A 10 legjobb ESports, Rom√°nia 2022

Rom√°ni√°ban nagyon n√©pszerŇĪ az online esport fogad√°s. Sz√°mos leg√°lis esport fogad√°si oldal mŇĪk√∂dik az orsz√°gban. √ČvrŇĎl √©vre nŇĎ a sz√°m. Egyre t√∂bb bukm√©ker helyezi √°t fogad√°si preferenci√°it az internetre. Ennek eredm√©nyek√©nt a fŇĎ rom√°n fogad√≥irod√°k mindegyike elind√≠tott egy online verzi√≥t. Ezek lehetŇĎv√© teszik a fogyaszt√≥k sz√°m√°ra, hogy m√©g √ļtk√∂zben is fogadjanak.

Kritikus a sz√°mos esport bukm√©ker kutat√°sa. Van egy maroknyi legjobb rom√°niai esport fogad√°si oldal. A j√°t√©kosoknak ez√©rt mindent meg kell rendezni√ľk, a fizet√©si m√≥dokon √°t a funkci√≥kig √©s tr√ľkk√∂kig. Ez seg√≠t minden szem√©lynek megtal√°lni az ig√©nyeinek megfelelŇĎ webhelyet.

A 10 legjobb ESports, Rom√°nia 2022
Esport fogad√°si oldalak Rom√°ni√°ban

Esport fogad√°si oldalak Rom√°ni√°ban

Ha szem√©lyesen kipr√≥b√°lja az esport bukm√©kereket, az egy√©n hasznos ismeretekkel gazdagodik. Kipr√≥b√°lhatj√°k a hasznoss√°got, √©s megl√°tj√°k, mennyire k√©nyelmes ez sz√°mukra. A felhaszn√°l√≥k most r√©szletesebben √∂sszehasonl√≠thatj√°k ŇĎket. K√©pesek lesznek megmondani, hogy mely fogad√≥irod√°k k√≠n√°lnak valamit, m√°soknak pedig nincs. √ćgy eld√∂nthetik, hogy melyik √°lljon ki, ha megfelelŇĎen csin√°lj√°k.

A r√©sztvevŇĎk a kutat√°s elv√©gz√©se ut√°n v√°laszthatj√°k ki az ide√°lis esport bukm√©kert. A jellemzŇĎk √©s az ember k√©nyelme befoly√°solja a d√∂nt√©st. Egy szem√©ly azonban soha ne korl√°tozza fogad√°si lehetŇĎs√©geit egyetlen bukm√©kerre. M√°s fogad√≥irod√°t kell haszn√°lniuk a j√∂vedelmezŇĎbb esport fogad√°sokban val√≥ r√©szv√©telhez.

Esport fogad√°si oldalak Rom√°ni√°ban
Az esport fogadás története Romániában

Az esport fogadás története Romániában

A kommunista adminisztr√°ci√≥ alatt az esport-fogad√°s, mint a szerencsej√°t√©k minden m√°s form√°ja, illeg√°lis volt. Egyszerre t√∂bb illeg√°lis akci√≥ is zajlott. A Demokr√°cia 1990-es megalakul√°s√°t k√∂vetŇĎen az elsŇĎ kaszin√≥k √©s sportfogad√°si v√°llalkoz√°sok leg√°liss√° v√°ltak. A k√∂lt√∂z√©st a telep√ľl√©sen √©lŇĎk is j√≥l fogadt√°k orsz√°g √©s a k√ľlf√∂ldi l√°togat√≥k.

A 2000-es √©vek elej√©n Rom√°nia megnyitotta sz√°razf√∂ldi esport fogad√°si szektor√°t a tengerent√ļli szereplŇĎk elŇĎtt. Az Egyes√ľlt Kir√°lys√°gban sz√©khellyel rendelkezŇĎ Stanley Bet az egyik elsŇĎ v√°llalat volt, amely beruh√°z az orsz√°gban. V√°llalkoz√°suk √∂ssze√°llt egy rom√°n c√©ggel, hogy csapatk√©nt jelentŇĎs terjeszked√©st ind√≠tsanak el. A c√©g jelenleg az egyik vezetŇĎ Esports fogad√°si Rom√°nia szolg√°ltat√≥.

