A legjobb esport fogadóirodák: Németország 2024

Az esport belépése a fogadási iparágba teljesen új őrületet váltott ki a német fogadási színtéren. Az olyan játékok, mint a FIFA, a PES, a Call of Duty, a PuBG, a Dota 2 és a League of Legends egyre népszerűbbek a Németországban működő sportfogadásokon.

A németországi fogadóirodákat arra ösztönzik, hogy használjanak az országban szabályozott online fogadóirodákat. Ez annak biztosítására szolgál, hogy védelmet élvezzenek olyan események esetén, mint például a nyereménykifizetések meghiúsulása. Online esport fogadás lehetővé teszi a fogadók számára, hogy online tájékozódjanak a fogadások megtétele előtt.

Ez lehetőséget ad a fogadóknak, hogy magabiztosabb fogadásokat tegyenek. A németországi esport fogadásoknak nincsenek szigorú szabályai az online szerencsejátékokkal kapcsolatban, mivel az ország az Európai Unió tagja.

A legjobb esport fogadóirodák: Németország 2024
Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserÁdám KovácsLocaliser
A német játékosok kedvenc eSport játékai

A német játékosok kedvenc eSport játékai

A sportfogadás nagyon népszerű Németországban. Furcsa lenne, ha ez nem így lenne, figyelembe véve az ország gazdag sportkultúráját. Az esport olyan közönséghez érkezett, amely túlságosan is hajlandó befogadni őket. A sportfogadások az esport piacokat foglalják magukban az alapján, hogy mennyire népszerűek a fogadók körében. A fogadók kedvencei közé tartozik:

CS: GO

A statisztikák szerint Counter-Strike: Global Offensive a legnézettebb esport Németországban. Az ország e-sport rajongóinak csaknem 60%-át lefoglalja. Nem meglepő módon ez az a játék, amelyre a legtöbben fogadnak.

FIFA

A németek foci iránti szeretete ehhez a futball témájú e-sporthoz hasonló szeretethez vezetett. Ebben a virtuális modellben az ország topligája, a Bundesliga szerepvállalása is hatalmas szerepet játszott. A futballplatformok fogadói gyorsan belemelegednek a FIFA-fogadásba. További nagy népszerűségnek örvendő játékok a Dota2 és a League of Legends.

A német játékosok kedvenc eSport játékai
Fizetési módok Németországban

Fizetési módok Németországban

A fogadók kedvelik az online esport fogadási webhelyeket, amelyek nagyszerű fizetési módokat kínálnak, hogy gyorsan megszerezzék nyereményüket. A megbízható fizetési módok a fogadók magatartását is segítik gyors befizetések és tegyen fogadásokat.

A fizetési mód kiválasztásakor a legfontosabb szempont a gyorsaság, a megbízhatóság és a biztonság. Íme néhány a Németországban legnépszerűbb fizetési módok közül.

Betéti vagy hitelkártyák

Ez elsősorban MasterCard és Visa segítségével történik. A legtöbb sportfogadó lehetővé teszi a fogadók számára, hogy azonnali befizetéseket hajtsanak végre bankkártyával vagy hitelkártyával. A legjobb németországi esport fogadási oldalaknak lehetővé kell tenniük a fogadók számára, hogy Visa és MasterCard márkájú kártyáikat használják be- és kifizetésre.

E-pénztárcák

A németországi fogadók többsége ezt a lehetőséget részesíti előnyben, mivel ez segít nekik rövid időn belül készpénzt be- és kivenni fogadási számlájukról. Az online esport fogadócégek Németországban elfogadnak Neteller, PayPal és Skrill fizetéseket.

Banki átutalások

Ez egy biztonságos módszer, amellyel tranzakciókat lehet végrehajtani a németországi online kaszinókban. Sok más országgal ellentétben Németországban még mindig népszerű módszer a bankok hatékonysága miatt.

