Az EGC téli bajnokság végeredménye

Hírek

2022-02-20

Ha az online esport fogadásról van szó, számos olyan játék van, amelyek nagy népszerűségre tettek szert. Sok közülük első személyű lövöldözős játék, például a Call of Duty. A csapatalapú csata aréna címei is erősen szerepelnek az esport fogadási oldalakon. Az Age of Empires ezért meglehetősen egyedülálló ebben a virágzó közösségben.

Az EGC téli bajnokság végeredménye

Az AOE sorozat a játékosokat a civilizáció építő szerepébe helyezi. A cél az, hogy a vadászó gyűjtögetők kis csoportjából egy fejlettebb társadalommá terjeszkedjünk. A győzelem kulcsa az erőforrások összegyűjtése az új struktúrák és technológiák kifizetéséhez. Miközben a játék előrehalad, és a falvak városokká nőnek, ezek az erőforrások egyre korlátozottabbak. Ennek eredményeként a stratégia fontos készség a profi játékosok számára.

Az AOE kissé lassú tempója és agyi természete meglepő választássá teszi az online fogadási közösségen belül. Sok más játék megtalálható itt Esport Ranker inkább a gyors cselekvésre összpontosítanak. Az AOE azonban izgalmasabb, mint elsőre tűnik. Versenyhelyzetben a játékosnak nagyon megfontolt és számító mozdulatokat kell tennie.

EGC téli bajnokság

2022. január 21-én került sor az egyik legnagyobb Age of Empires verseny nyitó selejtezőjére. évi téli bajnokság Birodalmak kora IV 20 000 dolláros nyereményalap volt, és a Microsoft szponzorálta. A játékosok 1v1 mérkőzéseken mérkőztek meg egymással.

A játék standard formában megköveteli a játékostól, hogy a történelem négy különböző korszakán keresztül haladjon. Ez a verseny azonban kizárólag az utolsó korosztályra összpontosított. A tél folyamán három másik sorozates esemény is volt. A bajnokság selejtezőit az határozta meg, hogy hány pontot szereztek a szezon során. Az általuk nyert pénzdíj összegét is figyelembe vették.

Azoknak, akik esport fogadási tippeket keresnek, tudniuk kell, hogy a verseny nagyon kiélezett. A bajnokság mindig több potenciális versenyzőt hoz. A MarineLorD és a The Viper játékosok különösen jó esélyeket kaptak. A koronát azonban a kanadai játékos, Hera szerezte meg. A második helyen a francia MarineLorD végzett. Az Age of Empires fogadása nehéz lehet a rengeteg profi miatt. 32-en kvalifikálták magukat a döntőben való részvételre.

Hogyan határozhatták meg a szerencsejátékosok a nyertest?

Fontos, hogy a lehető legtöbb játékost kutassuk fel. Ez segített volna a fogadóknak, amikor megjósolták az EGC Winter Championship győztesét. Most, hogy ennek vége, a szerencsejátékosoknak egy egész évük van arra, hogy eldöntsék, ki kerül az élre 2023-ban.

Az AOE online fogadás kulcsa, hogy ismerjük az egyes versenyzők erősségeit és gyengeségeit. Ha az e-sport szerelmesei komolyan gondolják ezt a szerencsejáték-formát, akkor a következő évet az összes játékos megismerésével tölthetik.

A téli sorozat selejtező mérkőzéseit általában élőben közvetítik online. A hozzáértő szerencsejátékosok figyelmesen megnézhetik ezeket, és részletes elemzést készíthetnek. Az ilyen típusú versenyeken azonban bármi megtörténhet. Az Age of Empires nagymértékben támaszkodik a mesterséges intelligenciára, amelyet a játékosok képességeinek tesztelésére terveztek. Rendszeresen jelennek meg új frissítések és javítások. Ezek jelentősen megváltoztathatják a dinamikát. Ezért fontos, hogy az online szerencsejátékosok tájékozódjanak az új fejleményekről.

Mitől lesz jó egy AOE lejátszó?

Csak a legjobb szakemberek kaptak meghívást az EGC Winter Championship-re. Ezek az emberek számos hasonló tulajdonságot mutattak. Tudták, hogyan tudják kamatoztatni civilizációjuk erejét. Csak a szükséges frissítéseket vásárolták meg. Általánosságban elmondható, hogy ezeken a versenyeken egy változatos sereggel rendelkező játékos van az előnyben.

A következő bajnokságon a mérkőzések lehetővé tehetik a versenyzőknek, hogy feloldják az ereklyéket. Ha igen, az azt jelenti, hogy a győztesnek jártasnak kell lennie ezekre a tárgyakra, és a passzív aranyból származó bevételét megfelelő fejlesztésekre kell költenie.

Az egyik legnagyobb hiba, amit az ember elkövethet, ha figyelmen kívül hagyja a terepet. Annak ellenére, hogy az AOE a szerkezetépítést és a hadseregképzést helyezi előtérbe, a térképes topográfia is szerepet játszik. Azok, akik kihasználják az előnyeit, potenciálisan meccseket nyerhetnek félelmetes ellenfelekkel szemben.

A mikromenedzsment és a prioritások meghatározása a két leglényegesebb készség. Hera és MarineLorD, a 2022-es téli sorozat két bajnoka, mindketten tudták, hogy mely meccselemekre van szükség a leginkább. Ezért a szerencsejátékosoknak előnyben kell részesíteniük az ilyen tulajdonságokat mutató játékosokat.

Mi vár a 2023-as EGC téli bajnokságra?

A Modern Age of Empires versenyek általában a legújabb kiadásokra koncentrálnak. Az AOE IV legújabb része csak 2021 októberében jelent meg. Ezért valószínűnek tűnik, hogy a következő téli sorozat továbbra is tartalmazni fogja ennek a játéknak a térképeit. Az online fogadás rajongói az AOE IV működésének megismerésével tölthetik idejüket. Minél több tudással és belátással rendelkeznek, annál jobban megjósolják a 2023-as győztest.

Legújabb hírek

A Fortnite fogadás alapjai
2023-03-30

A Fortnite fogadás alapjai

Hírek

Kaszinós promóció

22BET:600 dollárig
Játék most

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

1xBet
1xBet:Akár 1500 € + 150 ingyenes pörgetés

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Ne hagyja ki ezeket a bónuszajánlatokat!

22BET
22BET
Befizetési módszerek
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Szerezze meg bónuszát!22BET értékelés

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

1xBet
1xBet
Befizetési módszerek
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Szerezze meg bónuszát!1xBet értékelés

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Close