Esport manaps√°g Rom√°ni√°ban

Rom√°ni√°ban az online eSport fogad√°s r√©g√≥ta lenyŇĪg√∂zŇĎ piac. 2010-tŇĎl kezdŇĎdŇĎen n√©h√°ny fogad√≥iroda √°thelyezte tev√©kenys√©g√©t az utc√°kr√≥l az internetre. N√©h√°ny szerencsej√°t√©kos azonban k√©telkedett a l√©p√©ssel kapcsolatban. Azonban egyre t√∂bben kezdt√©k kihaszn√°lni a vonz√≥ online esport fogad√°si aj√°nlatokat √©s √∂szt√∂nzŇĎket. Az erŇĎs√∂dŇĎ verseny hat√°s√°ra egyes fogad√≥irod√°k √°rnyas prom√≥ci√≥kat k√≠n√°ltak. √Čs ezen a ponton v√°lt nyilv√°nval√≥v√° az orsz√°gban a kifejezett szab√°lyoz√°s sz√ľks√©gess√©ge.

2015-ben √ļj jogi szem√©ly j√∂tt l√©tre. Megalakult a Nemzeti Szerencsej√°t√©k Hivatal, az Oficiul National al Jocurilor de Noroc. Az ONJN c√©lja, hogy figyelemmel k√≠s√©rje az online √©s a hagyom√°nyos esport fogad√≥irod√°k mŇĪk√∂d√©s√©t. Az etikus l√©tfelt√©tel fenntart√°sa √©rdek√©ben az √∂sszes vonatkoz√≥ szab√°lyt √©s elŇĎ√≠r√°st be kellett tartani. N√©h√°ny √©v eltelt√©vel √ļj szab√°lyokat fogadtak el. Ennek eredm√©nyek√©nt az eSport ma m√°r leg√°lis √©s szab√°lyozott Rom√°ni√°ban. Jelenleg az esport j√°t√©kok sz√©les v√°laszt√©ka √°ll a j√°t√©kosok rendelkez√©s√©re.

Az esport fogadás története Romániában
Az esport fogad√°s j√∂vŇĎje Rom√°ni√°ban

Az esport fogad√°s j√∂vŇĎje Rom√°ni√°ban

Tov√°bbra is bizonytalan az online sportfogad√°s lehetŇĎs√©ge Rom√°ni√°ban. Egy szab√°lyoz√≥ test√ľlet l√©trehoz√°sa a fogad√°sok szab√°lyoz√°s√°ra Rom√°nia hat√°rain bel√ľl elŇĎny√∂s vagy k√°ros lehet az √°gazatra n√©zve. √ögy tŇĪnik, ez j√≥t tesz az ipar√°g n√∂veked√©s√©nek, de a feketelist√°k √©s az internetszolg√°ltat√≥k blokkol√°s√°nak kezdet√©t is jelentheti.

Eddig azonban csak n√©h√°ny cselekm√©ny t√∂rt√©nt. Nem vil√°gos, meddig fog ez √≠gy tartani. Sz√©lesk√∂rŇĪ n√©pszerŇĪs√©ge mellett online esport fogad√°s Csak√ļgy, mint m√°s rom√°niai fogad√°si tev√©kenys√©gekben, √≥vatos megk√∂zel√≠t√©s v√°rhat√≥.

Az sem vil√°gos, hogyan √°llt Eur√≥pa az elm√ļlt n√©h√°ny √©vben. Bizonytalans√°g van azzal kapcsolatban, hogy Rom√°nia betartja-e az ir√°nyelveiket, mivel azokat a m√ļltban figyelmen k√≠v√ľl hagyt√°k. De ez hat√°ssal lesz arra, hogy a korm√°ny mekkora nyom√°st gyakorolhat a fizet√©sfeldolgoz√≥kra. A m√°sik dolog, hogy az Eur√≥pai Bizotts√°g j√≥v√°hagy√°sa n√©lk√ľl is nyom√°st gyakorolhatnak majd az internetszolg√°ltat√≥kra, ami √©letben tartja a feketepiacot.

Mi változott a történelemben és most?

ElŇĎsz√∂r is minden szerencsej√°t√©kosnak igazolnia kell szem√©lyazonoss√°g√°t. Az Esports bukm√©kerek √ļj m√≥dszert dolgoztak ki ennek √©rdek√©ben. A ‚ÄěKnow Your Customer‚ÄĚ vagy ‚ÄěKYC‚ÄĚ kifejez√©s ezt a folyamatot √≠rja le. A felhaszn√°l√≥knak m√°solatot kell k√ľldeni√ľk azokr√≥l a dokumentumokr√≥l, amelyeken szerepel az √©letkoruk, √°llampolg√°rs√°guk √©s jelenlegi lakc√≠m√ľk.