Kriptovaluta

Ez az egyik legkényelmesebb fizetési mód. A módszer lehetővé teszi a fogadók számára, hogy azonnali ki- és befizetéseket hajtsanak végre. Kriptovaluta Az olyan cégek, mint a Bitcoin, biztosítják a biztonságos tranzakciókat, és a fogadók és a sportfogadások folyamatosan felkarolják őket.

Fizetési módok Németországban
Az esport szerencsejáték története Németországban

Az esport szerencsejáték története Németországban

A rómaiak főként a szerencsejáték elterjedéséhez járultak hozzá az európai kontinensen, így Németországban is. Az első szerencsejáték-incidenseket Németországban akkor jegyezték fel, amikor a rómaiak elfoglalták a német területeket. Az ókori római katonák szerették a szerencsejátékokat.

Minden olyan helyre áthelyezték szerencsejáték-szokásaikat, ahol meglátogattak. Bár Németország a szerencsejátékot a rómaiaktól tanulta, sikerült a világ egyik legkorábbi kaszinójával rendelkeznie.

Tudta, hogy a világ két legrégebbi kaszinója Németországban található? Wiesbaden, Németország legrégebbi kaszinója, 1810-ben épült. A kaszinó a történelem legrégebbi szerencsejáték-létesítményei közé tartozik. Az ókori Rómába nyúlik vissza. Németország 1872-ben bezárta az összes kaszinóját. Később 1933-ban nyitották meg őket, hogy egységet teremtsenek az országban.

A német kormány a második világháború alatt nem tudta szabályozni a szerencsejátékokat. A háború után Németország új alkotmányt kapott, amely lehetővé tette a kaszinók újranyitását. A Casino Wiesbaden mostanra nagyszerű turisztikai célpont mind a szerencsejátékosok, mind a nem szerencsejátékosok számára.

Az épület kifogástalan és időtálló építészeti elemekkel rendelkezik, amelyek lenyűgözik a turistákat. A Wiesbaden kaszinó körülbelül 200 játékgéppel rendelkezik. Az asztali játékok szerelmesei blackjacket, rulettet vagy baccarat-ot játszhatnak a kaszinóban.

Az esport szerencsejáték története Németországban
Esport fogadás manapság Németországban

Esport fogadás manapság Németországban

Németországban sokan használják a szerencsejátékot szabadidős gyakorlatként. Az ország gazdag kultúrája nagyban befolyásolja ezt a sportban. Az emberek élvezik azt az izgalmat, amelyet jóslataik valóra váltanak.

A német kormány elismeri, hogy a szerencsejáték jövedelmező iparág. Az elmúlt évtizedben az esportfogadás gyökeret vert az országban. Ez különösen az első koronavírus-zárlatok után volt szembetűnő, amikor minden fizikai sport kényszerszünetet tartott.

Az Európai Unió akkor lépett közbe, amikor Németország megpróbálta monopolizálni a szerencsejáték-ipart. Biztosították, hogy magánszemélyek és magáncégek szerencsejáték-létesítményeket nyithassanak Németországban. Bár a szerencsejáték-létesítmények többsége az állam tulajdonában van, néhány magánszemély és magáncég tulajdonában van.

Mivel az online sportszerencsejáték egy új technológia, óriási népszerűségre tett szert Németországban. Ez annak köszönhető, hogy milyen egyszerű a fogadás. A fogadók bárhonnan fogadhatnak, amennyiben van internetkapcsolat.

Emberek milliói kötnek fogadásokat Németország legjobb sportfogadási oldalain. Ezek oldalak nagyszerű bónuszokat kínálnak amelyek lehetővé teszik a fogadók számára, hogy jobban élvezzék a szerencsejátékot. Nagyszerű fizetési módokat és számos online esport fogadási lehetőséget is kínálnak, hogy szórakoztassák felhasználóikat.

Németország legjobb esport fogadási oldalai közé tartozik a BETONLINE, GG BET, Arcane Bet, Bwin, Sporting Bet, Nitrogen, Betway, Betsson, Tonybet Tipbet, LSBET, William Hill és Royal Panda.

