Hírek

May 12, 2022

Rainbow Six Siege 7. évad, 1. évad

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Rainbow Six (R6) Siege A 7. évad 1. évadja üdvözölte a Demon Veil-t. A 2022. március 15-i hivatalos megjelenés előtt számos bejelentés érkezett a piacon. Noha néhány szivárgás beteljesült, sok nem. Mindezek azonban csak arra szolgáltak, hogy megrajzolják az elkövetkezendő eseményeket.

Rainbow Six Siege 7. évad, 1. évad

A hetedik év első évadát jelentő Demon Veil nemrégiben jelent meg. Ekkor a Rainbow Six Siege rajongói egy új módot üdvözöltek – a Team Deathmatch-et, az új fátyolkezelőt Azamit és egy sor új frissítést. A megjelenéskor a játékosok lehetőséget kaptak arra, hogy ingyenesen kipróbálhassák a legújabb frissítéseket, az ingyenes játékhéten 2022. március 17. és március 24. között.

Azami, az új Rainbow Six Siege operátor

A legutóbbi R6 Siege 'Demon Veil' frissítés számos újdonsággal érkezett. A játékosok és eSport fogadás A rajongók melegen üdvözölték ezeket a változtatásokat, mivel hozzájárulnak a játék általános élményének javításához. Az egyik fő változás az új Operator bevezetése volt, Kana 'Azami' Fujiwara néven, ez a második japán karakter, aki operátorként szerepel a játékban.

Azami hátsó története

A karakter háttértörténete egy motoros rendőrként mutatja be, akinek önkifejezése a fizikai harc és a divat volt. Az előzmények szerint szenvedélyei gyerekkorából származtak, amikor arra használta őket, hogy elkerülje a háztartásában uralkodó merev szabályokat. Keményen dolgozott, és felkerült a Biztonsági Rendőrség soraiba, egy olyan szakértői osztályba, amely a VIP-ket védi Japánban. Azonban erőszakos természetű volt, és gyakran kiabált, hogy el kell hagynia az osztályt. Személyi testőrként végzett a magánszektorban. Azami jellegzetes megjelenése a japán biztonsági rendőrségen alapul.

Azami kütyüi és fegyverei

Azami rakománya nem tartalmaz kijelölt lövészpuskát vagy rohampuskát, ellentétben több korábbi kezelővel. Ehelyett 9x19 VSN géppisztollyal és ACS12 sörétes puskával van felfegyverkezve, mint elsődleges fegyverével. A géppisztoly teljesítménye 750 ford./perc és 34 golyósebzés. A sörétes puska 31 golyós tárral rendelkezik, ami segít abban, hogy ne fogyjanak ki gyorsan a golyók. Az alapértelmezett másodlagos fegyvere egy D50-es pisztoly. Egy szögesdrót és egy ütközőgránát is van az egyetlen két kütyüje.

A Kiba-korlátok

Azami általános terhelése nem lenyűgöző egy kezelő számára. Egyedülálló kütyüi azonban óriási különbséget tesznek a játékmenetben. Egyedülálló kellékei, a Kiba Barriers az első ilyen jellegű a játékban. Ellentétben más pajzsokkal, amelyek jellemzően elölről blokkolják a támadásokat, a Kiba Barriers olyan anyag bevetésére használható, amely kitágul és betonszerű golyóálló anyaggá alakul. A felhasznált anyag a K-13 oldat és az L-7 vegyület keveréke. A vegyszerek egy kunaiban vannak elrejtve, a csuklóhüvelyébe rejtve.

A Kiba Barriers befedheti a lyukakat a falakon, a mennyezeten, a padlón és bárhol a térképen. A kör alakú pajzsot egy anyag tartja, amely megvédi a játékost bármilyen szögből. A játéktervező, Clement Dominic szerint a Kiba Barriers a leglényegesebb és legmeghatározóbb kütyü lehet a védők számára, ha mesterien használják.

Azami főszerepe

Azami bármilyen védekező szerepet átvehet. Clement szerint azonban Azaminak a horgonyjátékosok közelében kell maradnia, hogy megvédhesse őket. Közel kell lennie ahhoz a célhoz, hogy építészeti készségeit felhasználva megállítson minden olyan szabálysértést, amelyet a támadók megpróbálhatnak. Összességében minden játékos játékstratégiája határozza meg, hogyan használja a legjobban a karaktert. Az online eSport fogadások szerelmesei mindig profitálnak majd a hozzáadott védelmi képességekből, amikor a védekező oldalon fogadnak.

Az új smaragd sima térképe

Több mint három év várakozás után az R6 Siege játékosai egy új és érdekes térképet kaptak. A Fortress 2018 decemberi megjelenése óta számos térképfeldolgozás történt, de semmi különösebb újdonság. A Demon Veil egy teljesen új helyre viszi a játékosokat, Írország Emerald Plains-ére.

A térképen díszes díszítések és fényűző vidéki klubok ihlette, pazar, magas mennyezet látható. A játékosok lelkesedése és aggodalma ellenére, hogy élvezzék az új térképet, a fejlesztők bejelentése szerint várniuk kell a szezon közepéig. A fejlesztők azt is állítják, hogy a késői megjelenés miatt nem hajtanak végre térkép-átdolgozást az Operation Demon Veilben.

Játékmódok és játékmeneti változások

A fejlesztők szerint az R6 Siege szeretné bővíteni lejátszási listáját. A szezon előrehaladtával számos új játékmódot vezetnek be. A Team Deathmatch már elindult és felkerült az állandó lejátszási listára. Két, egyenként öt játékosból álló csapat vesz részt a versenyben, hogy 75 ölést szerezzenek.

A játékmód nem tartalmaz kütyüt, vagyis az Azami's Kiba Barriers ott nem használható. A játékosok csak alapfegyvereket használhatnak, és nem kell elhagyni a büntetést. A fejlesztők remek bemelegítésnek tartják az új térképhez. Emellett növeli az eSport fogadási oldalak által kínált online fogadási piacok számát. A fogadók már keresik az esport-fogadási tippeket, hogy kihasználhassák ezt az új kiadást.

A számos apró változtatás kétségtelenül gazdagítja az általános játékélményt. Az arctechnológiában több fejlesztés is lesz, amelyeket a jövőbeni karakterekben is végrehajtanak majd. A játékosok azonban már tapasztalhatnak néhány fejlesztést az Azamival.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Az ALGS 2024 szezon második fele: mély merülés az esport jelenségben
2024-06-02

Az ALGS 2024 szezon második fele: mély merülés az esport jelenségben

Hírek