M√°sodszor, ha Rom√°ni√°ban online szerencsej√°t√©kot j√°tszol, k√ľl√∂nf√©le ad√≥kat kell fizetni. A j√°t√©kosoknak 2%-os ad√≥t kell fizetni√ľk, amikor p√©nzt helyeznek el szerencsej√°t√©k-sz√°ml√°jukra. Ezek nem veszik figyelembe a v√°lasztott fizet√©si m√≥dot. Vannak olyan bev√©teli ad√≥k is, amelyek a j√°t√©kosok √°ltal nyert p√©nz mennyis√©g√©vel ar√°nyosan emelkednek. Az esport bukm√©ker ezeket az ad√≥kat automatikusan levonja.

Ezenk√≠v√ľl minden esport-√ľzemeltetŇĎnek rendelkeznie kell √©rv√©nyes ONJN-enged√©llyel. Ez a licenc lehetŇĎv√© teszi sz√°mukra, hogy online szerencsej√°t√©k- √©s szerencsej√°t√©k-szolg√°ltat√°sokat k√≠n√°ljanak √ľgyfeleiknek. T√≠z √©vig √©rv√©nyes. Az idŇĎszak lej√°rta elŇĎtt a szolg√°ltat√≥knak meg kell √ļj√≠taniuk. C√©lja, hogy egyetlen fantomc√©g se lopjon el p√©nzt rom√°niai szerencsej√°t√©kosokt√≥l.

Az esport fogad√°s j√∂vŇĎje Rom√°ni√°ban
Legális a szerencsejáték Romániában?

Legális a szerencsejáték Romániában?

A kaszin√≥k leg√°lisak ebben a d√©lkelet-k√∂z√©p-eur√≥pai √°llamban. A nemzetnek azonban siker√ľlt l√©trehoznia egy kiss√© zavarba ejtŇĎ online szerencsej√°t√©k-√∂kosziszt√©m√°t. Csak n√©h√°ny szab√°ly van, amelyet szigor√ļan betartanak. A m√°sodik vil√°gh√°bor√ļ ut√°n Rom√°ni√°t a Szovjetuni√≥ megsz√°llta. A vasf√ľgg√∂ny m√∂g√∂tt a kommunista √°llamok k√∂z√© tartozott. A kommunizmus eur√≥pai buk√°s√°t k√∂vetŇĎen Rom√°nia 1989-ben demokratikus √°llamm√° v√°lt, √©s 2007-ben csatlakozott az Eur√≥pai Uni√≥hoz.

Esport jogszab√°lyok Rom√°ni√°ban

Rom√°ni√°ban a k√∂zelm√ļltig nem volt szab√°lyoz√°s az online szerencsej√°t√©kra vonatkoz√≥an. Ennek k√∂sz√∂nhetŇĎen a sportra fogad√≥ rom√°nok a vil√°g b√°rmelyik fogad√≥oldal√°t haszn√°lhatj√°k, valamint b√°rmelyik hazai v√°llalkoz√°st, amely a 2000-es √©vekben hozta l√©tre fogad√≥oldal√°t.

Rom√°nia eredetileg 2010-ben ny√ļjtott be jogszab√°lytervezetet az Eur√≥pai Bizotts√°ghoz az ezen internetszolg√°ltat√≥k ellenŇĎrz√©s√©nek szigor√≠t√°s√°ra. Az EB elutas√≠totta ŇĎket, √©s komoly aggodalomra hivatkozva Rom√°nia azon t√∂rekv√©s√©t, hogy kiz√°r√≥lag a hat√°rain bel√ľl sz√°razf√∂ldi tev√©kenys√©get folytat√≥ c√©geket enged√©lyezzen. Ennek ellen√©re Rom√°nia sikertelen√ľl k√≠s√©relte meg ezeket a t√∂rv√©nyeket v√©grehajtani, mik√∂zben m√°s javaslatokon dolgozott.

