájci játékosok kedvenc játékai

A svájci játékosok kedvenc játékai

Egyes esport fogad√°sok j√°t√©kspecifikusak, p√©ld√°ul a CS:GO, a League of Legends √©s a Dota2. Valaki fogadhat p√©ld√°ul arra, hogy egy adott meccsen ki csin√°lja az "elsŇĎ √ľt√©st". Az egy√©b fogad√°sok k√∂z√© tartozik: ki nyeri a meccset, a verseny gyŇĎztesei, √©s m√©g a v√©geredm√©ny is. A legt√∂bb bukm√©kern√©l minden nagyobb versenyen szerepelnek j√°t√©kosok. Sv√°jcban sz√°mos piac √°ll rendelkez√©sre a fŇĎbb sport√°gak sz√°m√°ra.

Annak ellen√©re, hogy ter√ľlet√©t √©s lakoss√°g√°t tekintve viszonylag kicsi eur√≥pai √°llam, Sv√°jc folyamatosan fel√ľlm√ļlja t√°rsait az esport versenyeken. M√≠g az √°ltal√°nos odds-k√ľl√∂nb√∂zetet fontos figyelembe venni egy fogad√≥oldal gazdas√°gi √©letk√©pess√©g√©nek makroszinten t√∂rt√©nŇĎ √©rt√©kel√©sekor, minden fogad√°si oldal mikroszinten m√≥dos√≠tja az adott esem√©nyre vonatkoz√≥ szorz√≥it, f√ľggetlen√ľl a margint√≥l, hogy fenntartsa fizet√©si k√∂telezetts√©geit.

Ennek eredm√©nyek√©nt b√°rmely jelentŇĎs fogad√≥oldal megtehette volna a legjobb es√©lyeket √©s a legnagyobb potenci√°lis kifizet√©s a fogad√≥k specifikus fogad√°sai√©rt. A fogad√≥knak mindig ellenŇĎrizni√ľk kell a j√≥ es√©llyel kifizetŇĎdŇĎ fogad√°sok es√©lyeit, mivel a kifizet√©sek nagyban v√°ltozhatnak a fogad√°si oldalak k√∂z√∂tt.

A svájci játékosok kedvenc játékai
Svájci fizetési módok

Svájci fizetési módok

Sv√°jcban bankk√°rty√°val vagy bet√©ti k√°rty√°val, e-p√©nzt√°rc√°val, p√©ld√°ul Skrill, Neteller vagy EcoPayz haszn√°lat√°val, vagy elŇĎre fizetett alternat√≠v√°kkal, p√©ld√°ul Paysafecarddal, egyszerŇĪen bankk√°rty√°t fizethet, ha Sv√°jcban tart√≥zkodik. Ha meg szeretn√© tudni, hol v√°s√°rolhatja meg a k√°rty√°kat Sv√°jcban, l√©pjen a Paysafecard oldalra. EgyszerŇĪen be kell √≠rnia egy vagy t√∂bb k√°rtya PIN-k√≥dj√°t az Esport fogad√°si oldalon, hogy azonnal p√©nzt kapjon sz√°ml√°j√°ra.

A Paysafecardok elŇĎre meghat√°rozott c√≠mletekben kaphat√≥k, √©s egyszerre ak√°r t√≠z k√°rty√°t is befizethet. √Črdemes megjegyezni, hogy ezek a sv√°jci fogad√°si oldalak nem fogadj√°k el a PayPalt.

Ez nagym√©rt√©kben f√ľgg a ti√©dtŇĎl prefer√°lt fizet√©si m√≥d. Az e-p√©nzt√°rc√°n vagy az internetes banki √°tutal√°sos fizet√©si szolg√°ltat√≥n kereszt√ľl t√∂rt√©nŇĎ fizet√©s ak√°r n√©h√°ny √≥r√°t is ig√©nybe vehet, de √°ltal√°ban 24 √≥r√°n bel√ľl megt√∂rt√©nik. Ha hitel- vagy bet√©ti k√°rty√°val is felvehet p√©nzt, √°ltal√°ban egy-h√°rom napon bel√ľl meg√©rkezik. Ha elektronikus √°tutal√°st kell haszn√°lnia, a feldolgoz√°s hosszabb ideig tart, √°ltal√°ban h√°rom √©s tizenn√©gy napig tart, a fogad√°si webhelytŇĎl f√ľggŇĎen.

Svájci fizetési módok
GYIK

GYIK

Hogyan j√°tszhatok esport fogad√°st Sv√°jcban?

A legegyszerŇĪbb m√≥dja annak, hogy √©lvezze a legjobb esport fogad√°sokat Sv√°jcban, ha felkeresi az adott orsz√°g webhelyeit vagy mobilalkalmaz√°sait. legn√©pszerŇĪbb esport fogad√°si oldalak. Sokf√©le piacot √©s versenyt k√≠n√°lnak. N√©h√°nyan m√©g √ľdv√∂zlŇĎ b√≥nuszt is k√≠n√°lnak √ļj √ľgyfeleknek.

Melyek a legn√©pszerŇĪbb j√°t√©kszolg√°ltat√≥k Sv√°jcban?

A nemzetk√∂zileg ismert tippelŇĎk t√∂bbs√©ge sv√°jci j√°t√©kosokat enged√©lyez. N√©h√°nyan azonban korl√°tozz√°k a sv√°jci j√°t√©kosok megc√©lz√°s√°t.
A felhaszn√°l√≥knak √≥vakodniuk kell az √ļj esport lig√°kt√≥l is, amelyek nem rendelkeznek j√≥ eredm√©nyekkel az esport fogad√°sok biztons√°goss√° √©s egyszerŇĪv√© t√©tel√©ben.

Leg√°lis az esport fogad√°s Sv√°jcban?

Igen. Svájcban az esport fogadás legális. A fogadás azonban nem engedélyezett 18 éven aluliak számára.

Ki szabályozza az online szerencsejátékokat Svájcban?

A Sv√°jci Sz√∂vets√©gi Szerencsej√°t√©k Test√ľlet az orsz√°g elsŇĎdleges szerencsej√°t√©k-szab√°lyoz√≥ hat√≥s√°ga.

Melyek a legn√©pszerŇĪbb esport j√°t√©kok Sv√°jcban?

Jelenleg Svájcban nincs sok olyan profi játékos, aki sok olyan játékkal játszik, mint a Dota 2 és a Counter-Strike: Global Offensive. A fogadók azonban továbbra is nagyon szeretik ezeket a játékokat az online sportfogadási oldalakon.

A svájci játékosok használhatnak kriptovalutát az esport fogadáshoz?

Igen. A hagyományos fizetési módok nem az egyetlen fizetési mód. Egyes platformok a kriptovalutákra is kiterjedtek, hogy biztonságosabbá tegyék platformjaikat.

Mennyi ideig tart a nyereményeim átvétele?

A kifizet√©s sebess√©g√©t az √Ėn √°ltal prefer√°lt kifizet√©si m√≥d hat√°rozza meg. A legt√∂bb esetben a kifizet√©seket szinte azonnal kezelik a visszavon√°si k√©relem beny√ļjt√°sa ut√°n. Az e-p√©nzt√°rc√°k n√©h√°ny √≥r√°t vesz ig√©nybe, m√≠g az elektronikus √°tutal√°sok ak√°r h√°rom munkanapot is ig√©nybe vehetnek.

GYIK