Nomini eSport fogadási áttekintés 2024 - Gyik

NominiResponsible Gambling
CASINORANK
8.3/10
Bónusz500 dollár bónusz + 200 ingyenes pörgetés
Üdvözlő bónusz ajánlatok
3500 játék
Azonnali játék elérhető
Megbízható
Ellenőrzött
Biztonságos
Üdvözlő bónusz ajánlatok
3500 játék
Azonnali játék elérhető
Nomini is not available in your country. Please try:
Gyik

Gyik

A Nomini ügyfelei rendszeresen felteszik ezeket a kérdéseket az eSport fogadások előtt, közben és után.

Milyen sportokra fogadhatok még a Nominiben?

Az eSporton kívül a fogadók több mint 35 sportágat fedezhetnek fel a játék előtti és a játék közbeni területeken. Labdarúgás, tenisz, kosárlabda, jégkorong, amerikai futball, baseball, röplabda, asztalitenisz, futball VR, motorsport, MMA, alpesi sí, ausztrál szabályok, bandy, biatlon, krikett, kerékpározás, ökölvívás, terepfutás, darts, Floorball, Futsal, Golf, Kézilabda, Rugby League, Rugby, Snooker, Specials, Síugrás, Vízilabda, Gael Football és Gaelic Hurling.

Az Általános Szerződési Feltételek mely részeire kell figyelnem?

Ügyeljen a kifizetési korlátozásokra, amelyek VIP szinttől függően változnak, de nagyon alacsonyak, napi 500 €/$ és havi 10 000 €/$-tól kezdődnek.

A VIP szintet a kifizetési kérelmet megelőző 90 nap tevékenysége határozza meg, és a befizetések és kifizetések arányától, valamint a kapott ösztönzőktől függően változhat. Végezetül, a minimális összeg átgörgetése a kifizetés előtt x1.

Kaphatok egynél több üdvözlő bónuszt?

Annak ellenére, hogy a Nomini különféle üdvözlő bónuszokat kínál, ki kell választania egyet, amikor elkezdi a regisztrációt a Nomini kaszinóban. Emiatt nem tud több üdvözlő ajánlatot választani.

Kaphatok Nomini kaszinó befizetés nélküli bónuszt?

A Nomini online kaszinóban nem állnak rendelkezésre befizetés nélküli bónuszok. Pénzt kell befizetnie a számlájára, hogy megkapja a fogadási szolgáltatás regisztrációs bónuszát.

Hogyan tehetek panaszt a Nomini ellen?

Ha nem elégedett az eredeti ügyfélszolgálati döntéssel, küldjön egy e-mailt a címre [email protected], és a Nomini értékelje újra az ügyét.