A 2013 √°prilis√°ban √©letbe l√©ptetett jogszab√°ly √ļj pillant√°st vet az internetes piacra. Az Eur√≥pai Bizotts√°g √°ltal hangoztatott agg√°lyok k√∂z√ľl azonban sok megmaradt. √öj Nemzeti Szerencsej√°t√©k Hivatalt hoztak l√©tre az online √©s a f√∂ldi szerencsej√°t√©k-enged√©lyek kezel√©s√©re, √©s a korm√°ny fokozta erŇĎfesz√≠t√©seit a tengerent√ļli v√°llalkoz√°sok online enged√©lyk√©r√©s√©nek √∂szt√∂nz√©s√©re. Az internetes szerencsej√°t√©kok megad√≥ztat√°s√°ra √©s a rom√°niai enged√©llyel nem rendelkezŇĎ szolg√°ltat√≥k betilt√°s√°ra vonatkoz√≥ k√©relmek ellen√©re kev√©s mozg√°s t√∂rt√©nt.

A jogszab√°lyok hat√°sai

Ennek eredm√©nyek√©nt a rom√°n sportfogad√≥k tov√°bbra is meglehetŇĎsen k√∂nnyed√©n vehetik ig√©nybe a nemzetk√∂zi fogad√°si szolg√°ltat√°sokat. Ez k√ľl√∂n√∂sen igaz, mert nem l√©teznek vagy javasoltak olyan szab√°lyok, amelyek t√∂rv√©nytelenn√© tenn√©k a fogad√°sokat ezeken az oldalakon. A jogszab√°ly hat√°s√°ra t√∂bb szervezet le√°ll√≠totta a rom√°n fogad√≥k kiszolg√°l√°s√°t, vagy a Bwin-p√°rt eset√©ben megtagadta az √ļj regisztr√°ci√≥k fogad√°s√°t.
Ha m√°r vannak m√°s webhelyek, ez √°ltal√°ban egy nagyobb terv r√©sze ezeknek a c√©geknek, amelyek c√©lja befektetŇĎik v√©delme √©s hitelesebbnek tŇĪnni m√°s szab√°lyoz√≥k sz√°m√°ra, k√ľl√∂n√∂sen az Egyes√ľlt √Āllamokban.

Legális a szerencsejáték Romániában?
Fogad√°sok Rom√°ni√°ban

Fogad√°sok Rom√°ni√°ban

Mivel 2009 elŇĎtt a rom√°n szerencsej√°t√©k-jogszab√°lyokban nem esett k√ľl√∂n√∂sebb sz√≥ az internetes fogad√°sr√≥l, a nemzetk√∂zi online fogad√≥irod√°k szabadon mŇĪk√∂dhettek a piacon. 2010-ben azonban a korm√°ny egy szab√°lyoz√≥ test√ľlet fel√°ll√≠t√°s√°val nagy l√©p√©st tett afel√©, hogy az online fogad√°st leg√°liss√° tegye Rom√°ni√°ban.

Pontosabban: 2013. m√°rcius 27-√©n megalakult az Orsz√°gos Szerencsej√°t√©k Hivatal (ONJN), amelynek az √°llam azonnal enged√©lyezte, hogy enged√©lyeket adjon internetes c√©geknek. Az online licenc megszerz√©s√©hez azonban az √ľzemeltetŇĎnek fizikailag offline jelenl√©ttel is kell lennie az orsz√°gban, a kezdeti enged√©lyez√©si szabv√°nyok szerint. 2014. december 29-√©n megsz√ľletett a 92. sz√°m√ļ s√ľrgŇĎss√©gi rendelet, amely megv√°ltoztatta az enged√©lyez√©si szab√°lyokat.

Nemzetközi szolgáltatók

A nemzetk√∂zi online szolg√°ltat√≥knak t√∂bb√© nem kell offline szerencsej√°t√©k-enged√©lyt szerezni√ľk ahhoz, hogy helyi enged√©lyt k√©rjenek. 2016 febru√°rj√°ban v√©g√ľl elfogadt√°k a jelenlegi jogszab√°lyi keretet. A t√∂rv√©ny szerint Rom√°ni√°ban minden bukm√©kernek ‚Äď legyen az helyi vagy k√ľlf√∂ldi ‚Äď rendelkeznie kell az ONJN √°ltal kiadott, √©rv√©nyes 1. oszt√°ly√ļ enged√©llyel, hogy az orsz√°gban mŇĪk√∂dhessen. Az online fogad√°si √∂kosziszt√©m√°√©rt felelŇĎs szem√©lyeknek, p√©ld√°ul a fizet√©sfeldolgoz√≥knak √©s a szoftverszolg√°ltat√≥knak 2. oszt√°ly√ļ licencet kell szerezni√ľk az ONJN-tŇĎl. Ezt mondta ki a korm√°ny 2016. j√ļnius 23-i hat√°rozat√°ban.

