Mr Green eSport fogadási áttekintés 2024 - Gyik

Mr GreenResponsible Gambling
CASINORANK
10/10
BónuszBónusz $1200 + 200 ingyenes pörgetés
Gyengéd téma
Megbízható
Ellenőrzött
Biztonságos
Gyengéd téma
Mr Green is not available in your country. Please try:
Gyik

Gyik

Leggyakrabban ismételt kérdések az esport fogadással kapcsolatban Mr Greennél. Itt találhat választ a fogadási kérdéseire.

Milyen típusú fogadások érhetők el a Mr Green e-Sports számára?

A fogadások általános szorzók közé sorolhatók, amelyek a sportfogadásokra is vonatkoznak, valamint bizonyos eSport játékokra korlátozott szorzók közé.

Mr Green jogos?

A Mr Green egy legálisan működő kaszinó és sportfogadó, amely a Máltai Szerencsejáték Hatóság engedélyével rendelkezik.

Hogyan lehet megváltoztatni a befizetési módot?

A pénztáros résznél a Befizetés gombra kattintva felugrik az egyéb fizetési lehetőségek listája. A felhasználó kiválaszthatja az igényeinek megfelelőt.

Ha a betét nem tükröződik, mit tegyen a számlatulajdonos?

A játékos számlájára történő sikertelen befizetést követően a pénz visszakerül a bankszámlára. Ha az összeg öt nap elteltével sem jelenik meg, a felhasználónak fel kell vennie a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal további útmutatásért.

Mikor kell egy játékosnak visszavonást kérnie?

A nyeremények készpénzre válthatók, amint elérik a 30 eurós minimális összeghatárt.

Miért nem sikerül egyes visszavonások Mr Greennél?

Ha a kifizetési mód eltér a befizetéshez használt módszertől, előfordulhat, hogy a folyamat nem sikerül. Egy másik ok lehet, hogy a fogadóirodák nem fogadják el a felhasználó által előnyben részesített fizetési módot a kifizetéshez.

Ezenkívül a játékosok nem fizethetnek ki bónuszpénzt a fogadási feltételek teljesítése előtt. Végül a kifizetés meghiúsulhat, ha a számla nincs ellenőrizve. A cég hitelesítő dokumentumokat fog kérni a tranzakció jóváhagyásához, és megvédi a játékost egy esetleges kibertámadástól.

Ki nyithat újra egy korábban lezárt számlát?

Azok, akik a szüneteltetés funkción keresztül zárják be számlájukat, a megadott időszak letelte után automatikusan újranyitják. Ezután a szokásos jelszavukkal és e-mail címükkel bejelentkezhetnek. Ha a fiók önkizárásra került, a beállított időkeret lejártakor feloldja a blokkolást. Másrészt egy ideiglenesen lezárt fiók közvetlenül aktiválható. Ha a vállalat más okok miatt leállítja, csak a támogatási csapat tudja megoldani a problémát.

Honnan lehet Mr Green kaszinóban játszani?

Kanadából, Argentínából, Dominikai Köztársaságból, Új-Zélandról, az Egyesült Királyságból és más EU-országokból érkező játékosokat várunk.

Mr Green törli a felhasználó személyes adatait?

Mr Green a felhasználói információkat az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) szabályai szerint tárolja. Ezeket az adatokat legalább öt évig megőrzik. Ezt követően a játékosok kérhetik adataik törlését.

Lemondhat valaki e-mail-feliratkozást és hírlevelet?

A tagok bármikor leiratkozhatnak a promóciós üzenetekről az e-mailben küldött leiratkozási linkre kattintva. Vagy SMS-ben elküldhetik a „STOP” szót az előfizetés megszüntetéséhez. Alternatív megoldásként felveheti a kapcsolatot az ügyfélszolgálati képviselőkkel, hogy leiratkozhasson a hírlevelekről. A döntés azonban kizárja az ügyfelet az akciós ajánlatokról szóló frissítésekből. A fiókbeállítások módosításával újra előfizethet.

Legjobb esport játékok a Mr. Greennél 2024
2023-04-13

Legjobb esport játékok a Mr. Greennél 2024

{{ section pillar="" image="" name="" group="" taxonomies="" providers="recGwh2vHaqbfyrHK" posts="" pages="" }} egyablakos szerencsejáték-központ. A kaszinójátékokon kívül ezen az oldalon sportfogadási piacok is találhatók, amelyek lefedik a hagyományos és a virtuális sportokat. Mr. Green szintén a legjobb e-sport fogadási oldalak között van 2024 évben.