Esport fogadás manapság Németországban
Az esport fogadás jövője Németországban

Az esport fogadás jövője Németországban

A gazdag németországi sportkultúra nagy hatással van a németországi eSport fogadás jövőjére. Az online sportfogadás az az új trend, amelyet Németországban és minden országban minden fogadó igyekszik használni.

Egyre több esport verseny jelenik meg Németországban. Az országban már vannak olyan nagyszerű esport csapatok, mint a Fnatic, a Mousesports, a Team Expert, az Alternate aTTAx és az SK Gaming.

Ezeknek a csapatoknak a rajongói szeretnek fogadni rájuk, és mindig szerepelnek a Németország által engedélyezett legjobb esport fogadási oldalakon. Ezek a csapatok folyamatosan növekedni fognak, és nagymértékben hozzájárulnak az esport-fogadások bővüléséhez az országban a következő évtizedben.

2021. július 1-jén lépett életbe az új német államszerződés a szerencsejátékokról. A nemrégiben megalkotott törvény a német piac megnyitását hivatott elősegíteni. Az online szerencsejátékok, például az online kaszinók, az online póker és a virtuális nyerőgépek immár legálisak Németországban. Az esport tovább fejlődik az új törvényekkel, amelyek világosabbak és lazábbak.

Az online szerencsejáték-szolgáltatóknak állami engedélyre van szükségük a legális szerencsejáték-vállalkozáshoz. A szerencsejáték-műveletek jelenleg összetett jogi korlátozások és állami felügyelet hatálya alá tartoznak. Minden műveletet és engedélyezési folyamatot össze kell hangolni a technológia és a jogi követelmények között.

Annak ellenére, hogy az új törvény hatályban van, még mindig nem működik teljes mértékben. Az új törvény megnyitotta a szerencsejáték-piacot Németországban, és még szebbé tette a jövőt. Amint ezek a törvények hatályba lépnek, az e-sportfogadások fellendülést kapnak, ahogy egyre több játékos és szolgáltató lép be a piacra.

Az esport fogadás jövője Németországban
Legális az esport fogadás Németországban?

Legális az esport fogadás Németországban?

A szerencsejáték Németországban legális. Az országban működő szárazföldi kaszinók számos szerencsejátékot folytathatnak. A szárazföldi kaszinók sportfogadásokat és gépi játékokat egyaránt kínálhatnak.

A gépi játék iránt érdeklődő játékosok kénytelenek játéktermeket, szárazföldi kaszinókat, éttermeket és bárokat felkeresni, hogy játsszák kedvenc játékukat. Minden németországi szárazföldi kaszinónak engedéllyel kell rendelkeznie mindennapi tevékenysége folytatásához.

Noha a szerencsejáték legális Németországban, az online szerencsejáték továbbra is nagyrészt törvényen kívüli maradt. Nagyon nehéz volt megérteni az ország online szerencsejátékokkal kapcsolatos álláspontját. Németországban illegális játékoldalt tartani. Nem világos, hogy mennyire legális az online szerencsejátékban való részvétel.

Az Esport fogadás Németországban 2008-ig teljesen szabályozatlan volt. Az államközi szerencsejátékról szóló szerződés 2008-ban mindent megváltoztatott. A szerződés leállította az online szerencsejáték minden formáját, kivéve a lóversenyeket és az állami tulajdonú intézmények által kínált sportfogadásokat.

A közelmúltban, 2021. július 1-jén új szerződést kötöttek. A szerződés lehetővé teszi a szerencsejátékosok számára, hogy online kaszinókban, online pókerben és játékgépeken játsszanak online kaszinók webhelyein. Az esportfogadási szolgáltatóknak csak állami engedéllyel kell rendelkezniük tevékenységük folytatásához. Ez egy nagy előrelépés a németországi esport fogadások fejlesztésében.