Adók

A szerencsej√°t√©kosok sz√°m√°ra a nyerem√©nyek ad√≥mentesek. A k√∂zelm√ļltbeli jogszab√°lyokban javaslatok sz√ľlettek a 600 RON feletti d√≠jak 25%-os ad√≥ztat√°s√°ra. Ezt az elk√©pzel√©st ut√≥lag elvetett√©k, √©s az ad√≥terhet a mindig profitot termelŇĎ szolg√°ltat√≥kra h√°r√≠tott√°k, nem pedig a rendszeresen p√©nzt vesz√≠tŇĎ √ľgyfelekre. Sok EU-tagorsz√°g tov√°bbra is engedi, hogy a rom√°nok sportfogad√°sokat fogadjanak an√©lk√ľl, hogy ad√≥t kellene fizetni√ľk nyerem√©ny√ľk ut√°n.

Fogad√°sok Rom√°ni√°ban
A romániai játékosok kedvenc játékai

A romániai játékosok kedvenc játékai

A kompetit√≠v m√≥dok videoj√°t√©kokban val√≥ bevezet√©se √≥ta az elk√∂telezett j√°t√©kosok megpr√≥b√°lt√°k bebizony√≠tani, hogy ŇĎk a legjobbak. A rom√°nok, k√ľl√∂n√∂sen a k√©pess√©geiket bemutatni v√°gy√≥ fiatalabbak sz√°m√°ra a versenyk√©pes szerencsej√°t√©k-√ľzlet, k√ľl√∂n√∂sen az eSport, nagyszerŇĪ c√©lpontnak bizonyult sz√°mukra √©s bar√°taik sz√°m√°ra. A Counter-Strike Rom√°ni√°√© legn√©pszerŇĪbb esport j√°t√©k, az orsz√°gban mŇĪk√∂dŇĎ profi csapatokkal. A fogad√≥k is szeretik a j√°t√©kot!

Sokan √ļgy d√∂ntenek, hogy a k√∂z√∂ss√©gi m√©di√°ban dicsekednek a t√∂red√©keikkel, gyilkoss√°gaikkal, g√≥ljaikkal √©s m√°s virtu√°lis eredm√©nyeikkel, de csak kevesen mentek tov√°bb a szakmai versenyen. Sok √©vvel ezelŇĎtt, amikor az olyan koncepci√≥k, mint a Dota 2 The International vagy a League of Legends Champions Series m√©g csak gondolatok voltak, sok internetk√°v√©z√≥ tartott rendezv√©nyeket, fŇĎk√©nt az√©rt, hogy v√°s√°rl√≥kat vonzzon a helysz√≠nre.

Az eSport k√∂z√∂ss√©g ugr√°sszerŇĪen n√∂vekszik. A n√∂veked√©s elsŇĎsorban a PGL-hez hasonl√≥ erŇĎfesz√≠t√©seknek k√∂sz√∂nhetŇĎ. Az entit√°s enged√©ly alapj√°n Dream Hack versenyeket szervez Bukarestben. A nagyk√∂z√∂ns√©g sz√°mos szolg√°ltat√°st √©lvezhet legjobb csapatok √©s j√°t√©kosok.

A League of Legends, a Hearthstone √©s m√©g a Heroes of the Storm j√°t√©kok √°ltal√°noss√° v√°ltak a rom√°niai esport rajong√≥k k√∂r√©ben. Tov√°bbi n√©pszerŇĪ j√°t√©kok a StarCraft, a PUBG, a Call of Duty, az Overwatch √©s sok m√°s felt√∂rekvŇĎ j√°t√©k.

A romániai játékosok kedvenc játékai
Fizetési módok Romániában

Fizetési módok Romániában

Azok a j√°t√©kosok, akik a legjobb rom√°niai fogad√°si oldalakat haszn√°lj√°k, sz√°mos fizet√©si lehetŇĎs√©get k√≠n√°lnak. Sz√°mos k√ľlf√∂ldi fogad√°si oldal, k√ľl√∂n√∂sen az eur√≥pai enged√©llyel rendelkezŇĎk, el√©rhetŇĎ Rom√°ni√°ban. Vannak azonban k√∂zt√ľk olyanok, amelyek lehetŇĎv√© teszik a j√°t√©kosok sz√°m√°ra, hogy rom√°n lejben j√°tszhassanak. Ez√©rt a felhaszn√°l√≥knak v√°lasztaniuk kell, hogy az egyenleg√ľket eur√≥ban vagy m√°s p√©nznemben k√≠v√°nj√°k-e megadni.

A rom√°n bankok √°ltal a tengerent√ļli online esport fogad√°si oldalakra vonatkoz√≥ korl√°toz√°sok hi√°nya miatt ezeken az oldalakon a befizet√©s √©s a p√©nzfelv√©tel meglehetŇĎsen egyszerŇĪ. Sok bet√©ti k√°rtya kibocs√°t√≥, valamint a Visa √©s MasterCard hitelk√°rty√°k √°ltal√°nosan elfogadottak. Ezek alacsony tranzakci√≥s k√∂lts√©geket k√≠n√°lnak.

A hitelk√°rtya az egyik legink√°bb sz√©les k√∂rben haszn√°lt fizet√©si rendszerek a bolyg√≥n. A szolg√°ltat√°si d√≠jak hi√°nya jelentŇĎs elŇĎny. Ha azonban a felhaszn√°l√≥k ki akarj√°k venni a p√©nz√ľket, ne feledj√©k, hogy idŇĎbe telik, mire visszakapj√°k. A bankok t√∂bbs√©ge ki tudja bocs√°tani ezeket a n√©pszerŇĪ k√°rty√°kat.

Egy m√°sik j√≥l ismert m√≥dszer, amelyet a rom√°n sportfogad√≥ c√©gek enged√©lyeznek, az eWallet. LehetŇĎv√© teszik a felhaszn√°l√≥k sz√°m√°ra a gyors be- √©s kifizet√©seket. A Neteller √©s a Skrill a k√©t legn√©pszerŇĪbb online p√©nzt√°rca az orsz√°gban. Ezek megk√∂nny√≠tik a gyors online tranzakci√≥kat.

Fizetési módok Romániában
GYIK

GYIK

Leg√°lis az online fogad√°s Rom√°ni√°ban?

Romániában a szerencsejáték mind a földi, mind az internetes formájában legális.

Jogos-e Rom√°ni√°ban esporton j√°tszani?

Rom√°ni√°ban az esport fogad√°s a szerencsej√°t√©k egy√©b form√°ihoz hasonl√≥an enged√©lyezett. Rom√°nia-szerte m√°r k√∂r√ľlbel√ľl 20 v√°llalkoz√°s mŇĪk√∂dtet √ľzleteket √©s kioszkot. A j√°t√©kosokat azonban figyelmeztetni kell, hogy sz√°mos illeg√°lis v√°llalkoz√°s l√©tezik. Ezeket minden√°ron ker√ľlni kell.

Vannak mobil eSport fogad√°sok Rom√°ni√°ban?

A rom√°nok egy ideje m√°r online fogadhatnak kedvenc sportcsapataikra mobileszk√∂zeik seg√≠ts√©g√©vel. Ugyanez igaz az eSport szolg√°ltat√≥kra is, akik mind mobilbar√°t fogad√°si fel√ľleteket fejlesztettek ki, hogy az eg√©sz folyamatot sokkal k√∂nnyebb√© tegy√©k.

Vannak bónuszok az esport fogadók számára Romániában?

Van belŇĎl√ľk n√©h√°ny. A nagylelkŇĪ √ľdv√∂zlŇĎ b√≥nusz csak a kezdet. Ezen k√≠v√ľl vannak √ļjrat√∂lt√©si b√≥nuszok, ingyenes fogad√°si √∂szt√∂nzŇĎk, aj√°nl√≥-bar√°t prom√≥ci√≥k √©s m√©g sok m√°s.

Mely e-sport játékokra fogadhatnak egyének Romániában?

Az esport fogadási oldalak oddsokat kínálnak a LOL, DOTA, Overwatch, CS: GO, Fortnite és Call of Duty játékokra.

Mi a legális szerencsejáték korhatár Romániában?

A Rom√°ni√°ban t√∂rt√©nŇĎ regisztr√°ci√≥hoz √©s val√≥di p√©nzes eSport fogad√°sokhoz a felhaszn√°l√≥knak 18 √©ves vagy idŇĎsebbnek kell lenni√ľk.

GYIK