Legális az esport fogadás Németországban?
Esport törvények Németországban

Esport törvények Németországban

A németországi esportfogadási oldalakra az online sportfogadást szabályozó törvények vonatkoznak. Németország államközi szerződésekkel szabályozza az online esport fogadásokat. Ezeket az államközi szerződéseket az ország minden állama végrehajtja. A 2021-es államközi szerencsejátékról szóló szerződés 2021. július 1-jén lépett hatályba.

A szerződés lehetővé teszi az üzemeltetők számára, hogy virtuális játékokat kínáljanak licenc útján. Lehetőséget adott a szövetségi államoknak, hogy korlátozott számú engedélyt adjanak ki, vagy monopóliummal rendelkezzenek. A Regionális Tanács feladata a sportfogadási engedélyek biztosítása és a felügyelet.

A Tanács feladata továbbá az online lóversenyfogadások engedélyezése és felügyelete. Ezek a cégek lehetnek magántulajdonban. Ezek a törvényhozó hatóságok nem vonatkoznak azokra a fogadótársaságokra, amelyek több államban működnek. Rajna-vidék-Pfalz országos fogadótársaságokat engedélyez és felügyel.

Esport törvények Németországban
Német fogadási cselekmények

Német fogadási cselekmények

Az államközi szerződés monopolállamot ír elő, és szerencsejáték-szabályozást ír elő a németországi esportfogadási társaságok működtetésére. Az államközi szerződés végrehajtására meghatározott állami jogszabályokat bíznak meg. Íme néhány törvény a szerencsejátékok szabályozására Németországban.

A kaszinótörvények különbséget tesznek a nyerőgépes játékok és az asztali játékok között. A német bíróságok nagy százaléka a pókert inkább szerencsejátéknak, mint ügyességi játéknak tekinti. Ennek eredményeként az offline sertés csak az állami tulajdonú kaszinókban legális.

Az államközi szerződés engedélyezési rendszert biztosít minden virtuális nyerőgéphez. Az új szerződés 2021. július 1-jei életbe lépése után még várni kell, hogy a magánszolgáltatók kapnak-e engedélyt az online kaszinójátékokhoz, vagy az államok állami monopóliumra mennek. Az államközi szerződés csak a sportfogadást tekinti az egyetlen engedélyezett fogadási formának. Nem sporteseményekre fogadás nem megengedett.

A Regionális Tanács szerve felelős a sportfogadási engedélyek kiadásáért. A nyerőgépes játékokat a szövetségi törvény szabályozza. Az árakkal rendelkező szórakoztató gépekre vonatkozó követelményeket a Szerencsejáték-rendelet és a Kereskedelmi Szabályozási Törvény határozza meg.

Német fogadási cselekmények
GYIK

GYIK

Legális az esport fogadás Németországban?

Igen, az esport fogadások az online sportfogadási szabályok hatálya alá tartoznak. Vannak nemzeti és államközi szabályozások, amelyek kiegészítik egymást.

Melyek a legjobb e-sport fogadási oldalak Németországban

Németország vezető sportfogadói felkarolták az esport fogadásokat. Ide tartozik a Betway, a Bwin és a William Hill.

Milyen fizetési módokat kínálnak Németországban?

Az e-pénztárca a leggyakrabban használt fizetési mód. A kártyák is népszerűek. Németország azon kevés országok egyike, ahol a leghatékonyabb banki fizetési lehetőség van az esport fogadások terén.

Mennyi a minimális szerencsejáték korhatár Németországban?

A fogadóknak el kell érniük a 18 éves alsó korhatárt.

Melyek a legnépszerűbb esport fogadási játékok Németországban?

CS: A Go a legnépszerűbb játék a sportfogadók körében Németországban. Mások közé tartozik a FIFA, a Dota 2 és a League of Legends.

Mi a jövője az online esport fogadásnak Németországban?

A fogadók és az üzemeltetők száma az új törvényekkel valószínűleg növekedni fog. A kormány továbbra is figyelemmel kíséri az e-sportfogadást, mivel ez még mindig új jelenség. Útközben új szabályozásokra kell számítani.

GYIK